Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Büyük çocuklar kalabalık halindeyken farkında bile olmazlar ki biizm kuzuların neyseki çok ciddi birşey olmamış ve sonu tatlıya bağlanmış.
evet öyleydi, zaten bilerek çarpmadı ama hem çocuğum göz yaşı döktü canı yandı hemde ben kahroldum. sabaha kadar aklımdan çıkmadı. durmadan sırtını sıvazladım kafasını okşdım canı acıyormu acaba diye. yok bu bana çok büyük ders oldu çokta rahat bırakmamak lazımmış. eşimde haklı çıktı. zaten üzülmüşüm bide eşimin dırdırını çektim. neyseki çok uzatmadı.

adet günlerimde bazen bende çok gergin oluyorum. ancak benim eşimde ben adetim diye değil canı isterse yardımcı olur. ben bir kaç mızzz yaparım hemen girer mutfağa. gerçekten yorgunsam yada kendimi iyi hissetmezsem yardım isterim diğer türlü mutfağa girmesini istemiyorum ben. çok dağıtır.

He yauv genelde boyle degilim ama bu ay bana ne oldu bilemiyorumm
aman nazar olmasınnn. (çok geziyorsun ya bide yoruluyorsun o bakımdan yanii.) biz bayanların ruh hali hiç belli olmaz yaaa yazık bu adamlara da.

bu regl zamanları kimse yaklasmasin yanımıza
cumartesi resmen sıcaksu torbasıyla dolaştım ben yaaa. ama üşütmüştüm ben regl değil. regl olunca ruh halimiz değişiyor işte bencede kimse yaklaşmasın.

Ayy bu efe bey evlenince karısıyla nasıl yatar çok merak ediyorum. alışkanlıklar kolay kolay terkedilmez gibi geliyor bana. karıcığını yataktan atar hergün hahahh.
Oyyy al bir okadarda bizim batuda öyle. bide gece uyanmaları çıktı yaa. batuya kalkıyorum bi su veriyorum terlemişse üzerini değiştiriyorum. bezini kontrol ediyorum. yatırıyorum. kafasını sağa sola sallıyor bide sallıcakmışım. artık uyu uyuyabilirsen.
Canımcım dediğim gibi regl sin zaten birde yorgunluk eklenince ki mutlaka oluyor ruh halimizde değişince olabiliyor. geçer canım. senin belki alışverişin gelmiştir. eşinde maaşallah yanii. negüzel sana yardımcı olmuş. sende az değilsin haaa sesimi çıkarmadım diyo bideee. adam koca evi temizlese ses etmicen yanii.

tamam canım yollarım bugün. ama eşimin telefonunda vardı bi poz bakayımda akşam yollarım.

Pazar gününü sevmem için p. Ertesinin boş olmadı lszım.
başka bir isteğin varmıydı canımmm. ha haaah.
allahtan benim yok öyle sendromum yaa nasıl bişey bendeki bilmiyorum biran önce ofise gelip işlerimi toparlama çabasındayım hep.

afiyet bal şeker olsun canımcımm. haşhaşlı böreği seviyorumda tatlısını hiç yemedim.

Benim eski halim gibisin yaa. çocuk düşecek diye neler neler koyardım düşerse canı acımasın diye. hatta birkeresinde oturma odasındaki fazla sayıdaki koltuk minderini sıralamıştım batuda yastıkların arasına girmiş düşmüş yanii. odaya bir girdim çocuk yok. A aaa aaa çocuk yok diye panik oldum. bir baktım ki minderlerin arasına gömülmüş uyuyorr.

Oyyy çok heyecanlıııı. canım benimm haberlerini bekliyoruz. rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsiiin.

Yaaa şu ıslak keki nerden yaptığınızı söylemediniz halaaa bi söyleyinn yaaa.

hafta sonu batuda birşey keşfettim. kusmayı numara yapıyor sonra gerçeğe dönüştürüyor. çok enteresan ki yemek yemeyi istemediği zaman yapıyormuş bunu bize. kv dediki hadi oğlum bi kus dedi oda kusmaya çalıştı resmen ağzım açık kaldı ve moralim bozuldu. nasıl yani yaa dedim bunlarımı öğreniyor böylemi yaptırıyorsunuz. kv alındı hemen ben öğretmedim kendi yapıyor dedi. çocuk resmen kusacaktı yok böyle birşey.

Kuzene gittim. Bi seyler yedik muhabbet ettik. Aysecikle yasit kizi var, bebeler de kosturdu oynadi. Simdi de parktayiz. Az gunes gorelimm. Birazdan eve geceriz, sonrasi banyo yatissss!

pembis o nasıl boş gün öyle
colicos cok gecmis olsun neyseki ucuz atlatmissiniz

Colicos sen deyince ben de merak ettim oğlumun evleninceki halini hahahhaha. Senin yastık arasında kaybolan oğluşun da süpermiş ben de yataktan düşerdim de direkt yere yapışırdım ve salak gibi hissederdim o yüzden oğlum bunu yaşamasın istiyorum keki de nfk söylemiş tekrardan

Nfk sultan süper kız. Akrabalara yakın olunca ne gğzel böyle. Tabi kötü yenleri de vardır ama olsun :)

Born doğurdu mu?
Kuru fasulye pastası nasıl bir sey kıs
Gecmiş olsun. Buyuk cocukların arasına bırakınca cok dıkkat etmek lazım. Malesef buyuk cocuklar daha hareketli ve tehlikeli
afiyet bal şeker olsun canımcımm. haşhaşlı böreği seviyorumda tatlısını hiç yemedim.
Guzel oluyor canım tavsiye ederım

Bizi habersiz bırakma.

Yazık adam nasıl tırstıysa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…