Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Destinycan bulaşık makinası deterjanları kirleri temizlemek için ya biz tertemiz koyunca deterjan tabaklarda kalıyomuş.

selam hatunlar tempo yüksek sık bağlanamıyorum aslında okuyorum ama yazamıyorum herkesi peşinen öpüyorum...kuzular atlattı hastalığı bana sattılar....ilaçsız atlatmaya çalışıyorum...etkinlik konusuna gelince evde hepimizin çok çalışması var ama bazı anneler fotoğraflamayı beceriyor...bazen bu çabayı abartılı buluyorum...yoksa bizim evde krepleri ömer yapar...hatta malzemeleri bile hatırlatır

Dağınık hali buysa... :) güzel bi çalışma olmuş bravo valla.

Tebrikler, yılmadın başardın yani.

Ceylin'i ilk kez görüyorum. Çok şeker.

He valla :)

Uçacam sana destiny!!!! Yağı varmışmışmışşşş

Destinycan bulaşık makinası deterjanları kirleri temizlemek için ya biz tertemiz koyunca deterjan tabaklarda kalıyomuş.
E o zaman benım tabaklarda karbonat ve limontuzu kalıyor:)kalıversin :)
Gecmiş olsun canım. Çok yatırmadan ilaç al derim. Aslında çocuklarla gecirdiğimiz her bir dakika etkinlik sayılır. Ama fotolamak kısmını bende beceremıyorum. Arada sırada işte
Dağınık hali buysa... :) güzel bi çalışma olmuş bravo valla.

He valla :)

Uçacam sana destiny!!!! Yağı varmışmışmışşşş
Özellikle dağınık olmayan açılardan çektik pembişim:)
Kıs bende bi mide var saklıyom göstermiyom kimselere:)

Bu gece bi değişiklik yapıp salonda yatalım dedik 4 kafadar :)
Isıttık odayı. Kombide sorun var da bikaç gün idare edicez
Dün akşam kv de kaldık ara sıra geniş aile ilaç gibi geliyor
Ha bu arada kardeşim kasım sonu 29unda nişanlanacak büyük ihtimalle.. Biletleri henüz ayarlamadık tabi şimdi bizim ufaklıklara 0-2 yaş bileti mi ucuzdu? 2 yi geçmiş oluyorlar değil mi :)
Yarın temizlik var evde
Perşembe ve cuma da misafir
hep sosyal insan annemin çevresi.. Başıma iş açıyor :)
Babasıyla hiç ilgilenmiyor diyordun kız hadi gözün aydın :)
Uykusuz geceleri biz çekelim onlar babalarını sevsin nankör kediler :)
Süt işi kötü olmuş ya
Mutfağın işi de hiç bitmez zaten öff
Boynum omuzlarım sürekli masaj istiyo benim de
A.Ş.K dizisine bakmıştım çok klasikti konusu zaten sonra reytingi düşük diye yayından kalktı
Evet yaa doğru söylemiş. destek güzeldi ama he hee.
:))
İnşallah güzel bi ev bulursunuz huzur olsun da
Gerçekten ya herşeyleri biziz
Oyun oynama kısmı bana çok zor geliyor çocuk 24 saat oyun istiyor
Mert büyüyünce inşallah güzelce oynarlar biz de kocişle keyif yaparız; hayalleeeer :)
Etkinlik dediğin topu topu yarım saat tutuyor , taş çatlasa 1 saat. Geri kalan vakitte neyle oyaliycaz bu bebeleri yaw
Bu arada ceylin çoook şeker
Hahha kerem bronşit olduğunda doktor hırıltılı nefesine bakarak bu çocukta astım var diye saçmalamıştı. Ben gülmüştüm içimden. Bi ton alerji ve astım ilacı yazmıştı almadım.
Geçmiş olsun
fotoğraflamak diğerlerine ilham oluyor fena değil bu yönden
Ömerin krep yapmasına bayıldımmmm :)

aaa neden oyle biseu yaptin bizimki ayni modeldi y ondan merak ettm bide hala kullanabiliyomusunki ben biseyler kacirdim galiba arada

Kardeşine şimdiden hayırlı olsun canım. Bir ay kalmış. Uçak konusunda hiç bilgim yok. Biz hep kendi arabamızla takılıyoruz.
Herkese günaydınnnnnn.

Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)

Destinycim ben işte karbonat ve limon tuzu ile yıkadığın kısmını kaçırmışım. Şu ara çok düzgün okuyamıyorum vallahi

Borncum mama sandalyemixi çooooook seviyordum. Ama gel gör ki bacak arası aparatının olduğu kısım acaip yırtıldı. Süngeri falan görünüyordu yani. O yüzden değişime yolladım. Ama kalmamış bizim küçük kurbağadan o yüzden yeni kılıf yolluyorlar. Diğer seçeneklerim ya kız rengiydi yada çok mavili. O yüzden ben de bu modeli seçtim. Arz ederim sizin topuk kanı etkinliğiniz nasıl geçti?? Umarım kolaylıkla atlatmışsınızdır.

Busmaicim hayırlı ve de uğurlu olsun canımmmmmmmmm. Bizimkiler artık 0-2 yaş değil malesef :) biz şubat tatili için daha dün pegasustan aldık. 5 günlüğüne antalyaya gideceğiz inşallah. Bak nişandan bol foto bekliyoz igde haaaa!! :)

gooooooood morning vietnaaaaaam!!!
geçmiş olsun. sen bebelerden daha kolay atlatırsın..
ömerin yaptığı kreplerden ben de istiyooom!
'oğlum, bak giiiit!'
vuhuu! busmai istanbula geliyooor! bakarsın yine buluşuruz.
ay ne güzel. hadi bakalım. nişanınız da şimdiden hayırlı olsun..
Aryam, nerelerde? Epeydir yok.
Sayın muhtar bu duruma ne diyor acaba?
hiçbirşey.. hatun ig den bile fotoları görüyor, ama yazmıyor, yazamıyor. ben ne edim?!
uuuuu! tatil planları da yapılmış hadi bakalım. motivasyonun tamam

şaka bi yana bu yaz tatil, tatil olamadi sana. inş bu sefer güzel geçer..

