arabanın sallantısından bebekler uyur aslında seninki neden durmuyor acaba
aman canım boşver ..benimki arabada duruyor ama sorsan arabayla çıkardığım zamanlar 3-4 kere ancak.arabayı açmak kapamak itmek bana çok zor geliyor, ben de evde oturmayı tercih ediyorum. ya da kısa mesafeyse; kollarım kopsa bile kucağımda taşımayı..zaten havalar da soğudu ,yaza Allah kerim:)
ben 3. kez gidiyorum pendiğe..
Bizde o saatlerde çıktık ama biz genelde caminin oralarda dolaşıyoruz.. Oradan denize doğru gidiyoruz..
Meydanı biliyorum dün o tarafa da gittik aşure dağıtıyorlardı.. sana tavsiyem daha ilerilere git ve daha çok ara sokakları gez..oralarda belediye binası gibi bir şey var o tarafda çok mağaza var.. tavsiye ederim.. Benan'ı görmüşümdür kesin ama hiç gezmedim.. belkide seni gördüm ama sima olarak tanımadığım için yanından geçip gitmiş bile olabilirim..
Eşim kızım ben..üçümüz çıktık.. sen kimle gittin?
saolsun kv baktı da gittim alışverişe.. annem ve kardeşim haricinde bi ona bırakabilirim zaten..hahha evet annem dese kızmıyorum, kv dese kızıyorum
ben de bugun koştura koştura çarşıdan bir etek ,bir elbise, bir çift de bot aldım dünyalar benim oldu.
oğlum çok ağlamış ..kayınvalidemdeydi.
geçen hafta da alışverişi yarım bırakmıştım ağlaması yüzünden,bugun de gene aynı şeyi yaptı ama neyse ki şansım yaver gitti aradığımı buldum..döndüğümde çıldırmış gibi ağlıyordu anlaşıldı anasına alışveriş yaptırmamaya yeminlikayınvalidem de "beni sık sık görmediği için yabancılıyor" diyor. 1 hafta dolmadan görüyor daha ne olsun yuh yani beraber yaşayalım bari
herşeyi boşvermişim o kadar mutluyum ki insana benzedim resmenhohohoho
evet, fatihte de çok güzel mağazalar var..
Fatihte çok güzel şeyler var canım.. ben 2 sene önce bir elbise almıştım 50 TL ye kim görse çok beğendi.. Özellikle beyzanur giyime uğra ben ordan aldım elbisemi...
Merak ediyorum neden bebeklerinizle çarşıya çıkmıyorsunuz? :44: enelde bebek arabasında uyuyorlar.. hoşlarına gidiyor.. Artık kocaman oldular.. bence bebeklerinize güvenin.. Çıkmadan önce emzirin altını değiştirin çıkın zaten araba sesleri insan sesleri ilgisini çekiyor.. uyuyarlar.. Benim size nacizane tavsiyem bu..
yok canım ya.. eşim fatihte bi cenazeye katıldı..naptın canım gıdebıldınmı bıze dua ettınmı Allah kabul etsın sımdıden evlılık yıldonumunuz smdden kutlu olsun sen benden 1 yas buyukmussun
maşallah kızına..Herkese merhaba,saftieik gibi temmuz annelerine bakiyodum ben de.arada yaziyordum firsat oldukca,meger olay burdaymis :)
Benim kizim da 19 temmuz dogumlu.bugun asi ve kontrol vardi.6950 gr ve 68 cm.boyu uzun yani oldukca :) kilosunu gostermiyo o yuzden.su an sadece anne sutu aliyo.ek gidaya 6. Ayda basliycaz sayet emzirmeye devam edebilirsem.
Kizima cok alistim,melek gibiler di mi :)
Umarim hepinizin bebeklerinin keyfi yerindedir,mutlu gunler geciriyosunuzdur.
Bu arada tam 8,5 kilo kaldi fazladan bana yadigaresofman giymekten sikildim,zayifliycam diye yeni seyler almak da istemedim.nolucak hiccc bilmiyorum
Herkese merhaba,saftieik gibi temmuz annelerine bakiyodum ben de.arada yaziyordum firsat oldukca,meger olay burdaymis :)
Benim kizim da 19 temmuz dogumlu.bugun asi ve kontrol vardi.6950 gr ve 68 cm.boyu uzun yani oldukca :) kilosunu gostermiyo o yuzden.su an sadece anne sutu aliyo.ek gidaya 6. Ayda basliycaz sayet emzirmeye devam edebilirsem.
