Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Açık renge alışınca koy rengi benimsemek zor. Güle güle kullan yeni saçlarını tatlım.
çok saol tatlımm. evet yaaa öyle oldu benimseyemedim. bende bayaa koyu kahve tonu yaptırmıştım ama çikolata kahve renginde. moralim bozulmuştu bayaa. bidaha yaptırmam öyle koyu renk.

Senin için ayrı yeri olması, özel tabi. negüzel. çok sanat müziğine girmiyor ama ebru gündeşi severim mesela. ağır makamları dinleyemiyorum nedense sıkılıyorum.
avm de minikler için bi tiyatro olacak. gitmek istiyorum bakalım herhangi birşey çıkmazsa. palyaçolarda gelecek. bol bol sulu boya yapacaklar. batu kendini boyamazsa.
Canım saçım çok kısa olmasına rağmen şekil verebiliyorum. normalde pek kullanamam kısa. değişiklik oldu. kullanımıda çok rahat walla. seninde küt modeldi galiba yanlış hatırlamıyorsam.

Ben de soğuğu sevmiyorum.

Bizim de burnumuz akıyor.

Hoş geldin canım.
Oyy bendensin yaniii. üşümekten nefret ediyoruum. kalınlar kazaklar v.s. geçen sene indirimde birkaçtane kalın ceket almıştım. bu sene giyerim artık. kırmızı bi kaban almıştım ekolden beyaz bereyle onuda kullanıcam. ama kazak vs eksiğim var. kilo verdim yine.benim kilolarda borsa gibi bir iniyor bir çıkıyor. bu ara iş güç yoğunduya hemen eridim.

Zekai tuncaciymis benim guzel topigim yaaaa! Gelin kiz opucem sizi

eaglee, cok gecmis olsun. İki hasta bebeyle isin zor, Rabbim acil sifalar versin. Omer grip icin hangi ilaci kullaniyor?
Ben de öpüyorum canım
Zekai tunca cok asil bir adam
Ayak bileğinmi yine aynı yer mi tühh
Kız yer mer yok. Camasır makınasının tepesıne monte ettir dıyolar
İş makınalarına baktık kısmına koptum:)
Arkadasımın oğlu da öyle. Pencereden vinçlere bakmadan rahat edemiyor:)
Oo yazın düğünler çoğalıyor desene

Hadi allah tamamına erdirsin
Omer macrol antibiotik ventolin balgam sokturucu kullaniyor bronsit sabikalisi
Gecmiş olsun canım.
Eskıden öyle makınalar vardı sanırım ben de hatırlıyorum
Gule guld kullan saçlarını
Babannesi yeterınce alıyor ben eve sokmuyorum mümkün mertebe. Kdndim pasta ve tatlı turu yapıp yediriyorum. İçinde ne oldugunu bılıyorum en azından. Ama babanneyı gördumu direkt elinden tutup bakkala göturuyor. Babannede ceyline bayıldıgından asla kırmaz. Tek kız torunu.

Canımcım ayak bileği işte malesef. Hala bileklik takıyorum ve acıyo da. Sürecek iyileşmesi sanıyorum.
Bizim banyoda çamaşır makinasının üstü dolap zaten. Yani makina dolabın içinde. Üstüne koymamız için rafları vs çıkartmak lazım. Yada balkona koyuyorlarmış ki ona da kocam izin vermez; göz zevki bozulur

Insallah Dr ların şüphelendiği rahatsızlık değildir yanılmışlardır cnm Allah büyük hemen olumsuzu düşünüp moral bozmak yok, Melisamız çok iyi Allah'ın izni ile birşey çıkmayacak , Allah sağlıktan ayırmasın kuzularımızı...

Geçmiş olsun Allah şifalar versin insallah cnm , konsere gidebildiniz mi nasıldı?
Kızlar bizde evimize geldik dün gece.
hoşgeldiniz cnm , yolculuk nasıl geçti, konakladınız mı Kızılcahamam da..
Pembis, pamuk helva, busmai, dilanaz, arya nerelerdesiniz?
Evde boya oldu bugün , biz de üç akşamdır anane evindeyiz, yarın temizlik olacak yerleşeceğiz insallah , yoğunluktan gelemedim cnm aklım sizlerde

Çok geçmiş olsun kuzucuklara , ventolin bizim kuzuların da en etkili, öksürüklerine en iyi gelen ilacı..kış ayı boyunca kullandık geçen yıl..

