Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

colicos bizde eşimin memleketine gidiyiruz. Çocuklarınkini yapmaya başladım bende. az ütüleri kaldı bi makina daha çalıştırmam lazım. bizimkine hiç başlamadım bile yarın akşam annemlere geçiyoruz. ondan bugunden başladım. yarına çok iş kalmasın ki kuaför ve eksikleri halledeyim

nfk, cok geçmiş olsun. iyiki bayrama birakmadin hem hastalığı ilerleyecekti hemde dr bulmak zor tatillerde.

Nfk, çok geçmiş olsun Ayşeciğe. Allahım acil şifalar sağlık versin kuzucuğa ..
Colicos. Eşimin memleketinde olacağız insallah cnm , bayramın ilk günü akşama doğru yola çıkmış oluruz insallah ....

Aynı durumdayım , daha yıkanacaklar var, her zaman diyorum bu kez bir hafta önceden hazır edeyim valizi diye ama, çocuklar illa ki kirletiyor yine .. Neyse Allah kolaylıklar versin hepimize..

Olsun tatlım tatil havası psikolojisi yetiyor insana. eşin yanında olacak en azından gezersiniz yine bol bol.
Eşim muhtemelen gezmek istemeyecektir :) tatil onun için eşittir uyku :) Allahtan kerem uyumasına izin vermiyor haha intikammm
İnşallah güzel güzel döşersin gönlüne göre

Çok geçmiş olsun iyi ki erkenden anladın bayramda doktor olmaması beni de korkutuyor hatta en çok kendimin hasta olması korkutuyor 2 çocukla nasıl yatabilirim ki çocuklara bakmam lazım

Topiğe bakamadım kızlar aksama misafirim var. Hıc fırsatım olmadı. Portakallı keki yaptım. Görunumu cok guzel. Tadını aksaama sölerım:)

cook gecmiş olsun canım
neyseki önceden almıssın tedbir iyice ilerlemeden ama onlar o haldeyken insan cok üzülüyor Rabbim acil şifalar versin...

Bayram hazırlıgı yapanlara kolay gelsin yola cıkacak olanların da yolu acık olsun malum bizim için bu bayram daha farklı anlamlar ifade ediyor hala beklemedeyiz bakalım bayramda elimizi öpücek mi yoksa sonrasına mı sarkıcak...

Kız valla maşallah sana. İlk doğum deneyimine rağmen sabırla normal doğumu bekliyorsun. Allah'ım inşallah gönlüne göre rahat bir doğum nasip etsin sana. Sen de Zümracık da sağlıkla kurtulun :)

Günaydınlar herkeseeeeeee. Dün oğluşu uyutunca bneim de pertim çıkmış olduğundan ne ütü yaptım ne valiz hazırladım. Bakıcıya bugün 2-3 saatliğine gel demiştim. Artık o gelince hallederim inşallah herşeyi

Dün Aramızda Kalsın dizisini izliyordum. Kv ve kp izliyorlardı burdayken. Yüksek yüksek tepeleri söylediklerinde benim de gözlerim doldu. Hakkaten keşke herkesin çocuğu evlense bile aynı şehirde kalsa. Şimdi ben böyle diyorum ya benim oğluşum çok daha uzağa gidermiş Allah korusun. Evlatlarımızın yüzleri hep gülsün inşallah.

Herkese güzel bir gün diliyorum :)

Âmin ... Insallah onlar iyi olsunlar da, uzakta da olsalar mutlu oluruz );

Hayırlısı olsun insallah canım, bekletiyor prenses insallah kolayca gelir insallah ..

Kızlar günaydın
Bugün arefe, oruç tutmadım malum süt veriyorum:)Mert de tam 3 ayı doldurdu dün.. Gece uykuları düzene girdi elhamdülillah da gündüz biraz huysuz oluyor.
Bu arada Kerem geceleri kalkıp yatağımıza geliyordu birkaç gündür.
Bu sabah namazda baktım odasının ışığı yanıyor; açmış ışığı oyuncaklarıyla oynuyor. Çabuk yatağına yat dedim ağlayarak yattı. Sabah da babası salonda bulmuş koltukta uyuyor. Ne oldu bu çocuğa anlamadım uyur gezerliğe mi başladı
O zamana ulaşım daha da kolaylaşır inşallah
Âmin ... Insallah onlar iyi olsunlar da, uzakta da olsalar mutlu oluruz );
Ayy inşallah iyi olsunlar mutlu olsunlar

Günaydınlaaar. tatil hazırlığı yapan, yola çıkan arkadaşlarıma kolaylıklar iyi yolculuklar. kazasız kedersiz gidin gelin inşallah.
NFK canım geçmiş olsun. tez zamanda atlatırsınız inşallah. sen gidiyormusun biryerlere. geçmişi okuyamadığım için kaçırmış olabilirim. bizde buradaki arkadaşlarla ailecek bişyler yapmayı planlıyoruz bakalım.

Oyyy oyy maaşallah ne çabuk geçiyor zaman. aman geceler düzenli olsunda, seninde dinlenmeye ihtiyacın var canım. keremde alışır artık zamanla kendi odasında kalmaya. bakalım batu neyapacak. çok uzun süredir hep birlikte yatıyoruz. bensiz asla uyumaz. biraz zor alıştırırım gibi geliyor. gideceği kreşte çiş eğitimi veriliyormuş. ingilizce eğitim v.s çok beğendim inşallah bakalım göndereyimde hem kv rahat etsin hemde gözüm arkada kalmasın. işyerimin çok yakınında zaten akşam çıkışlarda yanıma gelecek ordanda evimize artık. off bir düzene girseydi şu hayatım.

normal doğum hiç bana göre değil. dayanamam ben yaa. allah kolaylık versin tabii normal doğum daha sağlıklı. inşallah kolaylıkla atlatır born da.
Kızım sen alışkınsın yaaa ütünüde yaparsın valizinide toplarsın, kuaförünede yetişirsin. bayramdan sonra bi seminerimiz var şirket kuaföre gönderiyor. diyorum elleri değmişken bende bi kaş bıyık olayına gireyim. Bakıcı olayını çözdünüz galiba sevindim canım. Evlatlarımız çoook kıymetli. allah hiçbir zaman ayırmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…