Tabi evimizin dağınıklığına bakmayın:)
Kecelerden küçük kareler kesip ortalarınada ilik gibi çentik açtım. Düğmeyi de bir kurdelaye bağladım ceylin dugmelerden keçeleri gecirdi. İnce motor becerlerini gecırıyomuş
:)
Tebrikler, yılmadın başardın yani.
Ceylin'i ilk kez görüyorum. Çok şeker.
Hayırlı haberler canım inşallah
Bu yontemin nasıl bir sakıncası olabılır acaba
Ne kadar azaltabılırsek o kadar ıyı canım evet
Hayırlı olsun. Hala mama sandalyesınde oturuyosa bravo. Ceylin mumkun değil ya nıye bu cocuk oturmuyor böyle seylere
Yok kız o kadar değil yav:) var yani gün görmedik yerlerimde yağlar etler
E o zaman benım tabaklarda karbonat ve limontuzu kalıyor:)kalıversin :)Destinycan bulaşık makinası deterjanları kirleri temizlemek için ya biz tertemiz koyunca deterjan tabaklarda kalıyomuş.
Gecmiş olsun canım. Çok yatırmadan ilaç al derim. Aslında çocuklarla gecirdiğimiz her bir dakika etkinlik sayılır. Ama fotolamak kısmını bende beceremıyorum. Arada sırada işteselam hatunlar tempo yüksek sık bağlanamıyorum aslında okuyorum ama yazamıyorumherkesi peşinen öpüyorum...kuzular atlattı hastalığı bana sattılar....ilaçsız atlatmaya çalışıyorum...etkinlik konusuna gelince evde hepimizin çok çalışması var ama bazı anneler fotoğraflamayı beceriyor...bazen bu çabayı abartılı buluyorum...yoksa bizim evde krepleri ömer yapar...hatta malzemeleri bile hatırlatır
Özellikle dağınık olmayan açılardan çektik pembişim:)Dağınık hali buysa... :) güzel bi çalışma olmuş bravo valla.
He valla :)
Uçacam sana destiny!!!! Yağı varmışmışmışşşş
Babasıyla hiç ilgilenmiyor diyordun kız hadi gözün aydın :)Ne babaymış arkadaş!! Yatana kadar ağladı durdu veletcan. Sabah artık kavuşur inşallah biricik babasına :)
Yarın okuldaki bir görev dolayısı ile sabahtan okulda olmalıyım. Ne yemeğim var ne bişi. Sabahın köründe kalkıp yapıcam inşallahhhhh.
Süt işi kötü olmuş yaben de geceden fasulye ıslatayım dedim , bir yemek sitesinde sütle ısladığını okudum , haşlamaya başlayınca taştı bütün ocağım süt ve fasulye oldu ya Nasıl temizlenecek şimdi o Ocak ..
Pembiş ellerine sağlık cnm , esasında sabah erkenden işi gücü bitirmek en güzeli , kuzucuklara daha bol vakit kalabiliyor böylece ..
Boynum omuzlarım sürekli masaj istiyo benim deO bendim sanırım. Cnm. ,
Boynumda öyle çok ciddi bi problem yok ama güzel dinlenemediğim zaman kas spazmı oluyor taş gibi sertleşiyo bazen de o tutulma fena bir baş dönmesine neden oluyo ); yaşlanıyorum sanırım );
A.Ş.K dizisine bakmıştım çok klasikti konusu zaten sonra reytingi düşük diye yayından kalktıÇantanı güle güle kullan şekerim. renk seçimin çok güzel. siyah çanta her kıyafete uyar. olmazsa olmaz zaten.
A.Ş.K bu romanı duymuştum ama okumadım sanırım diziside yayınlanmıştı.. mutlaka okumalıyım o halde.
Hımm nar ağacı onada bir bakayım.
:))Evet yaa doğru söylemiş. destek güzeldi ama he hee.
Gerçekten ya herşeyleri bizizSağol canım, neyse ki kurumadan temizledim kolayca, ocağa taşan süt zor çıkıyor, en zoru da kurumuş süt
Doktora birkaç kez gittim , en son mr istendi bayağı detaylı bakıldı, hatta o zaman baş dönmesi ve hafif denge problemi yaşadığım için ms hastalığından şüphelenmişti Dr. Ama mr da birşey görmediler , boyun düzleşmesi çok hafif derecede başlamış ben mr sonuç kağıdından okudum onu da, kayda değer birşey çıkmadı ..
