Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Dilanazım hoş geldin. Naptın nettin anlatsana kız domates olayını anlatana kadar

Nfk sultan biz geçen sene bakıcımızla yapmıştık. Ama ben domatesleri buzluğa koymuştum yaptıktan sonra süt poşetlerine doldurup. Biz de tuzlayıp kaynatmıştık.

ayyy üzerinden ne kadar uzun zaman geçmiş gibi geliyor dimi insana
sonda banada takmışlardı sezeryanlarda takıyorlar ama bende doktoruma aman dedim beni bayılttıktan sonra onu takın sağolsun kırmadı o şekilde atlatmıştım sende bayılttıktan sonra yaparsın birşey olmaz (ikincinin kaçısı yok yani)

pembis sondayi takmayi becerememistir. acı verecek bir şey değil. kerem'de ki hemsireler beceriksiz çıktı. ama yinede canim yanmadi. Ameliyathane hemşiresi taktı. ipek'te epiduralden sonra takıldı hic bir sey hissetmedim. kaçının yok yapacan ikinciyi

nfk canım geç kalırsın domates için derin dondurucuyu bende bu aralar düşünmüyor değilim aslında artık o kadar çok şey koymaya başladık ki buzlğa bizimkide yetmiyor birde kışın normalde olsa hemen tükettiğimiz şeyleride buzluğa koyuyoruz dondurma, pizza, mantı gibi bu sefer kışlığa hiç yer kalmıyor alırsak ya uğur yada arçelik alırız herhalde ama birde onu koyacak yer lazım??

Ne gıcıksınız yaaaaa ikinciden kaçmanın yollarını arıyorum

Nfkcığıma geç kslmış bir cevap: gelecek yaz Allah'ımın izni ile çalışmalara başlarız gibi geliyor :) oğlum insan moduna yaklaştıkça cesaret geliyor

bana da bayılttıktan sonra takıldı. hiçbir sıkıntı yaşamadım. hissetmedim bile.
çıkarırken de hemşire çok kolay oldu.

saldırııııın!!!
evet ya, şuan bile 4 tane dondurma kutusu var buzlukta
dediğin gibi mantı falan bile koyunca yer kesiyor. aklıma yatıyor bu iş..
bizim eşya az, taşındığımız ev her halükarda bundan daha büyük bi ev olur, bi yere koyarız daaaa
adamı nasıl ikna edicez? 750-1000 lirayı gözden çıkarmak gerek çünkü

nfk domates için şimdi tam zamanı. bizde hafta ici yapacağız annemle. 25 kg domatesten. barbunyaeve bamyada atmak istiyorum baya yorucu bi hafta olacak

nfk kardeşim bosh kullanıyor. şu uzun içi cekmeceli olanlardan çok memnun. mutfaginda yer kaplamiyor.
bosh lara baktım, fiyatlar çok pahalıı
alırsam inş ben de çekmeceli düşünüyorum, kullanımı da pratik.

kızııım, efenin ilk iki senesi bile ikinciden caydıramadı seni, sonda mı korkutacak?!
demek tarihler bile belli.. vay arkadaşım, bu konuda ben sona kalacağım galiba

Kız Allah'ın işine karışılmaz. Kim son kim ilk belli mi olur ayrıca ben yazın çalışma taraftarıyım ama du bakalım kocam ne taraftarı olacak???

Epiduralden sonra taktılar hissetmedim
Çıkarırken acıdı biraz
Ya okul ya dondurucu :)

Selamlar kızlar, benden sonra bayağı aktifmişsiniz, ben de geriden de olsa muhabbete dahil olayım, alıntılar deniz değil okyanus olacak sanırım

Sağolasın canım, sınavım pazar saat 16.00 da olacakmış ...
Insaallah sizin de dualarınıza hallederim şu işi ...

