çok merak ettim bu tatlıyı. görünüşte çok ağır bi tatlı gibi geldi bana.http://www.nefisyemektarifleri.com/portakal-kremali-mevsim-keki/
Linki yapıştırmamışım ya
Misafirler şimdi gitti. Herkes keke bayıldı. Tadı guzel olmuş gerçekten. Ben ilaveten ceviz de ekledim
kolay gelsin tatlım yetişirsin sende hepsine. topikteki hanımların maaşallahı var yanii.colicos bizde eşimin memleketine gidiyiruz. Çocuklarınkini yapmaya başladım bende. az ütüleri kaldı bi makina daha çalıştırmam lazım. bizimkine hiç başlamadım bile yarın akşam annemlere geçiyoruz. ondan bugunden başladım. yarına çok iş kalmasın ki kuaför ve eksikleri halledeyim
bende çok güzel olduğunu duymuştum. aşurede bile nekadar güzel yakışıyor fasulye. eminim bu tatlıyada güzel lezzet vermiştir.kuru fasulye pastasını duydum ama hiç yemedim
kolay gelsin tatlımmm.Nfk, çok geçmiş olsun Ayşeciğe. Allahım acil şifalar sağlık versin kuzucuğa ..
Colicos. Eşimin memleketinde olacağız insallah cnm , bayramın ilk günü akşama doğru yola çıkmış oluruz insallah ....
zor be yaaaa. insan tatilde hep uyurmuuu... aferin çocuklara uyutmasınlar tabii. Kısa yoldan intikam.Eşim muhtemelen gezmek istemeyecektir :) tatil onun için eşittir uyku :) Allahtan kerem uyumasına izin vermiyor haha intikammm
İnşallah güzel güzel döşersin gönlüne göre
Çok geçmiş olsun iyi ki erkenden anladın bayramda doktor olmaması beni de korkutuyor hatta en çok kendimin hasta olması korkutuyor 2 çocukla nasıl yatabilirim ki çocuklara bakmam lazım
Offf inanmıyorum yaaa muhteşem görünüyor. afiyet bal şeker olsun. Beceriklisiniz diye boşa demiyorum ben yaaa.Topiğe bakamadım kızlar aksama misafirim var. Hıc fırsatım olmadı. Portakallı keki yaptım. Görunumu cok guzel. Tadını aksaama sölerım:)Eki Görüntüle 1260623
Evet canım yaa nihayet sonunda çıkıyoruz ayrı eve. çok bile kaldık. anca gönülleri oldu. ev bakıyoruz bayramdan sonra. birtane bulduk aslında manzara süper ev çok güzel ama 2+1 e 900 istiyor yaaa. çalıştığım yerin 50 mt ilerisinde.
Herkese selam.
Yolev bakıyoruz a çıkacaklara iyi yolculuklar.ben evimdeyim. Hiçbir yere gidesim yok. Çok yorgunum.
Colicos, ayrı eve mi çıkıyorsun?ben kaçırmışım, çok sevindim.
Canım Kerem 4 aydır odasında yatıyordu zaten doğuma 1 ay kala taşınmıştık buraya. Ama şimdi çıkardı yataktan çıkma işini. Ben de mutfağı kilitleyip yatıyorum girer tehlikeli bişeyler yapar diyeOyyy oyy maaşallah ne çabuk geçiyor zaman. aman geceler düzenli olsunda, seninde dinlenmeye ihtiyacın var canım. keremde alışır artık zamanla kendi odasında kalmaya. bakalım batu neyapacak. çok uzun süredir hep birlikte yatıyoruz. bensiz asla uyumaz. biraz zor alıştırırım gibi geliyor. gideceği kreşte çiş eğitimi veriliyormuş. ingilizce eğitim v.s çok beğendim inşallah bakalım göndereyimde hem kv rahat etsin hemde gözüm arkada kalmasın. işyerimin çok yakınında zaten akşam çıkışlarda yanıma gelecek ordanda evimize artık. off bir düzene girseydi şu hayatım.