Çocukların yeni doğan döneminde , lohusalığın da tesiri ile sanırım ; ağladıkları zaman uykudan uyanıp aniden yataktan fırlardım hep... böyle ani hareketler , emzirirken yanlış pozisyonda oturmak ya da yatmak.. Bunlar hasar bıraktı boynumda, bir de colicos un dediği gibi; benim de saçımı kurutma alışkanlığım hiç yoktur , o ıslak saç da boynuma zarar vermiş hep , ben yeni fark etsem de ...
Allah sağlık şifa versin bütün hastalara , yakınını da Allah kolaylığını versin , zor ya boyun kafayı beyni onca ağırlığı taşıyor neticede.. Egzersiz faydalı oluyo gerçekten ama ihmâl ediyorum hep );
Geçmiş olsun sana da canım.
Bahsettiğin evler çok pahalıymış gerçekten, insallah fiyatı size uyan ve gönlünüze de yatan bir ev bulacaksınız...
Mobilya konusunda ne kadar çok bakarsan o kadar çok kafası karışıyor insanın. Bence varsa orada mobilyacılar çarşısı , gez dolaş vitrinde gözüne çarpan en beğendiklerini al kullan (;
Bizimoturma odasında şu an bir tane 3 lü koltuk var, onu çatıya yani çocukların oyun odasına koyup, bu odaya da bir köşe koltuk almak istiyorum , dün mobilyacılar çarşısına gittim . Vitrindeki pembe ve yastıkları rengarenk bir modele aşık oldum resmen (; çok şirindi... Ama biraz pahalı geldi tabii ); Genelde ilk görüşte beğendikleri aklında kalıyor insanın zaten ...
Ayy dün biz de bahar havasında giyinmiştik ki eve dönüp çocukların kışlık montlarını aldım ... Sen de bugün bayağı üşüyeceksin Allah kolaylık versin ... Kuzucukların da bizden başka kimseleri yok ki ; hem anne hem bakıcıları hem oyun Arkadaşlarıyız..baba çok geç geldiği ya da seyahatte olduğunda ; bir de babalık ekleniyor bu listeye tabii );
Nfkcım, en az 3 sayfa yazıcaz tamam , zaten bu ara en sık yaptığımız şey , Ela Lale el ele, Talat tel alBi de ezberlemiş eşek dün akşam kitaba bakacağına diyo ki, neydi o çocuğun adı Talat dan bahsediyo
Fasulyeyi henüz tatmamakla beraber, daha yumuşak ve lezzetli olduğunu iddia etmiş yapan arkidiş.. Bakalım göreceğiz
Etkinlik dediğin topu topu yarım saat tutuyor , taş çatlasa 1 saat. Geri kalan vakitte neyle oyaliycaz bu bebeleri yawHerkesler nerede yav
http://etkaca.blogspot.com/?m=0
Bu kadın çok hoş etkinlikler yapıyor ya bayılıyorum. Nasıl vakit buluyor acaba. Ben de yapmak istiyorum ceylinle ama hıc vakit yok. Ben ne yoğun bi insan oldum böyle. Boş beleş yasadıgım ve aylaklığın dibine vurdugum gunlerımı geri istiyorum
Hahha kerem bronşit olduğunda doktor hırıltılı nefesine bakarak bu çocukta astım var diye saçmalamıştı. Ben gülmüştüm içimden. Bi ton alerji ve astım ilacı yazmıştı almadım.Nfkcım boynu hep tutulan ben değildim zaten pamuk helvacım da anlatmış :) bugün robocop gibiydim okulda. Hala da ağrıyo. Ah şöyle sıcak bir hamama ve masaja ihtiyacım var :) sen nasıl oldun canikom???
Şeker portakalıma çok sevindim. Ortada bişi yokken kesin konuşan doktorlara kılım. Çok şükür ki bi sıkıntı yok. Kreş deneyimlerini bekleriz artık
Colicoscum pahalı tabi oralarAllah yardımcınız olsun.
