Ben geldimmmmmmm. Anam yenidoğan ne kadar zooooor. Allah kolaylık versin yeni annelere :)
Bi de bana sonda taktırmamıştı doktorum sağolsun. Fakat sanırım hep takılıyor?? Arkadaşın biraz da canı yanmış o yüzdensırf bu yüzden ikinciden vazgeçebilirim valla.
bana da bayılttıktan sonra takıldı. hiçbir sıkıntı yaşamadım. hissetmedim bile.ayyy üzerinden ne kadar uzun zaman geçmiş gibi geliyor dimi insana
sonda banada takmışlardı sezeryanlarda takıyorlar ama bende doktoruma aman dedim beni bayılttıktan sonra onu takın sağolsun kırmadı o şekilde atlatmıştım sende bayılttıktan sonra yaparsın birşey olmaz (ikincinin kaçısı yok yani)
saldırııııın!!!pembis sondayi takmayi becerememistir. acı verecek bir şey değil. kerem'de ki hemsireler beceriksiz çıktı. ama yinede canim yanmadi. Ameliyathane hemşiresi taktı. ipek'te epiduralden sonra takıldı hic bir sey hissetmedim. kaçının yok yapacan ikinciyi
evet ya, şuan bile 4 tane dondurma kutusu var buzluktanfk canım geç kalırsın domates için derin dondurucuyu bende bu aralar düşünmüyor değilim aslında artık o kadar çok şey koymaya başladık ki buzlğa bizimkide yetmiyor birde kışın normalde olsa hemen tükettiğimiz şeyleride buzluğa koyuyoruz dondurma, pizza, mantı gibi bu sefer kışlığa hiç yer kalmıyor alırsak ya uğur yada arçelik alırız herhalde ama birde onu koyacak yer lazım??
bosh lara baktım, fiyatlar çok pahalıınfk kardeşim bosh kullanıyor. şu uzun içi cekmeceli olanlardan çok memnun. mutfaginda yer kaplamiyor.
kızııım, efenin ilk iki senesi bile ikinciden caydıramadı seni, sonda mı korkutacak?!Ne gıcıksınız yaaaaaikinciden kaçmanın yollarını arıyorum
Nfkcığıma geç kslmış bir cevap: gelecek yaz Allah'ımın izni ile çalışmalara başlarız gibi geliyor :) oğlum insan moduna yaklaştıkça cesaret geliyor
bosh lara baktım, fiyatlar çok pahalıı
alırsam inş ben de çekmeceli düşünüyorum, kullanımı da pratik.
kızııım, efenin ilk iki senesi bile ikinciden caydıramadı seni, sonda mı korkutacak?!
demek tarihler bile belli.. vay arkadaşım, bu konuda ben sona kalacağım galiba
Epiduralden sonra taktılar hissetmedimBen geldimmmmmmm. Anam yenidoğan ne kadar zooooor. Allah kolaylık versin yeni annelere :)
Bi de bana sonda taktırmamıştı doktorum sağolsun. Fakat sanırım hep takılıyor?? Arkadaşın biraz da canı yanmış o yüzdensırf bu yüzden ikinciden vazgeçebilirim valla.
Ya okul ya dondurucu :)bana da bayılttıktan sonra takıldı. hiçbir sıkıntı yaşamadım. hissetmedim bile.
çıkarırken de hemşire çok kolay oldu.
saldırııııın!!!
evet ya, şuan bile 4 tane dondurma kutusu var buzlukta
dediğin gibi mantı falan bile koyunca yer kesiyor. aklıma yatıyor bu iş..
