- 14 Ağustos 2014
- 610
- 169
- 53
Can sıkıcı evet ama sağlıkla gelsın kuzun yeterki. Eskiden kadınlar kendi başlarına dogururmuş. Sıkma canını hayatım. Her sey guzel olacak inşallahcanım cok sıkkın...doktorum 1-11 ekim arası izinli oldugunu bugün soyledi 9 aylık hamileliğim boyunca epey de izne cıkmıstı artık cıkmaz sanıyorum nstde sancım cıktı her zzamanki gibi ama baya detaylı bi çatı muayenesi yaptı acılma yumusama hiçbişey yokyasir gibi bunda da 40 artılara kadar beklenecek eger gelmezsse suni sancı ile 42. haftada başlatıcaz doğumu dedi beni kaç haftadır her an gelebilir diye heyecan yaptırdı şimdi de bayrama kadar yani 40 hafta tam dolana kadar beklicez sonra nöbetçi doktora gelirsin nst cekilir muayene durumuna göre karar verilir dedim 11 ekimden sonra olursa doğum da birlikte oluruz zaten dıyor cok sinir oldum çoook
Bulusur gideriz tabiserin ve yağmurlu bi istanbul sabahından günaydııın..
gece boyu yağdı, nerden mi biliyorum, belki 6-7 kez uyandım ve uyuyamadım.
eşim bugün çalışıyor. ben de ayşeciği babaanneye bırakıp öğleden önce bi avm turu yapmayı düşünüyorum.
ayakkabımı aldığım mağazaya tamire vericem ama bayramdan önce gelmez sanırım. onu giymeyi düşünüyordum..
evet ya, tüm ekip çoook heyecanlııı!!!
küçük ergenim benimm
tuvalet eğitimi devam mı bacım? ben kaçırdım galiba..
ben gece kaldırmıyordum, şu son on gündür baktım kazalar oluyor.
artık gece kendim için kalkınca onu da kaldırıyorum.. gözleri kapalı yapıyor çişini sonra yatağa
sana tavır yapıyor öyle mi?
sağol canım.. valla ailemizde 3 yaşlı vardı, biri daha gitti.. Allah mekanını cennet eylesin..
yok bebeeğem, baskı ne demek? sen istanbula gel.. biz bi şekilde toplanırız
size kolaylık olacaksa, karşısı da olurki..
vapurla, marmarayla direkt ulaşabileceğimiz bi yer mesela.
beşiktaş, eminönü ya da kabataş...
sağlasın canım, Allah anne babamıza hayırlı uzun ömürler versin..
muhtemel bir gelecekteki bilinmeyen tarihte yapılabilecek buluşmayı konuşuyoruz böyle heyecanlı heyecanlı
bize gezme buluşma olsun..
e buluşur gideriz kızıııım!
bence dee
ne diyeyim? doğum kader bacım.. senin istemenle, doktorun hesabıyla değil yani..
bakalım ne zaman nasıl gelecek kuzun? sen güzel düşün.. Allahın izniyle dr unun olduğu zamana rastlasın inş
Hay maşallah darısı basımaSelim çok titiz bu konularda , benden önce o rahatsız oluyor .. Bir de ben bezi bıraktırmadan uzun zaman evvel de bezi kuru uyanıyordu, ona güvenerek başlamıştım bu işe biraz da..
Hepsine maşallah kuzucuklarımızın ..
Oyy çok güzel olur orada kahvaltı, hele ki açık hava olursa dışarıda otururuz , nefis manzaraya karşıSüper olur insallah ..