Son düzenleme:
günaydın fıstıklar:))

saol canım

yarım saat bile değil 15 dakıka dikkat süreleri
kardeşine hayırlı uğurlu olsun canım

Aryam, nerelerde? Epeydir yok.
Sayın muhtar bu duruma ne diyor acaba?
evet ya hıc haber yok
günaydın canım
ben de öyle tahmın etmiştm:)
:)) tamam susutum

busmai 2 yas sonrası sadece % 25 indirim var galiba. onlarada artık ayrı koltuk veriyirlar. bu sefer yine sayende buluşuruz belki

Günaydın kızlar , hayırlı günler hepinize...

Destiny cim şimdi ben senin metodu uygulamaya karar verdim makinede, makinem zaten tekliyo saraçoğlunun organik sıvısı yüzünden, tamamen bozulursa da sevinirim artık Mesela ölçü olarak, 1 tatlı kaşığı karbonat 1 tatlı kaşığı limon tozu yeterli olur mu ? Bir de bunları kullanırken , makinenin tuz kısmı da dolu olacak yine değil mi?

Busmai, hayırlı uğurlu olsun günü de belirlenmiş Allah tamamına erdirsin. Biletleri hemencik alın bence, çünkü gün yaklaştıkça fiyat artıyor , bizimkiler artık normal vatandaş olmuş, ayrı koltukta oturmaları isteniyor ama bizimki asla oturmayıp koltuk tepelerinde durdu o ayrı

Born, geçmiş olsun minik kuzuya , nasıl 4 kişilik aile olmak alıştı mı Yasir kardeşine ? topuk kanı alınırken nasıl feryat etmişti benim kızm , bir onu hiç unutmuyorum , ilk olduğu için aklıma yer etmiş.

maşallah ceylin prensese aslında baslamak lazım aktivitelere. ben hamur veriyorum birde boyama yaptiriyotum okadar

Gü nay dıııııın tatlişkolarrrr. dün parça bölük okudum ama yazamadım. yine katalog çalışmasına girişcem. onca işimin arasında kastı beni resmen yaaa. herbiri ayrı ve çok zaman istiyor.

Nasılsınız bakalım. herkez iyi olsun lütfeeeeen.

Bende rahatsızlığı atlattım çok şükür. 1 hafta ne çektimmm beeee. ilk defa bugün çok iyi hissediyorumm kendimi. hep öyle kalcaktım sanki. kendimden umudumu kesiyordum. burda güzel bi hastane var çekap gibi bir kontrol yaptırcam. 150-200 arası ödüyorsun gerisini ssk karşılıyor.bunu artık her sene alışkanlık haline getircem inşallah. çevremde hergeçen gün kanser olanların sayısı artıyor. hiç ummadığım kendine çok iyi bakan tanıdıklarımdan böyle haberler alınca bayaa etkilendim ve eşimle konuştum her sene ailecek çekap yaptırmaya karar verdim gücüm yettiğince. sağlıktan daha önemli hiç bir şey yok. gerekirse başka harcamalarımdan kısarım. şu ev düzeninide bir oturtsaydım.

maşallah ceylin prensese aslında baslamak lazım aktivitelere. ben hamur veriyorum birde boyama yaptiriyotum okadar
bizimkide anca tencere tavayla oynatsın. ne güzel aktivite değilmi. o yüzden kreş kaçınılmazzz.

geçmiş olsun canım. ilaçsız uzun sürer ama atlatırsın tabi. ilaçlar zaten geçirici değil rahatlatıcı. sabahtan akşama kadar çalıştığım için bizim öyle aktivite v. s durumu olamıyor malesef. ancak hafta sonu ve kv çenesinden fırsat bulabilirsem. kreşe gönderme kararım sırf bu yüzden hem ingilizce eğitim de alacak çocuk.

Evet canım tuz olacak tuz bölümünde. Ben deterjan gozune 1 tatlı kaşığı koyuyorum karbonat ve limon tuzundan ama sonra yarımşar daha eklıyorum. 1,5 oluyor. Zararı yok:) bi dene bakalım umarım iyi sonuç alırsın. Kirleri iyice akıtmayı unutma
Hamur veboyama da cok keyifli oluyor kuzular için. Özellikle çalışan anneler kaliteli vakit gecirmek adına 15 dk bılemedin yarım saat cocuklara ayırmak getekiyor
İyileşmene sevindim canım
Boşver cekabı cehalet mutluluktur.

Toz tabletlerde çok kalıntı olduğunun farkındayım ama jel tabletlerde okadar kalıntı olmuyor. içime sinmediğinde ben bir durulama daha yaptırıyordum ankaradayken. doğal yöntemler çok iyi ama yağlar kirler tam çıkmıyor bildiğim kadarıyla. ben de sudan geçirmeden koymam makineye ama tertemiz yıkayıp koyduktan sonra makineye ne gerek varki. elimde bulaşık yıkadığım zamanlar oluyor. durulamaya çok zaman harcıyorum. içime sinmez benimde. hatta bu yüzden kaçkere bardak elime geçmiştir kırılıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…