bizim eşya az, taşındığımız ev her halükarda bundan daha büyük bi ev olur, bi yere koyarız daaaa
adamı nasıl ikna edicez? 750-1000 lirayı gözden çıkarmak gerek çünkü
Sağolasın canım, sınavım pazar saat 16.00 da olacakmış ...herkese günaydın hayırlı cumalar olsun inşallah
cansel valla allah kolaylık versin bacım biz tek çocuğu kahvaltı yaparken zorlanıyoruz sen 3 tane
pamuk helva canım inşallah bugünkü sınavı kolayca atlatırsın güzel haberlerini bekliyoruz
Allah şifalar versin, mevsim geçişlerinde hastalıklar daha kötü vuruyor insanı...colıcos bu aralar tatlı krizlerindesin kızz hayırdır inşallah
nfk canım yeniden sınavlara falanmı gireceksin kızz maşallah valla ben melisa ile hiç ders çalışamam sanırım
cesaretine hayranım
tek başıma çalışmaya devam ediyorum
dün eşim mesaiye kalmadı allaha şükür ailecek yemek yiyebildik
sonrasında işyerindeki arkadaşından kapmış galiba burnum akıyor biraz kötüyüm demeye başladı offf melisaya geçmese barisabah ilaçlarıda yanına koydum iç diye bakalım inşallah bize geçirmeden atlatır
Sağolasın canım, maalesef iki gündür yeniden hortladı, senede bir kere tıklayıp günahlarımı silkeliyo sanırım );günaydııın. cumamız mübarek olsun canlar..
cumanın hürmetine Rabbim bol bereketli yağışlar indirsin, barajlarımız dolsun inş
gece 4te kalkan ayşecik zor bela 6da uyudu. e sabah kahvaltı hazırlamaya kalkmaya da bende hal yoktu.
eşim sağolsun kendi hazırlanıp çıkmış. biz de şimdi ayşecikle güzel bi kahvaltı edelim ana-kız.
sonra da parka gideriz..
frambuazlı pasta eşimin en sevdiğidir. ama linke baktım da bisküviden midir, pek cazip gelmedi
bi şekilde dayanıyor demek.. belki bu bi dönemdir ve tekrar uyumaya başlar.
destiny in kızı da uykuya direniyordu, zor uyuyordu ama uykuyu bırakmamıştı yanlış hatırlamıyorsam..
istanbulda tek bi tane derken istanbul üniversitesi ilitamı diyorsun galiba..
ezber çok mu? bi yerde 30. cüzü ezber ettiklerini söylemiş biri, bilemiyorum doğru mu?
inş bi denemeyi düşünüyorum..
kızım sendeki bebeler bende olsa, okul neymiş ne yemek yaparım ne temizlik
maşallah ya, pek de tatlı. resmen büyük bebek gibi yüz ifadesi. kızarık ve buruşuk da değil, maşallah subhanallah..
ahahahahhbenim emzirmeyi bırakırkenki hüznüm, eşimin duyarsızlığı ve ona şarlayışım geldi aklıma..
bi süre daha gece bezlemek en hayırlısı galiba
Allah kolaylık versin bacım. senin bu boyun ağrın ve baş dönmen ne böyle?
bi ara dr a gitmiştin, ilaç alıyordun. şimdi yine mi hortladı..
inş güzel geçer dersin..
.
Güzel fikirmiş gerçekten , ama streç hışır hışır ses yapmaz mı çocuk yatakta döndükçe ?Eltim yatağa streç serip üzerine alt değiştirme bezi sermişti çarşafınıda üzerine kapatmıştı. buda mantıklı geldi bana.
Ellerine sağlık, afiyet şifa olsun ...evet canım yaa profiterolün ardından bide etimek tatlısı yaptım. yarında krepli tatlıdan yapmayı düşünüyorum. çoktandır tatlı yemiyorum ama.
