Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ahh kuzum ben hep evde tvde trt cocuk ömür anne kucagında yemekler ocakta evimi miss yaptım ömürü doyurddum sen ne edıyon
canım bu arada temızlık ısını nasıl yapıyosun ben cok zorlanıyorum paşam uyusa süpürge sesınden uyanıyor uyanık olsa temızlık zaten yapamıyorum sureklı ılgı ıstıyo bı turlu duzen kuramadım annemı cagırıyorum o çağanla beklıyor ben ole temızlık yapabılıyorum

evet yaa.. markette aheste aheste raflara bakmak,sepete birşeyler atmak ne lüksmüş meğer:)
bugün bi alışverişe gittim, koştur koştur 4 saat gittim geldim..
ne baktığımdan bi şey anladım, ne gezdiğimden..
aklımda sürekli ayşecik uyudu mu, uyandı mı, sütünü içti mi, yokluğumu hissedip mahsun oldu muu?
başıma ağrılar girdi. aynen koştur koştur geri geldim..

oysaki kızım 2,5 saat uyumuş, ama ana yüreği işte..

bu arada aralıkta bizim evilik yıl dönümümüz.eşime yanından hiç ayırmayacagıı biii hediye almak istiyorumm ama ne alsamm? .en son saat aldım. cena sen bir şey yapmayı düşünüyomusunn
nice yıllara.. mutluluğunuz gibi çekirdek aileniz de büyüsün
biz doğumgünlerimizde birbirimize pasta yapıyoruz..
ben ona meyveli yapıyorum, o bana çikolatalı..
haricen hediye almıyoruz..

geçen sene evlilik yıldönümünde çiçek almıştı, orkide..
sanırım bu sefer de öyle olur..

ayşecik uyanıkken keyifliyse ufak tefek işlerimi yapıyorum ben..

zaten derin uykudaysa çoğunlukla elektrik süpürgesine de uyanmıyor..

ama mutfak temizliği, silip süpürme işi varsa, kayınvalideye veriyorum 1-2 saat..
ev küçük zaten..hemen hallediyorum işimi..
[/B]

bu arada manto almaya gittim..
fiyatlar kafayı yemiş..
350den aşağı bir şey yok..
azıcık ismini duyuran tesettür firmaları şişirmişler fiyatları..
adı tesettür giyim ama örtünmeyle-dinle alakası yok..
güya müslümanlar.. 100 liraya eşarp, 400 liraya manto satıyorlar..

çoğuna da söyledim, asgari ücretin yarısına palto satıyorsunuz..
benim gelinliğim özel dikim savoroski taşlarla işlenmiş, ipek şantuk kumaşa, ithal pahalı fransız danteliydi.. 2,5 milyardı..
bu ise hazır giyim, malzemesi kaç para, dikimi ne eder
kimse cevap veremiyor..

zar zor güzel bi şey buldum, onu da 210 tl ye aldım..
onun da tercih ettiğim renk siyahını bulamadım, vizon aldım..

Son düzenleme:

çok teşekkürler cenacım Rabbim senin ayşeni de korusun inş...ve maşallah ona ki benimki hala hiç durmuyor zaten kolikti ve ilk 3 ayımız çok sancılı geçti yaşayanlar varsa anlarlar demek istediğimi anca anca normale dönüyor ama o dönemde sürekli kucağımda olduğu için sakinleştirmek için şimdilerde bana hiçbir şey yaptırmıyor hala yemeği eşimle nöbetleşe yiyoruz :S bu arada dediğin çok doğru ben de tesettür adı altında olup fiyat uçuranlara çok sinir oluyorum ama güle güle kullan ben nişanda alınan paltoyu giyiyorum hala artıkın seneye bu yıl zaten bi yerlere çıkabileceğimi pek sanmıyorm. He bi de kv.ye bırakıyorum demişsin snrm sen de bnm gibi çok yakın oturuyorsun ben hala kimseye bırakamıyorum 5 dk bile olsa ya ben de piskopatım ama onlarla da alakalı sürekli öpmek ağzına birşey tıkmak ve çocuğa akrobasik hareketler yaptırmak istiyorlar e tabi vermeyince de işte ben evde hiçbir iş göremiyorum herşeye yetişicem diye koşturup duruyorum :44:

Borntobemother cok gecmis olsn cnm, bencede git sikayet et o doktoru.
Yarin bizimde asimiz var insallah sorunsuz atlatiriz.
Ek gidaya baslayanlarada imreniyorum:)) ama bn 6 aydan once vermeyi dusunmuyorum anne sutu alirken sadece.

aynen katılıyorum ben tesettur mağazalarından almıyorum artik özellikle setrems ten yediğim kaziktan sonra.

aynen katılıyorum ben tesettur mağazalarından almıyorum artik özellikle setrems ten yediğim kaziktan sonra.

halam setrems çok uygun dedi annemi götürdük gözlerim pörtledi

hani evlenince adet ağrısı geçerdi hani doğum yapınca geçerdii yalannnnnnnnnnnnnnn

b arada ben kızıma tüm çorbaların suyundan yediriyorum bayılıyorrr vermeyince tekme atıyro bas bas bağrıyor çok cazgır

anneyede kızmak lazım. 17 yaşında ,o kendisi daha çocuk . o yaşta ne tecrübesi olabilirki bide bebek emanet etmiş.
çok büyük hata. dua etsin eve erkekarkadaş almamış olsun bide öle tecavüzcüler var, kız bunu yapıosa
ya ben annecime bile bile bırakıp bir iki saat mecburen çıktığımda aklım evde kalıo.
ne cesaret daha ergen çağında bi çocuğa bebeğini emanet etmek.
tüh o anneye, vah o bebişin haline

Minik prensesim dün sırt üstünden yüz üstü dönmeye başladı.Ben çeviriyorum o hopppp dönüyor.O döndükçe biz eşimle mest oluyoruz.Çocuğu öpücüğe boğuyoruz, eşim havaya atıyor.Bizim kız da iyice gaza geliyor.Bizi gören de çocuk üniversiteyi kazandı sanar.

