çok saol tatlımm. evet yaaa öyle oldu benimseyemedim. bende bayaa koyu kahve tonu yaptırmıştım ama çikolata kahve renginde. moralim bozulmuştu bayaa. bidaha yaptırmam öyle koyu renk.Açık renge alışınca koy rengi benimsemek zor. Güle güle kullan yeni saçlarını tatlım.
Senin için ayrı yeri olması, özel tabi. negüzel. çok sanat müziğine girmiyor ama ebru gündeşi severim mesela. ağır makamları dinleyemiyorum nedense sıkılıyorum.Bense coook severim. Ayri bi yeri var bende.Universitedeyken cok giderdik konserine.
İns bi aksilik cikmaz da bu aksam esimle de gideriz. Demek batuhan tiyatroya gidecek. Oh ne guzell..
Saclarin da hayirli olsun. Dedigin gibi kahve sana eminim cok yakismistir Ama o kadar alismissinki sariya, kendi rengin gibi olmus.. Kisaltip model vermen de iyi olmus, eminim havan degismistir. Whatsapptan foto isterimm!
Oyy bendensin yaniii. üşümekten nefret ediyoruum. kalınlar kazaklar v.s. geçen sene indirimde birkaçtane kalın ceket almıştım. bu sene giyerim artık. kırmızı bi kaban almıştım ekolden beyaz bereyle onuda kullanıcam. ama kazak vs eksiğim var. kilo verdim yine.benim kilolarda borsa gibi bir iniyor bir çıkıyor. bu ara iş güç yoğunduya hemen eridim.Ben de soğuğu sevmiyorum.
Bizim de burnumuz akıyor.
Hoş geldin canım.
Ben de öpüyorum canımZekai tuncaciymis benim guzel topigim yaaaa! Gelin kiz opucem sizi
eaglee, cok gecmis olsun. İki hasta bebeyle isin zor, Rabbim acil sifalar versin. Omer grip icin hangi ilaci kullaniyor?
Ayak bileğinmi yine aynı yer mi tühhGülü susuz şarkısını ben ve eagle için dinleyin ozaman nfkcımmmmfavori şarkımız iyi eğlenceler canım.
Eaglecım geçmiş olsun canım. Nfk sultan size de geçmişler olsun.
Destiny valla yerin varsa al kurutma makinası. Çevremdeki herkes çok memnun. Kullananlar tabiki
Busmai anlataydın iyiydi kız. Ben o filmi yazın koşu bandında yürürken izlemiştim destiny kıskanma beaaaasonra da bileğimi burktum zaten
Busmaicim tuvalete gidemediğim günler geldi aklıma. Hatta ozaman baya isyandaydım hatırlarsanız; insani ihtiyaçlarımı görmem bile lüks mü diye :)
2015 anaları da hayırlısı ile bebelerine kavuşurlar inşallah :)
İş makınalarına baktık kısmına koptum:)Oğluşla iki ayrı parka gittik. Sonra sebze meyve almaya pazara gittik. Birkaç iş makinası izledik. Sonra apartmanımızın yanındaki kum havuzunda oynadık. Komşunun çocuğunu kıl ettik :) sonra kedi sevip öptük!! (Küçük bir busmai oğlum sanırım) sonra eve gelip yemeğimizi yedik. 2 gibi de uyudu oğluş ben de dizi izliyom :) muhtarıma raporumdur
Oo yazın düğünler çoğalıyor deseneHahaha kuzum benimmm aferin
İşin kötüsü benim oğlum babasına çekmiş kedi kovalıyo
Bu arada mommy night daha eğlenceliydi
Ay bazı söyleyeceklerimi unutuyorum
Annemler 10 gündür istanbulda bgün dönüyorlar
Gelinin ailesiyle fln tanışmışlar onlar da kasımda buraya gelcekmiş
Sonrası isteme nişan vs
Gecmiş olsun canım.Omer macrol antibiotik ventolin balgam sokturucu kullaniyor bronsit sabikalisi
Eskıden öyle makınalar vardı sanırım ben de hatırlıyorumevet yaa haklısın bi kurutma makinası şart aslında ama kırıştırıyorsa daha zulüm sanki. yaaa yanlış hatırlamıyorsam eskiden çamaşır makinaları kurutmalıydı yanlışmı hatırlıyorum acaba. yani tam kurutmazdı ama ıslakta çıkarmazdı.
Çok saol şekerimm yaaa teşekkürleeer. Saçlarım aslında bu sefer tam platin sarı değil açık bakırla sarı karışımı. hoş oldu.
