evet öyleydi, zaten bilerek çarpmadı ama hem çocuğum göz yaşı döktü canı yandı hemde ben kahroldum. sabaha kadar aklımdan çıkmadı. durmadan sırtını sıvazladım kafasını okşdım canı acıyormu acaba diye. yok bu bana çok büyük ders oldu çokta rahat bırakmamak lazımmış. eşimde haklı çıktı. zaten üzülmüşüm bide eşimin dırdırını çektim. neyseki çok uzatmadı.Büyük çocuklar kalabalık halindeyken farkında bile olmazlar ki biizm kuzularınneyseki çok ciddi birşey olmamış ve sonu tatlıya bağlanmış.
adet günlerimde bazen bende çok gergin oluyorum. ancak benim eşimde ben adetim diye değil canı isterse yardımcı olur. ben bir kaç mızzz yaparım hemen girer mutfağa. gerçekten yorgunsam yada kendimi iyi hissetmezsem yardım isterim diğer türlü mutfağa girmesini istemiyorum ben. çok dağıtır.Ben de adetken benzer şeyleri yapan bir koca istiyorum. Benimki genelde söylenir, tartışırız vs. Dün canım çok balık istiyodu. Totosunu kaldırıp gidip almadı. Uyuz.
Sabahım boş bugün. Kalkar kalkmaz yemeğimi (kıymalı kabak) yaptım. Sebze yemeyen kocama köfte hazırladım. Sonra komşudan gelen tabağa konmak üzere kuru fasulye pastasını yaptım. Birazdan iki gömlek ütüleyeceğim ve accık dinleneceğim. Öğlene de pilav ve salata yapıp okula gideceğim. Kadın olmanın dayanılmaz hafifliği(!).
aman nazar olmasınnn. (çok geziyorsun ya bide yoruluyorsun o bakımdan yanii.) biz bayanların ruh hali hiç belli olmaz yaaa yazık bu adamlara da.He yauvgenelde boyle degilim ama bu ay bana ne oldu bilemiyorumm
cumartesi resmen sıcaksu torbasıyla dolaştım ben yaaa. ama üşütmüştüm ben regl değil. regl olunca ruh halimiz değişiyor işte bencede kimse yaklaşmasın.bu regl zamanları kimse yaklasmasin yanımıza
Ayy bu efe bey evlenince karısıyla nasıl yatar çok merak ediyorum. alışkanlıklar kolay kolay terkedilmez gibi geliyor bana. karıcığını yataktan atar hergün hahahh.Bu deli kadir kadar deli yatan da hic duymadim yaaa
Aysecik bi turlu dalamadi dun gece saat 1den sonra uyudum. 7de de kalkinca uykumu da alamadim, ayamadim hala esneyip duruyorum... bir de regliyim. Fena bi sinir var ustumde. Esim bile garip bi korkuyla bakiyor bana. Dun ben aysecikle kestirirken o, bulasik makinesini bosaltmis, mutfagi toparlamis. Baligi pisirmis sofrayi hazirlamis. Bizi uyandirdi yyemek yedik. Sonra baktim cay koyuyor. Hic sesimi cikarmadim
tamam canım yollarım bugün. ama eşimin telefonunda vardı bi poz bakayımda akşam yollarım.Gunaydin canlar.. Herayirli hzurlu bir gun ve hafta diliyorum. Laptobin sarji bozuldu yine telefona da bi haller oldu chorome sayfayi kapatiyor kendiliginden. Pazar takip edemedim. Herkes iyidir ins.
Pamuk helvacim, konsere gittik evet. Cok da guzeldiii
Sizin boya isi bitti galiba. eve geldiniz mi sonuc nasil?
eaglee, bebeler nasil, omer hala kusuyor mu?belki igne daha iyi olur onun icin...
Colicos, bi selfie cek ve yolla lutfeeeen!
başka bir isteğin varmıydı canımmm. ha haaah.Pazar gününü sevmem için p. Ertesinin boş olmadı lszım.
afiyet bal şeker olsun canımcımm. haşhaşlı böreği seviyorumda tatlısını hiç yemedim.Nfk nerelerde. Hala konserin etkisinde sanırım:)
Sorma yav. Ömrüm fırınla bulaşık makinası arasında gecıyor:)
Artık cok gec pembiş. Hashaslı tatlıyı yaptım. Cay da demledim. Birazdan yicem afiyetle:)
Benım de öyle geçtı işte. Yaptıgım işleri bile sürünerek yaptım
Ay ne guzel olurdu. Benım pazartesi sendromum pazardan baslıyor
Benim eski halim gibisin yaa. çocuk düşecek diye neler neler koyardım düşerse canı acımasın diye. hatta birkeresinde oturma odasındaki fazla sayıdaki koltuk minderini sıralamıştım batuda yastıkların arasına girmiş düşmüş yanii. odaya bir girdim çocuk yok. A aaa aaa çocuk yok diye panik oldum. bir baktım ki minderlerin arasına gömülmüş uyuyorr.Ay bu arada anlatmayı unuttummmm. Dün gece bi gürültü ile uyandık. Ardından da bir "anneeeee" seslenmesi. Benim çılgın oğluşum koca yatağa sığamayıp ayak kısmından yere uçmuş!! :) bugün oraya da bolca yastık istifledim. Zaten minder vardı ama olsun. Deli yatmada uzayız yani
Oyyy çok heyecanlıııı. canım benimm haberlerini bekliyoruz. rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsiiin.Kizlar bugum doktorum yurtdisindan geliyr bu bebe resmen doktorunu.bekledi bugun sanirim suni.ile.alalim.dicek olmadi en gec yarin sabah yatis yapar sizden cok dua istiyorum.hem.cok korkuyorum hemde cok.heyecanliyim.kizima sag salim kavusmak istiyorum cok.dua edin ne.olur oglen ancak gidebilicem ben sizi haberdar ederim duruma gore ins
hafta sonu batuda birşey keşfettim. kusmayı numara yapıyor sonra gerçeğe dönüştürüyor. çok enteresan ki yemek yemeyi istemediği zaman yapıyormuş bunu bize. kv dediki hadi oğlum bi kus dedi oda kusmaya çalıştı resmen ağzım açık kaldı ve moralim bozuldu. nasıl yani yaa dedim bunlarımı öğreniyor böylemi yaptırıyorsunuz. kv alındı hemen ben öğretmedim kendi yapıyor dedi. çocuk resmen kusacaktı yok böyle birşey.Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)
Eaglecım çocukların hiçbişiyi midemizi kaldırmaz diye düşünüyorum hepimiz adına :) minik kuşa kıyamamkusmak rahatlatıcı ama yıpratıcı. İnşallah tez zamanda iyileşir kuzucuk.
