Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlar sizin soyledikleriniz de mantıklı alt acma bezlerini unutmusum onlardan da iki tane serilebilir

busmai, bende sıvı gecirmeyen alezlerden almıştım. hasta bezi artı alez kullan. hasta bezi toparlanabilir
Alez zaten var canım ama çarşafı ıslanıyor hasta olur diye korkuyorum tenine bari alt açma bezi değsin
ikisinim kahvaltısı tamam tertemiz mutfak perişan halde sıra üçüncüde
Hahhaaa ayyy büyük kız sorun olmaz ama heralde ya
Para dedin de, sen üstüne para veriyosun 1 dönemde 513 tl harç ve 120 tl materyal parası. Duydun mu nfkkkkk
Busmai olacak bu iş olacakkkkk ama cansele katılıyorum; hasta bezi 2-3 tane sermen gerekir ki yatağı kaplasın.
Olsa iyi olur inada bindi :)
Yasin tebareke amme
Fetih rahman hücurat
Ve 30.cüz
:)
ben dalinin alt açma örtüsünü kullanıyorum. boyutları canbebeninkinden daha büyük.
60.90 cm. enine iki tane seriyorum yatağın içine..
Gece bezlemiyor musun

Pamuk helvacım geçmiş olsun bende de hep boyun ağrısı vardı düzleşme varmış, egzersiz ve kas gevşetici önerdi

Nfkcım dediğim gibi kekten ufak bişi yedim. Altı kek üstü puding gibiydi. Değüşük yane ama bi ev ahalisi de yesin de sonra yorumlar dün bi de buzşuktaki tahinli rulo baklavayı çıkarıp yaptım. Kp bayıldı. Kıtır kıtır götürdüler

Colicos ne kız bu tatlı olayı hakkaten

İlbilgecim Efe genelde 2:30-3 gibi uyuyor. Dün mesela 4te uyudu. Gece uykusuna da 10 da yatırıyorum 10:30 gibi uyuyor. Yani istersen sen de 4 gibi bi uyut ve 1-1,5 saat sonra kaldır. Bak bakalım gece kaçta yatacak. Dün mesela 4-7 arası kalkarak uyudu ama gece yüne de 10:30da uyuttum.

Efe okadar sorunluydu ya uyku konusunda şimdi çok şükür bazen 1-2 kere kalkıyor bazen hiç kalkmıyor. Tuhaf bi duygu uyumak

busmai büyük çok şükür arada oda tutturdumu tutturuyor olana kadar pesini birakmaz.

Ay bilmiyorum. ama dolu dolu yemiyorum küçük bir porsiyon tatlı isteğimi gidermeye yetiyor.
Alemsin heaa. hahahh kıtır kıtır götürdüler demek.

Denemek isteyene duyurulur...

Saçlarınızın daha parlak görünmesi için evde hazırlayacağınız bu losyonu sabah akşam saç diplerine masaj yaparak uygulayın.

Malzemeler:

• 100 gr adaçayı,
  • 100 gr lavanta,
  • 100 gr kekik,
  • 1,5 lt su.
Nasıl hazırlayacaksınız?

Malzemeleri suda ve kapağı kapalı şekilde kaynatın. Süzüp soğuttuktan sonra saç diplerine masaj yaparak uygulayın.

sıcak deli ediyor beni.. daha binadan çıkarken başlıyor agresifliğim. ota ..a durmalar,
söz dinlememeler, yolun ortasından gitme inatları.. parkta başka bi alem, dönene kadar benimki bana yetiyor ya

Nfkcım otur oturduğun yerde yahu ne yine okuması. Bana para verseler yine okumam. Gerçi miktarı da önemli hahhahaha.
deli yaaa
pembisim akıl sağlığımi koruduğumu kim soyledi bazen geliyorlar ozellikle aksamlari.sabahlari iyiyim

uykuyla şarj oluyorsun tabi..
Para dedin de, sen üstüne para veriyosun 1 dönemde 513 tl harç ve 120 tl materyal parası. Duydun mu nfkkkkk

Olsa iyi olur inada bindi :)

Yasin tebareke amme
Fetih rahman hücurat
Ve 30.cüz
:)

Gece bezlemiyor musun
harç az değilmiş ama beni korkutan ezberler
hucurat ve 30. un yarısını bilmiyorum. ama ezberlenir yaa

evet gece bezlemiyorum. akşam yatmadan varsa çişini yaptırıyorum.
çok su içince bazen gece de çişe kaldırıyorum.. ama nadir..

hey gidi, hey heeey! şu cümleyi de senden duyduk ya. bi hoş oldum.. 'zaman, sadece birazcık zaman'..

pembisim akıl sağlığımi koruduğumu kim soyledi bazen geliyorlar ozellikle aksamlari.sabahlari iyiyim

sabah biraz dinlenmiş olarak kalktığın için oda. gece batuyu uyutmak için bayaa zorlandım. bende yanına uyuya kalmışım. sabah kalktığımda ikimizde yayılmışız.

Biz yaşlanınca bınca manyaklık yapsak bu veletler bizi sokak ortasında bırakıp çeker gider

Kız biraz zaman dediğin iki yıl :)

kardeşlerini koruyan küçük abi.. etrafındakiler gülüyor ama benim ağlayasım geldi..

Çok duygusal kızım yaaaaa. Ama biraz sorunlu da olabiliriz tabi bu ruh halindeysek şaka bi yana çocukların saf ve temiz duyguları ile oynayanlara sinir oluyorum!!!

Kek geçer not aldı kızlar. Ama normal kek gibi değil yani. Altı pudingden daha katı, bi üst katman kek gibi, en üst ise ince bir tabaka halinde kızarmış bişi.

Biz yaşlanınca bınca manyaklık yapsak bu veletler bizi sokak ortasında bırakıp çeker gider

Kız biraz zaman dediğin iki yıl :)
olur mu olur?!..
annemin sözü geldi aklıma; 'vefasız duvara çalma çamuru, bir gün olur emeklerin hiç olur.'
ay bana bi duygusallık geldi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…