Benim de butun alışveriş hormonlarım tavan yapmış durumdamaşallah diyeyim yine.. inş bunu da atlattık.
avm ye gidip geldim. watsons dan bi torba şey aldım. fiyatlar ucuz değil
ama %40-50 indirim olunca alınası oluyor.. kendime başka ciciler de aldım.
benim keyfim yerinde, ama kart ekstresini görünce eşim nasıl olur bilemiyorum
c'a da da 100 lira alışverişe, bir sonraki 100 liralık alışverişte kullanmak üzere 50 liralık hediye çeki veriyorlar.
yani 200 liralık alışveriş yapıyorsunuz, 150ye geliyor..
siyah çanta da baktım, bundan sonra bakmamaya karar verdim. gerçekten güzel bi şey yok.
ama mango da vişne çürüğü gibi bi çanta gördümkiiiiiii, zor çıktım ordan yoksam alıvereceğdim
pembişim, geldiniz mi?..
ve arya nerdesiiiiiiiin?!!
hep açıyorum ve yok emzirme döneminde zararlı olur mu yok hamile kaldım derken kullanamadm yoksa dediğin gibi üstünde bi şekil var haklısın o süreye kdr ama işte bende dayanmıyo :)Bu cilt bakim urunlerinin ustunde tarih olmuyor galiba. Kapagini acmadiysan sorun olmaz saniyorum. Daha once goz kremi almistim. O zaman reyondaki gorevli oyle bi sey soylemisti. Ne kadar dogru bilmiyorum. Ama kulanmayacaksan da kullanan birine ver, yine alirsin...
aminn canım Allah razı olsun bakalım keyfi ne zaman gelicek hayırlısı....born herseyde vardır bi hayir. inşallah sağlıkla zumra bebeği alırsın kucağına.
doğru diyosun eskiden ne hastane varmıs ne doktor ama ben cok rahatca söyleyip öylece kalmama üzülmüştüm ama şimdi daha rahat kafam sizlerin de dediği gibi var bir hayır bakalım...Can sıkıcı evet ama sağlıkla gelsın kuzun yeterki. Eskiden kadınlar kendi başlarına dogururmuş. Sıkma canını hayatım. Her sey guzel olacak inşallah
Bulusur gideriz tabi
Gunu bi belirleseydik:)
Hay maşallah darısı basıma
Benim de butun alışveriş hormonlarım tavan yapmış durumda
Ben gidemiyorum ama internetten yetişiyorum alışverişe. Unnadoyu tavaf ediyorum bugünlerde
Ben nemlendirici olarak bepanten kullanıyorum hem uygun hem guzel. Aklınızda bulunsun
neyseki geçmiş nasıl bi kalem merak ettim bakıcam ben de netten bizimki de bu ara boyalara epey meraklı da...Hava cok soguk ya psikolojim bozuldu. Kombiyi yaktım sabahtan. Ceylin ayagında corap tutmuyor.
Bugun temizlik vardı bende. Kadın geldi. Heryer pırılpırıldı. Tabi en fazla 1 saat sürdü. Şimdi her yer oyuncak. Bir de carıco nun silinebilir keceli kalemlerinden almıştım. Ceylin koltukların beyaz deri kısmını pembesiyle yazmış. Bir anda tansiyonum fırladı. Çamasır suyuyla sildim cıkmadı. Sonra beyaz renk olan kalemiyle denedim. Cunku beyaz keceli kalem silgi görevi göruyor. O da cıkarmmadı sandıydım mutfaga gittim sonra geri döndüğümde lekeden eser yoktu cok sevindim
Bizde haberler böyle
Ay bu şehirde nasıl yaşıyosunuz bilmiyom haaaaa
Hmye baktım hiçbişi bulamadım oğluşa. Zaten taşan ediliyodu herşey. Gelirken viaporttan iki ince kazak, iki kışlık pantolon ve içi kürklü hırka aldık oğluşa. Bi de optimumdan demstockdan (ki nfk burası süpermiş dostum) bot ve kot bi de örümcek adamlı panduf aldım. Halası da ca dan kışlık mont aldı oğluşa. Yarında dönerken yine caya girip kendime bişiler almayı planlıyorum. Ama heryer çok kalabalık beaaaaaa. Günün özeti bu :)
Canikom kocam maça geldiği için ben görümcemle oluyorum. O yüzden de ona uslu oğlumu bırakamıyorumhep açıyorum ve yok emzirme döneminde zararlı olur mu yok hamile kaldım derken kullanamadm yoksa dediğin gibi üstünde bi şekil var haklısın o süreye kdr ama işte bende dayanmıyo :)
aminn canım Allah razı olsun bakalım keyfi ne zaman gelicek hayırlısı....