Destiny bu model bir çocukla dinlenmek çok zorrrrrr :)
Güzel bir pazar olsun inşallah :)
Son sordugunda pembis cvp vermisti ama gormedin belliki.Yaaa şu ıslak keki nerden yaptığınızı söylemediniz halaaa bi söyleyinn yaaa.
Adı yarısı boş ama kendi dolu bir günpembis o nasıl boş gün öyle
colicos cok gecmis olsun neyseki ucuz atlatmissiniz
Kuru fasulye pastası nasıl bir sey kısBen de adetken benzer şeyleri yapan bir koca istiyorum. Benimki genelde söylenir, tartışırız vs. Dün canım çok balık istiyodu. Totosunu kaldırıp gidip almadı. Uyuz.
Sabahım boş bugün. Kalkar kalkmaz yemeğimi (kıymalı kabak) yaptım. Sebze yemeyen kocama köfte hazırladım. Sonra komşudan gelen tabağa konmak üzere kuru fasulye pastasını yaptım. Birazdan iki gömlek ütüleyeceğim ve accık dinleneceğim. Öğlene de pilav ve salata yapıp okula gideceğim. Kadın olmanın dayanılmaz hafifliği(!).
Gecmiş olsun. Buyuk cocukların arasına bırakınca cok dıkkat etmek lazım. Malesef buyuk cocuklar daha hareketli ve tehlikeliGünaydın hanımlarrr. herkeze hayırlı huzurlu, mutlu, sağlıklı, bol neşeli ve herşeyin gönlünüzce olduğu, mutluluk haberleriyle dolu bir hafta geçirmenizi diliyoruuuum.
Hafta sonu avm deydim. orda güne güzel ve eğlenceli başladık hüsranla devam ettik sonrasında kudurukluk dolu bir gün geçirdik. boyama gününden bahsetmiştim. batu çok eğlendi heryeri boyadı tabii kendini üstünü başınıda. yanımda yedek kıyafet getirmiştim zaten boyama sonrası üzerini değiştirdim. sonra ısrarla çocukların arasına karışıp müzik eşliğinde eğlenmesini sağladım. eşimde ısrarla çocuğa bişey olur bırakmayalım dediysede onu dinlemedim ve bıraktım. palyaçolarda vardı. kendi yaş grubundan çok çocuk vardı ancak büyük yaş grupları da vardı. çocuğun bitanesi deli gibi koşarken oğluma çarptı ve oğlum direk gibi kafa üstü yere yapıştı. çok moralim bozuldu. batu kolay kolay ağlayan bir çocuk değil canı çok yandıki yavrum çok ağladı. yerler yapay çim seriliydi ama elimle dokundum bayaa sertti. o çocuğu pataklamak geçti içimden. anneside geriden öküz gibi seyrediyordu. . çocuğu sakinleştirmeye çalıştım sonra oradan çıktık. tiyatro gösterisini izleyemedik bu yüzden. kendi yaş grubuna uygun bi oyun alanı vardı orada oynamak istedi. kırmadık orada bayaa oynadı hatta kudurduktan sonra evimize gittik. okadar yorulduki arabada giderken uyuya kaldı. çok moralim bozuldu birdaha bukadar ısrarcı olmıcam. pişman oldum o çocukların içine bıraktığıma.
Guzel oluyor canım tavsiye ederımafiyet bal şeker olsun canımcımm. haşhaşlı böreği seviyorumda tatlısını hiç yemedim.
Bizi habersiz bırakma.Kizlar bugum doktorum yurtdisindan geliyr bu bebe resmen doktorunu.bekledi bugun sanirim suni.ile.alalim.dicek olmadi en gec yarin sabah yatis yapar sizden cok dua istiyorum.hem.cok korkuyorum hemde cok.heyecanliyim.kizima sag salim kavusmak istiyorum cok.dua edin ne.olur oglen ancak gidebilicem ben sizi haberdar ederim duruma gore ins
Yazık adam nasıl tırstıysa...Bu deli kadir kadar deli yatan da hic duymadim yaaa
Aysecik bi turlu dalamadi dun gece saat 1den sonra uyudum. 7de de kalkinca uykumu da alamadim, ayamadim hala esneyip duruyorum... bir de regliyim. Fena bi sinir var ustumde. Esim bile garip bi korkuyla bakiyor bana. Dun ben aysecikle kestirirken o, bulasik makinesini bosaltmis, mutfagi toparlamis. Baligi pisirmis sofrayi hazirlamis. Bizi uyandirdi yyemek yedik. Sonra baktim cay koyuyor. Hic sesimi cikarmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?