Geçmiş olsunselam hatunlar tempo yüksek sık bağlanamıyorum aslında okuyorum ama yazamıyorumherkesi peşinen öpüyorum...kuzular atlattı hastalığı bana sattılar....ilaçsız atlatmaya çalışıyorum...etkinlik konusuna gelince evde hepimizin çok çalışması var ama bazı anneler fotoğraflamayı beceriyor...bazen bu çabayı abartılı buluyorum...yoksa bizim evde krepleri ömer yapar...hatta malzemeleri bile hatırlatır
Kızlar bu arada mama sandaşyemizin dış kılıfını (iki kılıflı bizimki) chiccoya yolladım fişi ve garanti belgesi ile. Mailleşme ve model seçme sonucu chicco wood friends modeli kargolanacakmış. Mutlu ve mesudum
Kardeşine şimdiden hayırlı olsun canım. Bir ay kalmış. Uçak konusunda hiç bilgim yok. Biz hep kendi arabamızla takılıyoruz.Bu gece bi değişiklik yapıp salonda yatalım dedik 4 kafadar :)
Isıttık odayı. Kombide sorun var da bikaç gün idare edicez
Dün akşam kv de kaldık ara sıra geniş aile ilaç gibi geliyor
Ha bu arada kardeşim kasım sonu 29unda nişanlanacak büyük ihtimalle.. Biletleri henüz ayarlamadık tabi şimdi bizim ufaklıklara 0-2 yaş bileti mi ucuzdu? 2 yi geçmiş oluyorlar değil mi :)
Yarın temizlik var evde
Perşembe ve cuma da misafir
hep sosyal insan annemin çevresi.. Başıma iş açıyor :)
Babasıyla hiç ilgilenmiyor diyordun kız hadi gözün aydın :)
Uykusuz geceleri biz çekelim onlar babalarını sevsin nankör kediler :)
Süt işi kötü olmuş ya
Mutfağın işi de hiç bitmez zaten öff
Boynum omuzlarım sürekli masaj istiyo benim de
A.Ş.K dizisine bakmıştım çok klasikti konusu zaten sonra reytingi düşük diye yayından kalktı
:))
İnşallah güzel bi ev bulursunuz huzur olsun da
Gerçekten ya herşeyleri biziz
Oyun oynama kısmı bana çok zor geliyor çocuk 24 saat oyun istiyor
Mert büyüyünce inşallah güzelce oynarlar biz de kocişle keyif yaparız; hayalleeeer :)
Etkinlik dediğin topu topu yarım saat tutuyor , taş çatlasa 1 saat. Geri kalan vakitte neyle oyaliycaz bu bebeleri yaw
Bu arada ceylin çoook şeker
Hahha kerem bronşit olduğunda doktor hırıltılı nefesine bakarak bu çocukta astım var diye saçmalamıştı. Ben gülmüştüm içimden. Bi ton alerji ve astım ilacı yazmıştı almadım.
Geçmiş olsun
fotoğraflamak diğerlerine ilham oluyor fena değil bu yönden
Ömerin krep yapmasına bayıldımmmm :)
Evet ya bak ağzımdan aldın. Bence muhtar aryayı dövsünAryam, nerelerde? Epeydir yok.
Sayın muhtar bu duruma ne diyor acaba?
geçmiş olsun. sen bebelerden daha kolay atlatırsın..selam hatunlar tempo yüksek sık bağlanamıyorum aslında okuyorum ama yazamıyorumherkesi peşinen öpüyorum...kuzular atlattı hastalığı bana sattılar....ilaçsız atlatmaya çalışıyorum...etkinlik konusuna gelince evde hepimizin çok çalışması var ama bazı anneler fotoğraflamayı beceriyor...bazen bu çabayı abartılı buluyorum...yoksa bizim evde krepleri ömer yapar...hatta malzemeleri bile hatırlatır
'oğlum, bak giiiit!'E o zaman benım tabaklarda karbonat ve limontuzu kalıyor:)kalıversin :)
Gecmiş olsun canım. Çok yatırmadan ilaç al derim. Aslında çocuklarla gecirdiğimiz her bir dakika etkinlik sayılır. Ama fotolamak kısmını bende beceremıyorum. Arada sırada işte
Özellikle dağınık olmayan açılardan çektik pembişim:)
Kıs bende bi mide var saklıyom göstermiyom kimselere:)
vuhuu! busmai istanbula geliyooor!Bu gece bi değişiklik yapıp salonda yatalım dedik 4 kafadar :)
Ha bu arada kardeşim kasım sonu 29unda nişanlanacak büyük ihtimalle.. Biletleri henüz ayarlamadık tabi şimdi bizim ufaklıklara 0-2 yaş bileti mi ucuzdu? 2 yi geçmiş oluyorlar değil mi :)
Yarın temizlik var evde
Süt işi kötü olmuş ya
A.Ş.K dizisine bakmıştım çok klasikti konusu zaten sonra reytingi düşük diye yayından kalktı
Mert büyüyünce inşallah güzelce oynarlar biz de kocişle keyif yaparız; hayalleeeer :)
Etkinlik dediğin topu topu yarım saat tutuyor , taş çatlasa 1 saat. Geri kalan vakitte neyle oyaliycaz bu bebeleri yaw
Hahha kerem bronşit olduğunda doktor hırıltılı nefesine bakarak bu çocukta astım var diye saçmalamıştı. Ben gülmüştüm içimden. Bi ton alerji ve astım ilacı yazmıştı almadım.
