Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bu oğlum çok komik yaaaaaa. Konuşamadığı için evet diyemiyor ya başını evet anlamında sallayarak cevap veriyor. Ama sorun şu ki yatarken bunu yapamıyor :) altını değiştirirken sohbet ediyoruz bir anda kalkmaya çalıştı. Tabi ben etraf batacak diye izin vermemeye çalıştım ama çok coşunca izin verdim. Kalktı kafasını evet anlamında salladı geri yattı. Meğer oğlum bana cevap vermeye çalışıyormuş bi evet dese de kurtulsammmmmm :)

Bu tarz benim yarışmasını izliyor musunuz?? Az önce bi baktım da; bu kızlar ne kadar zayıf yaaaa çok sinirrrrr :)

Aryam hoşgeldin
Ben yokum ya bu hafta sonu sohbetin gözüne vurmuşsunuz valla Merak etme burdada pişti olunabiliyo:)

Destiny nasıl geçti kız misafir ağırlamaların?????
Geberdim loo:)
Çok yoruldum. Sırtım ağrıyor yıne
Dün eşimin amcası geldi yatıya kaldı sabah bi kahvaltı telaşesi. Saat 10 da uçağa bindi gitti. Sonra saat 1 de dunurler geldi boludan:) onlarda az önce gitti. Ceylin hıc uyumadı. Şimdi uyutmayacalısıyorum ama bizimki pasif direnişte

Onların işi de zor be
Despot ana bi de konusamamak cabası:)
Bu tarz benim yarışmasını izliyor musunuz?? Az önce bi baktım da; bu kızlar ne kadar zayıf yaaaa çok sinirrrrr :)
Ay o ne salak bi programdır ya. Hele o nur yerlitaş mı ne

Owwwww dünürlerrrr kız senin kardeş evlense de siz buraya geldiğinizde görüşsek

Onların işi de zor be

Ay o ne salak bi programdır ya. Hele o nur yerlitaş mı ne

Çok eğlenceli buldum ben hahahahha. Uzun zamandır boş bişiler izleyemiyordum iyi oldu valla örneğin şuan eşya hazırlayacağıma oturdum tv izliyorum :) ama hakkım yani iki saattir yazılı sorusu hazırlıyorum. Hazır yeri gelmişken de ilk sınavlar başladıysa bu dönem biter arkadaşşşşş

Ocak şubat gb 2. Çocuk çalışmalarına başlayacağız nasipse, gecen gece akibetimi düşünüp uyuyamadım sabaha kadarrr!!
Hadi hayırlısı bakalım.

10 kasımda bizimkilerin gösterisi varmış. kızlar tarladaki bakla olacakmis yesil düz kiyafet istemis ortmenimiz. elbisemi alsam acep
Bence de tayt ve tişört en iyisi.

Ben birincileri geçen hafta yaptım hatta okudum bile.

Günaydın.
Bizimki balığın yüzüne bile bakmadı. Avm'de şurada burada görünce ayrılmak istemeyen, ağlayan çocuk hiç itibar etmedi. Sıpa dedim, anlamadaydım keşke.
Bu sıpalar çok ayran gönullu. Elde edinceye kadar hersey:)
Evet o sahnede superdi. Nazi zulmüne ugrayanlardan en çok çığırtkanlıgı ajitasyonu yapan da yahudiler
Ya ne gıcıksın pembiş
Oynamıom küstüm
kaloriferlere as, acil olanlar hemen kurur.. ütü de basabilirsin, çoğu nemini alır.
Born sen ve ben ortak bi kurutma makınası alak:)
Kızlar şunlardan kullanan var mı ?

http://www.vakumluposet.com/pinfo.asp?pid=13

Kullanılmayan Yorgan yastık için almak istiyorum, bir de dantel vs hiç elimi sürmediğim çeyiz eşyalarını koymak için..
Kullanmadım canım. Ama cok kırıstırıyo dıye duydum
Kakadan sonra ıslak mendille çişden sonrada wc kagıdıyla siliyorum. Yatırarak değil çökmesini sağlayarak poposunu siliyorum
Ay çok şekerler senınkıler ya:)

