Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hemen doğumdan sonra mı sarmıştın sen şimdi sarsam olur mu acaba ???
Hastanaden gelir gelmez sardım.Resmen 5 aylık hamile gibiydim.Hatta herkes göbeğime bir laf söylemişti.
Gorümcem daha hastanedeyken bu göbek nasıl gider ki demişti.Ayrıca kendisi kilolu.Narkozun etkisi mi nedir saf saf bakmıştım.:18:
Annem göbeğimi sararken kızım göbeğin de bayağı varmış.
Malt içerken bu bende bira göbeği yaparsa deyince eşim sen de ondan büyük göbek var demişti.
Bunlar ilk 3 gün duyduğun laflar listesi.Ama şükür göbüşüm gitti.eve gelince sarmaya başladım 40-50 gün sardım.Bence şimdi de sarsan olur.Dene dene sarmak işe yarar bence.

cena,cım zeytinyağı sür pişiğe etkliolur.pudra sakın deneme.

artık hiç tavsiye etmiyorlar.kv nede hayret

nasıl aklına gelmemiş altına bakmak.bende geçenlerde eşime bırakıp çıkmıştım geldiğimde

baktımki altnı değiştirmiş. sağolsın çok ilgilenirbende annemle alışverişe çıkmayı severim.

tek başıma karar vermek zor oluyor.birde pardesü fiyatları hakkaten çok pahalı

göbek konusuna gelince ben hala adet olmadım.ilk doğumda altıncı ayın sonunda olmuştum.

adet olunca göbek daha kolay gidiyor.ama benim yapı olarak biraz vardı.şimdi daha çok

neyse umudumuzu kaybetmeyelim.bebeklerimizin tadını çıkaralım

Gunaydinlar nasılsiniz
Cena niveanin pisik kremi iyi geliyor bu arada kvden hadi unuttu burnu kokudami almamış neyse bir dahakine tembihlersin
Minita gecmis olsun aşıdan sonra benim oğlanında ateşi 38.3 olmuştu cok korkmuştum biraz sirkeli bezi alnına kollarına bacaklarına koymuştum bir çay kasığı da calpol vermiştim
Kızlar benim göbeğim kalmadı aslında uzun zamandır yok doğumdan iki gün sonra annemler çarşafla sarmislardi bu arada normal dogum yaptım kilo olarak da 53 e dustum dogum oncesi kıyafetlerimi giyiyorum.
Birde mama sandalyesi, hoppala,yurutec bunları almayı düşünen varmı ben kararsız kaldım hoppala alsammi diye düşünüyorum ama zararida olur diyorlar bir yandan da bacak kasları gelişir diye düşünüyorum kararsızım

tam tersi bana oldu doğumdan sonra 5 günlükken falan göbek gitti hiç yoktu herkes nasıl doğum yaptın göbek yok falan dedi ama nazar değdi galiba şu anda çok fazla olmasa da var. sezaryen ameliyatından sonra göbek gitmiyo dedikleri için gitmez sanıyodum ama sarmayı deneyeceğim işe yarar inşallah

Forumun en talihsiz annesi seçiyorum kendimi. Ya benim kızım hiç büyümüyor. İnatla anne sütü veriyordum ama dün doktor mamaya basla dedi. Hem devam sütü hem kaşık maması ver dedi. Bizim 5. Ayımız bu hafta doluyor. Ama henüz 6350 gr ve 65 cm yiz. Zaten minik dogduk ama o kadar üzülüyorum ki kızımın bu haline. Sağlığında sıkıntı yok çok şükür. Sırf anne sütü alsın diye mama vermek istemedim her ay 700 gr alıyordu dr mama verme diyordu. Bu ay 350 gr almış heman mama dedi şimdi dr. Birde etraftakilere laf anlatmak var. Allahım sanki ben bilerek aç bırakıyorum çocugu. Çok sinirleniyorum. Acil kilo aldırmam lazım önerisi olan var mı kızlar?

bence en kolayı etrafa kulak asmamak benim en başından beri hem sütüm azdı hem de göğüslerim yaraydı çook zor zamanlar geçti mama verdik herkes bişey söyledi söylemeleri farzmış gibi az canımı sıkmadılar ama sonuç geçti gitti yani şimdi pişmanım ne diye kulak astım herkese diye. dr başla demiş mamaya zaten 5 ay anne sütü vermişsin sadece bu çook güzel sağlığında sıkıntıda olmadığına göre dert etme mamayla toparlar kilosunu zaten. :) :)

zayıf bebeklere keçi sütü maması öneriyorlar golden goat hem keçi sütü çok yararlı. bizim biraz bağırsaklarımızda hassas bende bu gün başlıycam bebeğimde seninkiyle neredeyse aynı zaten kilosu 6600 gr. sende dene istersen..

canım travazol bebeklerde kullanılabılıyommu bana kadındogumcum hamıleyken vermıstı enfeksıyonum olmustu

kızlar hoppala alanlar olmuş. bende aldım ama daha erken olduğunu düşünüp kaldırdım şimdilik siz oturtuyormusunuz bebişlerinizi hoppolaya??

arkadaşlar yarın yüksek lisans dersim var bebeğimi bakıcıya bırakıcam acaba bir yere fotoğraf mak. sini koyup videoya çeksem mi 2 saat bakacak sonra eşim geliyo zaten anlar mı kadın acaba ??

bir soru daha?
dün oğluma elma suyu verdim bugün kakası yeşil ve siyahlı gibiydi elma suyundan mı oldu acaba çok mu verdim? aynı durumu yaşayan var mı ?