Geçmiş olsun
hiçbirşey.. hatun ig den bile fotoları görüyor, ama yazmıyor, yazamıyor. ben ne edim?!Aryam, nerelerde? Epeydir yok.
uuuuu! tatil planları da yapılmış hadi bakalım. motivasyonun tamamGünaydınlar herkeseeeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)
Destinycim ben işte karbonat ve limon tuzu ile yıkadığın kısmını kaçırmışım. Şu ara çok düzgün okuyamıyorum vallahi
Borncum mama sandalyemixi çooooook seviyordum. Ama gel gör ki bacak arası aparatının olduğu kısım acaip yırtıldı. Süngeri falan görünüyordu yani. O yüzden değişime yolladım. Ama kalmamış bizim küçük kurbağadano yüzden yeni kılıf yolluyorlar. Diğer seçeneklerim ya kız rengiydi yada çok mavili. O yüzden ben de bu modeli seçtim. Arz ederim sizin topuk kanı etkinliğiniz nasıl geçti?? Umarım kolaylıkla atlatmışsınızdır.
Busmaicim hayırlı ve de uğurlu olsun canımmmmmmmmm. Bizimkiler artık 0-2 yaş değil malesef :) biz şubat tatili için daha dün pegasustan aldık. 5 günlüğüne antalyaya gideceğiz inşallah. Bak nişandan bol foto bekliyoz igde haaaa!! :)
Bu gece bi değişiklik yapıp salonda yatalım dedik 4 kafadar :)
Yarın temizlik var evde
Süt işi kötü olmuş ya
Geçmiş olsun
evet ya hıc haber yokAryam, nerelerde? Epeydir yok.
günaydın canımGünaydınlar herkeseeeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)
Destinycim ben işte karbonat ve limon tuzu ile yıkadığın kısmını kaçırmışım. Şu ara çok düzgün okuyamıyorum vallahi
Borncum mama sandalyemixi çooooook seviyordum. Ama gel gör ki bacak arası aparatının olduğu kısım acaip yırtıldı. Süngeri falan görünüyordu yani. O yüzden değişime yolladım. Ama kalmamış bizim küçük kurbağadano yüzden yeni kılıf yolluyorlar. Diğer seçeneklerim ya kız rengiydi yada çok mavili. O yüzden ben de bu modeli seçtim. Arz ederim sizin topuk kanı etkinliğiniz nasıl geçti?? Umarım kolaylıkla atlatmışsınızdır.
Busmaicim hayırlı ve de uğurlu olsun canımmmmmmmmm. Bizimkiler artık 0-2 yaş değil malesef :) biz şubat tatili için daha dün pegasustan aldık. 5 günlüğüne antalyaya gideceğiz inşallah. Bak nişandan bol foto bekliyoz igde haaaa!! :)
:)) tamam susutumgooooooood morning vietnaaaaaam!!!
geçmiş olsun. sen bebelerden daha kolay atlatırsın..
ömerin yaptığı kreplerden ben de istiyooom!
'oğlum, bak giiiit!'
vuhuu! busmai istanbula geliyooor!bakarsın yine buluşuruz.
ay ne güzel. hadi bakalım. nişanınız da şimdiden hayırlı olsun..
hiçbirşey.. hatun ig den bile fotoları görüyor, ama yazmıyor, yazamıyor. ben ne edim?!
uuuuu! tatil planları da yapılmış hadi bakalım. motivasyonun tamam
şaka bi yana bu yaz tatil, tatil oolamad sana. inş bu sefer güzel geçer..
