Ben karbonattan önce onu kullanıyodum. Guzel yıkıyor ama anway de kımyasal bence.bu amwayin tabletleri varmış. onlar nasıl acaba kullanan varmi?
Dun de soğuk bugun de ben yıne dondumGunesi gorduk, kizimla parka kostuk. Dunden daha sicak bugun.
yavrum senin bi sıkımlık canın var. ne kilo var, ne de kan.. kalın giy de, rüzgarda uçmayasınBen karbonattan önce onu kullanıyodum. Guzel yıkıyor ama anway de kımyasal bence.
Dun de soğuk bugun de ben yıne dondum
güzel haberlerle gelin inş.. o topuk kanı olayı çok fena yaaaaBiz de 1. Hafta tpuk kani icin ve benim kontrolum icin hastaneye gidiyoruz bakalim durumlar nasil
en güzelini yapıyorsun..Bornum kolay gelsin canım. Benim kabusumdu topuk kanı hatırlamak istemiyorum.
Destiny doğru mu anladım; makinaya bulaşıkları temiz mi koyuyorsun?? Öyle yapmamak gerekiyormuş Allah korusun daha zararlıymış. Yani deterjana temizleyecek bişiler bırakmak gerekiyormuş mutlaka. Ben oğlumun kullandıklarını atmıyorum makinaya.
sevindim. ürünün arkasında durmak büyük markalarda bile göremediğimiz bi davranış oldu çünkü..Kızlar bu arada mama sandaşyemizin dış kılıfını (iki kılıflı bizimki) chiccoya yolladım fişi ve garanti belgesi ile. Mailleşme ve model seçme sonucu chicco wood friends modeli kargolanacakmış. Mutlu ve mesudum
kısa bi çarşı turu yaptım. abime, babama hediye aldım
bir de defacto da aynı lcw gibi çocuk giyim olayına girmiş, muadil kalitede ve fiyatta giysiler var.
benim gibi bilmeyenler varsa, bakın derim
yavrum senin bi sıkımlık canın var. ne kilo var, ne de kan.. kalın giy de, rüzgarda uçmayasın
dün üşüyünce bugün parka ben yağmurluk ve botla, ayşeciği de mont giydirip götürdüm.
kadının biri geldi ayağında açık ayakkabı, corap giymemiş. bebeği de tshirtle
güzel haberlerle gelin inş.. o topuk kanı olayı çok fena yaaaa
en güzelini yapıyorsun..
sevindim. ürünün arkasında durmak büyük markalarda bile göremediğimiz bi davranış oldu çünkü..
bizim mama sandalyesinin de arka ayağında çatlama olmuş. eşime garantisi dolmadan götür yaptır dedim.
aman ayşecik kullansın atalım diyor.
bizimkisi tutumludur. ama hem onu hantal ve gereksiz görüyor hem de ikincinin yolunu kapatmak için o sözü söylüyor.Aaaa çok ayıp enişte; ihtiyacı olana (ikinci çocuk için size) verirsinizşaka bi yana bunlar daha ne kadar oturacaklar ki mama sandalyesinde?? Efe normal sandalyede beni mahvediyo. Totosu yer yüzü görmüyo valla.
O gördüğün hatun kesin soğuk bi memleketten gelmiştir bence
Defactoyu bilmiyordum. Ama iyi yapmış tabi. Hamile giyime de girmişti ya geçen kış mı ne..
Botlar ne kadar ucuz yahu!!bizimkisi tutumludur. ama hem onu hantal ve gereksiz görüyor hem de ikincinin yolunu kapatmak için o sözü söylüyor.
bi restaurantta ahşap mama sandalyesi görmüştü, ondan beri ben bundan yaptırırdım ki diyor..
yemek yiyeceği zaman oturuyor bizimki. ama büyük rahatlık ya, öbür türlü hem sinirleniyorum hem de yoruluyorum.
lcw bizim için büyük nimet. her daim full dolu, deli gibi alışveriş yapılıyor.
pastadaki payı gördüler tabi onlar da çocuk giyim işine girdi.
