Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Iyi akşamlar kızlar , bıraktığım sayfada kalmışız ... Insallah ortak bir nokta bulunur siz bi gelin de (;
Born den haberi olan var mı merak ettim ben, en son bebişin gelmesi yakın olabilir demişti sanırım ..

canım cok sıkkın...doktorum 1-11 ekim arası izinli oldugunu bugün soyledi 9 aylık hamileliğim boyunca epey de izne cıkmıstı artık cıkmaz sanıyorum nstde sancım cıktı her zzamanki gibi ama baya detaylı bi çatı muayenesi yaptı acılma yumusama hiçbişey yok yasir gibi bunda da 40 artılara kadar beklenecek eger gelmezsse suni sancı ile 42. haftada başlatıcaz doğumu dedi beni kaç haftadır her an gelebilir diye heyecan yaptırdı şimdi de bayrama kadar yani 40 hafta tam dolana kadar beklicez sonra nöbetçi doktora gelirsin nst cekilir muayene durumuna göre karar verilir dedim 11 ekimden sonra olursa doğum da birlikte oluruz zaten dıyor cok sinir oldum çoook

Borncum doktorunun tavrına çok üzüldüm canım sonuçta kadın doğum uzmanı yani bir yıl gidiyorsun ve istiyorsun ki mutlu sona onunla ulaşasın dimi?? Allah hakkında hayırlısını versin. İnşallah üzülmeden minik Zümraya kavuşursun.

Hayırlı sabahlar kızlar , günaydın (;
Indirim habercimiz nfk sağolasın cnm bugün bi uğrayayım ben de...
Born , hakkınızda hayırlısı olsun cnm. Sağlıkla kolayca gelsin minik Zümra, doktorunuz da yanınızda bulunur insallah..

Hepimiz için hayırlı sağlıklı bir gün olsun (;

serin ve yağmurlu bi istanbul sabahından günaydııın..
gece boyu yağdı, nerden mi biliyorum, belki 6-7 kez uyandım ve uyuyamadım.

eşim bugün çalışıyor. ben de ayşeciği babaanneye bırakıp öğleden önce bi avm turu yapmayı düşünüyorum.
ayakkabımı aldığım mağazaya tamire vericem ama bayramdan önce gelmez sanırım. onu giymeyi düşünüyordum..

evet ya, tüm ekip çoook heyecanlııı!!!
küçük ergenim benimm
tuvalet eğitimi devam mı bacım? ben kaçırdım galiba..
ben gece kaldırmıyordum, şu son on gündür baktım kazalar oluyor.
artık gece kendim için kalkınca onu da kaldırıyorum.. gözleri kapalı yapıyor çişini sonra yatağa

sana tavır yapıyor öyle mi?
sağol canım.. valla ailemizde 3 yaşlı vardı, biri daha gitti.. Allah mekanını cennet eylesin..

yok bebeeğem, baskı ne demek? sen istanbula gel.. biz bi şekilde toplanırız

Sağı solu belli olmuyor bu ufaklıkların , vakti varsa bir el atıversin babası (;

E olmadı bizim tarafa gelirler bu defa (;
size kolaylık olacaksa, karşısı da olurki..
vapurla, marmarayla direkt ulaşabileceğimiz bi yer mesela.
beşiktaş, eminönü ya da kabataş...

Meraba kızlar
Hayırlı cumalar
Buluşma işi karşıda olacak sanırım
Busmai ve pembiş de mi geliyor :)
Nfk basın saolsun canım allah mekanını cennet eylesin
sağlasın canım, Allah anne babamıza hayırlı uzun ömürler versin..
muhtemel bir gelecekteki bilinmeyen tarihte yapılabilecek buluşmayı konuşuyoruz böyle heyecanlı heyecanlı
bize gezme buluşma olsun..

Destinycim aylar sonrasının muhabbeti bu kısmetse ama ben avrupa tarafına gelemem sanıyorum ya. Hiç bilmiyoz biz oraları

Laf aramızda bende bilmiom pembiş:)
e buluşur gideriz kızıııım!
bence dee
ne diyeyim? doğum kader bacım.. senin istemenle, doktorun hesabıyla değil yani..
bakalım ne zaman nasıl gelecek kuzun? sen güzel düşün.. Allahın izniyle dr unun olduğu zamana rastlasın inş

Nfk, sağolasın cnm .. Eğitimi bitti çok şükür ,
sadece bazen Geceleri uyumadan evvel çiş yapmaya ikna olmuyor inatlaşıyor benimle ,
ya da hazırlıksız uyuyakalıyo bazen;
Tabii o zaman da gece sıkışıp ağlayarak uyanıyo ya da önceki gece gibi minicik kaçırıyor, rahatsız olup uyanıyor yine ..
Tam yatmadan evvel çiş yapmaya ikna edebilirsem , geceleri uyanmıyor sabaha kadar tutuyo maşallah .. Sabah uyanınca koşuyoruz alelacele :)

