Evet canım tuz olacak tuz bölümünde. Ben deterjan gozune 1 tatlı kaşığı koyuyorum karbonat ve limon tuzundan ama sonra yarımşar daha eklıyorum. 1,5 oluyor. Zararı yok:) bi dene bakalım umarım iyi sonuç alırsın. Kirleri iyice akıtmayı unutma
Hamur veboyama da cok keyifli oluyor kuzular için. Özellikle çalışan anneler kaliteli vakit gecirmek adına 15 dk bılemedin yarım saat cocuklara ayırmak getekiyor
İyileşmene sevindim canım
Boşver cekabı cehalet mutluluktur.
Makınaya koyarken kalıntısız koyarım sungerle suyun altında yıkayarak. Varsın yorulayım. Deterjan cıkaracak dıye kırlı koyamam. Deterjanı vucuda almaktansa iyice akıtıp yorulurum daha iyiToz tabletlerde çok kalıntı olduğunun farkındayım ama jel tabletlerde okadar kalıntı olmuyor. içime sinmediğinde ben bir durulama daha yaptırıyordum ankaradayken. doğal yöntemler çok iyi ama yağlar kirler tam çıkmıyor bildiğim kadarıyla. ben de sudan geçirmeden koymam makineye ama tertemiz yıkayıp koyduktan sonra makineye ne gerek varki. elimde bulaşık yıkadığım zamanlar oluyor. durulamaya çok zaman harcıyorum. içime sinmez benimde. hatta bu yüzden kaçkere bardak elime geçmiştir kırılıp.
Yani diyorumki bı hastalık varsada bilmemek ıyı. Hastaneye gıdınce bi sürü şey cıkıyor.saol canımm.
Kızz ne cehaleti yaa anlamadım şimdi. ben hastaneye işim düşmeyince hiç gitmeyenlerdenim ve çok erteleyenlerdenim. o yüzden böyle çekap kararı aldık. yılda birkerede olsa olmalı diye.
Hay allah. Niye kabızlığa geçti ishaldenküçük kız çok mız mız ya kafam utulendi sabahtan beri. ishal bitti şükür. pisik olmuştu onuda dün eczanede solüsyon hazirlattik. mikropları öldürüyor mus birde travazol bugün azalmıştı. inşallah tamamen geçer. ishal sonrası bugunde kabızlık çekeceğiz sanırsam
Bu hafta sonu bir ev var oraya bakıcaz. bahçeli falan diyor eşim ama görmem lazım.Bu gece bi değişiklik yapıp salonda yatalım dedik 4 kafadar :)
Isıttık odayı. Kombide sorun var da bikaç gün idare edicez
Dün akşam kv de kaldık ara sıra geniş aile ilaç gibi geliyor
Ha bu arada kardeşim kasım sonu 29unda nişanlanacak büyük ihtimalle.. Biletleri henüz ayarlamadık tabi şimdi bizim ufaklıklara 0-2 yaş bileti mi ucuzdu? 2 yi geçmiş oluyorlar değil mi :)
Yarın temizlik var evde
Perşembe ve cuma da misafir
hep sosyal insan annemin çevresi.. Başıma iş açıyor :)
Babasıyla hiç ilgilenmiyor diyordun kız hadi gözün aydın :)
Uykusuz geceleri biz çekelim onlar babalarını sevsin nankör kediler :)
Süt işi kötü olmuş ya
Mutfağın işi de hiç bitmez zaten öff
Boynum omuzlarım sürekli masaj istiyo benim de
A.Ş.K dizisine bakmıştım çok klasikti konusu zaten sonra reytingi düşük diye yayından kalktı
:))
İnşallah güzel bi ev bulursunuz huzur olsun da
Gerçekten ya herşeyleri biziz
Oyun oynama kısmı bana çok zor geliyor çocuk 24 saat oyun istiyor
Mert büyüyünce inşallah güzelce oynarlar biz de kocişle keyif yaparız; hayalleeeer :)
Etkinlik dediğin topu topu yarım saat tutuyor , taş çatlasa 1 saat. Geri kalan vakitte neyle oyaliycaz bu bebeleri yaw
Bu arada ceylin çoook şeker
Hahha kerem bronşit olduğunda doktor hırıltılı nefesine bakarak bu çocukta astım var diye saçmalamıştı. Ben gülmüştüm içimden. Bi ton alerji ve astım ilacı yazmıştı almadım.