çok inceleyemedim ama güzel şeyler var.. fiyatlar da makul..
http://www.defacto.com.tr/cocuk
Tebrikler, yılmadın başardın yani.Kızlar bu arada mama sandaşyemizin dış kılıfını (iki kılıflı bizimki) chiccoya yolladım fişi ve garanti belgesi ile. Mailleşme ve model seçme sonucu chicco wood friends modeli kargolanacakmış. Mutlu ve mesudum
Ceylin'i ilk kez görüyorum. Çok şeker.Düğmeleme etkinliği yaptık a dostlar:)
3-4 yaştan başlıyor.bizimkisi tutumludur. ama hem onu hantal ve gereksiz görüyor hem de ikincinin yolunu kapatmak için o sözü söylüyor.
bi restaurantta ahşap mama sandalyesi görmüştü, ondan beri ben bundan yaptırırdım ki diyor..
yemek yiyeceği zaman oturuyor bizimki. ama büyük rahatlık ya, öbür türlü hem sinirleniyorum hem de yoruluyorum.
lcw bizim için büyük nimet. her daim full dolu, deli gibi alışveriş yapılıyor.
pastadaki payı gördüler tabi onlar da çocuk giyim işine girdi.
çok inceleyemedim ama güzel şeyler var.. fiyatlar da makul..
http://www.defacto.com.tr/cocuk
Evet, yegenime bi seyler baktim bugun. Bizim de 2-3 yastaki son alisverislerimiz, sonra 3-4e bakicaz3-4 yaştan başlıyor.
Ceylini ilk kez goruyorsan, annesini hic gormedin demekTebrikler, yılmadın başardın yani.
Ceylin'i ilk kez görüyorum. Çok şeker.
Sağ ol canım. Ekledim.Ceylini ilk kez goruyorsan, annesini hic gormedin demekface hesabini sana msj atiyorum simdi :)
Saol canım senınkı de cok şeker:)Tebrikler, yılmadın başardın yani.
Ceylin'i ilk kez görüyorum. Çok şeker.
Cok ıyı yaptın. Sen arkadaslara face profilimi gönder. Beni ekleyemıyorla baska turluCeylini ilk kez goruyorsan, annesini hic gormedin demekface hesabini sana msj atiyorum simdi :)
Hayırlı haberler canım inşallahBiz de 1. Hafta tpuk kani icin ve benim kontrolum icin hastaneye gidiyoruz bakalim durumlar nasil
Bu yontemin nasıl bir sakıncası olabılır acabaBornum kolay gelsin canım. Benim kabusumdu topuk kanı hatırlamak istemiyorum.
Destiny doğru mu anladım; makinaya bulaşıkları temiz mi koyuyorsun?? Öyle yapmamak gerekiyormuş Allah korusun daha zararlıymış. Yani deterjana temizleyecek bişiler bırakmak gerekiyormuş mutlaka. Ben oğlumun kullandıklarını atmıyorum makinaya.
Ne kadar azaltabılırsek o kadar ıyı canım evetKimyasaldan kaçış yok ama ne kadar az kullanabilirsek o kar.Ben de tablet kullanıyorum. Destiny gibi yapabiliriz aslında.
Hayırlı olsun. Hala mama sandalyesınde oturuyosa bravo. Ceylin mumkun değil ya nıye bu cocuk oturmuyor böyle seylereKızlar bu arada mama sandaşyemizin dış kılıfını (iki kılıflı bizimki) chiccoya yolladım fişi ve garanti belgesi ile. Mailleşme ve model seçme sonucu chicco wood friends modeli kargolanacakmış. Mutlu ve mesudum
Yok kız o kadar değil yav:) var yani gün görmedik yerlerimde yağlar etlerkısa bi çarşı turu yaptım. abime, babama hediye aldım
bir de defacto da aynı lcw gibi çocuk giyim olayına girmiş, muadil kalitede ve fiyatta giysiler var.
benim gibi bilmeyenler varsa, bakın derim
yavrum senin bi sıkımlık canın var. ne kilo var, ne de kan.. kalın giy de, rüzgarda uçmayasın
dün üşüyünce bugün parka ben yağmurluk ve botla, ayşeciği de mont giydirip götürdüm.
kadının biri geldi ayağında açık ayakkabı, corap giymemiş. bebeği de tshirtle
güzel haberlerle gelin inş.. o topuk kanı olayı çok fena yaaaa
en güzelini yapıyorsun..
sevindim. ürünün arkasında durmak büyük markalarda bile göremediğimiz bi davranış oldu çünkü..
bizim mama sandalyesinin de arka ayağında çatlama olmuş. eşime garantisi dolmadan götür yaptır dedim.
aman ayşecik kullansın atalım diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?