Buyrun cenaze namazına

Senınkı memeden sıkılmış annesi soğanı kırıp cucugunu yıyecek kıvama gelmiş:)
Yogun ve guzeldı gercekten. Sevıyorum misafiri:)
Bende yüncü oldum valla:) eskiden diğer şeyleri seviyordum şimdi tam tersi, yün güzel oluyor, ne terletiyor ne üşütüyor:)
Yun guzelde temizlemesi falan. Kv vermişti yun yorgan. Kullanıyorum. Gecen bı kuru temizleme buldum 50 ye yıkıyolarmış cok sevındım

Kızlar ben bu instagramı baştan silip yükliycem gıcık oldum
Yazılara koptum
Orhun kitabeleri
Pembiş her lafın ayrı vukuat hahaha
Ben de ing istiom ya hepınızı gormek istiom ama ingden nasıl ulaşcam
Ocak şubat gb 2. Çocuk çalışmalarına başlayacağız nasipse, gecen gece akibetimi düşünüp uyuyamadım sabaha kadarrr!!
Hadı kolay gelsın bacım:)
10 kasımda bizimkilerin gösterisi varmış. kızlar tarladaki bakla olacakmis yesil düz kiyafet istemis ortmenimiz. elbisemi alsam acep

En ıyısı tayt tişört bencede. Yada etek çorap tişört
Bız evlenmeden de felıcez ama ne zaman olur bılmıyorum. Daha bohça göturecez damada:)
Eğlenceli bişeyler arıyosan tv8 de utopya basladı acaip kavga var:) bayılırım kavga izlemeye:)
Hadi hayırlısı bakalım.

Eneee hamarat kız
Bizim bu hafta baskıyo ılk sınavlar. Daha soru hazırlıcam. Allahım sana geliyorum

Sen de iyice geçmişe gidip acısını çıkardın yorumların haaaaaa

Buluşma olayını şimdiden kocacana söyledim ama işte yemek olayı olursa bişi yapamam neyse inşallah denk gelmez diyelim.

Kız buraya geldiğinizde kaçabilirsen görüşelim valla. Ama biraz hengame oluyo ya kaçamazsan da başka zaman artık deriz napalım :)

Yok yok ben bunları izlemek istiyommmm

Artık ing var benimde ekleyinbenide Oraya gelirsek mutlaka ayarlamaya çalısırım görusmeyi canım. İnşallah

İkinci günaydın mesajım bu. Sanırım bizim evin netinde bi sıkıntı var.

Herkese günaydınnnnnn. Güzel bir pazar olsun inşallah :)

Biz İstanbul yolcusuyuz

Kız
kız ben bayılıyorum nur yerlitaşa:) ne hatun yahu, gül gül öldürüyo beni.
Helal bu arada sana, halletmişsin allahtan, yarın da dinlenirsin inş
Onların işi de zor be

Ay o ne salak bi programdır ya. Hele o nur yerlitaş mı ne[/QUOTE

Son düzenleme:
Ben
Hadi hayırlısı bakalım.

hala yapmaktayım, bu hafta 1, sonraki hafta 2 sınav yapıcam. Yarısı gitti, yarısı kaldı diyelim. Cidden ne çabuk geçiyor bu yıl, yada ben koşturmaktan bişi anlamıyorum

Bu arada günaydınnnn.... Bugün kahvaltı, toplanma,eve gitme işleri var inşş

Pembişim ben sana evde yayıl derken hayatta yapmayacağını biliyordum zati hadi iyi yolculuklarr

İkinci günaydın mesajım bu. Sanırım bizim evin netinde bi sıkıntı var.

Herkese günaydınnnnnn. Güzel bir pazar olsun inşallah :)

Biz İstanbul yolcusuyuz
Hadi hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…