Bu kadar olur
Bugun nıyetlıydım yarın da tutacaktım. Sahuru da yaptım yedim. Çayımıda demledim lavaboya bi gittim adet olmuşum. Hem de 13 gun erken. Hep böyle oluyor
Ne 13 gün erken mi?????Bu kadar olur
Bugun nıyetlıydım yarın da tutacaktım. Sahuru da yaptım yedim. Çayımıda demledim lavaboya bi gittim adet olmuşum. Hem de 13 gun erken. Hep böyle oluyor
Herkese günaydın.Saol canım amin
Evet 13 gun erken
Yazdan beri bı cozutma var. Dr a gittim kitle dedi. E kitleyide aldılar temiz çıktı. Ben hala nıye duzensız adet oluyorum. 3-5 ay öncesine kadar 28. Gun de adet olurdum hep. Çok duzenlıydı. Ben menapoza mı giriyom yoksa
İyi yolculuklar.Günaydınlar herkeseeeeeeee. Yeni haftamız hayırlı ve de uğurlu olsun :) hazırlanıp en geç bir saate yola çıkmalıyız. Malum benim okulum var öğleden sonraaaaaa
Kıyamammmm.uyjkum vaaarr( hic uyumadi gece yasirin uyanmasi an meselesi nollurr bes dakka uyuyim gunaydin bu arada sizlere pembisim sana da iyi yolculuklar destiny Allah korusub bu yasta ne menepozu
Ay bu uykusuzluklaruyjkum vaaarr( hic uyumadi gece yasirin uyanmasi an meselesi nollurr bes dakka uyuyim gunaydin bu arada sizlere pembisim sana da iyi yolculuklar destiny Allah korusub bu yasta ne menepozu
Menapoz değildir herhalde. O kadak gösterdik doktora :)Herkese günaydın.
Yok canım, menapoz falan değildir şnş.
Allah kolaylık versin canım , Yasir öğle uykusundayken yat dinlen sen de mutlaka, başka türlü uyumaya fırsat olmaz ki..uyjkum vaaarr( hic uyumadi gece yasirin uyanmasi an meselesi nollurr bes dakka uyuyim gunaydin bu arada sizlere pembisim sana da iyi yolculuklar destiny Allah korusub bu yasta ne menepozu
ooh oohh sefan olsun.. anneanne, alışveriş, gezmek candırzumrayi guzelce emzirip ananeye birakip disari ciktik biraz beynime oksijen gitti :)) gozum gonlum acildi ne kadar bunalmisim ev kiyafetleriyle dolasmaktan kafam dagildi cok iyi oldu bu gaz bana bi hafta yeter annem gelirse haftaya yine cikarim lcwdan gelen hediyeler vardi onlari degistirdim alisveris de yapinca degmeyin keyfime pembiss sende hosgeldinnnn
ben de yazamadım evet bağlantıyla alakalı.Sabahtan beri yazamıyorum ya baglantıyla alakalı
ay ne diyim; sözümüzün hükmü mü var?Dilanaz ve şeker portakalını boğucammmmmm. Nerdeler yahu?!?!? Bu topiğe en az bir yıldır yazmış olan hiçkimse habersiz bırakmamalı ortamı!! Ceza ver bunlara muhtarımmmm
kudur kudur sonra elbet uyuyacak annesiiiHayal zaten çünkü benim oğlum uyuyup rahat vermezdi onca çocuğu bir arada bulmuşken
sen ben gibi misin? halis niyetle oruca niyetlenmişsin, istiyorsun katbekat aldın sevabını..Bu kadar olur
harekette bereket vardır. sen alışveriş yapamadın, eniştenin takım yanlış hatırlamıyorsam yenildiGünaydınlar herkeseeeeeeee. Yeni haftamız hayırlı ve de uğurlu olsun :) hazırlanıp en geç bir saate yola çıkmalıyız. Malum benim okulum var öğleden sonraaaaaa
uykusuzluk kadar anneyi zorlayan bi şey yok. 5 dk uyku için insanın canı gidiyoruyjkum vaaarr( hic uyumadi gece yasirin uyanmasi an meselesi nollurr bes dakka uyuyim gunaydin bu arada sizlere pembisim sana da iyi yolculuklar destiny Allah korusub bu yasta ne menepozu
cevaba bak yaa, deliiii!Ay bu uykusuzluklaranne olmak ne zor iş cidden
Menapoz değildir herhalde. O kadak gösterdik doktora :)
Allah kavuştursun canım. siz de sık sık anneanneye gidersiniz..Günaydın hanımlar,
Pembiş hayırlı yolculuklar cnm,
Destiny Allah kabul etsin , insallah bir sıkıntı yoktur operasyonun tesiridir herhalde..
Nfk, kolay gelsin aşûre bugün mü yapacaksın , ben de yapmak istiyorum da az porsiyonlu yapabilir miyim acaba ?
Biz de birazdan babamızı yolcu edicez , başlasın yalnızlık günleri, tam da bir hafta );
Hepinize hayırlı huzurlu güzel bir gün diliyorum
Dun annemlere geçtik. büyük kızın kiyafetini bulmak icin. elbise hic bulamadım o renk. üst bulsam alt olmuyor. bi uzun kollu tişört aldım yeşil. altına şort alacağım artık oda siyah oluversin kilotlu çorabıda yeşil alırım.
sabahtan beridir evi temizliyorum. dahada bitmedi çok dağıtıyoruz biz evi onu anladım
e erken kalkan, yol alıyorpembis iyi yolculuklar demeden varmissin bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?