O kadarcık olur canımpembisim akıl sağlığımi koruduğumu kim soyledibazen geliyorlar ozellikle aksamlari.sabahlari iyiyim
Sabah ilk uyandığımda çok kötü oluyor, akabinde istifra etme vs, derken açılıyorum öğlene doğru );pamuk helva gecmis olsun iki gündür sürüyormu bu durum sadece sabahlari mi oluyor
Bende de boyun düzleşmesi başlamış.Pamuk helvacım geçmiş olsun bende de hep boyun ağrısı vardı düzleşme varmış, egzersiz ve kas gevşetici önerdi
Bizde de böyle oluyor. Uyku ikindiye sarksa da gece 10-10.30 dedin mi uyur illa ki..İlbilgecim Efe genelde 2:30-3 gibi uyuyor. Dün mesela 4te uyudu. Gece uykusuna da 10 da yatırıyorum 10:30 gibi uyuyor. Yani istersen sen de 4 gibi bi uyut ve 1-1,5 saat sonra kaldır. Bak bakalım gece kaçta yatacak. Dün mesela 4-7 arası kalkarak uyudu ama gece yüne de 10:30da uyuttum.
Efe okadar sorunluydu ya uyku konusunda şimdi çok şükür bazen 1-2 kere kalkıyor bazen hiç kalkmıyor. Tuhaf bi duygu uyumak
Onların tutturması daha fena oluyor , küçükler neyse iki dk sonra unutuyorlar . Bunlar gelip bi de Babaya şikâyet eder :Obusmai büyük çok şükür arada oda tutturdumu tutturuyorolana kadar pesini birakmaz.
Ah ah , çatır çatır cevap verebilen bi tip olmayı çok isterdim..
Yatağıma pastalar gelmese de olur.RUH HALİMM:))))
Video açılmıyor bende ya );
kardeşlerini koruyan küçük abi.. etrafındakiler gülüyor ama benim ağlayasım geldi..
Ben buna benzer birşey yapmıştım , magma kekti adı da. Iyi tutturamamıştım sanırım ); oudşngi çok akışkan olmuştu..Kek geçer not aldı kızlar. Ama normal kek gibi değil yani. Altı pudingden daha katı, bi üst katman kek gibi, en üst ise ince bir tabaka halinde kızarmış bişi.
Bir zaman sonra geceleri de tutmayı öğrenir insallah , gündüzü hallettiler ya maşallahbusmai ben kızımı hala gece bezliyorum ve şubat tatiline kadar bidaha denemem. tatilden dönünce gece bezlemeyi bıraktım oğlum hemen adapte oldu gece tuvalete kaldırıyorum sorunsuz yapıyor ve uyuyor kızım kesinlikle uyanmak yapmak istemiyor kaldırırsam zor uyuyor ama kaldırmazsam işiyorbezliyorum bende...sabah mıkırdanıyor çıkarırken . bişeyle oyalarken çıkarıveriyorum. çıkarmazsam çişi gelince tuvalete gitmek istiyor zaten çıkarıyoruz. bezim var diye bezine yapmıyor..ben de kendime yüklenip geceleri kabusa çevirmiyorum buda bizim yöntemimiz oldu. oğlum hiç kaza yapmıyor ama kızım oyuna dalarsa hala kaza yapıyor...kızlar kolay öğrenir derlerdi ama bizim durum bu...olsun çok şükür bu noktadayız....bak pembişe hiç kasıyormu
Sağolasın , şimdi daha iyiyim..pamuk helva geçmiş olsun bu arada nasıl oldun...bide ben cansel kim diye düşünürken ipek hanımdan tanıdım anasın
Ayak kremini soracaktım ben de, daha evvel çok memnun kaldım dediğin bu kremli di mi. Bakayım bi yarın..Evettt sabahları şarj olup kalkıyoruz ama akşamlar kabus :)
Harika bi duygu :)
Şimdi mert gece 1 de yatıyor, kerem de sabah 7de kalkıyor arada emzirmeye de uyanıyorum tabi aah ah uyku
Pembiş watsons açıldı madem , doctor foot ayak peelingini al süper bişey
