bi de böyle özellikle çocukların bu hassasiyetlerinden keyif alanlar yok mu?!Çok duygusal kızım yaaaaa. Ama biraz sorunlu da olabiliriz tabi bu ruh halindeysekşaka bi yana çocukların saf ve temiz duyguları ile oynayanlara sinir oluyorum!!!
aman bacım, iki yaşını henüz geçti bu bebeler.busmai ben kızımı hala gece bezliyorum ve şubat tatiline kadar bidaha denemem. tatilden dönünce gece bezlemeyi bıraktım oğlum hemen adapte oldu gece tuvalete kaldırıyorum sorunsuz yapıyor ve uyuyor kızım kesinlikle uyanmak yapmak istemiyor kaldırırsam zor uyuyor ama kaldırmazsam işiyorbezliyorum bende...sabah mıkırdanıyor çıkarırken . bişeyle oyalarken çıkarıveriyorum. çıkarmazsam çişi gelince tuvalete gitmek istiyor zaten çıkarıyoruz. bezim var diye bezine yapmıyor..ben de kendime yüklenip geceleri kabusa çevirmiyorum buda bizim yöntemimiz oldu. oğlum hiç kaza yapmıyor ama kızım oyuna dalarsa hala kaza yapıyor...kızlar kolay öğrenir derlerdi ama bizim durum bu...olsun çok şükür bu noktadayız....bak pembişe hiç kasıyormu
izlerken iki üç bebeği olan sizleri düşündüm valla. sen, busmai, dilanaz, pamuk şekerim..nfk nasıl bi video o. böyle bi durumdan zevk alıyorlar bide. Çocuklar nasıl ağlıyor. abiye hayran kaldım.
Evettt sabahları şarj olup kalkıyoruz ama akşamlar kabus :)pembisim akıl sağlığımi koruduğumu kim soyledibazen geliyorlar ozellikle aksamlari.sabahlari iyiyim
Harika bi duygu :)İlbilgecim Efe genelde 2:30-3 gibi uyuyor. Dün mesela 4te uyudu. Gece uykusuna da 10 da yatırıyorum 10:30 gibi uyuyor. Yani istersen sen de 4 gibi bi uyut ve 1-1,5 saat sonra kaldır. Bak bakalım gece kaçta yatacak. Dün mesela 4-7 arası kalkarak uyudu ama gece yüne de 10:30da uyuttum.
Efe okadar sorunluydu ya uyku konusunda şimdi çok şükür bazen 1-2 kere kalkıyor bazen hiç kalkmıyor. Tuhaf bi duygu uyumak
İnanmıyorum bunlara aslında yapmaya üşeniyorum :)Denemek isteyene duyurulur...
Saçlarınızın daha parlak görünmesi için evde hazırlayacağınız bu losyonu sabah akşam saç diplerine masaj yaparak uygulayın.
Malzemeler:
Nasıl hazırlayacaksınız?
- 100 gr adaçayı,
- 100 gr lavanta,
- 100 gr kekik,
- 1,5 lt su.
Malzemeleri suda ve kapağı kapalı şekilde kaynatın. Süzüp soğuttuktan sonra saç diplerine masaj yaparak uygulayın.
Ezberleyemem ben vallasıcak deli ediyor beni.. daha binadan çıkarken başlıyor agresifliğim. ota ..a durmalar,
söz dinlememeler, yolun ortasından gitme inatları.. parkta başka bi alem, dönene kadar benimki bana yetiyor ya
deli yaaa
uykuyla şarj oluyorsun tabi..
harç az değilmiş ama beni korkutan ezberler
hucurat ve 30. un yarısını bilmiyorum. ama ezberlenir yaa
evet gece bezlemiyorum. akşam yatmadan varsa çişini yaptırıyorum.
çok su içince bazen gece de çişe kaldırıyorum.. ama nadir..
hey gidi, hey heeey! şu cümleyi de senden duyduk ya. bi hoş oldum.. 'zaman, sadece birazcık zaman'..
Hahhaha bırakıp giderlerBiz yaşlanınca bınca manyaklık yapsak bu veletler bizi sokak ortasında bırakıp çeker gider
Kız biraz zaman dediğin iki yıl :)
Ooy sopasını da aldı geldi kerem gibi :)
kardeşlerini koruyan küçük abi.. etrafındakiler gülüyor ama benim ağlayasım geldi..
Kasmaya gerek yok evet haklısın :) ama kendisi için iyi olan ne onu bilmiyorum iştebusmai ben kızımı hala gece bezliyorum ve şubat tatiline kadar bidaha denemem. tatilden dönünce gece bezlemeyi bıraktım oğlum hemen adapte oldu gece tuvalete kaldırıyorum sorunsuz yapıyor ve uyuyor kızım kesinlikle uyanmak yapmak istemiyor kaldırırsam zor uyuyor ama kaldırmazsam işiyorbezliyorum bende...sabah mıkırdanıyor çıkarırken . bişeyle oyalarken çıkarıveriyorum. çıkarmazsam çişi gelince tuvalete gitmek istiyor zaten çıkarıyoruz. bezim var diye bezine yapmıyor..ben de kendime yüklenip geceleri kabusa çevirmiyorum buda bizim yöntemimiz oldu. oğlum hiç kaza yapmıyor ama kızım oyuna dalarsa hala kaza yapıyor...kızlar kolay öğrenir derlerdi ama bizim durum bu...olsun çok şükür bu noktadayız....bak pembişe hiç kasıyormu
Ayy evetbi de böyle özellikle çocukların bu hassasiyetlerinden keyif alanlar yok mu?!
mesela annesine yalandan vururlar, bakalım bebek ne tepki verecek diye..
babasını kıskanıyordur, adamın kucağına başka bebek verirler, bakalım ağlayacak mı sinirlenecek mi..
onun o mahsunluğundan manyakça bi keyif alırlar.. var böyle tanıdıklarım
Adet mi olcan kızımmmm??? Hahahaolur mu olur?!..
annemin sözü geldi aklıma; 'vefasız duvara çalma çamuru, bir gün olur emeklerin hiç olur.'
ay bana bi duygusallık geldi yaa
yok kızım, adetime daha bir hafta on gün var..Adet mi olcan kızımmmm??? Hahaha
kuvvetle muhtemellllBence eagle evden kaçınca oturdu bi cafeye ordan yazışıyo bizle. Bi yandan da mis gibi kahvesini içiyodur
eee, efenin yaşı 2,5 a yaklaştıkça ikinci muhabbetlerine daha çok katılır oldun..Colicoscum sanıyorum o bakım yağı vsyi anca oğlum okula başlayınca yapabilirim. Tabi bi de iki numara olursa gör sen!! :)
yaptınız, oldu kızııım! hem de çok güzel oldu..Bugün benim oğlumdan 1 ay büyük bi çocuk gördüm. Aman Allah'ım; dükkanın önünde duruyo, oynuyo. Benimkini bıraksan caddenin karşısından belki toplarsın!! Biz bunu yaptık olmadııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?