doğru diyosun eskiden ne hastane varmıs ne doktor ama ben cok rahatca söyleyip öylece kalmama üzülmüştüm ama şimdi daha rahat kafam sizlerin de dediği gibi var bir hayır bakalım...
neyseki geçmiş nasıl bi kalem merak ettim bakıcam ben de netten bizimki de bu ara boyalara epey meraklı da...
güle güle kullan bacım da sen geldiğinde biz neden buluşamıyoruz onu anlamıyorum yahu bir yarım saatinde mi yok ayıracak
İstanbul bele gardasAy bu şehirde nasıl yaşıyosunuz bilmiyom haaaaa
Hmye baktım hiçbişi bulamadım oğluşa. Zaten taşan ediliyodu herşey. Gelirken viaporttan iki ince kazak, iki kışlık pantolon ve içi kürklü hırka aldık oğluşa. Bi de optimumdan demstockdan (ki nfk burası süpermiş dostum) bot ve kot bi de örümcek adamlı panduf aldım. Halası da ca dan kışlık mont aldı oğluşa. Yarında dönerken yine caya girip kendime bişiler almayı planlıyorum. Ama heryer çok kalabalık beaaaaaa. Günün özeti bu :)
Mangoda mi gordun siyah cantayi? Ama ben dedigim gibi vazgectim. Rugan sik bi canta veya hani su suet puskullu tarzda olanlardan deilse gozume hos gelmiyor. Daha dogrusu kaliteli gorunmuyor. Bu sefer bi de oembisin dedigi gibi sadece siyahlara bakmaya calistim.nfk indirim sadece bugün ve yarın için geçerli.
bende siyah çanta görmüştüm alabilirim. sende guzel günlerde kullan aldıklarını.
Hayirli olsun canim. İns kullaninca da memnun kalirsin. İlk cheesecake ne zaman?tantinotiden kek kalıbı siparisi verdim. geldi çok beğendim. sen linki gönderince baktım indirimde 60 liraa üzeri kargoda bedava olunca internetten verdim siparisi
Kis birden bastirinca evham yaptik galibaCan sıkıcı evet ama sağlıkla gelsın kuzun yeterki. Eskiden kadınlar kendi başlarına dogururmuş. Sıkma canını hayatım. Her sey guzel olacak inşallah
Bulusur gideriz tabi
Gunu bi belirleseydik:)
Hay maşallah darısı basıma
Benim de butun alışveriş hormonlarım tavan yapmış durumda
Ben gidemiyorum ama internetten yetişiyorum alışverişe. Unnadoyu tavaf ediyorum bugünlerde
Ben nemlendirici olarak bepanten kullanıyorum hem uygun hem guzel. Aklınızda bulunsun
Buyuk kriz atlatmissin. Bu bebeleri buyutelim de esyalari yenileriz artikinnHava cok soguk ya psikolojim bozuldu. Kombiyi yaktım sabahtan. Ceylin ayagında corap tutmuyor.
Bugun temizlik vardı bende. Kadın geldi. Heryer pırılpırıldı. Tabi en fazla 1 saat sürdü. Şimdi her yer oyuncak. Bir de carıco nun silinebilir keceli kalemlerinden almıştım. Ceylin koltukların beyaz deri kısmını pembesiyle yazmış. Bir anda tansiyonum fırladı. Çamasır suyuyla sildim cıkmadı. Sonra beyaz renk olan kalemiyle denedim. Cunku beyaz keceli kalem silgi görevi göruyor. O da cıkarmmadı sandıydım mutfaga gittim sonra geri döndüğümde lekeden eser yoktu cok sevindim
Bizde haberler böyle
İstanbul bele gardas
10.30da girip 12.30da ciktim ben. İlk gittigimde kimsecikler yoktu. Rahat gezdim Cikarken insanlar akin akin geliyordu. Hava malum bi de bayram ustu ozellikle cocuk magazalari cook kalabalik oluyor.