Allah şifalar versin, mevsim geçişlerinde hastalıklar daha kötü vuruyor insanı...
Sağolasın canım, maalesef iki gündür yeniden hortladı, senede bir kere tıklayıp günahlarımı silkeliyo sanırım );
Ilacım var , baş dönmesi atakları gelince içiyorsun , etki edene kadar da bir iki gün çekiyorsun mecbur );
Allah şifalar versin bütün hastalara ...
Eltim yatağa streç serip üzerine alt değiştirme bezi sermişti çarşafınıda üzerine kapatmıştı. buda mantıklı geldi bana.
Güzel fikirmiş gerçekten , ama streç hışır hışır ses yapmaz mı çocuk yatakta döndükçe ?

evet canım yaa profiterolün ardından bide etimek tatlısı yaptım. yarında krepli tatlıdan yapmayı düşünüyorum. çoktandır tatlı yemiyorum ama.
Ellerine sağlık, afiyet şifa olsun ...
Birer minik porsiyon da ben alabilirim
pembisim akıl sağlığımi koruduğumu kim soyledi bazen geliyorlar ozellikle aksamlari.sabahlari iyiyim
O kadarcık olur canım
Garibim çocuklar da şaşırıyor , bir güler yüzlü mutlu anne, bir de deli anne sizi tenzih ediyorum kendim için söyleyebilirim
pamuk helva gecmis olsun iki gündür sürüyormu bu durum sadece sabahlari mi oluyor
Sabah ilk uyandığımda çok kötü oluyor, akabinde istifra etme vs, derken açılıyorum öğlene doğru );

Pamuk helvacım geçmiş olsun bende de hep boyun ağrısı vardı düzleşme varmış, egzersiz ve kas gevşetici önerdi
Bende de boyun düzleşmesi başlamış.
Bunun ilerlememesi için nelere dikkat etmek lâzım acaba cnm, bir de egzersizleri nereden görebilirim, ben de yapayım , boynum hep sorunlu çünkü );
Bizde de böyle oluyor. Uyku ikindiye sarksa da gece 10-10.30 dedin mi uyur illa ki..
Kerâmet meme emmeyi bırakmasındaymış
busmai büyük çok şükür arada oda tutturdumu tutturuyor olana kadar pesini birakmaz.
Onların tutturması daha fena oluyor , küçükler neyse iki dk sonra unutuyorlar . Bunlar gelip bi de Babaya şikâyet eder :O

Ah ah , çatır çatır cevap verebilen bi tip olmayı çok isterdim..
RUH HALİMM:))))

Yatağıma pastalar gelmese de olur.
Şöyle zorla uyandırılmadığım , kendi uyandığım saati görsem o da kâfi

kardeşlerini koruyan küçük abi.. etrafındakiler gülüyor ama benim ağlayasım geldi..
Video açılmıyor bende ya );
Kek geçer not aldı kızlar. Ama normal kek gibi değil yani. Altı pudingden daha katı, bi üst katman kek gibi, en üst ise ince bir tabaka halinde kızarmış bişi.
Ben buna benzer birşey yapmıştım , magma kekti adı da. Iyi tutturamamıştım sanırım ); oudşngi çok akışkan olmuştu..
Bir zaman sonra geceleri de tutmayı öğrenir insallah , gündüzü hallettiler ya maşallah
pamuk helva geçmiş olsun bu arada nasıl oldun...bide ben cansel kim diye düşünürken ipek hanımdan tanıdım anasın
Sağolasın , şimdi daha iyiyim..
Ayak kremini soracaktım ben de, daha evvel çok memnun kaldım dediğin bu kremli di mi. Bakayım bi yarın..
Bence eagle evden kaçınca oturdu bi cafeye ordan yazışıyo bizle. Bi yandan da mis gibi kahvesini içiyodur
Ben aynı şeyi yaptım bugün e napiyim hoca cuma namazına gitmek için beni otogara bıraktı, ben de enn yakın avm ye koştum (;
Colicoscum sanıyorum o bakım yağı vsyi anca oğlum okula başlayınca yapabilirim. Tabi bi de iki numara olursa gör sen!! :)
En kötü ihtimalle 2 yılın kalmış , kaçış yok
Bugün benim oğlumdan 1 ay büyük bi çocuk gördüm. Aman Allah'ım; dükkanın önünde duruyo, oynuyo. Benimkini bıraksan caddenin karşısından belki toplarsın!! Biz bunu yaptık olmadııı
Aa olur mu öyle şey kız,
Nasıl ki yetişkinler olarak bizlerin kimi miskin, kimi hiperaktif, kimi utangaç, bebelerin de değişik değişik versiyon hepsi :)
Şimdi tam zamanı sanırım.
Her yerde kavanoz ve kapaklarını görüyorum :)
Hoşgeldin canım.
Kolay gelsin insallah güzelce öğrenirler bıcırıklar..
bakmadıysa fırında salçalı patatesli köfte yapmış nfk,cım.