Babannesi yeterınce alıyor ben eve sokmuyorum mümkün mertebe. Kdndim pasta ve tatlı turu yapıp yediriyorum. İçinde ne oldugunu bılıyorum en azından. Ama babanneyı gördumu direkt elinden tutup bakkala göturuyor. Babannede ceyline bayıldıgından asla kırmaz. Tek kız torunu.Arkadaşlar dün tansaşa gittim batuya biraz abur cubur bişeyler almak için. money kart aldığında 1 tl ödüyorsun 5 tl lik hediye alışveriş veriyorlar ama çocuklar için ve sadece bisküvi kraker tarzı şeylere. eşimin vardı zaten bitanede ben çıkarttırdım 10 tl lik abur cubur aldım. yarın son gün. duyurulur. kasiyer söyleyince şaşırdım. ama hoş oldu. eticin çokoprens falan aldım hahahhh çok severimde. normalde işyerinde benim çekmecemden hiç eksik olmaz bu tarz aburcuburlar. bana hediye gibi oldu birazda.
Canımcım ayak bileği işte malesef. Hala bileklik takıyorum ve acıyo da. Sürecek iyileşmesi sanıyorum.Ben de öpüyorum canım
Zekai tunca cok asil bir adam
Ayak bileğinmi yine aynı yer mi tühh
Kız yer mer yok. Camasır makınasının tepesıne monte ettir dıyolar
İş makınalarına baktık kısmına koptum:)
Arkadasımın oğlu da öyle. Pencereden vinçlere bakmadan rahat edemiyor:)
Oo yazın düğünler çoğalıyor desene
Hadi allah tamamına erdirsin
Gecmiş olsun canım.
Eskıden öyle makınalar vardı sanırım ben de hatırlıyorum
Gule guld kullan saçlarını
Babannesi yeterınce alıyor ben eve sokmuyorum mümkün mertebe. Kdndim pasta ve tatlı turu yapıp yediriyorum. İçinde ne oldugunu bılıyorum en azından. Ama babanneyı gördumu direkt elinden tutup bakkala göturuyor. Babannede ceyline bayıldıgından asla kırmaz. Tek kız torunu.
çok teşekkür ederim canım arkadaşım
uzun zamandır giremiyorum topiğede bayram öncesinden beri baya sıkıntılı günler geçiriyoruz
uzun zamandır işe de gelmiyordum son iki gündür işe geldim biraz kafam değişti ama genede kötüyüm
melisa ile ilgili rahatsızlık olabileceğinden bahsetti doktor o gün bugündür kötüyüz ve doktor doktor dolaşıyoruz bir sürü test istediler onları yaptırmaya çalışıyoruz ordan oraya koşturmaca falan baya yoğun ve sıkıntılı geçiyor günlerimiz inşallah rabbim dermansız dert vermez haftaya gene hastane kosturmacalarımız başlayacak dualarınızı eksik etmeyin hepinizi çok seviyorum
Gunaydin canlar, herkese hayirli huzurlu bi gun ve haftasonu diliyorum.
2015 temmuz anneleri topigi de acilmis.. Hey gidi gunler, heey!..
2013-14-15 arasinda topigimiz en eski ama hala en aktif biziz. Konumuz her zaman listenin basinda..
is arkadaslarindan bazilari gripmis. Esim kac gundur aysecige mikrop tasir miyim, hasta olur mu diyordu. Hastalik bize de geldi. Hem esim, hem aysecik hapsirip tiksiriyor. Burunlar hem tikali, hem akiyor. Sabah isirgan icirdim ikisine de.. Rabbim tum hastalara sifa versin...
Aksam esimle konsere gidecektik. İns aksamaz. Ne zamandir istiyorumHastalar iyi olsun da ins.. Bakalimm..
hoşgeldiniz cnm , yolculuk nasıl geçti, konakladınız mı Kızılcahamam da..Kızlar bizde evimize geldik dün gece.
Evde boya oldu bugün , biz de üç akşamdır anane evindeyiz, yarın temizlik olacak yerleşeceğiz insallah , yoğunluktan gelemedim cnm aklım sizlerdePembis, pamuk helva, busmai, dilanaz, arya nerelerdesiniz?
selam hatunlar ...grip bize de geldi hiç atlamaz zaten ömer antibiotiğe gülsüm soğuk algınlığı ilacına başladı. doktorumuz polen ve arı sütü gereksiz ve çok erken dedi ama bağışıklık destekleyici şurup önerdi.sezonu açtık valla mideme taş oturdu...yine de buna da şükür diyeceğim şeyler gördüm hiç bahsetmeyeyim...
dans şarkımız...ey gidi gençlik
herkesi öpüyorum
Ne güzel, yeğenlerini seven görümcelerinin olması. Insallah aynı apartmanda olunca daha da rahat edersin cnm ne güzel ya ben de isterdim görümcem olmasını );Şekerportakalım çok korktum inşallah iyi sonuçlar alacaksın duamızdasın
Geldim geldim
Birkaç gündür Mert çok huysuz, Kerem de dolayısıyla.. Ben de çok bunalmıştım. Dün görümcemi arayıp çağırdım, hemen atladı geldi sağolsun.. Dışarı çıkıp Keremi parka götürdük çocukları oyaladı falan.. İyi geldi.
Yarın da büyük görümcem 2 kat altımızdaki daireye taşınıyor. Biraz rahatlarım inşallah..