Aldiklariniz hayirli olsun, bu kis sicacik giysin efe.Gecen kis demstock tan almistim aysecige ayakkabisini. Cok memnun kaldim. Bu kis icin de baktim ama daha cok erkekler icin modeller vardi.
Burada acayip bi ruzgar daha dogrusu firtina ve yagmur var. Eniste bu havada bile maca gittigine gore besiktasi coook seviyor olmali
Mangoda mi gordun siyah cantayi? Ama ben dedigim gibi vazgectim. Rugan sik bi canta veya hani su suet puskullu tarzda olanlardan deilse gozume hos gelmiyor. Daha dogrusu kaliteli gorunmuyor. Bu sefer bi de oembisin dedigi gibi sadece siyahlara bakmaya calistim.
Hayirli olsun canim. İns kullaninca da memnun kalirsin. İlk cheesecake ne zaman?
hızlandırılmış istanbul turu, maksimum alışverişMerhaba kızlarrrrrrrrrr :) evimize döndük çok şükür. Bugün sabah erkenden Palladiuma gittik. Bu sefer bana CAdan bişiler aldık :) bayram geliyor heyoooooo
kolay gelsin canım ama taşınınca öyle birden olmaz herşey.Günaydın kızlar. Bir koşusturmacadır gidiyor. Bir türlü giremedim. Sürekli bir iş oluyor. Evin eksiği bitmiyor. Çarşıya git onları al.
Kıs gözün çıkmaya. Ben viaporta cok yakın oturuyorum:)Ay bu şehirde nasıl yaşıyosunuz bilmiyom haaaaa
Sıkma canını keyfıne bakhep açıyorum ve yok emzirme döneminde zararlı olur mu yok hamile kaldım derken kullanamadm yoksa dediğin gibi üstünde bi şekil var haklısın o süreye kdr ama işte bende dayanmıyo :)
aminn canım Allah razı olsun bakalım keyfi ne zaman gelicek hayırlısı....
doğru diyosun eskiden ne hastane varmıs ne doktor ama ben cok rahatca söyleyip öylece kalmama üzülmüştüm ama şimdi daha rahat kafam sizlerin de dediği gibi var bir hayır bakalım...
neyseki geçmiş nasıl bi kalem merak ettim bakıcam ben de netten bizimki de bu ara boyalara epey meraklı da...
güle güle kullan bacım da sen geldiğinde biz neden buluşamıyoruz onu anlamıyorum yahu bir yarım saatinde mi yok ayıracak
Evet ya ben pastırma sıcaklarını beklıyorum. Pastırma yapcam:). Hiç hazır değilim kışa. Böyle aniden gelince ruhum karardıKis birden bastirinca evham yaptik galibaguzel gunlerde kullansin sari kusun..
Gun, busmainin kardesi ve gelinine bagli sanirimdua edelim de sozdu nisandi fazka uzatmasimlar, ahahaahah.
Saka bi yana ins born dogum yapinca gitmeyi dusunuyorum. Firsat olursa o zaman da bulusalim.
Ben de garnier kullaniyorum. Ama nem etkisi daha uzun suren bi sey ariyorum. Loreal aldim bi de. Bu iki kutu bu kis beni goturur.
Mum boya alacam da unnadoda yok henüz:)Buyuk kriz atlatmissin. Bu bebeleri buyutelim de esyalari yenileriz artikinn
Prit ve nova nin mum boyalari var bizde. Keceli almadim, tahammul de edemem.Mum boya, kumaslara yazmiyor, eli kirletmiyor, silinebiliyor.. Su ara tam bize gore yani
Gecmiş olsun canım. Viaport daha serindir evet.Oğluşum sümüklü böcek oldu kızlarrrrrsanırım dün viaportta rüzgar çarptı bi de ağzı deli gibi akıyordu. Bugün bi baktım yukarıdaki azılar yarıp çıkmışlar. Alttakilere bakamıyorum yani baktırmıyo.
