Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Nfk cım yazamadım bi türlü aklım da sende kaldı. İdrar yolu enf ha? Allah allaaahh, ayşecik hiç olmamıştı yanlış hatırlamıyorsam? İçtiği sulardan mı desem? Bizim dr bundan bahsetmişti işte, tuvalet alışkanlığını kazandıktan sonra sık karşılaşılıyormuş, onun etkisi olabilir. Şimdi nasıl, antibiyotiği bittiyse atlatmıştır yüksek ihtimal. Çok geçmiş olsun canım, çok üzüldüm gerçekten, biliyosun hassas noktam:KK43:

Odalrı nasıl ayırdığımı sormuştun, evimize gider gitmez hemen yatak yaptım diğer odaya, ona göre düzenledim ufk tefek. İlk günden orda yatırdım, burası bizim evimiz, burası senin odandı, sen burada yatıyordun diye anlattım. İlk zaman 1-2 mızırdadı, 1 hafta geceleri ikimiz içinde çok zor oldu, sabaha kadar mekik dokudum resmen. Yarım saat onun yanında yarım saat yatağımda... Sonra bi baktım gitgide azaldı uyanmaları, 1 hafta sonra kesintisiz uyumaya alıştı. Bi gecen hafta hastaydı işte ateşi falan da vardı " anne nolur sende burda yat" diyince dayanamadım bende onunla yattım. Şimdi bu hafta izinliyim, çarşamba aryanın böbrek kontrolü başlıyor, haftasonu döneceğiz eve. Burada bizim odada ama başka yatakta yatıyor, inşallah gidince sıkıntı olmaz tekrar bakalım...
Evet ilk kez idrar yolu enf oldu. Alti 2,5 aydir acik, simdi oldu. Sebebini bilemem. Ben de yapi olarak cabuk hastalanirim. Cocuklugum idrar yolu enf ile gecti. Belki bana benzediyse.. Birden soguk oldu, bizim evin alti genellikle tas ve hali da yoktu. Corap giymediginden olabilir. Yada wcden mikrop kapti.. Hos babaaannesi ve nenesi disinda disarda tuvalete goturmuyorum ama Allah bilir sebebini. Neyse simdi iyi cok sukur. 2 gun ates oldu. İlaca erken baslayinca atlattik. Ama antibiyitotigi bitene kadar kullanicaz. Simdi klozeti gun asiri cif ve domestosla ovup sicak suyla duruluyorum ve kalin havlu corap giydiriyorum.

Birkac gunluk alisma donemi olacak tabi. Ama acikcasi ben daha zor olacagindan korkuyordum. Neticede 2 senedir ayni yatakta yatiyordunuz. Hem yatak hem oda, hem de ev degisti. İyi becerdiniz yani. İns evinize gectiginizde ayni sekilde devam eder. Darisi basimiza artik. Mizildamalari takma, kararli olunca o da uyum sagliyor..

Pöff yorgunum.. Bugün eşim hava almaya çıktı ne güzel 3 gündür beraber bakıyorduk çocuklara. Şimdi sudan çıkmış balığa döndüm.
Daha doğrusu çocuklara bakıyorduk derken ;Kerem babasına sarıyordu oynuyorlardı ben de rahat ediyordum. Bugün bütün gün paçamdan ayrılmadı. Ben nereye o oraya. Sırtıma bile çıktı.
Mert de çok huzursuzdu. Çocuk emmiyor ama ağlıyor, karnında gaz var belli gurultusundan. 3 ay doldu hala bitmedi bu gaz işi.
Babası geldi Keremi yatırdık, Mert de çok ağlıyordu slinge koydum ancak sustu. Yani hayatımda aldığım en doğru kararlardan biri şu slingi iyi ki almışım. İçinde sakinleşiyor. Onu da uyutunca görev tamamlandı.
Eşim de bana sütlü nuriye almış bir güzel yedim. Ne olacak benim bu diyet işim:)

Pöff yorgunum.. Bugün eşim hava almaya çıktı ne güzel 3 gündür beraber bakıyorduk çocuklara. Şimdi sudan çıkmış balığa döndüm.
Daha doğrusu çocuklara bakıyorduk derken ;Kerem babasına sarıyordu oynuyorlardı ben de rahat ediyordum. Bugün bütün gün paçamdan ayrılmadı. Ben nereye o oraya. Sırtıma bile çıktı.
Mert de çok huzursuzdu. Çocuk emmiyor ama ağlıyor, karnında gaz var belli gurultusundan. 3 ay doldu hala bitmedi bu gaz işi.
Babası geldi Keremi yatırdık, Mert de çok ağlıyordu slinge koydum ancak sustu. Yani hayatımda aldığım en doğru kararlardan biri şu slingi iyi ki almışım. İçinde sakinleşiyor. Onu da uyutunca görev tamamlandı.
Eşim de bana sütlü nuriye almış bir güzel yedim. Ne olacak benim bu diyet işim:)
Afiyet olsun canım. Sonra sıkı bir diyet yaparsın kiloların hepsi gider.
Herkese günaydın.