Eylul.yn sagol cnm, bizimde ayni 38.3 e cikti. Calpol verdim kustu malesef o yuzden tekrardan fitil verdim, simdide cikti atesi. Doktorda asidan olacagini sanmiyorum baska bir durum olabilir yarina kadar takip edelim dedi. Bende bezleri islatip basina eklem yerlerine koydum, insallah hemencecik gecer

istanbul donuyor mu yoksa bana mı öyle geliyor
benim oğlanın doğdu doğalı öksürmesi bitmedi
bende dün tartıldım 4 köşe oldum mutluluktan 69 kıloyummm
88 ile dogurdummmmm . durmak yok yola devam kilo vercem . siz nasılsınız hatunlar bebeklerınız nasıl?

zeyneeep özelden mesaj attım kuzucum sanaaa kıız ben 70 kiloyum yaa (

ben de şimdiye kadar hiç kullanmadım..
netteki tecrübelerde birkaç kişi pudranın pişiği engellediğinden bahsetmiş
ondan ziyade o koca kavurucu sıcaklar geçti olmadı, şimdilerde kızımın boğaz kısmında pişikler oluyor..
haftada bire indi banyoları. zaten yıkarken bile açamıyorum, o derece katlanıyor. demekki hiç hava almıyor.
şimdilerde yıkayıp iyice kuruluyorum. bir iki kez de pişik önleyici sürdüm boğazının altına..
belki pudra işe yarar diye düşünmüştüm.. ama söylediğine göre yararından çok zararı varmış..

Ben hamilelik öncesi kiloma döndüm ama göbek hala dürüyor ben bu işi anlamadım gitti
aynen ya.. bir kilo kaldı bende ama göbek foraaaaaaaaaa!!

canım, çok geçmiş olsun.. şimdi nasıl bebişin?

çok güzel yazmışsın.. bebeklerin tadını çıkarmak lazım.
öyle kompleks falan yapmıyorum ama yine de kendimden memnun değilim..
ben de henüz adet olmadım. belki de biraz onun şişkinliği vardır karında..

mama takviyesinden çekinme derim.. zaten 5 ay sadece anne sütü almış kızın.
doktorlar da ilk 6 ay sadece anne sütü demiyor mu?

benim kızım 4 kiloya yakın doğdu. 4. ay kontrolunde 6400 gr dı.
yani 2,5 kilo almış sadece.. sağlık olsun. dr az almış, ama yeter dedi..
13ünde 5. ay dolacak. sonra alıştırma için günde bir iki kaşık meyve suyu ve yoğurda başlayacağım..
bi de kaç cm doğdu kızın bilmiyorum ama maşallah boyu da çok uzun
ayşecik 51 cm doğdu, 4. ay kontrolunde 62 cm idi..

arkadaşlar yarın yüksek lisans dersim var bebeğimi bakıcıya bırakıcam acaba bir yere fotoğraf mak. sini koyup videoya çeksem mi 2 saat bakacak sonra eşim geliyo zaten anlar mı kadın acaba ??
ALLAH kolaylık versin, ilk kez bırakacaksın bakıcıya sanırım.
aklın kalacak? :100:
ailenden biri yok sanırım yakınlarda, o daha iyi olurdu tabi..
ben yakınsam bana bırak, kızıma baktığım gibi bakarım bebeğine

evet kimse yok maalesef öğretmenim erzurumdayım yani türkiyenin bir ucunda keşke öyle bırakabilme imkanım olsaydı

Öncelikle çevredeki insanların ne dediği değil bebeğinin saglıgı önemli eğer mama vermen gerekiyorsa oyle yap kendini bu kadar zorlama .emzirmeye de devam edersin zaten 5 ayın dolmuş yakında ek gıdaya da geçersin.ayrica 350 gr almış bence cok da düşük değil kilo alımları yavaşladı neticede

kızlar hoppala alanlar olmuş. bende aldım ama daha erken olduğunu düşünüp kaldırdım şimdilik siz oturtuyormusunuz bebişlerinizi hoppolaya??
Bir önceki sayfada yazmıştım kararsızım diye alırsam tubaanin paylaştığı krafti almay düşünüyorum sen hangisini aldın ?

Canım tekrar gecmis olsun inşallah düzelir
tatlım bayagi vermissin 19 kilo cok iyi.

bende kraftı aldım ama bebişi bi kez oturttum içine minnacık kaldı gibi geldi aynı markadan alanlar olmuş okumuştum bi ara artık kullananlar var heralde

Saat 13.00 gibi buraya kışın ilk karı yağmaya başladı.
İyi vermişsin canım, daha da verirsin.Sen gençsin daha kolay verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…