kızlar bişe diycem bu kan ilacını pastik kaşıkla birde 8 damla demişti doktor bize ee nası lvercem emmeden öncemi sonramı aç tok :44:
bir4de 8 damlaı bir anda mı vercem
Çok teşekkür ederim canım.. hemen linki vereyim..
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...canlisi-cana-yakin-kadinlar-kulubu-uyesi.html Burdan bana
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html burdan cena ya
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581104-olmazsa-olmaz-kadinlar-kulubu-uyesi.html Burdan da karakız a oy verebilirsin canım..
canım ben silikon kaşıkla veriyorum 8damla kaşığa damlatıp bikerede yutturuorm eger içmek istemezse mandalina damlatabilirsin demşti s.ocagndakler genelde sabah kalkınca veriorm zaten ac oluolar altını degişesiye etrafı toplayasıya vakit gecıo sonra emziriorm ben yani açken vermiş oluorm.
kızlar bişe diycem bu kan ilacını pastik kaşıkla birde 8 damla demişti doktor bize ee nası lvercem emmeden öncemi sonramı aç tok :44:
bir4de 8 damlaı bir anda mı vercem
Kızlar biz daha kan damlası kullanmaya başlamadık.. Hemşire elimde yok siz alın demişti.. bizim eve yakında eczane yok bizde alamadık.. Birkaç gün sonra s.ocağına gitmeyi düşünüyorum o zaman verirlermi ki..?:44:
valla bu sağlık ocaklarına benim pek güvenim kalmadı. ne devit 3 alabildim ellerinde yoktu,nede kan damlası. nedense hep kalmamış oluyor. burdada daha önce elimizde kalmadı muhabbetini okumuştum.aslında elimizdekiler bittikçe sağlık ocağından ücretsiz temin etmemiz lazım
onu bilmiyormda canım şimdi vercemDemir ilaçlarının etkisini gösterebilmesi icin süt ürünleriyle almayın diyorlarlar bence ilacı vermeden yarım saat once ve yarım saat sonra süt vermemeye çalış.
Bu arada benim İstanbul'daki doktorum demire 6. Ay başlatacaktı burada kontrole götürdüğüm doktor baslat dedi ferro sanol verdi eczacıda ferro sanolun damlası piyasada artık yok dedim ferrum verdi doğrumu acaba ?
bebeğin kaç kiloysa o kadar damla vericen canım.9 kilo olunca 9 damla.plastik kaşıkla ver ve iki emzirme arasında vermen lazım.demir damlasının sütle buluşması için en az yarım saat olması gerekiyor.emzirdin diyelim en az yarım saat sonra damlayı verebilirsin ve damlayı verdikten sonra bebeği en az yarım saat emzirmeyeceksin yada devam sütü vermeyeceksin. amma açıklama yapmışım hee :))
ben de ki bitmeden hemşire veriyor al dursun evinde diye
onu bilmiyormda canım şimdi vercem
verdiğinde 7,200 kiloydu 8 damla ver demişti şimdi 8 kilo acaba 9 damlamı vercem yani şuan elma armut püresi verdim hemen vereyim
benimki 5,500 kiloydu hemşire 6 damla ver zaten birazını tükürüyorlar,kilosu arttıkça damlanın sayısınıda arttır dediydi. seninkide 8 küsür kiloysa 9 damla verebilirsin.
ahh ahh 9 damla verdim şimdi 8 damlasını nerdeyse kustu ben verdim ksutu 6 7 dalasını içmiştir
birde ağzını kitliyor arkasından elma armut verdim pedutusada böyle yapıyor ama calpolu şap şup içiyor :26:
benimkide kilitliyor ağzını.artık kaşıkla ne versem bebe kan damlası verecem zannediyor ağzını kilitliyor
herkese meerhabaaa
bugun evi süpürdüm doğumdan sonra saçlarım dökülüyodu halılar hep saç kılı olmuş :)
vileda ile yerlerı sildim banyoyu temizledim
çamaşırları attım makineye
bulaşıklarıda attım
banyo yaptım saçlarımı kuruttum
gene bi sürrüüü döküldü
yemeğimi yapıcam bırazdan domatesli kabak yemegı :) yanına pilav
oğlanın altını degıstırdım emzırdım uyuttum
çayımı aldım hemen kkye :)
ole rahatladımkı üzerimden buyuk yük gitti
eşimde yarın izinli gündüz kvlere gidelim dedı
ıyı dedım bende aslında gıtmek ıstemıyorum
kadına bı turlu ısınamadım ben neyapsam tersını öneriyo bana
unıbabyın ıslak mendıllerıne alkollu onlar dedı gecen gun :)
neyse oğluşumda 2 gündür kaka yapmıyodu az once yaptı
ohh bende rahatladım süreklı aklımdaydı
kan ılacımı yapmamasına sebep oluyo acaba bugun vermedım yaptı
bu kan ılacını vermessek nasıl olur
verdıgımızde ne yararı oluyo
kafam karışık
Hoş bulduk canım iyiyim sen nasılsın
Anket çalısmaları nasıl gidiyor telden görünmüyor anketler oylar nasıl?