bizimkide anca tencere tavayla oynatsın. ne güzel aktivite değilmi. o yüzden kreş kaçınılmazzz.maşallah ceylin prensese aslında baslamak lazım aktivitelere. ben hamur veriyorum birde boyama yaptiriyotum okadar
selam hatunlar tempo yüksek sık bağlanamıyorum aslında okuyorum ama yazamıyorumherkesi peşinen öpüyorum...kuzular atlattı hastalığı bana sattılar....ilaçsız atlatmaya çalışıyorum...etkinlik konusuna gelince evde hepimizin çok çalışması var ama bazı anneler fotoğraflamayı beceriyor...bazen bu çabayı abartılı buluyorum...yoksa bizim evde krepleri ömer yapar...hatta malzemeleri bile hatırlatır
Evet canım tuz olacak tuz bölümünde. Ben deterjan gozune 1 tatlı kaşığı koyuyorum karbonat ve limon tuzundan ama sonra yarımşar daha eklıyorum. 1,5 oluyor. Zararı yok:) bi dene bakalım umarım iyi sonuç alırsın. Kirleri iyice akıtmayı unutmaGünaydın kızlar , hayırlı günler hepinize...
Destiny cim şimdi ben senin metodu uygulamaya karar verdim makinede, makinem zaten tekliyo saraçoğlunun organik sıvısı yüzünden, tamamen bozulursa da sevinirim artıkMesela ölçü olarak, 1 tatlı kaşığı karbonat 1 tatlı kaşığı limon tozu yeterli olur mu ? Bir de bunları kullanırken , makinenin tuz kısmı da dolu olacak yine değil mi?
Busmai, hayırlı uğurlu olsun günü de belirlenmiş Allah tamamına erdirsin. Biletleri hemencik alın bence, çünkü gün yaklaştıkça fiyat artıyor , bizimkiler artık normal vatandaş olmuş, ayrı koltukta oturmaları isteniyor ama bizimki asla oturmayıp koltuk tepelerinde durdu o ayrı
Born, geçmiş olsun minik kuzuya , nasıl 4 kişilik aile olmak alıştı mı Yasir kardeşine ? topuk kanı alınırken nasıl feryat etmişti benim kızm , bir onu hiç unutmuyorum , ilk olduğu için aklıma yer etmiş.
Hamur veboyama da cok keyifli oluyor kuzular için. Özellikle çalışan anneler kaliteli vakit gecirmek adına 15 dk bılemedin yarım saat cocuklara ayırmak getekiyormaşallah ceylin prensese aslında baslamak lazım aktivitelere. ben hamur veriyorum birde boyama yaptiriyotum okadar
İyileşmene sevindim canımGü nay dıııııın tatlişkolarrrr. dün parça bölük okudum ama yazamadım. yine katalog çalışmasına girişcem. onca işimin arasında kastı beni resmen yaaa. herbiri ayrı ve çok zaman istiyor.
Nasılsınız bakalım. herkez iyi olsun lütfeeeeen.
Bende rahatsızlığı atlattım çok şükür. 1 hafta ne çektimmm beeee. ilk defa bugün çok iyi hissediyorumm kendimi. hep öyle kalcaktım sanki. kendimden umudumu kesiyordum. burda güzel bi hastane var çekap gibi bir kontrol yaptırcam. 150-200 arası ödüyorsun gerisini ssk karşılıyor.bunu artık her sene alışkanlık haline getircem inşallah. çevremde hergeçen gün kanser olanların sayısı artıyor. hiç ummadığım kendine çok iyi bakan tanıdıklarımdan böyle haberler alınca bayaa etkilendim ve eşimle konuştum her sene ailecek çekap yaptırmaya karar verdim gücüm yettiğince. sağlıktan daha önemli hiç bir şey yok. gerekirse başka harcamalarımdan kısarım. şu ev düzeninide bir oturtsaydım.
Toz tabletlerde çok kalıntı olduğunun farkındayım ama jel tabletlerde okadar kalıntı olmuyor. içime sinmediğinde ben bir durulama daha yaptırıyordum ankaradayken. doğal yöntemler çok iyi ama yağlar kirler tam çıkmıyor bildiğim kadarıyla. ben de sudan geçirmeden koymam makineye ama tertemiz yıkayıp koyduktan sonra makineye ne gerek varki. elimde bulaşık yıkadığım zamanlar oluyor. durulamaya çok zaman harcıyorum. içime sinmez benimde. hatta bu yüzden kaçkere bardak elime geçmiştir kırılıp.Destinycan bulaşık makinası deterjanları kirleri temizlemek için ya biz tertemiz koyunca deterjan tabaklarda kalıyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?