Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

trip attığıma bakma.
cenanın dönüp dolaşıp geleceği yer kk'dür
bugün bi fındıklı kurabiye yaptım, hep yaparım kendi tarifimle ,
bu sefer netten baktığım tarife göre yaptım.. bi tırta benzemedi

eşimin yengesi 75 yaşında.. bağırarak konuşuyor..
duymuyor mu, ne..
ayşeciki de çok seviyor.. ama karşılaştıklarında sonuç hüsran..
biri bağıra bağıra sevgi sözcükleri söyleyip kucaklıyor..
diğeri önden bi dudak sarkıtma ardından çığlık çığlığa ağlıyor.

Bu arada çarşamba akşam annem geliyor inşallah.Çooooooooooooooooooook mutluyum.
anne olunca, annelerimize bakışımız da bağlılığımız da değişti sanırım..

özlemcr n dediği doğru, dönme bir standart değil..
bizimki 3 ay bitmeden dönmüştü, gel gelelim karakız'ın ecrin nisa'sı daha erken emekleyecek
geçen gece uykusuna dalmadan iyice huysuzlaştı ayşecik..
gözler kıpkırmızı, deli gibi elini ağzına götürüyor.. kucağına alıyor annem, onu da ısırıyor..
annem ne dese beğenirsiniz?..
kızım, bu çocuk aç!!
kayınvalidem etse şu lafı .... ........ .............
ne kadar çifte standartlıyım yaa:96:

oral dönem, emme isteği etrafı tanıma yöntemi..
sıkma sen canını..:101:

ay, gerçekten mi yaaaa?!!!
keşke konuşaydık..
ben de 12de yola çıktım, 12,30da çarşıdaydım..
çarşının göbeğinde bi meydan var ya, fıskıye banklar falan var..
oralarda gezdim daha çok..
zaten benan'dan aldım mantomu..
biliyor musun orayı?
kardeşim gelmedi zaten, karar veremedim.
sen olaydın..:78:

yarınn 4 ay aşımızıı olacagızz hayırlısıylaa.inşalllahh i geçerr. benn bütünn aşılaraa yalnızz gidiyomm özellikllee
hadi bakalım, inş sıkıntısız atlatırsınız siz de..
gelecek kimse mi yok cesur anne?!

Son düzenleme:
oooh, afiyet bal şeker olsun..
henüz cam rende alamadım ben.
ama geçen eşim trabzon hurmasından toplasanız bir çay kaşığı yedirdi..
şapur şupur, görmeniz lazım.. her yer battı.. bi gözlerini açıyor, bi iştahla yiyorki..:125:
ama ertesi gün yüzünde ve boğazında kırmızı benekler oldu.. sanırım alerji yaptı..
hurmayı sabıkalılar arasına aldık

tabi herşeyde mantıklı olan sezon sonu almak ihtiyacı..
inş bi bot alıcam bu sezon sonu..
ama işte ihtayaç olunca mecbur kalıyor insan..

1 aylıkken kalça çıkığı ultrasonu çektirmiştik..
sanırım sen 4 aylıkken yapılanı soruyorsun..
ilk ay yapılan temiz çıktı, bi daha gerek görmedim ben..

ayşecikin yeni gözdesi:
elleriyle ayaklarını yakalamak ve o şekilde sağa sola dönmek

Son düzenleme:
Nukleer!!!
sesin soluğun çıkmıyor, nasılsınız bakalım?

Son düzenleme:

Tıpkı biz herseyi ağzına götüruo bizimkide benim parmagimi yakalayınca cuk cuk emio.bi fili var oyuncağı onun hepsini ağzına sokuyor benim memem haric herseyi emio:) bizde ancak uyurken emisioz

kimse yok. kendim yazıyom, kendim okuyom..

eşim geldi ben yemeğe gidiyooooooooooom
giriş yapmayan üyeler ve üye olmayan okuyucular, öpüldünüz...

Bizde o saatlerde çıktık ama biz genelde caminin oralarda dolaşıyoruz.. Oradan denize doğru gidiyoruz..
Meydanı biliyorum dün o tarafa da gittik aşure dağıtıyorlardı.. sana tavsiyem daha ilerilere git ve daha çok ara sokakları gez..
oralarda belediye binası gibi bir şey var o tarafda çok mağaza var.. tavsiye ederim.. Benan'ı görmüşümdür kesin ama hiç gezmedim.. belkide seni gördüm ama sima olarak tanımadığım için yanından geçip gitmiş bile olabilirim..
Eşim kızım ben.. üçümüz çıktık.. sen kimle gittin?