Insallah dediğin gibi ortak bir nokta belirleyebilirsek ulaşımı kolay, sorun olmaz insallah ..
Mesela Üsküdar bizim gelmemiz açısından da çok kolay olur... Orada kız kulesi manzaralı birkaç mekân var çok güzel ..
havalar da yeniden soğuyor , çok karakış gelmeden buluşabiliriz insallah ..

hay maşallah! bizimki gece kaçırırsa uyumaya devam ediyor. ben uyanıp farkedersem değiştiriyorum.
evet benim korkum da, kara kışa kalmak. o zaman gelmek zor olabilir işte.
üsküdar sahilde filizler köftecisi var, manzarası harika, kahvaltıya da gidebiliriz

Selim çok titiz bu konularda , benden önce o rahatsız oluyor .. Bir de ben bezi bıraktırmadan uzun zaman evvel de bezi kuru uyanıyordu, ona güvenerek başlamıştım bu işe biraz da..
Hepsine maşallah kuzucuklarımızın ..

Oyy çok güzel olur orada kahvaltı, hele ki açık hava olursa dışarıda otururuz , nefis manzaraya karşı Süper olur insallah ..

saolun kızlar Allah razı olsun hayırlısı tabı ama insan ister istemez sasırıp bozuluyo ama nasip ne yapalım vardır bir hayır bi zamanı var artık bekleme modunu bıraktım normal hayatıma devam ediyorum beni iki haftadır her an gelicekmiş gibi gazladı kadın şimdi artık düşünmemeye calısıyorum bakalım

maşallah diyeyim yine.. inş bunu da atlattık.

avm ye gidip geldim. watsons dan bi torba şey aldım.
fiyatlar ucuz değil
ama %40-50 indirim olunca alınası oluyor.. kendime başka ciciler de aldım.
benim keyfim yerinde, ama kart ekstresini görünce eşim nasıl olur bilemiyorum

c'a da da 100 lira alışverişe, bir sonraki 100 liralık alışverişte kullanmak üzere 50 liralık hediye çeki veriyorlar.
yani 200 liralık alışveriş yapıyorsunuz, 150ye geliyor..
siyah çanta da baktım, bundan sonra bakmamaya karar verdim. gerçekten güzel bi şey yok.
ama mango da vişne çürüğü gibi bi çanta gördümkiiiiiii, zor çıktım ordan yoksam alıvereceğdim

pembişim, geldiniz mi?..

ve
arya nerdesiiiiiiiin?!!

iyi yapmıssın bacım güle güle kullan ben watsonsdan en son bişiler aldıgımda hamile kalmıstım sonra kullanamadım da öylece kaldı tarihleri gececek muhtemelen sen güzel günlerde kullan ayrıca vişne rengini ben de çok severim cantada...

Ben geçen hafta gitmiştim watsons a
%30 indirim kuponu vermişlerdi çok iyi olmuştu. Pastel eyeliner kullanıyordum memnundum, ondan yoktu maybelline verdi hiç güzel değil

nfj bende sana mangoda %30 indirim var diyecektim. bende kendime pantalon aldım. h&mden krrem'e bayramlik aldim. küçüğede hırka aldim.

nfj bende sana mangoda %30 indirim var diyecektim. bende kendime pantalon aldım. h&mden krrem'e bayramlik aldim. küçüğede hırka aldim.
Tutmayin beniiiiiiii!

Canta caprazdi ama cok begendiiiim. Dedigin indirimle 90 kusurden 70e inmis galiba. Su bayram harcligimi bi alayimm

Aldiklarinizi guzel gunlerde kullanin ins.

Ben geçen hafta gitmiştim watsons a
%30 indirim kuponu vermişlerdi çok iyi olmuştu. Pastel eyeliner kullanıyordum memnundum, ondan yoktu maybelline verdi hiç güzel değil
Kozmetik isi biraz da sans, herkeste ayni sonuc olmuyor. Denerken de harcanan paraya uzuluyor insan.

Watsons kart mi aldin? Bugun bana verdiler de indirim olmayan urunu de yari fiyatina aldim.

Bu cilt bakim urunlerinin ustunde tarih olmuyor galiba. Kapagini acmadiysan sorun olmaz saniyorum. Daha once goz kremi almistim. O zaman reyondaki gorevli oyle bi sey soylemisti. Ne kadar dogru bilmiyorum. Ama kulanmayacaksan da kullanan birine ver, yine alirsin...

nfk indirim sadece bugün ve yarın için geçerli.
bende siyah çanta görmüştüm alabilirim. sende guzel günlerde kullan aldıklarını.

tantinotiden kek kalıbı siparisi verdim. geldi çok beğendim. sen linki gönderince baktım indirimde 60 liraa üzeri kargoda bedava olunca internetten verdim siparisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…