canım bu arada temızlık ısını nasıl yapıyosun ben cok zorlanıyorum paşam uyusa süpürge sesınden uyanıyor uyanık olsa temızlık zaten yapamıyorum sureklı ılgı ıstıyo bı turlu duzen kuramadım annemı cagırıyorum o çağanla beklıyor ben ole temızlık yapabılıyorumahh kuzum ben hep evde tvde trt cocuk ömür anne kucagında yemekler ocakta evimi miss yaptım ömürü doyurddum sen ne edıyon
bugün bi alışverişe gittim, koştur koştur 4 saat gittim geldim..evet yaa.. markette aheste aheste raflara bakmak,sepete birşeyler atmak ne lüksmüş meğer:)
nice yıllara.. mutluluğunuz gibi çekirdek aileniz de büyüsünbu arada aralıkta bizim evilik yıl dönümümüz.eşime yanından hiç ayırmayacagıı biii hediye almak istiyorumm ama ne alsamm? .en son saat aldım. cena sen bir şey yapmayı düşünüyomusunn
Şimdiden dogum gunün ve yıldönümünüz kutlu olsun
teşekkür ederim canım..
Sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun tatlım telefonunu yenile yanından hiç ayırmaz:)
bizimki de 6 aralık...yaa ne çook kişinin evlilik yıldönümü aralıktaymış bizimde evlilik yıldönümümüz aralıkta 4.yılımıza girecez ALLAHın izniyle...eşimin dogum günü ocakta peşpeşe ne hediye alıcam bilmiyorum:44:
as canım,, çok çok geçmiş olsun.. inş kısa sürede iyi olur bebeğin..selamunaleyküm kızlar geçmişi okuyamadan hızlıca yazıyorum 4. ay aşımızı olduk yazmıştım olmaz olaydım sağlık ocağındaki doktor gayet iyi artık vurabiliriz demişti ( 1 hafta ertelemiştim aşıyı hasta diye ) ben de güvenerek vurdurdum cuma günü) amaaaan çocuk dün de huysuzdu ama bu sabah bir uyandıki hoca herifler gibi öksür öksür hem de bir hırıltı bir inleme burunda sümükler yani gördüğüm tabloyu anlatamam ve tüm gece kaç kez kıyafetini değiştirdim saymadım o derece ter attı kendi doktorumuz yurt dışında olduğu için bir başka doktora gitttik hemen dediki böyle hasta çocuğa aşı mı vurdulur bu ne falan dedim doktor iyi dedi ne yapayım aşı zamanı geçiyo falan dedim o da güçsüz bir yere bomba atılmış gibi hastayken asla aşı vurulmaz diyo ben de vurmayalım diye 1 hafta ileri attım ama doktor çok iyi dedi zaten 40 derece ateş de olsa ben vuruyorum falan aman diyim arkadaşlar çocuğum şu an öyle bir halde ki sizler dikkat edin ben kendi doktorumuz yurtdışında diye sağlık ocağındaki de iyi deyince vurdurdum ama hee bi de kongest vermişti onu kesinlikle 6 aydan önce kullanma dedi augmentin verdi hava verdiler ve iğne vurdular yavrucuğum harap oldu tabi ben de sürekli sulugöz modunda dolaştımbi doktorun dediği de bi diğerinni tutumuyo zaten nolur dua edin kızlar Rabbim herkesin yavrusuna şifa versin inşallah...
ayşecik de yapıyor bir süredir bunu..Kizlar ailece görüştugumuz arkadaşlara geldik bugün.oglumu iki haftadır görmüyorlardi.bize geldiklerinde bizimki uyuyo oluyodu.neysr eve gelene kadar gayet neşeliydi.eve girdik bunlar kari koca kucakllarina alip sevmeye başladılar bizimki dudagini sallandirdi ağladı yabancıladi.sipa ya hergün bi huyu çıkıyor
yabancı birinin kucağına gidince dikkatli dikkatli bakıyor..
sonra alt dudak yavaşça kıvrılıyor aşağı doğru, kurban Yaradana..
sonra basıyor çığlığı..
anneme de yaptı bunu..