Bayram ve tatil bitti, hadi kalkin tembel gacilar :p

Screenshot_2014-10-08-06-57-02-1.webp

Muhahaahaaaha:KK70:

Herkese gunaydin. Hayirli huzurlu bi gun diliyorum..

Son düzenleme:
Oldu mu nfk sultan şimdi oldu mu?!?! :)

Herkese günaydınnnnnnn. Yeni ve kısa haftamız hayırlı ve uğurlu olsun :) güzel bir gün diliyorum herkese.

Günaydın , tatil sonrası haftamız hayırlı geçsin insallah ...
Dün gece itibarıyla; cânım istanbulumuza, kalabalığa dönmüş bulunmaktayız. Çok mesudum En Büyük TÜRKİYE

Nfk, sen çok yaşa e mi ? Ah ah Canan Karatay abla , baklava olsaydı yalnızca :oops: İyiydi... (;

Hepinize sağlıklı günler :KK15:

Yok yauv, o kadar pahali bi sey olsa biliyosun ben almam :KK48:

İki kez pritt 12li aldim. Guzel boyuyor, ama uzun old icin basinca cok gelemiyor. Ortadan kiriliyor. (Daha iyi, daha cok boya kalemi oluyor :KK48: ikinci aldigim paketi hususi ben ikiye kirdim) sokta 4,5 lira. Oncekini carrefourdan 6,5 liraya almistim.
Bir de nova color vardi cocuklugumdan hatirladigim. Onun da kalin 12li mum boyasini ciks bi magazadan 15,5 liraya almisitim:KK45: Sen unnadoyu birak normal kirtasiyeden pritt ve nova colora bak.

http://www.tahtakalehobi.com/novacolor-tombul-crayons-kalın-mum-boya-12-renk-metal-tüp.html
Dogru söylüyosun. Sanal alışverişi bıraz kenara koyayım da totomu kaldırıp çarşı gezeyım az:)
Oyy sutlu nuriye bayılırım. Ye gitsin be bacım
Bayram ve tatil bitti, hadi kalkin tembel gacilar :p

Eki Görüntüle 1263891
Muhahaahaaaha:KK70:

Herkese gunaydin. Hayirli huzurlu bi gun diliyorum..
Gunaydın. Ben coktaaan okuldayım
Oldu mu nfk sultan şimdi oldu mu?!?! :)

Herkese günaydınnnnnnn. Yeni ve kısa haftamız hayırlı ve uğurlu olsun :) güzel bir gün diliyorum herkese.
Gunaydıncanım kısacık hafta ne guzel:)

Yok nfkciğim, biz evimizdeydik. Zaten taşınma nedeniyle annemler bizdeydi. Bugün gittiler. Misafir bize geliyor. Hatta 11.30 gibi kahvaltı masasında yakalandık.
ay ne güzell.. bize ne zaman bayram ziyaretine gelecek acaba birisi, merak ediyorum :KK48:
enişte haftasonları da full çalışıyor galiba? kendi işi olunca böyle oluyor..
sağlık olsun.. yine birkaç saat bile ilaç gibi gelir sana..

ben de onu soracaktım, merti hem slingte görüyorum.
çok mu gaz problemi var, yoksa alıştığı için mi?

Dün gece itibarıyla; cânım istanbulumuza, kalabalığa dönmüş bulunmaktayız. Çok mesudum En Büyük TÜRKİYE

Nfk, sen çok yaşa e mi ? Ah ah Canan Karatay abla , baklava olsaydı yalnızca :oops: İyiydi... (;

hoşgeldiniiiiz.. :KK54:
sizin yerinizde olsam ablanın okulu var ama 3 gün daha durur haftasonunu eder öyle gelirdim :KK48:
o mamalar bırakılır mı yaaaaa? :KK53:
şaka bi yana, evim evim güzel evim.. :KK68:

ay ne güzell.. bize ne zaman bayram ziyaretine gelecek acaba birisi, merak ediyorum :KK48:

sizin yerinizde olsam ablanın okulu var ama 3 gün daha durur haftasonunu eder öyle gelirdim :KK48:
Hoşbulduk , sağolasın canım :KK68:
Normalde uzatırız hep de, bugün eşim iş seyahatine gidecek , o yüzden mecburi dönüş yaptık. Yoksa, hazırlan, onca yolu git gel değmiyor 2-3 gün için ...
Mamaları hiç sorma vallahi. 15 gün detoks yapmam lâzım normale dönebilmek için :KK72:

