Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bu kadar olur
Bugun nıyetlıydım yarın da tutacaktım. Sahuru da yaptım yedim. Çayımıda demledim lavaboya bi gittim adet olmuşum. Hem de 13 gun erken. Hep böyle oluyor

Bu kadar olur
Bugun nıyetlıydım yarın da tutacaktım. Sahuru da yaptım yedim. Çayımıda demledim lavaboya bi gittim adet olmuşum. Hem de 13 gun erken. Hep böyle oluyor
Bu kadar olur
Ne 13 gün erken mi?????
Allah kabul etsin demeyi unutuyordum şaşkınlıktan.

Saol canım amin
Evet 13 gun erken
Yazdan beri bı cozutma var. Dr a gittim kitle dedi. E kitleyide aldılar temiz çıktı. Ben hala nıye duzensız adet oluyorum. 3-5 ay öncesine kadar 28. Gun de adet olurdum hep. Çok duzenlıydı. Ben menapoza mı giriyom yoksa

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Yeni haftamız hayırlı ve de uğurlu olsun :) hazırlanıp en geç bir saate yola çıkmalıyız. Malum benim okulum var öğleden sonraaaaaa

uyjkum vaaarr ( hic uyumadi gece yasirin uyanmasi an meselesi nollurr bes dakka uyuyim gunaydin bu arada sizlere pembisim sana da iyi yolculuklar destiny Allah korusub bu yasta ne menepozu

Herkese günaydın.
Yok canım, menapoz falan değildir şnş.

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Yeni haftamız hayırlı ve de uğurlu olsun :) hazırlanıp en geç bir saate yola çıkmalıyız. Malum benim okulum var öğleden sonraaaaaa
İyi yolculuklar.

uyjkum vaaarr ( hic uyumadi gece yasirin uyanmasi an meselesi nollurr bes dakka uyuyim gunaydin bu arada sizlere pembisim sana da iyi yolculuklar destiny Allah korusub bu yasta ne menepozu
Kıyamammmm.

Günaydın hanımlar,
Pembiş hayırlı yolculuklar cnm,
Destiny Allah kabul etsin , insallah bir sıkıntı yoktur operasyonun tesiridir herhalde..
Nfk, kolay gelsin aşûre bugün mü yapacaksın , ben de yapmak istiyorum da az porsiyonlu yapabilir miyim acaba ?
Biz de birazdan babamızı yolcu edicez , başlasın yalnızlık günleri, tam da bir hafta );
Hepinize hayırlı huzurlu güzel bir gün diliyorum

Allah kolaylık versin canım , Yasir öğle uykusundayken yat dinlen sen de mutlaka, başka türlü uyumaya fırsat olmaz ki..
Zümra geceleri uyumuyor mu, gaz sıkıntısı mı var , bizde de kızım fenaydı , reflüsü olduğundan gece gündüz kusar, tabii üst baş değişirken bebeğin uykusu açılır, derken yeniden karnı acıkır.. Tam bir kısır döngü yaşardık, o zamanki resimlerime bakıyorum da tamamen erimiş bitmişim gözlerin altı mosmor.. Ki ilgi bekleyen bir de abi abla olduğunda iş daha da zor , Annelik zor zanaat ); Allah yardımcımız olsun ..

günaydın canlar.. aşure gününüz mübarek ve yeni haftamız hayırlı olsun..

eşim dün gitti geldi, yarın oruç var şöyle sevaplı böyle mübarek.. ben de hiiç o taraflı davranmadım.
tabi bu nafile oruç istersen tutmayabilirsin falan dediyse de beni de gece kaldırıp
hazır sahur sofrasına oturtunca oruç şart oldu. oysa gün 12 saat. ben tam dayaklığım hea!
aşureyi de ya yarın ya çarşamba yapıcam artık bakalım..

ooh oohh sefan olsun.. anneanne, alışveriş, gezmek candır
ben de ilk kez kızı bırakıp markete gidince ay ne sevinmiştim. böyle uzun uzun baktım reyonlara..
süpermarkete gitmek bile gezmek olmuştu, nasıl iyi gelmişti..