Dün yaşadığımız bir olayı paylaşmak istiyorum. Oğluşumun sinir bozucu bir huyu var ki canı sıkılınca gelene geçene vuruyor arabasında otururken. Mağzada görümcemle bişi bakarken başladı bu yine. Önce genç bi çocuğa vurdu. Ben "çok ayıp yapma" dedim. Çocuğun kız arkadaşı ise "yapsınyapsın oh olsun" falan dedi. Derken görümceme döndüm bişi gösteriyodu ki bir çığlık yükseldi. Bi baktım bizimki 4-5 yaşlarında bir kıza vurmuş yanından geçerken. Kız deli gibi bağırıp ağlayıp babasına sarılıyor. Babası bakışları ile bizimkini dövdü bi de tabi "niye vurdun"falan diyo tabi ben de kızdım oğluma "çok ayıp yaptığın. Bak nasıl ağlıyo abla. Hiç vurulur mu" gibi bişiler dedim. Tabi oğluşun başı önde hiç gözgöze gelmiyo. Adam ve kızı ısrarla dibimizde duruyo. Karısı geldi gülümseyerek "o da çocuk bilmiyo işte hadi durmayın orda" dedi. İçerde bişiler baktılar ama kızbabasının kucağından hiç inmedi. Mağzadan çıkarken de karısı hala adama o da çocuk diyodu ki demekki adam hala laf ediyodu. Kız da bize kötü kötü bakıyodu. Mağzadan çıkınca kucağından indirdi. Bu arada oğluş hiç sanki kendisine kızılmamış gibi halasına falan vuruyo ayakkabısını giydirmeye çalışırken. Şimdi yorumlarım şöyle. Babalar hakkaten ilginç. Yada bazıları diyim. Yani çocuk bunlar ve böyle şeyler olabilir. Yada bende sıkıntı var ki benim çocuğumu başka bir çocuk tırmaladığında bile bu tepkiyi vermedim. Oğlumun yaptığı şey sinir ediyo beni. Ama durdurmanın imkanı yok. Kızıp eline de vursam lafla da uyarsam aradığım kişiye ulaşılamıyor. Evde de damarı tutunca manyıyo ve sabrımı cidden zorluyo. Ama oyun alanında da bir okadar eğlenceli. Asansörde bile yan arabadaki çocuğun elini tutuyo öpmeye çalışıyo vs. Dengesizlik yoruyo beniiiiii. Bi de bebek arabasında sıkılınca (max 10 dk sonra) ayakkabılarını çıkarıyo! Dana kadar çocuk hep çorapla yani. Allah sağlık versin varsın kuduruk olsun. Ama bi yerde de dursun ve çıtayı yükseltmesin yahuuuuu.
geçmiş olsun, dediğin gibi viaport çok rüzgar alıyor. inş uzamadan geçer.Oğluşum sümüklü böcek oldu kızlarrrrrsanırım dün viaportta rüzgar çarptı bi de ağzı deli gibi akıyordu. Bugün bi baktım yukarıdaki azılar yarıp çıkmışlar. Alttakilere bakamıyorum yani baktırmıyo.
