- 8 Ağustos 2011
- 12.600
- 14.859
- 498
deli kadirin anası geliyor, savuluuuun!Nfklık yapıcam: 35yağmur35 kimsin sen bakıyım?? Hiç yazmış mıydın?? Evetse niye devam etmedin?? Hayırsa niye yazmıyosun??!!
hakkaten çok ilginç. üst komşuya 2 saat gideceksin, bunu bilip sen git biz bakarız demiyorlar, öyle mi?Savulunnnnnn laf sayıp dedikodu yapıcammmmmm!!
Şu saat oldu oğlum hala uyumadı. Kv salında uyusun diye 2den beri odada mapus hayatı modundayız. Bi de bu kuduruk yatınca üst komşuya benk görmeye gidicem. Bu kv ve kpin herşeyi kendilerine göre ayarlamaları sinir ediyo beni!! Sen çocuğa bak ben gidip 1-2 saat oturup geleyim nolacak sanki?? Uyuzcan da uyumadı hala zaten. Ah ah. Ha bi de eve bi geldim fırında salçalı patatesli
köfte yapmış kv ama benim teflon kek kalıbımda!!! Allah'ım naptın anneeeee dedim. Ya işte sordum borcamda yapıyo dedi bakıcı ama işte çıkarmadım borcamı dedi. Bunu yapan iki günlük evli bi insan olsa neyse dersin.... Dua edin şu çocuk uyusun yahuuuuuuuuu.
kız nerdesin sen???Merhaba dostlarım,bu siteni yeni halini hiç sevmedim,
pembem pek sinirli gördüm seni bacım.
nfk bir ay sonraya menemnlik geç kalır canikom
bizde tuvalet eğitimine başlıyoruz yavaştan yavaştan oturuyor ama
henüz yapmadı.Devam edeceğim.
eşime derin dondurucu alsak mı dedim. kışın sebze yemek zorunda mıyız, balık yeriz dediNfk ne kış hazırlığı ya. Ben kendimi değil kışa sonbahara bile hazır hissetmiyorumuğur derin dondurucu iyi dimi??? Benim anannem ve dayımlarda arçelik var. Buzdolabı gibi görüntü ve içi raflı. Çok farketmiyo bence elektrikte yoksa muhabbetini yaparlardı
öyle de kendi de yiyecek o yemekten, bana yapmadı ya.bakmadıysa fırında salçalı patatesli köfte yapmış nfk,cım.
pembe kalıbın şeklini merak ettim.
kız nerdesin sen???
valla kırılcam sana.. haftalardır tek kelime yazmadın..
forumu takip ediyorsan, busmai günbegün tuvalet eğitimi tecrübelerini yazıyor, faydalanabilirsin
kışlık hazırlığını yap diyorsun yani? öyleyse eşime diyeyim de domates, kavanoz, kapak alsın.
annem de bi gün gelsin de halledelim. ben geçen sene 4 kavanoz koydum, demek tam kapatamadım.
ikisi bozulmuştu. malzeme murdar olmasın yine
peki şu sivri domateslerden mi yaptın? sanırım domatesin cinsi de önemli.Ben geçen hafta 15 kilo aldım yaptım 20 kavanoz çıktı.küçük reçel kavnozlarına yine yapıcam.
domatesli makarnada ,birde pizzada işime yarıyor küçük kavanozlar.kavanozları ağzını iyice sık kapatırken.
sonra ters çevir kalın bir örtüyle üzerlerini kapat.soğuyana kadar çevirme.
hadi güle güle.. ben topiği bekliyom nasılsa, sen keyfine bak. ahahahahahOğluş uyudu ben kaçıyommmm
peki şu sivri domateslerden mi yaptın? sanırım domatesin cinsi de önemli.
bi de tam olarak nasıl yapıyorsun onu söyler misin?
yağ katıyor musun, doğruyor musun rondoda mı çekiyorsun, kaç dk kaynatıyorsun?
15 kg domatesten, büyük kavanozlardan mı 20 tane çıktı?
öyleyse çok iyi yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?