Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

saol canımm.

Kızz ne cehaleti yaa anlamadım şimdi. ben hastaneye işim düşmeyince hiç gitmeyenlerdenim ve çok erteleyenlerdenim. o yüzden böyle çekap kararı aldık. yılda birkerede olsa olmalı diye.

küçük kız çok mız mız ya kafam utulendi sabahtan beri. ishal bitti şükür. pisik olmuştu onuda dün eczanede solüsyon hazirlattik. mikropları öldürüyor mus birde travazol bugün azalmıştı. inşallah tamamen geçer. ishal sonrası bugunde kabızlık çekeceğiz sanırsam

Makınaya koyarken kalıntısız koyarım sungerle suyun altında yıkayarak. Varsın yorulayım. Deterjan cıkaracak dıye kırlı koyamam. Deterjanı vucuda almaktansa iyice akıtıp yorulurum daha iyi
saol canımm.

Kızz ne cehaleti yaa anlamadım şimdi. ben hastaneye işim düşmeyince hiç gitmeyenlerdenim ve çok erteleyenlerdenim. o yüzden böyle çekap kararı aldık. yılda birkerede olsa olmalı diye.
Yani diyorumki bı hastalık varsada bilmemek ıyı. Hastaneye gıdınce bi sürü şey cıkıyor.
Sen bakma bana. Babamı kanserden kaybettim. Nefret ederım hastanelerden.

Hay allah. Niye kabızlığa geçti ishalden

nfk, adem güneş'in hangi kitaplarini okudun. pamuk helva pozitif iletişimi önerdi. internetten siparis vereceğim. senin özellikle Önerdiğin bi kitabi varmi

Bu hafta sonu bir ev var oraya bakıcaz. bahçeli falan diyor eşim ama görmem lazım.
Canım ayrıca bu kadar tantana ve huzursuzluktan sonra huzura alışmak ta zor olacak gibi hahahhh. alışkanlıklar bağımlılık yapıyor. düşünsene kv sesi olmayacak ama ben halaa onun sesini duyacağım sanki. ayyyh şaka bir yana eşim ve çocuğumla bir arada olmak gibisi varmı yaa. allah kimsenin huzurunu düzenini bozmasın. kadının çenesinden çooook çektim.

Düğmeleme etkinliği yaptık a dostlar:)
Oyyy oyyy yerim kız ben onu. çok hoş bir etkinlik olmuş.
eğitimli bir annenin hali bir başka oluyor. çocuklar için yapılan her aktiviteye bayılıyorum. batununda avm deki boyama etkinliği çok hoşuna gitmişti.

batu mama sandalyesinden hiçç hoşlanmıyorr.

Bende halaaa açık ayakkabı giyiyorum. üzerim ince. ama hırka mutlaka giyiyorum. sabahları çok serin oluyor. öğlenleri ise çok sıcak. o yüzden kapalı ayakkabı giyemiyorum.

Benim yanlarda sıkıntı yok şimdilik ama midem çıkıyor. çok yemek yiyorum galibaa.

nfk, adem güneş'in hangi kitaplarini okudun. pamuk helva pozitif iletişimi önerdi. internetten siparis vereceğim. senin özellikle Önerdiğin bi kitabi varmi
Ben mahremiyet eğitimini okumuştum. Faydalı.
daha bir belirti yok ama diğerlerinde hep oyle olmuştur. inşallah olmaz
İnşallah olmaz canım
Evet cok zor. Ev üstüne ev olmuyor. Ama kuzular buyuyene kadar bazı zorluklara. Hiç olmazsa gozun arkada kalmadı. Bakıcı bakmadı
Kıs internetten calıyom etkinlikleri:)ben üretemem yoksa

Eşinde çok alemm haaa...
Evet yaa yorucu oluyor ama sandalyeye yada koltuğa oturtup yediriyorum yemeğini.

canselcimm geçmiş olsun tatlım yaa görmedim. çocuk hastamıydı geçmiş olsun.

haklısın. yaa aslında tabi bakılıyor bi şekilde yani bilmediğin birinin bakmasından daha iyi. ancak işte bir anne olarak çocuğun gereksiz şeylerle değil güzel faliyetlerle zaman geçirmesi önemli. bakılıyormu bakılıyor ama icraat yok.
nereden bakarsan bak önemli olan eğitmek. takdir ediyorum seningibileri.

Ayy canım nekadar hassassın.bu işlem çok yoracak tabi seni. azmine hayranım.

tatlımmm ayrıca bir hastalık varsa neden bilmemek iyi. aslında ya birşey çıkar sa korkusu bende de var ama erken teşhiş çok önemli yaaa korkunun ecele faydası yokki. ben bu aralar nebileyim çok etkilendim tanıdığım bir iki kişi den kanser haberi gelince. artık insanlar grip olur gibi kanser oluyor. allah korusun.

Yok canım estafurullah. Sonucta benım de kendı annem bakıyor. Bi etkinlik yok. Ama bılıyorum ki guvende. Ben okuldan gelince o da her zaman değil bazen yapabiliyorum
Erken teşhis önemli tabi. Ama yınede ne bılıyım fazlaca kaderyim sanırım bu konuda

ben kitaplarından daha okumadım canım. şuan da halen devam eden bir radyo programı var.
ta baştan arşiv kayıtlarını dinliyorum. haluk yavuzerin çocuk psikolojisini okuyorum şuan.
onu da al diyemem yani. mahremiyet eğitimi ve annelik sanatını övüyorlar..

benimde kışlık bişeyler bakmam lazım batu ya.
alışveriiiiiş!!!
bodrumu 30 derece gösteriyor hava durumlarında. haber sitelerinde görüyorum, ünlüler hala orada denize giriyormuş.
eee, sayfiye yer.. ne kadar kış yaşar ki?

bugünlerde de bende bi hal. kasap önündeki kedi gibi, gidip gelip mutfağı karıştırıyorum ne yiyebilirim diye
adetim de yeni bitti ama bilemiyorum yani. benim göbek dillere destan.
ebru şallı ile süper bi karın videosu çalışıyorum iki gündür. karın kası ağrısından duramıyom.
sanırım bu sefer olacak ama!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…