- 14 Ağustos 2014
- 610
- 169
- 53
Alez zaten var canım ama çarşafı ıslanıyor hasta olur diye korkuyorum tenine bari alt açma bezi değsinbusmai, bende sıvı gecirmeyen alezlerden almıştım. hasta bezi artı alez kullan. hasta bezi toparlanabilir
Hahhaaa ayyy büyük kız sorun olmaz ama heralde yaikisinim kahvaltısı tamam tertemiz mutfak perişan halde sıra üçüncüde
Para dedin de, sen üstüne para veriyosun 1 dönemde 513 tl harç ve 120 tl materyal parası. Duydun mu nfkkkkkGünaydın kızlarrrrrrr
Sabah koşturmasından yazamadım :) şimdi yine toplantıdayız.
Şeker portakalım ucundan azıcık yedim sabah dilimlerken güzel gibiydi. Öğleden sonra kesin yorum veririm
Pamuk helvam kıyamam sana. Kolay gelsin bugün.
Canselim ya akıl sağlığını nasıl koruyorsun üç çocukla
Nfkcım otur oturduğun yerde yahu ne yine okuması. Bana para verseler yine okumam. Gerçi miktarı da önemli hahhahaha.
Olsa iyi olur inada bindi :)Busmai olacak bu iş olacakkkkkama cansele katılıyorum; hasta bezi 2-3 tane sermen gerekir ki yatağı kaplasın.
Yasin tebareke ammegünaydııın. cumamız mübarek olsun canlar..
cumanın hürmetine Rabbim bol bereketli yağışlar indirsin, barajlarımız dolsun inş
gece 4te kalkan ayşecik zor bela 6da uyudu. e sabah kahvaltı hazırlamaya kalkmaya da bende hal yoktu.
eşim sağolsun kendi hazırlanıp çıkmış. biz de şimdi ayşecikle güzel bi kahvaltı edelim ana-kız.
sonra da parka gideriz..
frambuazlı pasta eşimin en sevdiğidir. ama linke baktım da bisküviden midir, pek cazip gelmedi
bi şekilde dayanıyor demek.. belki bu bi dönemdir ve tekrar uyumaya başlar.
destiny in kızı da uykuya direniyordu, zor uyuyordu ama uykuyu bırakmamıştı yanlış hatırlamıyorsam..
istanbulda tek bi tane derken istanbul üniversitesi ilitamı diyorsun galiba..
ezber çok mu? bi yerde 30. cüzü ezber ettiklerini söylemiş biri, bilemiyorum doğru mu?
inş bi denemeyi düşünüyorum..
kızım sendeki bebeler bende olsa, okul neymiş ne yemek yaparım ne temizlik
maşallah ya, pek de tatlı. resmen büyük bebek gibi yüz ifadesi. kızarık ve buruşuk da değil, maşallah subhanallah..
ahahahahhbenim emzirmeyi bırakırkenki hüznüm, eşimin duyarsızlığı ve ona şarlayışım geldi aklıma..
bi süre daha gece bezlemek en hayırlısı galiba
Allah kolaylık versin bacım. senin bu boyun ağrın ve baş dönmen ne böyle?
bi ara dr a gitmiştin, ilaç alıyordun. şimdi yine mi hortladı..
inş güzel geçer dersin..
çarşafın altına alt açma örtüleri serdim ben. şimdilik iyi toparlanma yapmadı.
ama bi kaza durumunda ne olur bilmem..
hatun bi de, kendimi tembel gördüm diyo yaaa
eşim ikinci bebeğe bıdı bıdı ediyor nasılsa. sınav ve okul işini onunla da bi istişare edeyim bakalım.
çocukla elbet zor olur ama inş kazanır yaparım. şimdi olmazsa iki çocukla asla olmaz
inş hemencik iyileşir. dün kardeşim grip salgını var, herkes hastalıktan kırılıyor dedi.
gözüm korktu, yaz gribi çok fena ya..
Gece bezlemiyor musunben dalinin alt açma örtüsünü kullanıyorum. boyutları canbebeninkinden daha büyük.
60.90 cm. enine iki tane seriyorum yatağın içine..
Ay bilmiyorum. ama dolu dolu yemiyorum küçük bir porsiyon tatlı isteğimi gidermeye yetiyor.Nfkcım dediğim gibi kekten ufak bişi yedim. Altı kek üstü puding gibiydi. Değüşük yaneama bi ev ahalisi de yesin de sonra yorumlar dün bi de buzşuktaki tahinli rulo baklavayı çıkarıp yaptım. Kp bayıldı. Kıtır kıtır götürdüler
Colicos ne kız bu tatlı olayı hakkaten
deli yaaaNfkcım otur oturduğun yerde yahu ne yine okuması. Bana para verseler yine okumam. Gerçi miktarı da önemli hahhahaha.
pembisim akıl sağlığımi koruduğumu kim soyledibazen geliyorlar ozellikle aksamlari.sabahlari iyiyim
harç az değilmiş ama beni korkutan ezberlerPara dedin de, sen üstüne para veriyosun 1 dönemde 513 tl harç ve 120 tl materyal parası. Duydun mu nfkkkkk
Olsa iyi olur inada bindi :)
Yasin tebareke amme
Fetih rahman hücurat
Ve 30.cüz
:)
Gece bezlemiyor musun
hey gidi, hey heeey! şu cümleyi de senden duyduk ya. bi hoş oldum.. 'zaman, sadece birazcık zaman'..İlbilgecim Efe genelde 2:30-3 gibi uyuyor. Dün mesela 4te uyudu. Gece uykusuna da 10 da yatırıyorum 10:30 gibi uyuyor. Yani istersen sen de 4 gibi bi uyut ve 1-1,5 saat sonra kaldır. Bak bakalım gece kaçta yatacak. Dün mesela 4-7 arası kalkarak uyudu ama gece yüne de 10:30da uyuttum.
Efe okadar sorunluydu ya uyku konusunda şimdi çok şükür bazen 1-2 kere kalkıyor bazen hiç kalkmıyor. Tuhaf bi duygu uyumak
pembisim akıl sağlığımi koruduğumu kim soyledibazen geliyorlar ozellikle aksamlari.sabahlari iyiyim
Biz yaşlanınca bınca manyaklık yapsak bu veletler bizi sokak ortasında bırakıp çeker gidersıcak deli ediyor beni.. daha binadan çıkarken başlıyor agresifliğim. ota ..a durmalar,
söz dinlememeler, yolun ortasından gitme inatları.. parkta başka bi alem, dönene kadar benimki bana yetiyor ya
deli yaaa
uykuyla şarj oluyorsun tabi..
harç az değilmiş ama beni korkutan ezberler
hucurat ve 30. un yarısını bilmiyorum. ama ezberlenir yaa
evet gece bezlemiyorum. akşam yatmadan varsa çişini yaptırıyorum.
çok su içince bazen gece de çişe kaldırıyorum.. ama nadir..
hey gidi, hey heeey! şu cümleyi de senden duyduk ya. bi hoş oldum.. 'zaman, sadece birazcık zaman'..
Hiç böyle olamıcaz artıkkkkkRUH HALİMM:))))
kardeşlerini koruyan küçük abi.. etrafındakiler gülüyor ama benim ağlayasım geldi..
olur mu olur?!..Biz yaşlanınca bınca manyaklık yapsak bu veletler bizi sokak ortasında bırakıp çeker gider
Kız biraz zaman dediğin iki yıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?