- 8 Ağustos 2011
- 12.596
- 14.816
- 498
Tantitoniden almistim.nfk sen nerden aldın kalıbı. ben ikeadan almıştım iyi çıkmadı
Saol bacim, kek isteNfk kız çok güzel görünüyo pastannnnn!! Eline sağlık. Afiyet olmuş olsun tabi
milli eğitim müdürü 2 ay dişini sıksın diyormuş selamını aldım ben de yolladım selam sanırım şu an dişini sıkıyordur:)görevlendirmem 1 yıl sürecek boş günsüz ne kadar bakiciiiiiizHmm anladim. (Pembisim, saol)
Peki gecici dedigin bu sure ne kadar? Yani herkesten cok ihtiyacin var o bos gune..
Okulun ilk haftalari programlar sik degisir. Senin durumunu ve memnuniyetsizligini biliyorlar, bi seyler yapabilirler belki. 2 ay sonra istedigin sekilde degisirse o da iyi. Hakkinda hayirlisi olsun..milli eğitim müdürü 2 ay dişini sıksın diyormuş selamını aldım ben de yolladım selam sanırım şu an dişini sıkıyordur:)görevlendirmem 1 yıl sürecek boş günsüz ne kadar bakiciiiiiiz
Gunaydiiiin! Herkese guzel pazarlar..Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Güzel bir pazar olsun inşallah :)
Eaglecım dilekçeni ver gerisini boşver. Bu insanlar bundan anlıyorlar. Sen ikiz annesi bir insana böyle bi program yapıyorsan sonucuna da katlan yani dimi?? Söyleme ile olmuyo malesef. İnşallah da bir sonraki programda düzelir. Ayrıca görevlendirmeler dediğin gibi yıllık oluyor ama sanırım öğrenmen atamasına bağlı olarak dişini sık diyorlar??? Hakkında hayırlısı ve güzeli olsun inşallah canım.
Ben kalıbımı bievden aldım ve çok memnunum. Tantitonideki de güzel görünüyor. Ozamanlar burda tantitoni yoktu ve ben o seramik kalıba takmıştım o yüzden parayı bayıldım(eşimin yorumu) gitti :) herkesin bir kelepçeli kalıbı olmalıııııı
Gunaydiiiin! Herkese guzel pazarlar..
Kahvaltimizi yaptik. Evi toparlayip bi dus alicam.
Sonra aysecigi babaaanneye birakip esimle cikicaz ins.
Pembisim, sen bu tariflere devam ettikce daha coook arkadasina kelepceli kalip aldirirsin.
Bence mutfak esyasi satan markalar seninle reklam anlasmasi yapmali, satistan da kar vermeli
günaydın herkese bu kuzular git gide erken uyanmaya başladı akşam kaçta yatarsalar yatsınlar kalk 6.30 ve oğlum yumurtaaaa diye geliyor....bu saatte kahvaltı başlayınca akşam nasıl olacaköğle uykusu da 11 'i zor buluyor...
evet pembiş askerde öğretmen varmış gelecekmiş ama ben artık kimse için diş sıkamam önce kendi kuzularım gelir...demokraside çözüm çok 1 ay heyet raporu boş geçen 28 saat onlar düşünür valla bu anlamda çok bencilim artık sizin de başınızı ağrıttım prosedür sıkıntılarıyla hakkınızı helal edin ben ütüye geçeyim
Günaydın , hayırlı pazarlar kızlar ..
Biz de kahvaltımızı edip toparlanıp dönüş yoluna çıkacağız insallah ..
Hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı bir pazar diliyorum (;
Bugün bende alacağım unutmazsam. bayram geldi bize yol göründu. Çocukların doğru düzgün mevsimlik bir seyi yok battık yine
kız bize demeyeceksin de kime anlatacaksın?! keşke elimizden bi şey gelse..günaydın herkese bu kuzular git gide erken uyanmaya başladı akşam kaçta yatarsalar yatsınlar kalk 6.30 ve oğlum yumurtaaaa diye geliyor....bu saatte kahvaltı başlayınca akşam nasıl olacaköğle uykusu da 11 'i zor buluyor...
evet pembiş askerde öğretmen varmış gelecekmiş ama ben artık kimse için diş sıkamam önce kendi kuzularım gelir...demokraside çözüm çok 1 ay heyet raporu boş geçen 28 saat onlar düşünür valla bu anlamda çok bencilim artık sizin de başınızı ağrıttım prosedür sıkıntılarıyla hakkınızı helal edin ben ütüye geçeyim
sezon başında 3 bebeye mevsimlik alışverişBugün bende alacağım unutmazsam. bayram geldi bize yol göründu. Çocukların doğru düzgün mevsimlik bir seyi yok battık yine
sağolasın bacım.. valla uzun süredir böyle uzun ve başbaşa vakit geçirmemiştik, çok iyi geldipamuk helva iyi yolculuklar size
nfk çocuksuz keyfini çıkarın gezmenin.
yanıbaşlarında sen gibi bi memba varken, kolaylarına geliyor tabi.. nasılsa yapan varOwwwwww karı koca zaman geçirmeceeeeeyakışır canım iyi eğleceler
Çok mantıklı bişi bu dediğin aslındaşaka bir yana siz de heveslisiniz. Bak burda çevremde bir ton insan var hiç onlarda böyle bir meyil yok; anca yesinler :) tarif alanlar da kıskançlıklarından hiç çaktırmıyorlar yaptıklarını.
Kizlar, bir suredir siyah buyuk bir canta almak istiyorum ama istedigim gibi bi sey bulamadim. Aklinizda bulunsun, guzel bi sey gorurseniz bana da haber verin
kız bize demeyeceksin de kime anlatacaksın?! keşke elimizden bi şey gelse..
ama bastır bacım, inş muvaffak olacaksın
sezon başında 3 bebeye mevsimlik alışveriş
Allah enişteye bol kazanç versin..
sağolasın bacım.. valla uzun süredir böyle uzun ve başbaşa vakit geçirmemiştik, çok iyi geldi
yanıbaşlarında sen gibi bi memba varken, kolaylarına geliyor tabi.. nasılsa yapan var
ama kıskananları hiç anlamıyorum, kadın cinsini anlamak güç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?