Son düzenleme:
Aynı durum bizde de var.Yabancı kimi görse önce bir ağlıyoruz.

zar zor güzel bi şey buldum, onu da 210 tl ye aldım..
onun da tercih ettiğim renk siyahını bulamadım, vizon aldım..

canım baktığın yerlerle alakalı ben colezion defacto lc gibi mağazalara bakıyorum kaşe kabanım keten kabanım yeri başka yerlerden ama
kaşe kabanımı 145 tl almıştım
ketenimi 100 tl gayet uygundu
awm lerde pahalı

Borntobemother cok gecmis olsn cnm, bencede git sikayet et o doktoru.
Yarin bizimde asimiz var insallah sorunsuz atlatiriz.
Ek gidaya baslayanlarada imreniyorum:)) ama bn 6 aydan once vermeyi dusunmuyorum anne sutu alirken sadece.

çook teşekkür ederim canım yarın gidecem takipteyim

teşekkür ederim canım..
sen nişanda alınan paltonu giyiyorsun, maşallah subhanallah
ben iki sene önce alınanın içine girmiyorum
geçen sene düğmeleri kaydırdım, idare ettim, bu sene o da olmadı

ben de kayradan bi kazık yemişimki, ne siz sorun ne ben anlatayım..
bugün baktığım yerlerde kayranın modelleri fix 375 tl

o nasıl bi mutluluktur öylee
ben de kızım şampiyon olmuş gibi seviniyorum her seferde

ah canım ya..
ben uzun palto giyiyorum, normalde de pardesülüyüm..
o yüzden seçenekler sınırlı..
aslında eminönünden gidip bakmak gerekirdi, orada pazarlık da oluyor..
ama zaman bakımından tercih etmedim. bugün 4 saatte gittim koştur koştur aldım geldim.
pendikdeki mağazalar da hep cix, o yüzden çok pahalı..

canım hangi takımı tutuyosaa onun eşofman takımını alabılırsın çok hoş olur sümerparkta var

eşimm galatasaraylıı ve ben o takımı hiç sevmiyorum.içiniz de galatasaraylı olan vardırr kızmayın arkadaşlar lütfen:) buu gün öğleyin çıktık eşimlee bayram yeri teraspark akşama gezdik ayda 1 bi geziyoruz böylee iii geliyoo... eşimm hediye olarak sanırım bana tlfon alacak bu günn onu fark ettim

Aynı durum bizde de var.Yabancı kimi görse önce bir ağlıyoruz.

aynıı bizdee . arasıra eşimin akrabalrına gidiyoruzz kucaklıyolar böylee yalap şapp öpüyolarr basıyoo yaygarayıı bende içimden mutluu oluyorum. birdee bir yerde f yüksek ses duydumu çokk aglıyoo yolda çocukk geçsinn bagırsınn hemen aglıyoo kuzum:44:

bizimkinin derin uykusu yok hiç, maşallah sizinkine
gündüzleri anakucagında otururken süpürgenin sesine 1 odayı süpürecek kadar oyalanıyo, sonra sıkılıyo aglamaya baslıyo, kendini aşağı atmaya çalışıyo anakucağından

hani evlenince adet ağrısı geçerdi hani doğum yapınca geçerdii yalannnnnnnnnnnnnnn

ben hala adet olmadım yaa, senin ilk mi?

ben olsam bu huyuna sevinirim valla
benden başka kımsenın kucagına gıtmesın . hele ömürü biri öpünce terminatöre dönüşüyorummm

bu aksam bizde bi yerde misafirlikteydik, o kadından bu kadına yavrum dolaşıp durdu,
hele bi de biri aldı öptü de öptü yanaklarından, bişey de diyemedim ama ben kendi yavrumu oyle öpmüyorm kıyıp daaaaaa

Bebegin tam erkek oldu yani maaşallah kuzuma.bende 6 ayi bitirsin istiyorum.rahattir insaallah huzursuz değildir

çok şükür çabuk rahat oldu. ilk gun ve ilk gece huzursuz oldu sadece, ertesi gunu sabaha bişiyciği kalmadı. ne kadar erken olsa o kadar cabuk iyileşiyo, benm tavsiyem bi an önce yaptır düşünüyosan.

ben dikkat etmemiştm hiç kilo sınırına, bizmki de şimdi 7 kio civarında ama kilo alış hızı azaldı son ayda, 4-5 ay daha kullanırız diye düşünüyorum.
daha ucuz yollu hoppalalar var, 30-40 tl ye kapıya asılanlardan, onlardan da düşünebilirsin. oyalanıyo çocuk ii oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…