Sanırım her yerde evler pahalı. Burada da şöyle kaloriferli, orta halli ev kiraları 600'den başlıyor. Bir an önce tut bence. Uzak olmak iyi okur.Herkeze selaaam. günaydın tatlişkolar. iyisinizdir umarım. bugün sımsıcak güneşli bir hava var. insanın içi açılıyor. kapalı havaları sevmiyorum. ama yağmurlar çok güzeldi. hoş oturup yağmur izlemeye vaktim yok. çok yoğun çalışıyorum. dün tüm gün koşuşturma içindeydim. fecii yoruluyorum ama bu işin en güzel tarafı akşam 5:30 çıkmak oldu. artık bu saatlerde mesaim bitecek ve oğluşuma daha çabuk kavuşacağım.
Halaa ev arayışındayım. guyaa memleket boşaldı ama kiralar halaa aynıı. 800 den aşağı ev bulamıyorum. hafta sonu birtane bulduk 800 kira dediler sitede olduğu için 100 de aidat istiyorlar. bu ne yaa. sanki villada oturuyorum. kasımdan sonrasını bekleyin diyorlar buranın yerlileri. zaten bu gidişle kasımıda bulacak. moralim bozuluyor. en çokta kv dırdırından. bahsetmeyim diyorum ama insanın iflahını söküyor. bir insanın çenesi 1 dakika durmazmı yaaa. artık eşimede açık açık söylüyorum valla. bıktım onun çenesinden diye. önce tartışma konusu olurdu artık sesini çıkarmıyor. sanki dünyanın en mükemmel insanı. kendinden başka kimseyi beğenmez. çokta umrumda sanki onun ne düşündüğü. dinlemiyorum bile gıcık oluyor. sanki o konuşmuyormuş gibi hareket ediyorum. elimde olsa ömrümün sonuna kadar ne yüzünü görmek nede sesini duymak istemiyorum. evide hep ona en uzak mesafelerden tutmaya bakıyorum. yoksa ben işteyken gelir oturur bide etrafını inceler karıştırır.
Allah kolaylık versin canım. Bugün ben de ikinci olsa ne yaparım diye düşünüyordum.uykusuz geceleri yasir gibi bi cocuk buyutmus olmama ragmen ne de cabuk unutmusum zombi gibiyim kendimi hicbiseye yetemiyo gibi hissediyorum yasire karsi ozelliklehemen buyusun bu bebeler lutfeen ;(((
Canımmm kıyamam sana. Allah kolaylık versin. Ama geçecek bak bugünler. Sen elimden geleni yapıyorsundur zaten bi de kendini üzme.uykusuz geceleri yasir gibi bi cocuk buyutmus olmama ragmen ne de cabuk unutmusum zombi gibiyim kendimi hicbiseye yetemiyo gibi hissediyorum yasire karsi ozelliklehemen buyusun bu bebeler lutfeen ;(((
Pamuk helva çok fenasın sennnnnnnn. Arkadaşlarımın aktivitelerinden senin girdiğin konuya girdim. Kkda neler oluyormuş da totomdan haberim yokmuşşaka bi yana fake üyelik ne saçma bişidir yahu??! Neyseki biz birbirimizi igden görüyor ve biliyoruz
Herkeze selaaam. günaydın tatlişkolar. iyisinizdir umarım. bugün sımsıcak güneşli bir hava var. insanın içi açılıyor. kapalı havaları sevmiyorum. ama yağmurlar çok güzeldi. hoş oturup yağmur izlemeye vaktim yok. çok yoğun çalışıyorum. dün tüm gün koşuşturma içindeydim. fecii yoruluyorum ama bu işin en güzel tarafı akşam 5:30 çıkmak oldu. artık bu saatlerde mesaim bitecek ve oğluşuma daha çabuk kavuşacağım.
Halaa ev arayışındayım. guyaa memleket boşaldı ama kiralar halaa aynıı. 800 den aşağı ev bulamıyorum. hafta sonu birtane bulduk 800 kira dediler sitede olduğu için 100 de aidat istiyorlar. bu ne yaa. sanki villada oturuyorum. kasımdan sonrasını bekleyin diyorlar buranın yerlileri. zaten bu gidişle kasımıda bulacak. moralim bozuluyor. en çokta kv dırdırından. bahsetmeyim diyorum ama insanın iflahını söküyor. bir insanın çenesi 1 dakika durmazmı yaaa. artık eşimede açık açık söylüyorum valla. bıktım onun çenesinden diye. önce tartışma konusu olurdu artık sesini çıkarmıyor. sanki dünyanın en mükemmel insanı. kendinden başka kimseyi beğenmez. çokta umrumda sanki onun ne düşündüğü. dinlemiyorum bile gıcık oluyor. sanki o konuşmuyormuş gibi hareket ediyorum. elimde olsa ömrümün sonuna kadar ne yüzünü görmek nede sesini duymak istemiyorum. evide hep ona en uzak mesafelerden tutmaya bakıyorum. yoksa ben işteyken gelir oturur bide etrafını inceler karıştırır.
Allah kolaylık versin canım , en zor zamanlar şimdi, Zümra'nın uykusu düzene girsin rahatlarsın insallah biraz daha...uykusuz geceleri yasir gibi bi cocuk buyutmus olmama ragmen ne de cabuk unutmusum zombi gibiyim kendimi hicbiseye yetemiyo gibi hissediyorum yasire karsi ozelliklehemen buyusun bu bebeler lutfeen ;(((
Oyy nefis menüYarın kahvaltıya arkadaşlarımız geliyor. Kıymalı börek yapmayı planlıyorum. Pancakete kararsızım. Acıka, baharatlı patates, soslu sucuk, haşlanmış yumurta olacak. Kahvaltılıkları saymıyom zaten. Pancake yapıyım dimi????
Bir sürü şey yapıyorsun zaten, bence kendini yorma.Yarın kahvaltıya arkadaşlarımız geliyor. Kıymalı börek yapmayı planlıyorum. Pancakete kararsızım. Acıka, baharatlı patates, soslu sucuk, haşlanmış yumurta olacak. Kahvaltılıkları saymıyom zaten. Pancake yapıyım dimi????
merhaba iyiyim siz nasılsınız.ağustos annesiyim ama dolanıyorum diğer topikleri.ne kadar bilgi o kadar kar yani..gerçi ikinci bebiş bu ama unutmuşum çünkü ilki ile arası on yıl:))alçin-27 selamNasılsın ?
cok saolun destekleriniz icin kizlar aslinda iki haftalik oldu bile ama gun icinde cok bunaliyorum gece olunca da uykusuzluk yasirle ilgileniyim diye gunduz de uyuyamiyorum aslinda babasi cok fazla ilgileniyo ama ben ona haksizlik oluyo saniyorum uyursam sacma sapan duygular icindeyim
canselcim prego marka elektrikli bi salincak aldim ama yasir ustnden inmiyoki zumraya sira gelsin(
Peditus ben de kullanmıyorum. Viks kullanıyorum genelde kulak arkalarına ve boğazına sürüyorum 2 günde toparlıyor çok şükür.humakus, gittiğimiz bir dr pedisusu kesinlikle vermiyordu. Hastalığın sadece üstünü örtüyor iyileştirmiyor demişti. ondan beridir kullanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?