Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)

Destinycim nöbette kolaylıklar bacımmmmmmmm. Pzt nöbetlerinden nefret ediyorum. Benim nöbet cuma günü ya bu hafta kaynadı çok şükür ben istanbulu bilmediğimden kim nerde oturuyo onu bile anlayıp aklımda tutamıyorum ama viaporta yakın oturduğunu unutmam artık bugün inşallah sonuçların da güzel çıkar. Dediğin gibi çok bağırmamaya çalışıyorum ki pısırık da yetişmesin. Ama gelen geçen herkese vurması sinir bozucu. Kendisine vurana vurma huyu yok ama işte bu var

Nfk sultan bulaşık makinası olayında aynen sana katılıyorum. Sabah on dk erken kalkarım hallederim mantığındayım ben de. Hatta bazen kocacan halleder daha da güzel olur adamın sinir olması normal tabi yani onun da canı. Ama dediğin gibi bizimki daha cezai ehliyete sahip değilki. İleride okulda kızına biri bişi yaptığında yada arkadaşları ile küstüğünde vs karışacak veli tipi direkt yani

Bugğn sabahım iyiki boş. Yemeğimi yapar ev işlerimi hallederim inşallah. Herkese güzel bir gün ve hafta diliyorummmmmm.

Gülbeni sevmiyorum. Evlenince insanların namuslarının temixleniyor olma fikrine kılım (kasetleri vs vardı ya mustafa erdoğanla evlenince konu kapanmıştı). Allah mesut etsin ama sanat camiasının temelleri kaygan bakalım ne kadar sürecek.

tatlı bi kadın ama niyeyse kendisini sevdiğimi ben de söyleyemem.
inş uzun ömürlü olur.. Allah mesud etsin..

destiny, inş iyi sonuçlar alırsın bugün. bize de haber ver.

Hıı unnadoyu bekliom:)bi yere gidemiom ki:)
Makinayı aksamdan boşaltıyorum ki anneme kolaylık olsun. Ben yokken uğrasmasın evimin işleriyle. Yemekleri bile hazır ediyorum. Keyfine baksın
Ben her ikisini de sevmiom pazartesi cuma nöbet nefret. Tören varher ıkısındede. Önceden yarım saat erken gelirdik nöbete. Şimdi allahtan o değişti
Bi daha viaporta gelecegın zaman haber ver. Görüşelim mutlaka canım.
Sabah hayatta yapam o işleri. Daha ayılmadan sersem sepelek. Kesin bir iki bardak kırarım:)
Bencede bagırmamaya calış canım. Bızı anlamadıkları gibi sadece ruhunda yara açmış oluyoruz
İnşallah doktor guzel şeyler söyler

İnşallah canım. Haber vericem tabiki
Allah herkesi yuvasında mutlu etsin

Hıı unnadoyu bekliom:)bi yere gidemiom ki:)
Makinayı aksamdan boşaltıyorum ki anneme kolaylık olsun. Ben yokken uğrasmasın evimin işleriyle. Yemekleri bile hazır ediyorum. Keyfine baksın
Ben her ikisini de sevmiom pazartesi cuma nöbet nefret. Tören varher ıkısındede. Önceden yarım saat erken gelirdik nöbete. Şimdi allahtan o değişti
Bi daha viaporta gelecegın zaman haber ver. Görüşelim mutlaka canım.
Sabah hayatta yapam o işleri. Daha ayılmadan sersem sepelek. Kesin bir iki bardak kırarım:)
Bencede bagırmamaya calış canım. Bızı anlamadıkları gibi sadece ruhunda yara açmış oluyoruz
İnşallah doktor guzel şeyler söyler

İnşallah canım. Haber vericem tabiki
Allah herkesi yuvasında mutlu etsin

Pazartesi sabahın boşmuş ooh kebap:)
Kucukkene pek severdim. Eşcinsel oldugunu öğrenince baktım bu aşkın sonu yok bu beni alamaz dedim:)sen yoluna ben yoluma yeni aşklara yelken açtık:)

Pazartesi sabahın boşmuş ooh kebap:)

Kucukkene pek severdim. Eşcinsel oldugunu öğrenince baktım bu aşkın sonu yok bu beni alamaz dedim:)sen yoluna ben yoluma yeni aşklara yelken açtık:)
Allah iyiliğini versin yaa, ne güldüm
Millet nerde
Colicos da yok uzun zamandır
güneşi gördük, ayşecikle park yollarına düştük.
biraz eğlendik, sonra market alışverişi yapıp geri döndük.
yemekleri yaptım, anca mutfaktan çıkabildim.
akşamüstü de bi börek yapıcam. ayşecik de eteklerime dolandı durdu.
uykusu var uyumuyor da, yatağa koydum. o çıkıyor, ben geri götürüyorum.
hala mızıldıyor, bakalım ne zaman uyuyacak..

salona geldim işte toparlayıp süpürüyorum, bi mola verdim de kimsecikler yazmamış.
ben kapıdan siz bacadan

colicosa farklı zamanlarda 3-4 kez mesaj attım, cevap gelmedi.
arya, dilanaz, cansel, busmai, born, pamuk helva.. siz nerdesiniz yahuuu?

Nfk Okuyorum tam yazıcam bişey çıkıyor
Artık aynı anda hem okuyup hem yazamıyorum :)
Haftasonu ben de anneme gittim yüzmeye gittim
Bugün de iki arkadaşım geldi
Son anda geldiler beraber bişeyler hazırlayıp yedik
Günlerim o kadar yoğun geçiyor ki zihnim boşalıyor
Bazı şeyleri hatırlayamıyorum sanki uçuyorum Anlatabildim mi bilmem..

Pembiş Kerem de çocukları itiyor; etrafına yaklaşanları veya oyuncağını alanları genelde. Ben de oyun alanına götürünce hep peşindeyim geriliyorum. Geçen bi çocuğu itti, annesine kusura bakmayın lütfen dedim. "Olsun çocuk onlar" dedi neyse ki. Acaba kreşe gitse düzelir mi diyorum. Bi de misafir gelince çılgınlaşıyor. Çok enerjikler ,artık "niye" demekten vazgeçtim. Sakin yaklaşıyorum. Çıldırıyordum yoksa çünkü.

Ayakkabı çıkarma huyu yok neyse ki

Kızlar haberler iyi. Doktor hıc birsey yok dedi
Guldurebilmej guzel:)
Colicos ıyıdır umarım
Ayşecıkle full tıme vakit gecirmece:)

Erkek çocukları daha hareketli sanırım. Fıtratlarında var. Allah yardım etsin

destiny çok sevindim güzel haberine. allah sağlık versin gerisi gerçekten boş.
busmai kızın okuluyla benim yoğunluk daha da arttı. anlıyorum seni. gelecek yıl yarım gün yada oyun grubuna gönderebilirim bende.

Yoğunluk mu arttı? Kızımmm okula başlayınca rahata ermiyoz muuu
Ben seneye kreş düşünmüyordum ama bakalım duruma göre

Saol canım
Gerçekten sağlık çok önemli canım. Sağlık yoksa hiç bir sey yok
Çocuklara da bahane yok şimdi. Enerjilerini atacak yer yok. Akranlarıyla hoplamak zıplamak istiyorlar. Biz de bizim gibi oturmalarını bekliyoruz. İmposible

Destiny cim sonuca çok sevindim Allah hastalara şifa versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…