hahha evet annem dese kızmıyorum, kv dese kızıyorum
ben de bugun koştura koştura çarşıdan bir etek ,bir elbise, bir çift de bot aldım dünyalar benim oldu.
oğlum çok ağlamış ..kayınvalidemdeydi.
geçen hafta da alışverişi yarım bırakmıştım ağlaması yüzünden,bugun de gene aynı şeyi yaptı ama neyse ki şansım yaver gitti aradığımı buldum..döndüğümde çıldırmış gibi ağlıyordu anlaşıldı anasına alışveriş yaptırmamaya yeminli kayınvalidem de "beni sık sık görmediği için yabancılıyor" diyor. 1 hafta dolmadan görüyor daha ne olsun yuh yani beraber yaşayalım bari
herşeyi boşvermişim o kadar mutluyum ki insana benzedim resmen hohohoho

olur canım gençler anlaşırsa neden olmasın
haftasonu istanbula uçuyoruz annem babamla inşallah.. amcamlar teyzemler kuzenler var orda, gezeceğiz.. havalar çok bozmaz inşallah
fatihe gitmeyi düşünüyorum ben de alışverişe umarım güzel birşeyler bulurum

Fatihte çok güzel şeyler var canım.. ben 2 sene önce bir elbise almıştım 50 TL ye kim görse çok beğendi.. Özellikle beyzanur giyime uğra ben ordan aldım elbisemi...

Merak ediyorum neden bebeklerinizle çarşıya çıkmıyorsunuz? :44: enelde bebek arabasında uyuyorlar.. hoşlarına gidiyor.. Artık kocaman oldular.. bence bebeklerinize güvenin.. Çıkmadan önce emzirin altını değiştirin çıkın zaten araba sesleri insan sesleri ilgisini çekiyor.. uyuyarlar.. Benim size nacizane tavsiyem bu..

yok canım bebeğimle çıkınca rahat oluyor gerçekten.yemeğe falan gittik etrafı inceliyor hiç ses çıkarmıyor aç bile olsa çevreye olan merağı sayesinde açlığını unutuyor
avm ye gitsem kesin onla giderim zaten.. ama yalnız olduğum için kıyafet denemeye kabine girerken bebek arabasını ne yapacağım o yüzden mecbur evde bıraktım onu.

Bugün bizde aşımızı kontrolümüzü olduk. Oyy paşam nasıl ağladıı sonrada kollarımda uyuyakaldı arabada. Çok şükür bir sıkıntımız olmadı inşallah da olmaz gece falan. Kilomuz 7400 boyumuzda 67cm olmuş gelişimlerimiz çok iyi doktorumuz öyle söyledi. Dokto, Az kilo almış olsaydı ufak ufak ek besinlere başlatacaktı ama 710gr aldığı için sütün yarıyor dedi ve birdahaki aya bakarız dedi. Bizden haberler böyle

Muz en son denenecek meyveler arasında 6. Aydan sonra öneriliyormuş bence verme cnm. Elmanın yanına mevsim meyvelerinden ekleyebilirsin ama mandalina portakal hariç onlarda ilk başta önrilmiyor asitli olduğu için.

ah canım yarama tuz bastın keske bebek arabasında dursada bende gezmelere cıksam kac kere denedık cıkmayı ama yarı yoldan gerı donduk sız boyle anlatınca benım ıcım gıdıyoneden benımkı durmuyo dıye ... neyse bızde artık yazın gezcez napalım :26:

bu arada inş yarın sabah namazına eyüp sultan hazretlerine gidicez.
ayşecikle tüm temmuz anne ve bebeklerine özellikle hasta bebişlere dua edicez..
Rabbim kuzularımızı korusun..

naptın canım gıdebıldınmı bıze dua ettınmı Allah kabul etsın sımdıden evlılık yıldonumunuz smdden kutlu olsun sen benden 1 yas buyukmussun

nazar degmesın masaalah cok tatlısınız..

ben elmayı pure halında verıyorum cokta severek yıyıyor havucu az suda haslayıp puresını vermeyı dusunuyorum.. bırde nar suyu verdım cokk sevdı

masallah oglusuna neden muz en son acaba kabız yaptıgı ıcın mı ???

arabanın sallantısından bebekler uyur aslında seninki neden durmuyor acaba
aman canım boşver ..benimki arabada duruyor ama sorsan arabayla çıkardığım zamanlar 3-4 kere ancak.arabayı açmak kapamak itmek bana çok zor geliyor, ben de evde oturmayı tercih ediyorum. ya da kısa mesafeyse; kollarım kopsa bile kucağımda taşımayı..zaten havalar da soğudu ,yaza Allah kerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…