Dün yaşadığımız bir olayı paylaşmak istiyorum. Oğluşumun sinir bozucu bir huyu var ki canı sıkılınca gelene geçene vuruyor arabasında otururken. Mağzada görümcemle bişi bakarken başladı bu yine. Önce genç bi çocuğa vurdu. Ben "çok ayıp yapma" dedim. Çocuğun kız arkadaşı ise "yapsınyapsın oh olsun" falan dedi. Derken görümceme döndüm bişi gösteriyodu ki bir çığlık yükseldi. Bi baktım bizimki 4-5 yaşlarında bir kıza vurmuş yanından geçerken. Kız deli gibi bağırıp ağlayıp babasına sarılıyor. Babası bakışları ile bizimkini dövdü bi de tabi "niye vurdun"falan diyo tabi ben de kızdım oğluma "çok ayıp yaptığın. Bak nasıl ağlıyo abla. Hiç vurulur mu" gibi bişiler dedim. Tabi oğluşun başı önde hiç gözgöze gelmiyo. Adam ve kızı ısrarla dibimizde duruyo. Karısı geldi gülümseyerek "o da çocuk bilmiyo işte hadi durmayın orda" dedi. İçerde bişiler baktılar ama kızbabasının kucağından hiç inmedi. Mağzadan çıkarken de karısı hala adama o da çocuk diyodu ki demekki adam hala laf ediyodu. Kız da bize kötü kötü bakıyodu. Mağzadan çıkınca kucağından indirdi. Bu arada oğluş hiç sanki kendisine kızılmamış gibi halasına falan vuruyo ayakkabısını giydirmeye çalışırken. Şimdi yorumlarım şöyle. Babalar hakkaten ilginç. Yada bazıları diyim. Yani çocuk bunlar ve böyle şeyler olabilir. Yada bende sıkıntı var ki benim çocuğumu başka bir çocuk tırmaladığında bile bu tepkiyi vermedim. Oğlumun yaptığı şey sinir ediyo beni. Ama durdurmanın imkanı yok. Kızıp eline de vursam lafla da uyarsam aradığım kişiye ulaşılamıyor. Evde de damarı tutunca manyıyo ve sabrımı cidden zorluyo. Ama oyun alanında da bir okadar eğlenceli. Asansörde bile yan arabadaki çocuğun elini tutuyo öpmeye çalışıyo vs. Dengesizlik yoruyo beniiiiii. Bi de bebek arabasında sıkılınca (max 10 dk sonra) ayakkabılarını çıkarıyo! Dana kadar çocuk hep çorapla yani. Allah sağlık versin varsın kuduruk olsun. Ama bi yerde de dursun ve çıtayı yükseltmesin yahuuuuu.
unnadoya mum boya gelmesini mi bekleyeceksin alemsinİyigeceler kızlar
Haftasonlarım nasıl yogun ya. Camasırdı ütüydü. Hafta içi yemeğiydi. Geberdım. Koca haftasonundan kendıme ayırdıgım sadece yarım saat vakit. O da banyo için zaruriyetten yani. Şuan bulaşık mak bitmesini bekliyorum. Yerleştirip yatıcam. Yarın nöbet. Ben de cuma tatil olunca yırttım dediydim nöbetten. Ama nöbet gunum değişince yırtamadım tabe
Kıs gözün çıkmaya. Ben viaporta cok yakın oturuyorum:)
Sen bayramüstü ve haftasonuna denk geldiğinden kalabalıktır canım yoksa normalde öyle olmaz desem de inanma:)
Hayırlı ugurlu olsun cicileriniz gule gule giyin:)
Sıkma canını keyfıne bak
Kalemler guzel ama sadece kagıda yazılırsa tabi. Ama bu zıpırlar önüne gelen yere yazıyor. Duvarları kağıtla kaplamayı dusunuyorum özgürce yazsın
Evet ya ben pastırma sıcaklarını beklıyorum. Pastırma yapcam:). Hiç hazır değilim kışa. Böyle aniden gelince ruhum karardı
Mum boya alacam da unnadoda yok henüz:)
Gecmiş olsun canım. Viaport daha serindir evet.
Aslında böyle tavırlar kadınlardan beklenir genelde. Erkekten gelmesi garip. Sen kafana takma. Hepimizin çocugunda var istemediğimiz huylar. Bizimki de eşyasını paylaşmamaya basladı. Gecen kapalı cocuk parkına gittik. Gittiğimizde kimse yoktu tek basına oynuyordu. Sonra ıkı cocuk daha geldi. Nasıl sahiplenmişse o çocuklara kızmaya basladı oynamayın burda gidin diye. Ben de baktım iş b.ka sarıyor. Kucagıma aldım Bagırıs cagırış cıktık baska oyuncaklarla dikkatini dağıtmaya calıştım. Öyle sinir bozucu bir dönemi var hepsinin. Gececek. Şuanda kişilik temelleri atıldıgından en bocalama dönemleri. Ondan bu öfke nöbetleri. Dengesizlikleri. Çünkü kişilik konusunda arayış içindeler. Sen yınede çok kızıp bagırma. Sabır zorluyorlar ama yapcak bir sey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?