Kizima cok alistim,melek gibiler di mi :)
Umarim hepinizin bebeklerinin keyfi yerindedir,mutlu gunler geciriyosunuzdur.
Bu arada tam 8,5 kilo kaldi fazladan bana yadigaresofman giymekten sikildim,zayifliycam diye yeni seyler almak da istemedim.nolucak hiccc bilmiyorum
sudo crem çok iyi canım istersen sor eczaneyesaolsun kv baktı da gittim alışverişe.. annem ve kardeşim haricinde bi ona bırakabilirim zaten..
uzun süre uyumuş zaten. ben dönüş yolundayken aradı, şimdi uyandı dedi.
sütünü vermiş. gelince aldım ayşeciği karnı tok ama altına bakmadım şimdi sen bak dedi..
kaka yapmış bizimki, artık kaç saat poposunda kaldıysa çok fena tahriş olmuş..
dünden beri 2-3 saatte bir değiştiriyorum altını, troysd vardı sürdüm, prednol da..
ama hiçbi işe yaramadı..hala aynı. altını temizlerken ağlayasım geldi az önce..
yarın başka krem alacağız. ne kv'ye söyledim, ne eşime..
bi daha bırakınca, mutlaka özellikle tembih edicem altına baksın diye..
sezaryenliyim. 1 ay sonra karın egzersizlerine başlayacağım ciddi ciddi..
hatta şimdiden zorlamadan biraz yapsam mı diye düşünüyorum..[/B][/FONT]
sudo aldırıcam zaten eşime.. inş işe yarar.sudo crem çok iyi canım istersen sor eczaneye
egzersizlere bence başlama. göbek eritelim derken hepten iş açmayalım başımıza. yüzme işin ne oldu
evet aynı endişeler bende de var yüzmeyle ilgili. en iyisi evde egzersiz yapabilmek galiba bizim gibiler içinsudo aldırıcam zaten eşime.. inş işe yarar.
pudra da alsın da, elimin altında dursun..
yüzmeye hevesim hala var ama, ayşeciki bırakmaktan hala çekiniyorum. bi de kışın üşütür müyüm diye
blmyrm ya.. iyi bi araştırmam gerek bunu..
ben 3. kez gidiyorum pendiğe..
çok methini duydum, ama gezdiğim 3 cadde 2 sokak..
eminim içeri kısımlarda güzel mağazalar vardır. ama onun için zaman lazım..
kardeşim gelmedi, yalnız gittim.. hiç de sevmem yalnız alışverişi..
hem zevkli olmuyor, hem de tek başına karar vermek zor..
saolsun kv baktı da gittim alışverişe.. annem ve kardeşim haricinde bi ona bırakabilirim zaten..
sütünü vermiş. gelince aldım ayşeciği karnı tok ama altına bakmadım şimdi sen bak dedi..
dünden beri 2-3 saatte bir değiştiriyorum altını, troysd vardı sürdüm, prednol da..
bi daha bırakınca, mutlaka özellikle tembih edicem altına baksın diye..
evet, fatihte de çok güzel mağazalar var..
ama geneli pahalı.. yine de kaliteli şeyler...
üniversitedeyken ne gezerdim o caddeyi..
bebekle alışverişe gitmek bence rahat olmaz..
bebeğim çok küçük zaten. muhtemelen senin dediğin gibi o da oyalanır, çoğunlukla uyur.
ama cesaret edemem işte.. zaten eşim kesinlikle izin vermez.. ben bakarım sen git der..
kardeşimle gidicem biliyordu alışverişe, yalnız olduğumu duyunca bıdı bıdı etti.. :99:
nedense yalnız gezmemden çok rahatsız oluyor
yok canım ya.. eşim fatihte bi cenazeye katıldı..
oradan da eyüp sultana gitti yalnız..
maşallah kızına..persentilde erkek boyunu bile geçti sanırım..
ben verdim sayılır doğum kilolarını. 1-1,5 kilom kaldı. lakin hamilelikten önce de fazla kilom vardı..
duba gibiyim..
boy 1.63 kilo 68,5
şöyle bi beş kilo versem süpper olacak, ama nasıl?!:108:
sezaryenliyim. 1 ay sonra karın egzersizlerine başlayacağım ciddi ciddi..
hatta şimdiden zorlamadan biraz yapsam mı diye düşünüyorum..