annem de trip yapıyor bana, 'çocuğu getirmiyorsunuz ki nenesini tanısın'
artık haftada iki kez gidiyoz.. ayşecik nenesini tanısın, yabancılamasın diye
2,5 sene hüsni hat dersi aldım. günde en az 2 saat çalışma gerektiren bi sanat.zeynep gene sadece bız varız haftasonu mıllet gezıyor dedıgın gıbı.bız gene aynı :)
geçen kursiyer bir arkadaşla karşılaştık, bana diyor ki
''senin elin çok iyi, kabiliyetin var, sakın bırakma günde 1 saat de olsa yaz''
sen ne diyorsun ya dedim, benim fazladan bir saatim varsa uyurum
canım bu arada temızlık ısını nasıl yapıyosun ben cok zorlanıyorum paşam uyusa süpürge sesınden uyanıyor uyanık olsa temızlık zaten yapamıyorum sureklı ılgı ıstıyo bı turlu duzen kuramadım annemı cagırıyorum o çağanla beklıyor ben ole temızlık yapabılıyorum
ayşecik uyanıkken keyifliyse ufak tefek işlerimi yapıyorum ben..
zaten derin uykudaysa çoğunlukla elektrik süpürgesine de uyanmıyor..
ama mutfak temizliği, silip süpürme işi varsa, kayınvalideye veriyorum 1-2 saat..
ev küçük zaten..hemen hallediyorum işimi.. [/B]
bu arada manto almaya gittim..
fiyatlar kafayı yemiş..
350den aşağı bir şey yok..
azıcık ismini duyuran tesettür firmaları şişirmişler fiyatları..
adı tesettür giyim ama örtünmeyle-dinle alakası yok..
güya müslümanlar.. 100 liraya eşarp, 400 liraya manto satıyorlar..
çoğuna da söyledim, asgari ücretin yarısına palto satıyorsunuz..
benim gelinliğim özel dikim savoroski taşlarla işlenmiş, ipek şantuk kumaşa, ithal pahalı fransız danteliydi.. 2,5 milyardı..
bu ise hazır giyim, malzemesi kaç para, dikimi ne eder
kimse cevap veremiyor..
zar zor güzel bi şey buldum, onu da 210 tl ye aldım..
onun da tercih ettiğim renk siyahını bulamadım, vizon aldım..
bu arada manto almaya gittim..
fiyatlar kafayı yemiş..
350den aşağı bir şey yok..
azıcık ismini duyuran tesettür firmaları şişirmişler fiyatları..
adı tesettür giyim ama örtünmeyle-dinle alakası yok..
güya müslümanlar.. 100 liraya eşarp, 400 liraya manto satıyorlar..
çoğuna da söyledim, asgari ücretin yarısına palto satıyorsunuz..
benim gelinliğim özel dikim savoroski taşlarla işlenmiş, ipek şantuk kumaşa, ithal pahalı fransız danteliydi.. 2,5 milyardı..
bu ise hazır giyim, malzemesi kaç para, dikimi ne eder
kimse cevap veremiyor..
aynen katılıyorum ben tesettur mağazalarından almıyorum artik özellikle setrems ten yediğim kaziktan sonra.
ayy çok kötü oldum yaaaaAllah bin belasını versin.Sürüm sürüm sürünsün tövbe Ya Rabbi.... Ayy ya keşke okumasaydım çok fena oldum tüylerim diken diken oldu.Nasıl insan bu aklım almıyo... Allah ım yaaa bu sapığın yaptığı yanına kalmaması lazım , öyle burnundan gelsin ki...
Aynı durum bizde de var.Yabancı kimi görse önce bir ağlıyoruz.Kizlar ailece görüştugumuz arkadaşlara geldik bugün.oglumu iki haftadır görmüyorlardi.bize geldiklerinde bizimki uyuyo oluyodu.neysr eve gelene kadar gayet neşeliydi.eve girdik bunlar kari koca kucakllarina alip sevmeye başladılar bizimki dudagini sallandirdi ağladı yabancıladi.sipa ya hergün bi huyu çıkıyor
Borntobemother cok gecmis olsn cnm, bencede git sikayet et o doktoru.