Geçmiş olsun
fotoğraflamak diğerlerine ilham oluyor fena değil bu yönden
Ömerin krep yapmasına bayıldımmmm :)
aryayı bende çok merak ediyorum. en son tayin işleriyle uğraştığını hatırlıyorum.Aryam, nerelerde? Epeydir yok.
Sayın muhtar bu duruma ne diyor acaba?
Oyyy oyyy yerim kız ben onu. çok hoş bir etkinlik olmuş.Düğmeleme etkinliği yaptık a dostlar:)
benimde kışlık bişeyler bakmam lazım batu ya.Evet, yegenime bi seyler baktim bugun. Bizim de 2-3 yastaki son alisverislerimiz, sonra 3-4e bakicaz
oyyy kuzuuum kıyamam. topuk kanı insanı dağlıyor. içim gitti okuyunca. sende iyisindir umarım.Biz de 1. Hafta tpuk kani icin ve benim kontrolum icin hastaneye gidiyoruz bakalim durumlar nasil
batu mama sandalyesinden hiçç hoşlanmıyorr.Kızlar bu arada mama sandaşyemizin dış kılıfını (iki kılıflı bizimki) chiccoya yolladım fişi ve garanti belgesi ile. Mailleşme ve model seçme sonucu chicco wood friends modeli kargolanacakmış. Mutlu ve mesudum
kısa bi çarşı turu yaptım. abime, babama hediye aldım
bir de defacto da aynı lcw gibi çocuk giyim olayına girmiş, muadil kalitede ve fiyatta giysiler var.
benim gibi bilmeyenler varsa, bakın derim
yavrum senin bi sıkımlık canın var. ne kilo var, ne de kan.. kalın giy de, rüzgarda uçmayasın
dün üşüyünce bugün parka ben yağmurluk ve botla, ayşeciği de mont giydirip götürdüm.
kadının biri geldi ayağında açık ayakkabı, corap giymemiş. bebeği de tshirtle
güzel haberlerle gelin inş.. o topuk kanı olayı çok fena yaaaa
en güzelini yapıyorsun..
sevindim. ürünün arkasında durmak büyük markalarda bile göremediğimiz bi davranış oldu çünkü..
bizim mama sandalyesinin de arka ayağında çatlama olmuş. eşime garantisi dolmadan götür yaptır dedim.
aman ayşecik kullansın atalım diyor.
Ben mahremiyet eğitimini okumuştum. Faydalı.nfk, adem güneş'in hangi kitaplarini okudun. pamuk helva pozitif iletişimi önerdi. internetten siparis vereceğim. senin özellikle Önerdiğin bi kitabi varmi
İnşallah olmaz canımdaha bir belirti yok ama diğerlerinde hep oyle olmuştur. inşallah olmaz
Evet cok zor. Ev üstüne ev olmuyor. Ama kuzular buyuyene kadar bazı zorluklara. Hiç olmazsa gozun arkada kalmadı. Bakıcı bakmadıBu hafta sonu bir ev var oraya bakıcaz. bahçeli falan diyor eşim ama görmem lazım.
Canım ayrıca bu kadar tantana ve huzursuzluktan sonra huzura alışmak ta zor olacak gibi hahahhh. alışkanlıklar bağımlılık yapıyor. düşünsene kv sesi olmayacak ama ben halaa onun sesini duyacağım sanki. ayyyh şaka bir yana eşim ve çocuğumla bir arada olmak gibisi varmı yaa. allah kimsenin huzurunu düzenini bozmasın. kadının çenesinden çooook çektim.
Kıs internetten calıyom etkinlikleri:)ben üretemem yoksaOyyy oyyy yerim kız ben onu. çok hoş bir etkinlik olmuş.
eğitimli bir annenin hali bir başka oluyor. çocuklar için yapılan her aktiviteye bayılıyorum. batununda avm deki boyama etkinliği çok hoşuna gitmişti.