tatilin tadı işte böyle çıkar. bizde eşimle güzel biryer buldukmu hemen mola veririz. yavaş yavaş geze geze gideriz. sizde her fırsatta tatilin canını çıkarıyorsunuz walla. tebrik ediyorum tatil enerjinizi. ankarada hava güzel demek. burdada tam denize girmelik hava var ama canım deniz istemiyor. belki biryerde bi kahve içeriz eşimle. birazdan çıkcam bende artık tatil moduna girmem lazımmm.Busmai kokmaz tabisi aşkolsun yani :) bi de kek ve poğaçaların üstünden rüzgar eserse kokuyolar. O yüzden ben hep kapı cam kapalı iş yaparımafiyet bal ve bol süt olsun. Sen banyoyu falan da kilitle canikom. Sonuçta onları büyük bir insan gibi düşünmeliyiz. Yani kalkıp uykusu kaçınca etkinliğe geçiş yapıyo
Ankaraya vardık. Bi yerden paket servis bişiler alıp parka gidicez. Mis gibi bir hava var. Piknik yapcaz yani :)
evet biliyorum canım. evde de her türlü önlem alınmalı allah esirgesin mutfak ve pembişin dediği gibi banyo tehlike oluşturuyor kesinlikle. batunun eline alamadığı tek şey bıçaktır. asla dokundurmadığım içinde aşırı merak sardı onu. işaretlede anlatmaya çalıştım keser annecim diye çok acır dedim. sanırım yanlış anladı bıçakla elin kesildiğini düşünüyor galiba birkeresinde eline almış nebiçim korkmuştum çığlık attım resmen.bulduğu ilk fırsatta eline sürüyor keskin tarafını. allahtan kalın tarafını sürdü de bişey olmadı.Canım Kerem 4 aydır odasında yatıyordu zaten doğuma 1 ay kala taşınmıştık buraya. Ama şimdi çıkardı yataktan çıkma işini. Ben de mutfağı kilitleyip yatıyorum girer tehlikeli bişeyler yapar diye
topiğin ıslak keki hangi sitedeydi yaaa banada söylermisiniz bi kaydedeyim.Kızlaaar uzun zamandır tövbeliydim yumurta kokan ıslak keklere; sonunda diye diye canımı çektirdiniz ve topiğin ıslak kekini yaptımkesinlikle mükemmeeeeel ve kokmuyo
Oh ne güzel ya sevindim senin adına tatlımBusmai kokmaz tabisi aşkolsun yani :) bi de kek ve poğaçaların üstünden rüzgar eserse kokuyolar. O yüzden ben hep kapı cam kapalı iş yaparımafiyet bal ve bol süt olsun. Sen banyoyu falan da kilitle canikom. Sonuçta onları büyük bir insan gibi düşünmeliyiz. Yani kalkıp uykusu kaçınca etkinliğe geçiş yapıyo
Ankaraya vardık. Bi yerden paket servis bişiler alıp parka gidicez. Mis gibi bir hava var. Piknik yapcaz yani :)
Bizimki de çikolatasını açacaktıevet biliyorum canım. evde de her türlü önlem alınmalı allah esirgesin mutfak ve pembişin dediği gibi banyo tehlike oluşturuyor kesinlikle. batunun eline alamadığı tek şey bıçaktır. asla dokundurmadığım içinde aşırı merak sardı onu. işaretlede anlatmaya çalıştım keser annecim diye çok acır dedim. sanırım yanlış anladı bıçakla elin kesildiğini düşünüyor galiba birkeresinde eline almış nebiçim korkmuştum çığlık attım resmen.bulduğu ilk fırsatta eline sürüyor keskin tarafını. allahtan kalın tarafını sürdü de bişey olmadı.
Temizlik aşkııı :) bana hiç gelmezPembiş. Gözünüz Aydın sağ salim varmışsınız, iyi piknikler (; darısı yarın cansellerle bizim başımıza ...
Busmai. Maşaallah, ya kocaman adam olmuş ışığı mı açıp oynuyor bir de :) sen önlemini al da , dış kapıyı falan da iyice sıkıştır, Selim geçen gün abla diye açmış ben de içerideydim öyle ev hali. Koridordan geçerken ne göreyim kapı açık, Allah'tan en üst Kattayız da gelen geçen olmamış, sonra çok kızdım kendime, ya çocuk merdivenden inmeye kalkışsaydı (; normalde hep kilitli bırakırım da o an nasıl olduysa unutmuşum ...
Ellerine sağlık, ıslak kek çok güzel oluyor ... Ben de yarın için kremalı poğaça ve kek yapmayı düşünüyorum bakalım sabah erkenden uyanıp...
Colicos. Size de iyi bayramlar canım, Çarşamba görüşürüz insallah ...
Nfk, ev işlerine mi daldın canım nerdesin ?
Şimdi okudum Ayşecik hala hastaymış. Allah şifalar versin insallah yarına birşeyciği kalmaz ...ben de temizliğe giriştim , baktım mahallede herkes kapı cam siliyor, bana da temizlik aşkı geldi ... Sana da kolay gelsin ...
Biz de aslında karanlıkta uyumamız lazım diyorduk ama kesmedi bu sefer:)selam hatunlar ...herkese hayırlı bayramlar dilerim...busmai oğlana maşallah anneyi uyandırmadan oynuyor...benim oğlan erken kalkmaya başlamıştı " hava aydınlık değil. yatalım" telkinlinleriyle babasının şimdi uyansada "aydınlık olmamış" deyip yatıyor. ama aydınlanınca hemen yanıma gelip il cümlesi "anneeee yumurta yapalımmı" oluyor...be oğlum git oyna içerde işte ne yumurtası sabahın köründegörende açlıktan ölmüş sanacak sanki fazla bişey yiyor...neyse canları sağolsun benim okul işleri biraz yoluna girdi ders saatim düştü şükür kavga dövüş ama gözümde yine bir üveit atağı oldu( doktorun basit tarifiyle gözde iç tarafta uçuk çıkmasıymış ikiz annelerinde özellikle 5 yaşa gelene kadar sık rastlarız diyor..bu 4. atak ben de alıştım sayılır ama tekken zorluyor ...bakıcaz çaresine hasta bebişlere geçmiş olsun bayram yolcularına hayırlı yolculuklar...ben 2. gün ist. yaparım başka da evimdeyim dinlenme modunda...ana kız takım giyeceğiz bu bayram diktirdik terzi teyzemize...oğlanla da babası baksınlar başlarının çaresine herkesi öpüyorum tekrar hayırlı bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?