Bu pudingle nasıl servis ediliyormalzemeler:
- benim puding eşliğinde ikram ettiğim kuru meyveli ve damla çikolatalı kekimkeki yazayım:
- 5 türk kahvesi fincanı (tkf) toz şeker
- 5 yumurta
- 1,5 tkf zeytinyağı
- 5 tkf un
- 1 paket kabartma tozu
- 1 kase dilediğiniz kuru meyvelerin karışımı (ben üzüm, incir, kayısı ve cevizi doğradım)
- 1 tkf damla çikolata
Kızlar tarif bu .. yalnız bu ölçülerde yapılınca hamur çok yoğun geldi bana , ben azıcık sütle seyreltiyorum boza kıvamına gelene kadar
- Hepsini sırayla karıştırıp yağlanmış kalıba dökün, 175C'de pişirin, çikolata sosu veya pudingle servis yapın.
Bir de kuru meyva ve pudingle servis etmedim hiç öyle de deneyeceğim bir defa, yola götüreceğim için sade & kakaolu yapıyorum , nefis oluyor pastane kekleri gibi
Okuldayım hala cok yoruldum. Eve gidip yatmak ne kadarda lüks oldu artıkTembel gacilar, nerdesiniz??
Kızlar yarın taşınıyoruz yarın. İnternet yokkkk, yazamam.
evet, sen efenin odasını ayıralı epey oldu..deli kadirin yatışı da deli gibi deseneBen de hala okuldayımmmmmmmm. 4:30da bitecek inşallah bu çile :)
Pamuk helvam iyi yolculuklarrrrr ve eline sağlık canım.
Nfk sultan ben nedense Ayşecik odasında diye düşünüyordum. Kız ben çocukla aynı odada yatamıyorum. Bizimki babası kılıklı dönüp duruyo düşün yan odadan sesini duyuyorum. Bi de kabus görüyo ses çıkarıyo derken çok gıcık yani uyutmaz insanı
evet, biraz karıştıBu arada sanırım ben igdeki muhabbeti bura ile karıştırıyorum hahahahaha
hadi kolay gelsin bacım, inş kolaylıkla eşyalarınızı taşır yerleştirirsiniz..Kızlar yarın taşınıyoruz yarın. İnternet yokkkk, yazamam.
Üzüldüm canım yaselam arkadaşlar...moralmanım bozuk
okul sorunum var norm sorunu yaşadığım için görevlendirmem yapıldı berbat okul çok ders ...biraz kavgalıyız sonumuz ne olacak bakalım...kuzular üşüttü peditusla atlatmaya çalışıyorum...
pembiş resim isteriz odadan...sevkli hatunsun vesselam belki fikir çalarız...bizimkiler yer yatağında bu kış...belki yaza oda yaparız tam karar vermedik...
herkesi öpüyorum kendinize iyi bakın
Pembem efe odasında güle,güle uyusunda büyüsün.
odası ne güzel ferah geniş arkadaşları gelince geniş oda iyi oluyor.
Esim koltukta sizdi, aysecikse full battery saga sola kosturuyor
Kahvalti icin alman pastasi yaptim, bakalim nasil oldu?
Eaglee, norm sikintisi tam olarak ne oluyor?..okul ve saatleri sana uymadigi icin mi degisim istedin, kiminle kavgalisin pek anlamadim. Bebelerine cook gecmis olsun. Peditus ne kadar etkili bilemiyorum. İns cabuk toparlanirlar..
Hmm anladim. (Pembisim, saolPembis durumu aciklamis ben atlamisim. Yeni okul orta okul ders cok bos gun yok allahtan gecici ama bana uymuyor mutsuzum.yasal 21 saat hakkimi kullanmak istedim bos gun verin dedim gicik oldular.idare etsen diye direniyolar pazartesi resmi dilekce vericem iyice gicik olacaklar.
Peditus hafif ama akintiyi kesti baska sikayetleri yoktu bide burun spreyi sikiyorum cok komikler gorunce burunlarini sikiyolar, ilbilge gule gule otur kolay gelsin.
Busmai sen nasilsin pasalar nasil keremden haberler nasil
evet, benim yaptığım kekin fotoğrafı..nfk o fotodaki senin yaptığın mi gayet başarılı duruyor. benim kalıp mefta oldu yarın yenisini almam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?