Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

busmai ben kızımı hala gece bezliyorum ve şubat tatiline kadar bidaha denemem. tatilden dönünce gece bezlemeyi bıraktım oğlum hemen adapte oldu gece tuvalete kaldırıyorum sorunsuz yapıyor ve uyuyor kızım kesinlikle uyanmak yapmak istemiyor kaldırırsam zor uyuyor ama kaldırmazsam işiyor bezliyorum bende...sabah mıkırdanıyor çıkarırken . bişeyle oyalarken çıkarıveriyorum. çıkarmazsam çişi gelince tuvalete gitmek istiyor zaten çıkarıyoruz. bezim var diye bezine yapmıyor..ben de kendime yüklenip geceleri kabusa çevirmiyorum buda bizim yöntemimiz oldu. oğlum hiç kaza yapmıyor ama kızım oyuna dalarsa hala kaza yapıyor...kızlar kolay öğrenir derlerdi ama bizim durum bu...olsun çok şükür bu noktadayız....bak pembişe hiç kasıyormu

Çok duygusal kızım yaaaaa. Ama biraz sorunlu da olabiliriz tabi bu ruh halindeysek şaka bi yana çocukların saf ve temiz duyguları ile oynayanlara sinir oluyorum!!!
bi de böyle özellikle çocukların bu hassasiyetlerinden keyif alanlar yok mu?!
mesela annesine yalandan vururlar, bakalım bebek ne tepki verecek diye..
babasını kıskanıyordur, adamın kucağına başka bebek verirler, bakalım ağlayacak mı sinirlenecek mi..
onun o mahsunluğundan manyakça bi keyif alırlar.. var böyle tanıdıklarım

eaglee, seni bu saatte topikte görmek ne büyük mutluluk!

açık söyle, sen de seminerde misin yoksa?

aman bacım, iki yaşını henüz geçti bu bebeler.
gündüz kendilerini kontrol etsinler de, varsın gece bez bağlansın..
dediğin gibi bir süre sonra tekrar denersin..

gece derin uykudan kaldırmak, sonra tekrar yatırmak bizde de sorun.
o yüzden akşam yemeğinden sonra az sıvı vermeye çalışıyorum.
ama bi sebeple kendi zaten uyanmışsa, fırsattan istifade tuvalete götürüyorum..

nfk nasıl bi video o. böyle bi durumdan zevk alıyorlar bide. Çocuklar nasıl ağlıyor. abiye hayran kaldım.

pembisim akıl sağlığımi koruduğumu kim soyledi bazen geliyorlar ozellikle aksamlari.sabahlari iyiyim
Evettt sabahları şarj olup kalkıyoruz ama akşamlar kabus :)
Harika bi duygu :)
Şimdi mert gece 1 de yatıyor, kerem de sabah 7de kalkıyor arada emzirmeye de uyanıyorum tabi aah ah uyku
Pembiş watsons açıldı madem , doctor foot ayak peelingini al süper bişey
İnanmıyorum bunlara aslında yapmaya üşeniyorum :)
Ezberleyemem ben valla
Ücret de bir yılda 1500 tl ediyor işte
Biz yaşlanınca bınca manyaklık yapsak bu veletler bizi sokak ortasında bırakıp çeker gider

Kız biraz zaman dediğin iki yıl :)
Hahhaha bırakıp giderler

kardeşlerini koruyan küçük abi.. etrafındakiler gülüyor ama benim ağlayasım geldi..
Ooy sopasını da aldı geldi kerem gibi :)
Bayılıyorum afrikalı çocuklara çok tatlılar
Kasmaya gerek yok evet haklısın :) ama kendisi için iyi olan ne onu bilmiyorum işte
Zaten titiz olmadığım için temizlik değil benim sıkıntım
Korkarak kendini sıkması ve hasta olması
Bugün yine bağıra bağıra oturttuk lazımlığa sonunda tutamadı yaptı ama yaparken acıyoooo diye bağırıyor çünkü son dakkaya kadar sıkıyor kendini off
Ayy evet
Keremi de kıskandırmaya çalışıyorlar kardeşiyle
Neyse ki çok anlamıyor

Nfkkkkkkk ömrümü yedin

Busmai foot drun sos kremini aldım çok işe yaradı. Kesin pleeingini de almalı iyi hatırlattın bebeemmm Kerem yarın da bu modda olursa kasma bence. Travmadan önemli mi beaaaa şimdi öğrenmesi???

Eaglecım aynen valla kasmıyom bak bugün oturtmadım bil lazımlığa :)

Bugün benim oğlumdan 1 ay büyük bi çocuk gördüm. Aman Allah'ım; dükkanın önünde duruyo, oynuyo. Benimkini bıraksan caddenin karşısından belki toplarsın!! Biz bunu yaptık olmadııı

Colicoscum sanıyorum o bakım yağı vsyi anca oğlum okula başlayınca yapabilirim. Tabi bi de iki numara olursa gör sen!! :)
eee, efenin yaşı 2,5 a yaklaştıkça ikinci muhabbetlerine daha çok katılır oldun..
Bugün benim oğlumdan 1 ay büyük bi çocuk gördüm. Aman Allah'ım; dükkanın önünde duruyo, oynuyo. Benimkini bıraksan caddenin karşısından belki toplarsın!! Biz bunu yaptık olmadııı
yaptınız, oldu kızııım! hem de çok güzel oldu..

geçen gün parkta bi velet gördüm, 1,5 yaşında. babaannesi getirmiş.
bak anaokulu öğretmenliği de yaptım. çevremde de onca çocuk gördüm.
öylesini görmedim. bana bir saat bıraksalar, pataklarım diyorum. o derece.
memnuniyetsiz, söz dinlemez, yaptığı şeyi 10 saniye yapmıyor. yerlerde sürükleniyor.
sürekli action.
action da değil fear factor
sebepsiz vuruyor yetmiyor, kadın kucağına alınca bi dalıyor saçlarına..

dakikalarca iki eliyle çekiyor, kadın poposuna adam akıllı iki üç kere vurdu.
ben avuçlarını açıp saçlarını kurtarmaya çalıştım, ama ellerinde kaldı saçları.
kadın, bu böyle agresif diyor. hele de bu iyi hali diyor Allah kolaylık versin valla..

selam kızlar herkese
bugun ceylini de götürdüm okula ancak geldık ceylını uyuttum sıze bı merhaba dıyeyım dedım
gecmısı fazla okuyamadım
ilbilge bızım ceylın de bazen uyumuyor öğlen uykusu,üstelemesen bırakacak öğlen uykusunu
nfk uykuya dırenme durumu hala devam edıyor esasen

kızlar, kışlık domates konserve menemenlik falan ne zaman yapacaksınız?
açıkçası taşınacağımız için onları şimdi yapsam da taşımak fikri beni soğutuyor.
bir aya falan taşınırsak, yeni evde yaparım diye düşünüyorum ama geç mi kalırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…