b
ben hala adet olmadım yaa, senin ilk mi?
anamm lokantanın yemeğinden mi veriyosun ?!
kızım yüz üstü geri geri gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızım yüz üstü geri geri gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Benim kızım da aynen hafif hafif kayıyor ama birkaç cm ancak.Dönünce ayakları ile çırpınıyor benim kızınkini ona bağlıyorum.kızım yüz üstü geri geri gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ancak gelebildik canım.Eşim haftanın ilk üç günü öğleden sonragidiyor.Kahvaltı yap, etrafı topla derken bu saat oluyor.Bir de nete girmek için kızımın uyumasını bekliyorum.Sonra da hemen. Kk'yi tıkla.nerdesiniiiiiiiiiiiiiz?!
kimse yok, ben de gidiyom, hıhh!!
Benim kızım da aynen hafif hafif kayıyor ama birkaç cm ancak.Dönünce ayakları ile çırpınıyor benim kızınkini ona bağlıyorum.
Benim pıtırcık da yüksek sesten hiç hoşlanmıyor hatta korkuyor.Bağıra bağıra konuşanları hiç sevmem zaten.aynıı bizdee . arasıra eşimin akrabalrına gidiyoruzz kucaklıyolar böylee yalap şapp öpüyolarr basıyoo yaygarayıı bende içimden mutluu oluyorum.birdee bir yerde f yüksek ses duydumu çokk aglıyoo yolda çocukk geçsinn bagırsınn hemen aglıyoo kuzum:44:
Dönme anlık bir şey zaten.Bir bakıyorsun dönmeye başlamış.Biz 1 aralıkta sabah kalktık hoppp diye döndü.Önce de çabalıyordu, kıpkırmızı oluyordu yavrum ama dönemiyordu.Hatırladığım kadarıyla siz bizden küçüksünüz.daha yarım dönüyoruz biz
cenacım çok komik oluyor ama kucakta ney durmuyro artık sürkeli itiyor sırt üstü olsada gidiyor ama en çok yüz üstü koyuyorum nasıl beceriyrosa yok olduğu yerde
bende şampiyon olmuş gibi sevindim
Aynen benim kızımda da emme merakı var.Emziği de i.k verdiğimizde havada kapmıştı, hala da öyle.Benim kız dönmüyor dönme gibi bı çabasında yok zatenyatağa atıyorum yan yatırıyorum yok tek cabası elini emmek benim kızımın emsinde ne olursa olsun. Gecen bı yazıda her cocuğun farklı konulara eğilim gösterdiği yazıyordu. Benim ki doğduğundan beri emmeye feci düşkün.0-1 yaş Oral donemi tam manasiyla yaşıyor benim kiz. Emziğide daha hastanede aldı zaten. Birinin kucağına gitti mı yüzüne saldırıoı emmek icin bazılarıda çenelerini emzirmeye calismiyo mu sınır oluyorum hemen alıyorum ellerinden. Hele ac bu cocuk diyenlere ifrit oluyorum.
Bir de her çocuk gerçekten farklı oluyor.Kardeşimin kızı 5,5 aylıkken döndü.Arkadaşımın kızı da aynen 5,5 aylıkken.Ama 7 aylıkken emeklemiş.Şimdi 11 aylık neredeyse yürüyor.Yani erken dönünce herkesten eken falan yürümüyorlar sanırım.Yararı çok iyi gaz çıkarıyorlar.Benim kız dönmüyor dönme gibi bı çabasında yok zatenyatağa atıyorum yan yatırıyorum yok tek cabası elini emmek benim kızımın emsinde ne olursa olsun. Gecen bı yazıda her cocuğun farklı konulara eğilim gösterdiği yazıyordu. Benim ki doğduğundan beri emmeye feci düşkün.0-1 yaş Oral donemi tam manasiyla yaşıyor benim kiz. Emziğide daha hastanede aldı zaten. Birinin kucağına gitti mı yüzüne saldırıoı emmek icin bazılarıda çenelerini emzirmeye calismiyo mu sınır oluyorum hemen alıyorum ellerinden. Hele ac bu cocuk diyenlere ifrit oluyorum.
töbe yarabbim saçlara bakkkk tü tü tü maşallah
bu da benim kel oğlum:) dikkatle babasının elindeki kağıdı inceliyo
Eki Görüntüle 565972
çıtır anne ve oğluu maaaşşlh canım
b oğlanlar hep saçsız
Aynen benim kızımda da emme merakı var.Emziği de i.k verdiğimizde havada kapmıştı, hala da öyle.Babası öpmek için eğildiğinde burnunu emmeye çalışıyor.El, parmak, dil, dudak,oyuncak ne bulursa emmeye çalışıyor.Hatta dönünce yeri bile emmeye çalışıyor. Çılgınlar gibi ne bulursa emmeye çalışıyor. Bir beni o kadar istekli emmiyor. Uyurken emziriyorum.
kızlarr nasılsınızzz neler yapıyosunuz bugun oğluşuma ılkdefa elma suyu verdım cam rendede rendeleyıp tülbentten suyunu çıkardım silikon kaşıkla verdım çokta sevdı(ilk defa farklı bısey verdımde ) yarındaa muzla karıştırıp elmayı verıcem o sevdıkce bende mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?