Eşinde çok alemm haaa...bizimkisi tutumludur. ama hem onu hantal ve gereksiz görüyor hem de ikincinin yolunu kapatmak için o sözü söylüyor.
bi restaurantta ahşap mama sandalyesi görmüştü, ondan beri ben bundan yaptırırdım ki diyor..
yemek yiyeceği zaman oturuyor bizimki. ama büyük rahatlık ya, öbür türlü hem sinirleniyorum hem de yoruluyorum.
lcw bizim için büyük nimet. her daim full dolu, deli gibi alışveriş yapılıyor.
pastadaki payı gördüler tabi onlar da çocuk giyim işine girdi.
çok inceleyemedim ama güzel şeyler var.. fiyatlar da makul..
http://www.defacto.com.tr/cocuk
canselcimm geçmiş olsun tatlım yaa görmedim. çocuk hastamıydı geçmiş olsun.küçük kız çok mız mız ya kafam utulendi sabahtan beri. ishal bitti şükür. pisik olmuştu onuda dün eczanede solüsyon hazirlattik. mikropları öldürüyor mus birde travazol bugün azalmıştı. inşallah tamamen geçer. ishal sonrası bugunde kabızlık çekeceğiz sanırsam
haklısın. yaa aslında tabi bakılıyor bi şekilde yani bilmediğin birinin bakmasından daha iyi. ancak işte bir anne olarak çocuğun gereksiz şeylerle değil güzel faliyetlerle zaman geçirmesi önemli. bakılıyormu bakılıyor ama icraat yok.Ben mahremiyet eğitimini okumuştum. Faydalı.
İnşallah olmaz canım
Evet cok zor. Ev üstüne ev olmuyor. Ama kuzular buyuyene kadar bazı zorluklara. Hiç olmazsa gozun arkada kalmadı. Bakıcı bakmadı
Kıs internetten calıyom etkinlikleri:)ben üretemem yoksa
Ayy canım nekadar hassassın.bu işlem çok yoracak tabi seni. azmine hayranım.Makınaya koyarken kalıntısız koyarım sungerle suyun altında yıkayarak. Varsın yorulayım. Deterjan cıkaracak dıye kırlı koyamam. Deterjanı vucuda almaktansa iyice akıtıp yorulurum daha iyi
Yani diyorumki bı hastalık varsada bilmemek ıyı. Hastaneye gıdınce bi sürü şey cıkıyor.
Sen bakma bana. Babamı kanserden kaybettim. Nefret ederım hastanelerden.
Yok canım estafurullah. Sonucta benım de kendı annem bakıyor. Bi etkinlik yok. Ama bılıyorum ki guvende. Ben okuldan gelince o da her zaman değil bazen yapabiliyorumhaklısın. yaa aslında tabi bakılıyor bi şekilde yani bilmediğin birinin bakmasından daha iyi. ancak işte bir anne olarak çocuğun gereksiz şeylerle değil güzel faliyetlerle zaman geçirmesi önemli. bakılıyormu bakılıyor ama icraat yok.
nereden bakarsan bak önemli olan eğitmek. takdir ediyorum seningibileri.
Erken teşhis önemli tabi. Ama yınede ne bılıyım fazlaca kaderyim sanırım bu konudaAyy canım nekadar hassassın.bu işlem çok yoracak tabi seni. azmine hayranım.
tatlımmm ayrıca bir hastalık varsa neden bilmemek iyi. aslında ya birşey çıkar sa korkusu bende de var ama erken teşhiş çok önemli yaaa korkunun ecele faydası yokki. ben bu aralar nebileyim çok etkilendim tanıdığım bir iki kişi den kanser haberi gelince. artık insanlar grip olur gibi kanser oluyor. allah korusun.
ben kitaplarından daha okumadım canım. şuan da halen devam eden bir radyo programı var.nfk, adem güneş'in hangi kitaplarini okudun. pamuk helva pozitif iletişimi önerdi. internetten siparis vereceğim. senin özellikle Önerdiğin bi kitabi varmi
alışveriiiiiş!!!benimde kışlık bişeyler bakmam lazım batu ya.
bodrumu 30 derece gösteriyor hava durumlarında. haber sitelerinde görüyorum, ünlüler hala orada denize giriyormuş.Bende halaaa açık ayakkabı giyiyorum. üzerim ince. ama hırka mutlaka giyiyorum. sabahları çok serin oluyor. öğlenleri ise çok sıcak. o yüzden kapalı ayakkabı giyemiyorum.
Benim yanlarda sıkıntı yok şimdilik ama midem çıkıyor. çok yemek yiyorum galibaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?