Mesela az önce olan olayı anlatayım
Kerem öğle uykusundaydı merti emzirirken filmin sonunu izledim
Sonra mert uyudu wc ye gittim
Wc deyken Mert çıldırmış gibi ağlamaya başladı evin taa öbür ucunda sesine kerem uyandı
Daha yemek yapacaktım
Bi wc ye gitmem nelere mal oldu
Hayırlısı olsun insallah cnm..Hahaha kuzum benimmm aferin
İşin kötüsü benim oğlum babasına çekmiş kedi kovalıyo
Bu arada mommy night daha eğlenceliydi
Ay bazı söyleyeceklerimi unutuyorum
Annemler 10 gündür istanbulda bgün dönüyorlar
Gelinin ailesiyle fln tanışmışlar onlar da kasımda buraya gelcekmiş
Sonrası isteme nişan vs
Güzel günlerde kullan saç rengini cnm, sarı sana çok yakışıyor. Ton da değişmiş. Çok güzel olmuştur eminim..evet yaa haklısın bi kurutma makinası şart aslında ama kırıştırıyorsa daha zulüm sanki. yaaa yanlış hatırlamıyorsam eskiden çamaşır makinaları kurutmalıydı yanlışmı hatırlıyorum acaba. yani tam kurutmazdı ama ıslakta çıkarmazdı.
Çok saol şekerimm yaaa teşekkürleeer. Saçlarım aslında bu sefer tam platin sarı değil açık bakırla sarı karışımı. hoş oldu.
Allah şifalar versin cnm tez zamanda insallah ..Canımcım ayak bileği işte malesef. Hala bileklik takıyorum ve acıyo da. Sürecek iyileşmesi sanıyorum.
Bizim banyoda çamaşır makinasının üstü dolap zaten. Yani makina dolabın içinde. Üstüne koymamız için rafları vs çıkartmak lazım. Yada balkona koyuyorlarmış ki ona da kocam izin vermez; göz zevki bozulur
Geçmiş olsun canım. Dikkat et de hızlı iyileşsinCanımcım ayak bileği işte malesef. Hala bileklik takıyorum ve acıyo da. Sürecek iyileşmesi sanıyorum.
Bizim banyoda çamaşır makinasının üstü dolap zaten. Yani makina dolabın içinde. Üstüne koymamız için rafları vs çıkartmak lazım. Yada balkona koyuyorlarmış ki ona da kocam izin vermez; göz zevki bozulur
Balgamı atamayınca kusar canım ilaçtan değildir o benceoğlan kusuyor ilaçları...ilaçların ilaç olarak değil ama kusarak balgam söktürücü namına faydasını görüyoruz ilaç vermesemde parmağımla mı kustursamçok pardon midenizi bulandırdım ama hep keyifli şeyler olmuyor hayatımızda
Surekli degisiyor bigun guzrlceAnlattiklarin bana sana tavir yaptigini dusundurdu. Calistigin icin olabilir, senin merhametinden sana naz yapiyor olabilir. Sabirla, guzellikle konusarak atlatirsiniz ins. Tuvalet zamani gelince seni izlemesine izin ver, zorlanmadigini aci hissetmedigini aksine rahatladigini gorsun.. Sonra o tuvaletini yaparken sarki soyleyebilirsin...
Akşam ani misafirim geldi üniversiteden arkadaşım, eşiyle ve kerem yaşında oğluyla
Erkekler balığa gitti
Biz kızkıza kaynattık
Kerem çocukla oynadı çocuk sakin yapıda görünüyordu benim oğlumun yanında..
Ama sonradan anladım ki, hiç laf dinlemiyor.
Ben keremi 10da yatırdım.O çocuk 1'e kadar dolandı.
Gürültü yapıyor yapma diyorum hiç tınlamıyor, suratıma bile bakmıyor
Ben de oğlumu yaramaz sanırdım
En azından kerem yat deyince yatar, yapma deyince durur ; bi şekilde ikna edilir. Bu çocuk çok uyuzdu. :)
Neyse biz de 2 de yattık.
Sabah eşi geldi aldı evlerine geçtiler
Tabi benim eşim de şimdi uyuyor
Haşhaşlı tatlı yapacaktım bugun guya. Canım hiç istemıyor yav. Uykumu da alamadım. Uyuyasım var. Fırında patates oturtma var onu bırakıp gidemiyom daÇılgınsın destinygit hamurişi yap bea ne oturuyonnn :)
Canselcan kız sana hoşgeldin demeyi unutmuşum. Herşeyi aklımda tutaydım iyiydi :) hoşgeldinnnnn şekerim
İyiki yapmamışsın. Hiç sevmiyom haşhaşlı tatlarıHaşhaşlı tatlı yapacaktım bugun guya. Canım hiç istemıyor yav. Uykumu da alamadım. Uyuyasım var. Fırında patates oturtma var onu bırakıp gidemiyom da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?