Hoşbulduk , sağolasın canım :KK68:
Normalde uzatırız hep de, bugün eşim iş seyahatine gidecek , o yüzden mecburi dönüş yaptık. Yoksa, hazırlan, onca yolu git gel değmiyor 2-3 gün için ...
Mamaları hiç sorma vallahi. 15 gün detoks yapmam lâzım normale dönebilmek için :KK72:
evdi, işti, 2 bebeydi sen birkaç güne atarsın canım :KK53:

Evet haftasonları da dolu , bazı pazarlar boş oluyor..
Slingi dışarda takıyorum ama koyar koymaz uyuyor. Maşallah. Evde çok huysuz olursa koyuyorum her zaman değil.
Ama gerçekten çok gazlı bütün gün mızmız bu aralar :(

Evet haftasonları da dolu , bazı pazarlar boş oluyor..
Slingi dışarda takıyorum ama koyar koymaz uyuyor. Maşallah. Evde çok huysuz olursa koyuyorum her zaman değil.
Ama gerçekten çok gazlı bütün gün mızmız bu aralar :KK43:
Allah yardımcımız olsun cnm eşler bakımından aynı şansımız maalesef ); sağlık olsun ...
Sling kesinlikle muhteşem bi icat, hatırlıyorum geçen yaz boya badana yaptığımda Selim durmuyordu onunla sırtıma bağlamıştım iş yaparken :-)
Gazı da bir an evvel biter gider insallah kuzucuk da rahat eder ...

Hosgeldınız canım. Korktugun gıbı sogukmuydu oda
Allah yardımcımız olsun cnm eşler bakımından aynı şansımız maalesef ); sağlık olsun ...
Sling kesinlikle muhteşem bi icat, hatırlıyorum geçen yaz boya badana yaptığımda Selim durmuyordu onunla sırtıma bağlamıştım iş yaparken :-)
Gazı da bir an evvel biter gider insallah kuzucuk da rahat eder ...
Benı de unutmayın benım koca bayramın 3. Gunu işe basladı:(

Bu çocuklar çok safcan yaaaa. Dün Efe elindeki biberondaki suyu etrafa saçıyodu. Babası aldı elinden. Tabi mızırdanma ve ağlama gırla. "Tamam sana vericem ama yapmamalısın. Yapacak mısın??" Dedi. Oğlum evet anlamında kafasını sallıyor :) kaç kere sordu hep aynı cevap. Hep böyle dürüst olsalar keşke dicem de hayal olduğunu biliyorum ;)

Oğluşum elindeki her bardağı atıyor ve kırıyor ya; tupperın pipetli bardağından sipariş ettim. Bugün geldi. Tabi bizimki sıkılınca yine fırlattı ama ne döküldü ne saçıldı. Benim gibi uyuz çocuğu olanlara tavsiyemdir :D çifti 30 lira.

Bu çocuklar çok safcan yaaaa. Dün Efe elindeki biberondaki suyu etrafa saçıyodu. Babası aldı elinden. Tabi mızırdanma ve ağlama gırla. "Tamam sana vericem ama yapmamalısın. Yapacak mısın??" Dedi. Oğlum evet anlamında kafasını sallıyor :) kaç kere sordu hep aynı cevap. Hep böyle dürüst olsalar keşke dicem de hayal olduğunu biliyorum :KK66:
Cok saf ve masumlar ya yavrum benim:)
Oğluşum elindeki her bardağı atıyor ve kırıyor ya; tupperın pipetli bardağından sipariş ettim. Bugün geldi. Tabi bizimki sıkılınca yine fırlattı ama ne döküldü ne saçıldı. Benim gibi uyuz çocuğu olanlara tavsiyemdir :D çifti 30 lira.
Allah korusunelini falan keser. Bardağın kırıldıgı bi şey değil. O bardaktan bi çift daha al sen bacım:)

Esim baliga gitti, aysecik babaanneye.:D
Ben de cay demleyip bi film acarim. Ooooh, gel keyfim gel ..:KK14:

selam hatunlar...dinlenceli bir bayram tatilinden sonra iş başı yaptım...herşey yolunda şükür ama azı diş sorunları var ve biraz iştahsızlar...ben ise masaj istiyorum:( sırtımdan asfalt ezici o alet geçse zor düzelirim bakalım bulabilecekmiyim güzel bir masaj...busmai seni tebrik ediyorum iyi götürüyorsun kuzuları valla...nfk seni kıskanıyorum dövesim geliyor...kalan bütün hatunları seviyor ve öpüyorum;)

Back
X