Demir ilaçlarının etkisini gösterebilmesi icin süt ürünleriyle almayın diyorlarlar bence ilacı vermeden yarım saat once ve yarım saat sonra süt vermemeye çalış.
Bu arada benim İstanbul'daki doktorum demire 6. Ay başlatacaktı burada kontrole götürdüğüm doktor baslat dedi ferro sanol verdi eczacıda ferro sanolun damlası piyasada artık yok dedim ferrum verdi doğrumu acaba ?
Bu ifadelerde iyimis
ağzı demir gibi koktu yavrumun resmen pas kokuyor
12 dakika önce uyuyan kızım uyandı.Çocuğu 30 dakikadan fazla uyutamadım gitti.
Mrb arkadaşlar 3 gündür çok hastayım grip ve bronşit oldum mecburen antibiyotik kullanıyorum allah tan annem gelip gidiyor hergün oğlumu maskeyleyle emziriyorum inş en kısa zamanda toparlanırım oğlumu öpmeyi koklamayı özledim bu arada bugün Bursa'ya ilk kar yağdı inş rahat sağlıklı bi kış geçiririz hepimiz bebişlerimizle
ah kardeeeeş! o işin sırrına vakıf olan varsa, formülü bana parayla bile satabilir
benim kız en erken 12.30da yatıyor çünkü.. ne yaptıysam erkene alamadım uyumasını..
gece uykusu hamdolsun iyi, hani uyanıp uyanık kalmıyor, emip uyuyor.. ama geç yatıyor işte..
akşam belli bi saatten sonra uyutmayayım, erken yatsın dedim..
ıııh :100:
agresifleşiyor, hatta krize giriyor.. yine aynı saatlerde yatıyor,, gece 2ye kadar yolu var..
annem geldı de ole yapabıldım yoksa mümkünmüayyy negüzel işlenmişin ben yemegi anca yapıorm vala haftasonu kociş evde olursa o arada işlerimi hallediorm bizim paşa durmuo yoksa...demir ilacı kabızlık yapabilirde bizimkinde hiç yapmadı ama belki verdiğin ek gıdalardnda olmuş olablr şu saç dökülmesine bi çare bulsak ne iyi olur benimde doğumdan önce 1tel saçım dökülmezdi şimdi tonla dökülüo kansızlık mı vardr nedir ama hayatta kan ilacı içemem dökülürse dökülsün napim...
Mrb arkadaşlar 3 gündür çok hastayım grip ve bronşit oldum mecburen antibiyotik kullanıyorum allah tan annem gelip gidiyor hergün oğlumu maskeyleyle emziriyorum inş en kısa zamanda toparlanırım oğlumu öpmeyi koklamayı özledim bu arada bugün Bursa'ya ilk kar yağdı inş rahat sağlıklı bi kış geçiririz hepimiz bebişlerimizle
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
kızlar bunu söyleyeceğimi düşünmezdim ama..
en komik üyeye aday gösterilmişim..
bari oy verin de 'maskara' olmayak
Benim oğlanda eskiden 10:30 da yatar sabah 8:30 da kalkardı çok dakiktik bi gün bi şaştı uykusu o gün bügündür gece 12:30 1:00 gibi uyuyoruz bende çok geriye çekmek istedim ama olmuyor malesef artık 6.aydan sonra toparlarım diye düşünüyorum inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?