"Cena" desitin pisik kremi cok iyiymis tavsiye ederim adini cok duydum ve okudum eczaneye sorabilirsin.
Biz dun gece ateslendik kizlar asi yuzunden. Yavrukusum ne guzel uyuyordu bnde yatmistim sonra kipirdabmaya basladi, bir dokundumki nasil sicakolctum 38.3 tu hemen fitil koydum birtane, ilik sulu bezlerle kompres yaptim, cok sukur ki yarim saate dustu atesi ama onun atesi cikti diye bende resmen ateslerde yandim canimdan can gitti ( Allah'im tum bebeklerimize sagliksihhat versin, hepsi anne babalariyla mutlu huzurlu buyusun insallah
saolsun kv baktı da gittim alışverişe.. annem ve kardeşim haricinde bi ona bırakabilirim zaten..
bi daha bırakınca, mutlaka özellikle tembih edicem altına baksın diye..[/FONT]
[/B][/FONT]
kızlar yenı bı yer keşfettım mılupanın sıtesınde anneler ıcın guzel bılgıler var uye olanada ıstersenız cepten bılgıler verılıyormus bıde ilk kaşıgım setı gonderıyorlarmıs ben uye oldum bakalım bı bakın derım :13:
Ben hamilelik öncesi kiloma döndüm ama göbek hala dürüyor ben bu işi anlamadım gitti
"Cena" desitin pisik kremi cok iyiymis tavsiye ederim adini cok duydum ve okudum eczaneye sorabilirsin.
Biz dun gece ateslendik kizlar asi yuzunden. Yavrukusum ne guzel uyuyordu bnde yatmistim sonra kipirdabmaya basladi, bir dokundumki nasil sicakolctum 38.3 tu hemen fitil koydum birtane, ilik sulu bezlerle kompres yaptim, cok sukur ki yarim saate dustu atesi ama onun atesi cikti diye bende resmen ateslerde yandim canimdan can gitti ( Allah'im tum bebeklerimize sagliksihhat versin, hepsi anne babalariyla mutlu huzurlu buyusun insallah
Canım maalesef göbek eski kiloya dönünce gitmiyor.Ben de eski kiloma dönünce eski kıyafetlerimi giymeye başlarım diyordum.Giyorum önde bir çıkıntı.Sonra öncekinden 2kg daha zayıfladım,göbüşüm ancak gitti.Ben hamilelik öncesi kiloma döndüm ama göbek hala dürüyor ben bu işi anlamadım gitti
Canım maalesef göbek eski kiloya dönünce gitmiyor.Ben de eski kiloma dönünce eski kıyafetlerimi giymeye başlarım diyordum.Giyorum önde bir çıkıntı.Sonra öncekinden 2kg daha zayıfladım,göbüşüm ancak gitti.
Biz de daha bir kere çıktık ama benim kızım da bebek arabasını pek sevmiyor.Birkaç kez de etrafı dolaştırdık.Onun dışında hep ev gezmesine gidiyoruz.Benim zilli böcük şimdiden günlere alışsın.Annesi gezmeyi çok sever de...
Fatihte çok güzel şeyler var canım.. ben 2 sene önce bir elbise almıştım 50 TL ye kim görse çok beğendi.. Özellikle beyzanur giyime uğra ben ordan aldım elbisemi...
Merak ediyorum neden bebeklerinizle çarşıya çıkmıyorsunuz? :44: enelde bebek arabasında uyuyorlar.. hoşlarına gidiyor.. Artık kocaman oldular.. bence bebeklerinize güvenin.. Çıkmadan önce emzirin altını değiştirin çıkın zaten araba sesleri insan sesleri ilgisini çekiyor.. uyuyarlar.. Benim size nacizane tavsiyem bu..
Var var olmaz mı canım.Bir de ben sarmıştım o da etkili olmuştur belki.umut var mı yani.... inşallah darısı başımıza o zman :)
Var var olmaz mı canım.Bir de ben sarmıştım o da etkili olmuştur belki.umut var mı yani.... inşallah darısı başımıza o zman :)
umut var mı yani.... inşallah darısı başımıza o zman :)
Var var olmaz mı canım.Bir de ben sarmıştım o da etkili olmuştur belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?