İnanmıyorum bunlara aslında yapmaya üşeniyorum :)
Ezberleyemem ben valla
Ücret de bir yılda 1500 tl ediyor işte
Hahhaha bırakıp giderler
Ooy sopasını da aldı geldi kerem gibi :)
Bayılıyorum afrikalı çocuklara çok tatlılar
Kasmaya gerek yok evet haklısın :) ama kendisi için iyi olan ne onu bilmiyorum işte
Zaten titiz olmadığım için temizlik değil benim sıkıntım
Korkarak kendini sıkması ve hasta olması
Bugün yine bağıra bağıra oturttuk lazımlığa sonunda tutamadı yaptı ama yaparken acıyoooo diye bağırıyor çünkü son dakkaya kadar sıkıyor kendinioff
Ayy evet
Keremi de kıskandırmaya çalışıyorlar kardeşiyle
Neyse ki çok anlamıyor
Ben aynı şeyi yaptım bugünBence eagle evden kaçınca oturdu bi cafeye ordan yazışıyo bizle. Bi yandan da mis gibi kahvesini içiyodur
En kötü ihtimalle 2 yılın kalmış , kaçış yokColicoscum sanıyorum o bakım yağı vsyi anca oğlum okula başlayınca yapabilirim. Tabi bi de iki numara olursa gör sen!! :)
Aa olur mu öyle şey kız,Bugün benim oğlumdan 1 ay büyük bi çocuk gördüm. Aman Allah'ım; dükkanın önünde duruyo, oynuyo. Benimkini bıraksan caddenin karşısından belki toplarsın!! Biz bunu yaptık olmadııı
Şimdi tam zamanı sanırım.kızlar, kışlık domates konserve menemenlik falan ne zaman yapacaksınız?
açıkçası taşınacağımız için onları şimdi yapsam da taşımak fikri beni soğutuyor.
bir aya falan taşınırsak, yeni evde yaparım diye düşünüyorum ama geç mi kalırım?
Hoşgeldin canım.Merhaba dostlarım,bu siteni yeni halini hiç sevmedim,
pembem pek sinirli gördüm seni bacım.
nfk bir ay sonraya menemnlik geç kalır canikom
bizde tuvalet eğitimine başlıyoruz yavaştan yavaştan oturuyor ama
henüz yapmadı.Devam edeceğim.
Kız annesi. Oğlan Annesibakmadıysa fırında salçalı patatesli köfte yapmış nfk,cım.
pembe kalıbın şeklini merak ettim.
Afiyetle yersiniz insallah ...Ben geçen hafta 15 kilo aldım yaptım 20 kavanoz çıktı.küçük reçel kavnozlarına yine yapıcam.
domatesli makarnada ,birde pizzada işime yarıyor küçük kavanozlar.kavanozları ağzını iyice sık kapatırken.
sonra ters çevir kalın bir örtüyle üzerlerini kapat.soğuyana kadar çevirme.
Ben kv gelince yapıyorum bazen ,Kv de uyumamış efendim oyuncak vurma sesinden. O dediği 1 saat önceydi. Ay sinir oldum. Neyse yukarı çıkıp on saat dönmiyim de görsünler
Ben geldimmmmmmm. Anam yenidoğan ne kadar zooooor. Allah kolaylık versin yeni annelere :)
Âmin ya, en zor günleri. Özellikle uykusuz bebe ise..
Sokakta bakıyorum bebek arabası süren kadınların çoğunun gözleri şiş,bakışlar baygın ..
ikisi de olmadı, iyi mii? eşime bi okul meselesi var dedim.Ya okul ya dondurucu :)
bilemiyorum, fıkhi ilimler falan heraldeNfkcım kocana göre olan faydalı alan ne ki valla merak ettim kız
yeni bi maceraaa! bu ara ne kadar sık seyahat ediyorsunuz..Bu arada ani bir kararla yarın kv kpi istanbula bırakıyoruz!! Valiz hazırlamalıyımmmmm. Pazar sabahı da dönücez inş. Eğer bi avmde falan görürseniz atlayın üstüme:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?