- 8 Ağustos 2011
- 12.568
- 14.772
- 498
trip attığıma bakma.Ancak gelebildik canım.Eşim haftanın ilk üç günü öğleden sonragidiyor.Kahvaltı yap, etrafı topla derken bu saat oluyor.Bir de nete girmek için kızımın uyumasını bekliyorum.Sonra da hemen. Kk'yi tıkla.
cenanın dönüp dolaşıp geleceği yer kk'dür
bugün bi fındıklı kurabiye yaptım, hep yaparım kendi tarifimle ,
bu sefer netten baktığım tarife göre yaptım.. bi tırta benzemedi
eşimin yengesi 75 yaşında.. bağırarak konuşuyor..Benim pıtırcık da yüksek sesten hiç hoşlanmıyor hatta korkuyor.Bağıra bağıra konuşanları hiç sevmem zaten.Kızım kesinlikle sakinlikten hoşlanıyor.Aslında haftada bir gezmeye gidiyoruzz amayine de sakinliği seviyor ve istiyor.
duymuyor mu, ne..
ayşeciki de çok seviyor.. ama karşılaştıklarında sonuç hüsran..
biri bağıra bağıra sevgi sözcükleri söyleyip kucaklıyor..
diğeri önden bi dudak sarkıtma ardından çığlık çığlığa ağlıyor.
anne olunca, annelerimize bakışımız da bağlılığımız da değişti sanırım..Bu arada çarşamba akşam annem geliyor inşallah.Çooooooooooooooooooook mutluyum.
özlemcr n dediği doğru, dönme bir standart değil..Benim kız dönmüyor dönme gibi bı çabasında yok zatenyatağa atıyorum yan yatırıyorum yok tek cabası elini emmek benim kızımın emsinde ne olursa olsun. Gecen bı yazıda her cocuğun farklı konulara eğilim gösterdiği yazıyordu. Benim ki doğduğundan beri emmeye feci düşkün.0-1 yaş Oral donemi tam manasiyla yaşıyor benim kiz. Emziğide daha hastanede aldı zaten. Birinin kucağına gitti mı yüzüne saldırıoı emmek icin bazılarıda çenelerini emzirmeye calismiyo mu sınır oluyorum hemen alıyorum ellerinden. Hele ac bu cocuk diyenlere ifrit oluyorum.
bizimki 3 ay bitmeden dönmüştü, gel gelelim karakız'ın ecrin nisa'sı daha erken emekleyecek
geçen gece uykusuna dalmadan iyice huysuzlaştı ayşecik..
gözler kıpkırmızı, deli gibi elini ağzına götürüyor.. kucağına alıyor annem, onu da ısırıyor..
annem ne dese beğenirsiniz?..
kızım, bu çocuk aç!!
kayınvalidem etse şu lafı .... ........ .............
ne kadar çifte standartlıyım yaa:96:
oral dönem, emme isteği etrafı tanıma yöntemi..Aynen benim kızımda da emme merakı var.Emziği de i.k verdiğimizde havada kapmıştı, hala da öyle.Babası öpmek için eğildiğinde burnunu emmeye çalışıyor.El, parmak, dil, dudak,oyuncak ne bulursa emmeye çalışıyor.Hatta dönünce yeri bile emmeye çalışıyor. Çılgınlar gibi ne bulursa emmeye çalışıyor. Bir beni o kadar istekli emmiyor. Uyurken emziriyorum.
sıkma sen canını..:101:
Cenacım bizde dün çarşıdaydık keşke seni tanıyor olsaydım..ama bir erken çıktık.. Öğleni çarşı camisinde kıldık.. sen geç çıkmışsın çarşıya herhalde.. nereleri gezdin..?
ay, gerçekten mi yaaaa?!!!
keşke konuşaydık..
ben de 12de yola çıktım, 12,30da çarşıdaydım..
çarşının göbeğinde bi meydan var ya, fıskıye banklar falan var..
oralarda gezdim daha çok..
zaten benan'dan aldım mantomu..
biliyor musun orayı?
kardeşim gelmedi zaten, karar veremedim.
sen olaydın..:78:
hadi bakalım, inş sıkıntısız atlatırsınız siz de..yarınn 4 ay aşımızıı olacagızz hayırlısıylaa.inşalllahh i geçerr. benn bütünn aşılaraa yalnızz gidiyomm özellikllee
gelecek kimse mi yok cesur anne?!
Son düzenleme: