Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Nfk nerelerde. Hala konserin etkisinde sanırım:)
İyiki yapmamışsın. Hiç sevmiyom haşhaşlı tatları seni de ya fırın ya bulaşık makinesi durduruyo bak dikkat et yani :)
Sorma yav. Ömrüm fırınla bulaşık makinası arasında gecıyor:)
Artık cok gec pembiş. Hashaslı tatlıyı yaptım. Cay da demledim. Birazdan yicem afiyetle:)

benimde bugün yarı temizlik yarı tembellikle geçti. uyuz bir gün gerçekten
Benım de öyle geçtı işte. Yaptıgım işleri bile sürünerek yaptım
Pazar gününü sevmem için p. Ertesinin boş olmadı lszım.
Ay ne guzel olurdu. Benım pazartesi sendromum pazardan baslıyor

Ay bu arada anlatmayı unuttummmm. Dün gece bi gürültü ile uyandık. Ardından da bir "anneeeee" seslenmesi. Benim çılgın oğluşum koca yatağa sığamayıp ayak kısmından yere uçmuş!! :) bugün oraya da bolca yastık istifledim. Zaten minder vardı ama olsun. Deli yatmada uzayız yani

Afiyet bal olsun canikom :)

Yuhh korkuluk bariyerını de asmış yani. Yok anacım sen ona yere yatak yap uslanana kadar. Ya da yere yorgan falan ser de hıc olmazsa yumuşak zemine dussun
Vay deli kadir vay:)

Kizlar bugum doktorum yurtdisindan geliyr bu bebe resmen doktorunu.bekledi bugun sanirim suni.ile.alalim.dicek olmadi en gec yarin sabah yatis yapar sizden cok dua istiyorum.hem.cok korkuyorum hemde cok.heyecanliyim.kizima sag salim kavusmak istiyorum cok.dua edin ne.olur oglen ancak gidebilicem ben sizi haberdar ederim duruma gore ins

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)

Destinycim sağol canım yemiş kadar oldum :) bariyer yatağın yanını koruyor ya o aşağı doğru gitmiş. Yastık istifledik işte bakalım :) gece de kalkıp mızırdandı 1 gibi. Uyutmaya gittiğimde yanında uyumuş muyum?!? 5 gib geldim yatağıma.

Borncum sağlıkla kurtul canım inşallah. Sen muhtarımıza haber ver o bizi bilgilendirir

Ay heycanlndım. Dualarım seninle born. İnşallah sağlıkla al kuzunu kucağına

düşe kalka buyuyecekler işte:)

Gunaydin canlar.. Herayirli hzurlu bir gun ve hafta diliyorum. Laptobin sarji bozuldu yine telefona da bi haller oldu chorome sayfayi kapatiyor kendiliginden. Pazar takip edemedim. Herkes iyidir ins.

Pamuk helvacim, konsere gittik evet. Cok da guzeldiii
Sizin boya isi bitti galiba. eve geldiniz mi sonuc nasil?

eaglee, bebeler nasil, omer hala kusuyor mu? belki igne daha iyi olur onun icin...

Colicos, bi selfie cek ve yolla lutfeeeen!

Meğer totomdan haberim yokmuş!! Oğluş gece yastıklar ve yatağın arasına sıkışıp kalkmış yine (ayak tarafında). Babası yerine koymuş ama yanında durmayınca uyanmış tabi veletcan. Yani gece ben o sese kalkmışım haberim yok

Ay bugun belli olacak yaniiiii

Hadi bakalim. Gec olsun, guc olmasin demisler.
İns saglikla kolaylikla dogar nazli zumra. Beklemedeyizzzzz

Bu deli kadir kadar deli yatan da hic duymadim yaaa

Aysecik bi turlu dalamadi dun gece saat 1den sonra uyudum. 7de de kalkinca uykumu da alamadim, ayamadim hala esneyip duruyorum... bir de regliyim. Fena bi sinir var ustumde. Esim bile garip bi korkuyla bakiyor bana. Dun ben aysecikle kestirirken o, bulasik makinesini bosaltmis, mutfagi toparlamis. Baligi pisirmis sofrayi hazirlamis. Bizi uyandirdi yyemek yedik. Sonra baktim cay koyuyor. Hic sesimi cikarmadim

Son düzenleme:
Ben de adetken benzer şeyleri yapan bir koca istiyorum. Benimki genelde söylenir, tartışırız vs. Dün canım çok balık istiyodu. Totosunu kaldırıp gidip almadı. Uyuz.

Sabahım boş bugün. Kalkar kalkmaz yemeğimi (kıymalı kabak) yaptım. Sebze yemeyen kocama köfte hazırladım. Sonra komşudan gelen tabağa konmak üzere kuru fasulye pastasını yaptım. Birazdan iki gömlek ütüleyeceğim ve accık dinleneceğim. Öğlene de pilav ve salata yapıp okula gideceğim. Kadın olmanın dayanılmaz hafifliği(!).

Günaydın hanımlarrr. herkeze hayırlı huzurlu, mutlu, sağlıklı, bol neşeli ve herşeyin gönlünüzce olduğu, mutluluk haberleriyle dolu bir hafta geçirmenizi diliyoruuuum.
Hafta sonu avm deydim. orda güne güzel ve eğlenceli başladık hüsranla devam ettik sonrasında kudurukluk dolu bir gün geçirdik. boyama gününden bahsetmiştim. batu çok eğlendi heryeri boyadı tabii kendini üstünü başınıda. yanımda yedek kıyafet getirmiştim zaten boyama sonrası üzerini değiştirdim. sonra ısrarla çocukların arasına karışıp müzik eşliğinde eğlenmesini sağladım. eşimde ısrarla çocuğa bişey olur bırakmayalım dediysede onu dinlemedim ve bıraktım. palyaçolarda vardı. kendi yaş grubundan çok çocuk vardı ancak büyük yaş grupları da vardı. çocuğun bitanesi deli gibi koşarken oğluma çarptı ve oğlum direk gibi kafa üstü yere yapıştı. çok moralim bozuldu. batu kolay kolay ağlayan bir çocuk değil canı çok yandıki yavrum çok ağladı. yerler yapay çim seriliydi ama elimle dokundum bayaa sertti. o çocuğu pataklamak geçti içimden. anneside geriden öküz gibi seyrediyordu. . çocuğu sakinleştirmeye çalıştım sonra oradan çıktık. tiyatro gösterisini izleyemedik bu yüzden. kendi yaş grubuna uygun bi oyun alanı vardı orada oynamak istedi. kırmadık orada bayaa oynadı hatta kudurduktan sonra evimize gittik. okadar yorulduki arabada giderken uyuya kaldı. çok moralim bozuldu birdaha bukadar ısrarcı olmıcam. pişman oldum o çocukların içine bıraktığıma.

Büyük çocuklar kalabalık halindeyken farkında bile olmazlar ki biizm kuzuların neyseki çok ciddi birşey olmamış ve sonu tatlıya bağlanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…