Ne güzel, yeğenlerini seven görümcelerinin olması. Insallah aynı apartmanda olunca daha da rahat edersin cnm ne güzel ya ben de isterdim görümcem olmasını );
En çok da o anda uyanıp ağlayacakları tutmaz mı (;
Bunun birkaç seviye ilerisinde de, tam anne kurt gibi acıkmış yemeğe oturacağı sırada, iki kardeşin sırayla Kakasının gelmesi var Ki ondan sonra ye yiyebilirsen zaten (;
Hayırlısı olsun insallah cnm..
Selim de öpüp sarılan cinsten kedi köpek kuşum elmayram benim
Güzel günlerde kullan saç rengini cnm, sarı sana çok yakışıyor. Ton da değişmiş. Çok güzel olmuştur eminim..
Bisküvilerini de afiyetle ye insallah.. Ben de taa ortaokul yıllarından kalan alışkanlıkla çok severim ; eti Cini, çokoprensi bi de eti form bisküviyi. Bir de cino diye bi çikolata vardı o zamanlar
Allah şifalar versin cnm tez zamanda insallah ..
Kurutma makinesi çocuklular için çok iş gören bi alet kesin , bir de yer bulabilsek Ben de kullananlardan duymuştum çoğu şey için uygun olmadığını , hatta bebek çamaşırı için zararlı falan denmişti o ara vazgeçtim...

Hepinize iyi akşamlar kızlar , Pazartesi görüşürüz insallah Allah rahatlık versin hepinize ...

oğlan kusuyor ilaçları...ilaçların ilaç olarak değil ama kusarak balgam söktürücü namına faydasını görüyoruz ilaç vermesemde parmağımla mı kustursam çok pardon midenizi bulandırdım ama hep keyifli şeyler olmuyor hayatımızda

Geçmiş olsun canım. Dikkat et de hızlı iyileşsin
Balgamı atamayınca kusar canım ilaçtan değildir o bence

Surekli degisiyor bigun guzrlce

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)

Eaglecım çocukların hiçbişiyi midemizi kaldırmaz diye düşünüyorum hepimiz adına :) minik kuşa kıyamam kusmak rahatlatıcı ama yıpratıcı. İnşallah tez zamanda iyileşir kuzucuk.

Destiny bu model bir çocukla dinlenmek çok zorrrrrr :)

Güzel bir pazar olsun inşallah :)

Akşam ani misafirim geldi üniversiteden arkadaşım, eşiyle ve kerem yaşında oğluyla

Erkekler balığa gitti

Biz kızkıza kaynattık

Kerem çocukla oynadı çocuk sakin yapıda görünüyordu benim oğlumun yanında..
Ama sonradan anladım ki, hiç laf dinlemiyor.
Ben keremi 10da yatırdım.O çocuk 1'e kadar dolandı.

Gürültü yapıyor yapma diyorum hiç tınlamıyor, suratıma bile bakmıyor
Ben de oğlumu yaramaz sanırdım
En azından kerem yat deyince yatar, yapma deyince durur ; bi şekilde ikna edilir. Bu çocuk çok uyuzdu. :)
Neyse biz de 2 de yattık.
Sabah eşi geldi aldı evlerine geçtiler
Tabi benim eşim de şimdi uyuyor

Herkes kendi çocuğunun huyuna alışıyor ya başkaları değişik geliyor bence

pamuk helva, hoşbulduk canım çok şükür geceyyolculuğu yaptık çocuklar uyuduğu icin mola vermedik. yorulmuşuz ama

selam herkese
oldumolası sevmem pazarları,ondanmıdır nedır keyifsizim bugun.oturup sigara kahve ıcıp bunalım şarkılar dınleme modundayım.yenı yetme ergenler gıbı

Çılgınsın destiny git hamurişi yap bea ne oturuyonnn :)

Canselcan kız sana hoşgeldin demeyi unutmuşum. Herşeyi aklımda tutaydım iyiydi :) hoşgeldinnnnn şekerim

Çılgınsın destiny git hamurişi yap bea ne oturuyonnn :)

Canselcan kız sana hoşgeldin demeyi unutmuşum. Herşeyi aklımda tutaydım iyiydi :) hoşgeldinnnnn şekerim
Haşhaşlı tatlı yapacaktım bugun guya. Canım hiç istemıyor yav. Uykumu da alamadım. Uyuyasım var. Fırında patates oturtma var onu bırakıp gidemiyom da

Haşhaşlı tatlı yapacaktım bugun guya. Canım hiç istemıyor yav. Uykumu da alamadım. Uyuyasım var. Fırında patates oturtma var onu bırakıp gidemiyom da
İyiki yapmamışsın. Hiç sevmiyom haşhaşlı tatları seni de ya fırın ya bulaşık makinesi durduruyo bak dikkat et yani :)

pembis hiç önemli değil. bende sürekli atliyorum böyle şeyleri. hoşbulduk canımcim

benimde bugün yarı temizlik yarı tembellikle geçti. uyuz bir gün gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…