Yarin bizimde asimiz var insallah sorunsuz atlatiriz.
Ek gidaya baslayanlarada imreniyorum:)) ama bn 6 aydan once vermeyi dusunmuyorum anne sutu alirken sadece.
çok teşekkürler cenacım Rabbim senin ayşeni de korusun inş...ve maşallah ona ki benimki hala hiç durmuyor zaten kolikti ve ilk 3 ayımız çok sancılı geçti yaşayanlar varsa anlarlar demek istediğimi anca anca normale dönüyor ama o dönemde sürekli kucağımda olduğu için sakinleştirmek için şimdilerde bana hiçbir şey yaptırmıyor hala yemeği eşimle nöbetleşe yiyoruz :S bu arada dediğin çok doğru ben de tesettür adı altında olup fiyat uçuranlara çok sinir oluyorum ama güle güle kullan ben nişanda alınan paltoyu giyiyorum hala artıkın seneye bu yıl zaten bi yerlere çıkabileceğimi pek sanmıyorm. He bi de kv.ye bırakıyorum demişsin snrm sen de bnm gibi çok yakın oturuyorsun ben hala kimseye bırakamıyorum 5 dk bile olsa ya ben de piskopatım ama onlarla da alakalı sürekli öpmek ağzına birşey tıkmak ve çocuğa akrobasik hareketler yaptırmak istiyorlar e tabi vermeyince de işte ben evde hiçbir iş göremiyorum herşeye yetişicem diye koşturup duruyorum :44:
ben de kayradan bi kazık yemişimki, ne siz sorun ne ben anlatayım..aynen katılıyorum ben tesettur mağazalarından almıyorum artik özellikle setrems ten yediğim kaziktan sonra.
o nasıl bi mutluluktur öyleeMinik prensesim dün sırt üstünden yüz üstü dönmeye başladı.Ben çeviriyorum o hopppp dönüyor.O döndükçe biz eşimle mest oluyoruz.Çocuğu öpücüğe boğuyoruz, eşim havaya atıyor.Bizim kız da iyice gaza geliyor.Bizi gören de çocuk üniversiteyi kazandı sanar.
ah canım ya..canım baktığın yerlerle alakalı ben colezion defacto lc gibi mağazalara bakıyorum kaşe kabanım keten kabanım yeri başka yerlerden ama
kaşe kabanımı 145 tl almıştım
ketenimi 100 tl gayet uygundu
awm lerde pahalı
canım hangi takımı tutuyosaa onun eşofman takımını alabılırsın çok hoş olur sümerparkta var
Aynı durum bizde de var.Yabancı kimi görse önce bir ağlıyoruz.
ayşecik uyanıkken keyifliyse ufak tefek işlerimi yapıyorum ben..
zaten derin uykudaysa çoğunlukla elektrik süpürgesine de uyanmıyor..
ama mutfak temizliği, silip süpürme işi varsa, kayınvalideye veriyorum 1-2 saat..
ev küçük zaten..hemen hallediyorum işimi.. [/B]
hani evlenince adet ağrısı geçerdi hani doğum yapınca geçerdiiyalannnnnnnnnnnnnnn
ben olsam bu huyuna sevinirim valla
benden başka kımsenın kucagına gıtmesın . hele ömürü biri öpünce terminatöre dönüşüyorummm
ayyy bak sana foto atimde gör bu yazdıklarına cevap olsun hemde lokantada
Eki Görüntüle 565944 burada 3,5 aylık 21 kasımda çekilmişnasıl büyüyro ya günden güne kuzumm benimm
Bebegin tam erkek oldu yani maaşallah kuzuma.bende 6 ayi bitirsin istiyorum.rahattir insaallah huzursuz değildir
bende almayı dusunuyorum ama tasıma kapasıtesı 12 kılo yanı benı sıpa 4 kılo daha alsa bınemez .
kocama desem kı uşağa hooppala alalım yıkar ortalığı
direk şu cevabı verir - ne gerek var hoppalaya .. bizim zamanımızda varmıydı ki ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?