Sabahtan beri yazamıyorum ya baglantıyla alakalı
ben de yazamadım evet bağlantıyla alakalı.
Dilanaz ve şeker portakalını boğucammmmmm. Nerdeler yahu?!?!? Bu topiğe en az bir yıldır yazmış olan hiçkimse habersiz bırakmamalı ortamı!! Ceza ver bunlara muhtarımmmm
ay ne diyim; sözümüzün hükmü mü var?
Hayal zaten çünkü benim oğlum uyuyup rahat vermezdi onca çocuğu bir arada bulmuşken
kudur kudur sonra elbet uyuyacak annesiii
Bu kadar olur
sen ben gibi misin? halis niyetle oruca niyetlenmişsin, istiyorsun katbekat aldın sevabını..

pamuk helvanın söylediği mantıklı geldi, belki operasyonla alakalı bi düzensizliktir.
ama düzensizlik de sinir bozucu. zaten biliyorsun ya, madem bu kadar dengesiz oluyor kanamaların.
günleri bi yere not al, kanama ve temiz günlerini. temiz günler 15 olmalı en az.. ona göre davranırsın..

harekette bereket vardır. sen alışveriş yapamadın, eniştenin takım yanlış hatırlamıyorsam yenildi
bu işten en şanslı efe çıktı. hayırlı yolculuklar canım, kazasız belasız inş..

uykusuzluk kadar anneyi zorlayan bi şey yok. 5 dk uyku için insanın canı gidiyor
inş gündüz rahat geçer, yasiri hiç babaanneye göndermiyor musun gündüzleri?

Ay bu uykusuzluklaranne olmak ne zor iş cidden

Menapoz değildir herhalde. O kadak gösterdik doktora :)
cevaba bak yaa, deliiii!
Allah kavuştursun canım. siz de sık sık anneanneye gidersiniz..

geçen sene ilk kez yaptım aşureyi, portakal ağacındaki tarife bire bir uydum.
(ama şekeri tadına bakarak daha az koydum) ve çook güzel oldu.
binadaki insanlar bile samimiyetle çok beğendiklerini söylediler. tarif muntazam. ölçüyü yarıya indirerek yapabilirsin.
bir de tam ölçüyle bile öyle kazan kadar aşure olmuyor. geçen sene 7 kase kadar binaya dağıttım
anneme bir küçük kavanoz anca götürdüm, bize de 3 kase kaldı.. artık tadına bakarken fazla mı yedim bilmiyom

Dun annemlere geçtik. büyük kızın kiyafetini bulmak icin. elbise hic bulamadım o renk. üst bulsam alt olmuyor. bi uzun kollu tişört aldım yeşil. altına şort alacağım artık oda siyah oluversin kilotlu çorabıda yeşil alırım.
sabahtan beridir evi temizliyorum. dahada bitmedi çok dağıtıyoruz biz evi onu anladım

Biz vardık kızlarrrrrrrrr. İyi yolculuklar dilekleri için teşekkür ediyorum

Nfkcım aynen dediğin gibi en şanslı oğluş oldu. Takımın yenilme olayından hiçççç bahsetmeyelim bile aşureeeeeeeeeeee <3

Destinycim bence de operasyon sonrası sapıtması yaşıyosun. Allah korusun menapoz olsa zaten hormon testinden çıkıyo

Pamuk helvam benim oğluş da maşallah çok eğlenceli(!) bi bebekti ama ben hiç erimedim çünkü yedikçe yedim kafayı yememek için hahhaha

Eve gidicez, yemek hazırla, duş sonra da okul. Yine de değişiklik güzel oldu :)

born uykusuzluk ilk ayin kaçınılmaz sonu. benbu karem'de uyku yyönünden hic cekmedim. Allah dağına göre kar veriyor. yoksa hamilelik nasıl geçerdi. bu günlerde geçecek inşallah

destiny banada operasyon sonrası düzensizlik gibi geldi. Allah korusun ne menapozu

Ya aslında bu durumda veliler iletişimde olsanız da biri bulsa diğerlerine haber verse dimi???? Ama senin kombin de çok mantıklı

Bornum sana yazmayı unutmuşummmmmm. Kolay gelsin canım ya kvye yollasan Yasir paşayı Zümra uyurken ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…