Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bir de derin dondurucu kullananınız varsa, tavsiye bekliyorum.
benim buzdolabının dondurucu kısmının hacmi küçük.
bugünlerde düşünüyorum, acaba alsam mı diye..

elektrik tüketimi ne seviyede?
nasıl bi model almak, nelere dikkat etmek lazım?
hangi marka daha iyidir?

Savulunnnnnn laf sayıp dedikodu yapıcammmmmm!!
Şu saat oldu oğlum hala uyumadı. Kv salında uyusun diye 2den beri odada mapus hayatı modundayız. Bi de bu kuduruk yatınca üst komşuya benk görmeye gidicem. Bu kv ve kpin herşeyi kendilerine göre ayarlamaları sinir ediyo beni!! Sen çocuğa bak ben gidip 1-2 saat oturup geleyim nolacak sanki?? Uyuzcan da uyumadı hala zaten. Ah ah. Ha bi de eve bi geldim fırında salçalı patatesli
köfte yapmış kv ama benim teflon kek kalıbımda!!! Allah'ım naptın anneeeee dedim. Ya işte sordum borcamda yapıyo dedi bakıcı ama işte çıkarmadım borcamı dedi. Bunu yapan iki günlük evli bi insan olsa neyse dersin.... Dua edin şu çocuk uyusun yahuuuuuuuuu.

Nfk ne kış hazırlığı ya. Ben kendimi değil kışa sonbahara bile hazır hissetmiyorum uğur derin dondurucu iyi dimi??? Benim anannem ve dayımlarda arçelik var. Buzdolabı gibi görüntü ve içi raflı. Çok farketmiyo bence elektrikte yoksa muhabbetini yaparlardı

Nfklık yapıcam: 35yağmur35 kimsin sen bakıyım?? Hiç yazmış mıydın?? Evetse niye devam etmedin?? Hayırsa niye yazmıyosun??!!
deli kadirin anası geliyor, savuluuuun!

yağmur rutin takip ediyor, biri iki taş attım ama ses etmedi.
cevap vermeyeceksen okuma kardişiiiiim!

Merhaba dostlarım,bu siteni yeni halini hiç sevmedim,

pembem pek sinirli gördüm seni bacım.

nfk bir ay sonraya menemnlik geç kalır canikom

bizde tuvalet eğitimine başlıyoruz yavaştan yavaştan oturuyor ama

henüz yapmadı.Devam edeceğim.

hakkaten çok ilginç. üst komşuya 2 saat gideceksin, bunu bilip sen git biz bakarız demiyorlar, öyle mi?
pekala kendileri de uyutur, oyalarlar.. ama rahatına düşkün millet anam

kız nerdesin sen???
valla kırılcam sana.. haftalardır tek kelime yazmadın..

forumu takip ediyorsan, busmai günbegün tuvalet eğitimi tecrübelerini yazıyor, faydalanabilirsin

kışlık hazırlığını yap diyorsun yani? öyleyse eşime diyeyim de domates, kavanoz, kapak alsın.
annem de bi gün gelsin de halledelim. ben geçen sene 4 kavanoz koydum, demek tam kapatamadım.
ikisi bozulmuştu. malzeme murdar olmasın yine

bakmadıysa fırında salçalı patatesli köfte yapmış nfk,cım.

pembe kalıbın şeklini merak ettim.

eşime derin dondurucu alsak mı dedim. kışın sebze yemek zorunda mıyız, balık yeriz dedi
zaten dediği gibi çoğunlukla balık yiyoruz da, ne bileyim barbunya, taze fasulye, bamya falan koyabilirdim.
börek, poğaça tarzı bi şeyler için de kolaylık olur yani.. küçük bi model işimi görür, fiyatlar ucuz değil ama

şimdi netten baktım da, a++ ürünlerde elektrik kullanımı aylık en fazla 4-5 lira.

Ben geçen hafta 15 kilo aldım yaptım 20 kavanoz çıktı.küçük reçel kavnozlarına yine yapıcam.

domatesli makarnada ,birde pizzada işime yarıyor küçük kavanozlar.kavanozları ağzını iyice sık kapatırken.

sonra ters çevir kalın bir örtüyle üzerlerini kapat.soğuyana kadar çevirme.

peki şu sivri domateslerden mi yaptın? sanırım domatesin cinsi de önemli.
bi de tam olarak nasıl yapıyorsun onu söyler misin?
yağ katıyor musun, doğruyor musun rondoda mı çekiyorsun, kaç dk kaynatıyorsun?

15 kg domatesten, büyük kavanozlardan mı 20 tane çıktı?
öyleyse çok iyi yaa..

Kv de uyumamış efendim oyuncak vurma sesinden. O dediği 1 saat önceydi. Ay sinir oldum. Neyse yukarı çıkıp on saat dönmiyim de görsünler

evet sivri olanlardan canım.linda domates deniyor,sırık domatesten yapılırsa güzel olmaz.

büyük değil yarım kiloluk olanlardan.bir kaç taneside daha küçük boydu.

rondoda çekmiyorum o zaman çok sulanır,kabuklarını soyup küçük,küçük doğruyorum.

yağda katmıyorum çok az tuz ekliyorum.ama tencerede iyice kaynaması gerek.birde ağzını

çok iyi sıkmak.kavanozlara doldururken altı kaynamaya devam edecek. sivri biberde eklenebiliyor.

ben hiç denemedim.

iyice kaynaması gerek diyorsun ya, mesela ne kadar 1 saat, 2 saat?
bi de gecen sene yeni kapak alıp, kapağı da kaynatmış, henüz sıcakken kapatmıştım.
atmasın diye, ama belki de sıcak olduğu için tam kapatamadım..
bi de sanırım bir diğer püf noktası da; 2-3 gün hiç oynatmamak.

Ben geldimmmmmmm. Anam yenidoğan ne kadar zooooor. Allah kolaylık versin yeni annelere :)

Bi de bana sonda taktırmamıştı doktorum sağolsun. Fakat sanırım hep takılıyor?? Arkadaşın biraz da canı yanmış o yüzden sırf bu yüzden ikinciden vazgeçebilirim valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…