Saolasın canım. Kaza işte. Sanıyeler içinde gelişiyor herseyGünaydın kızlar, hayırlı sağlıklı bir gün geçiririz insallah ....
Destiny, çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun , benim en tedirgin olduğum şey kedi köpeğe çarpmak, hatta kuş bile olsa yerde, hemen hoplarım kuş var yerde diye eşime .. Insallah birşey olmamıştır köpekciğe..
Cansel. Biz de ilk günü akşama doğru binip gece orada olacağız insallah , dönüş de salı günü bayramın son günü , ertesi günü iş seyahati varmış eşimin, yoksa birkaç gün geç dönmek en mantıklısı, onca yolu gitmişken..
Ben de kışlık kıyafetlerine baktım, çoğu eşofmanları ve kadife pantolonları kısalıp daralmış Selim'in, ablamızın sıkıntısı yok da oğlana bir iki eksik var alacak bugün birlikte çıkabilirsek bi avm turu yapacağız insallah çok kalabalık değildir ..
Hepinize iyi günler![]()
Kalabalıktır tum avmler bu ara canım
İnşallah sorunsuz gönlüne göre bir tatil olurkızlar aslında benimde gözüm yemiyor ama iki yıldır gitmiyorduk. inşallah sorunsuz atlatiriz.
Bugun vereyim bari. Sabah da çayı döktüm üstüme. Basımda dolanıyor bir şeydestiny, olur tabi niye olmasın.
Ben de gecen viaporta gittiydim hafta içi olmasına ragmen kalabalıktı epey. Hele lcw de kasada bı kuyruk var. Sanki bedava verıyolar sanırsınpamuk helva, kerem'in de yoktu hafta sonu bayram alışverişiyle yapayım dedim. h&m den aldım bir üst 35 tl. uygun yollu bir şey olsun lcw bakayım dedim orasida ana baba günü. bi iki eksiğimiz var bizimde.
Ayrıca doğum günü hediyesi olarak canra almış eşim bana bi muddet canta lafı duynassiniz benden