pembe kalıbın şeklini merak ettim.
Kız annesi. Oğlan Annesi
Bakış açısı farkı
Afiyetle yersiniz insallah ...
Kv de uyumamış efendim oyuncak vurma sesinden. O dediği 1 saat önceydi. Ay sinir oldum. Neyse yukarı çıkıp on saat dönmiyim de görsünler
Ben kv gelince yapıyorum bazen ,
Ama dediğim saati geçince, hemen cepten arıyor

Çıkarılırken acı değil de , böyle tuhaf bi his olmuştu hatırlıyorum
Ama ondan daha da fenası, sonda takılı iken beni ayağa kaldırmaya çalışmalarıydı

40 kilo domatesten 36 kilo konserve çıkardım küçük yumurta domateslerden...ben kabuk soymam ikiye bölüp tencereye tuz ve az yağ ile atarım tepeleme...zaten suyunu salar biraz ve iyice kaynar...sonra blenderdan geçiriyorum sıcak kapakla kocama kapattırıp ters çevirip 2 gün bekletirim hiç firem yok çok şükür...dondurucum olsa çiğ domates de koyarım...o da çok güzel makarnada. 5 kilo fasulye ve 15 kilo bezelye yaptım...başka bişey yapmam...

bazı arkadaşlar günahımı almış bugün tatil yapmadım eve 11 de gelip anamları istanbula yolladım. tatil onlarında hakkı ama bu hafta çok iyi geldi sanırım devam edicem bu ara bi bencillik geldi bana kendimi hep haklı çıkarıyorum...alın size bir bahane daha: ""çocuklar tam 12 de yatıp 15 e kadar uyku ve beslenme yapıyolar...e şimdi eve dönsem nolacak nasılsa uyuyolar"" bak gördünüz işte haklıyım gerçekten gideyim bir kahve içeyim...bi haklı gerekçe daha geliyor sıkı durun "" gece kuzularla 1 kişi yatması gerekiyor henüz tek denemedik ayrı odadalar...ben yatıyorum gecenin bir körü hortlayıp baba diye ağlıyolar...babası geliyor ben yatak odasına gidiyorum...bu ara babası da sen yatma ben yatayım nasıl olsa çağırıyolar diyor...""bikaç zamandır nerdeyse deliksiz uyku yapıyorum...bakın işte yine haklıyım...
haksızmıyım yani

Ya okul ya dondurucu :)
ikisi de olmadı, iyi mii? eşime bi okul meselesi var dedim.
başını kaldırdı, manalı baktı. şimdiki planın nedir, ingilizce mi öğrenmek istiyorsun dedi
anlattım, ha önlisans ha lisans. ne farkederki..
memur mu olacaksın, niye önemsiyorsun dedi.
(-ben de bilinçaltına çalıştım ama-. sen ikinci çocuğa sıcak bakmıyorsun,
ben de bu zamanımı dolu değerlendirmek istiyorum dedim ahahhahahah )

sonra ekledi; kendine meşgale arıyorsan gerçekten faydalı
bi alana yönel ve kurs ders ne lazımsa al dedi
dondurcu meselesini de kendi kalıcı evimize geçene kadar ertelesek daha iyi olur dedi..

en azından araba kullanmamı destekliyor. şimdilik bununla idare edicem

Son düzenleme:
Bu arada ani bir kararla yarın kv kpi istanbula bırakıyoruz!! Valiz hazırlamalıyımmmmm. Pazar sabahı da dönücez inş. Eğer bi avmde falan görürseniz atlayın üstüme :)

Nfkcım kocana göre olan faydalı alan ne ki valla merak ettim kız
bilemiyorum, fıkhi ilimler falan heralde
Bu arada ani bir kararla yarın kv kpi istanbula bırakıyoruz!! Valiz hazırlamalıyımmmmm. Pazar sabahı da dönücez inş. Eğer bi avmde falan görürseniz atlayın üstüme :)
yeni bi maceraaa! bu ara ne kadar sık seyahat ediyorsunuz..
harekette bereket vardır, güzel olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…