- 8 Ağustos 2011
- 12.542
- 14.654
- 498
kızlar hangi baston puseti aldınız?
eşime birkaç kez söyledim ama gereği var mı, zaten yaşını doldurunca yürüyecek diyoo
ama havalar iyi olunca çıkarım ben.. diyorum..
yoooo, yalnız olmaz diyoo
ben de vermiştim çok önceden senden iyisini mi bulacaklarhttp://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
kızlar bunu söyleyeceğimi düşünmezdim ama..
en komik üyeye aday gösterilmişim..
bari oy verin de 'maskara' olmayak
hoşgeldinnn umarım bundan sonra daha da faydalı olur...ben de ücretsiz izindeyim kimbilir daha ne kadar sürer belli de değil...Merhaba Hanımlar,
Aylar sonra aktif kullanıcı olacak vaktim oldu bir anda temmuz yazan heryerden sesimi duyurmaya çalışır oldum :))
aylardır herkes gibi bizimde bir sürü sıkıntımız oldu çaresizlikten şaşmıştım bilseydim burdan sizinle bir çok şey paylaşabilirdim deneyimleriniz faydalı olabilirdi kendimi o kadar eve kapatmışımki bilg ı açacak vaki olmamış aylardır nitekim doğum iznim biti bebişim artık annemde bende işten fırsat buldukça göz gezdiriyorum
sesimi duyan varmı :)
beeeen!Merhaba Hanımlar,
Aylar sonra aktif kullanıcı olacak vaktim oldu bir anda temmuz yazan heryerden sesimi duyurmaya çalışır oldum :))
aylardır herkes gibi bizimde bir sürü sıkıntımız oldu çaresizlikten şaşmıştım bilseydim burdan sizinle bir çok şey paylaşabilirdim deneyimleriniz faydalı olabilirdi kendimi o kadar eve kapatmışımki bilg ı açacak vaki olmamış aylardır nitekim doğum iznim biti bebişim artık annemde bende işten fırsat buldukça göz gezdiriyorum
sesimi duyan varmı :)
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/385814-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.htmlben de vermiştim çok önceden senden iyisini mi bulacaklarya bu arada 1000 kişi sormuştur ama şu altta eskiden hamilelik için yaptığımz bebekler için olanından olan takvim nası yapılıyo :).
kan ilacı kullanıyormusunuz ya ben kullanmıyorum bir kere verdim ağladı ondan başka da vermedim
ah kardeeeeş! o işin sırrına vakıf olan varsa, formülü bana parayla bile satabilir
benim kız en erken 12.30da yatıyor çünkü.. ne yaptıysam erkene alamadım uyumasını..
gece uykusu hamdolsun iyi, hani uyanıp uyanık kalmıyor, emip uyuyor.. ama geç yatıyor işte..
akşam belli bi saatten sonra uyutmayayım, erken yatsın dedim..
ıııh :100:
agresifleşiyor, hatta krize giriyor.. yine aynı saatlerde yatıyor,, gece 2ye kadar yolu var..
Dost canlısı olarakm sana verdim ben cnm oyumu:107:
Ben ve karakız var canım..cena ya oy verdim başka kim adaydı burdan
Aslında ben seni olmazsa olmaza yazmıştım ama neden öyle oldu anlamadım..:26: evet bir kişinin oyuyla olmuyor.. ortak olarak veren bir kaç kişi varsa alınıyor listeye..ayşecik de uykusu gelince hemen gözlerini ovuşturuyor..
bence uykusu gelince yaptığı bi şeydir.. uyku işaretidir..
hoşbulduk cicimm
sanırım aday olmak için birden fazla kişinin önermesi gerekiyor,,
yakaladımmmm! biri de sensin
bööörek talan oldu şekerimyeni yemek yapınca çekerim resmini
canım o bölgede bir iki site var, geri kalan hep bağımsız tek binalar..
burada kar yağıyor, tutmuş da..
her ne kadar vakit geçmiyor diye düşünsen de..
sayılı zaman tık tık geçip gidiyor.. uykusuz gazlı gecelerde hatırlarsın bu dediğimiii
ah kardeeeeş! o işin sırrına vakıf olan varsa, formülü bana parayla bile satabilir
benim kız en erken 12.30da yatıyor çünkü.. ne yaptıysam erkene alamadım uyumasını..
gece uykusu hamdolsun iyi, hani uyanıp uyanık kalmıyor, emip uyuyor.. ama geç yatıyor işte..
akşam belli bi saatten sonra uyutmayayım, erken yatsın dedim..
ıııh :100:
agresifleşiyor, hatta krize giriyor.. yine aynı saatlerde yatıyor,, gece 2ye kadar yolu var..
karlar düşeeer...
düşer düşer ağlarıııııım
hep igdaaaaş faturasını anarıııııııım
Yaaa Cena'mm öyle deme neden maskara olasın ki.http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
aman, suss!!!
benim oğlanı evde babası kucağında tur attıyor.
oynatıyor iyice yorulunca 9.30 en geç 10 gibi yatıyor.
dizlilerimide rahtça izliyorum
ben dediğini denemişim bacım..
Bence gündüz çok uyutmamak gerekiyor.. ben mümkün mertebe uyutmamaya çalışıyorum.. Mesela şimdi 12de uyudu 2de kalktıysa akşam namazına kadar uyutmuyorum.. zaten kerahette pek uyutmak istemiyorum sünnete aykırı olduğu için.. namazdan sonra 5yada 6 da yatıyor.. 5de yattıysa 6 da, 6da yattıysa 7 de kalkıyor.. sonra Allah'ın izniyle 9 gibi uyuyor.. ben böyle yapmaya çalışıyorum.. siz gündüz ne kadar uyutuyorsunuz ki?:44:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
doğalgaz kötü olur muu?!
bu doğalgaz iyimi kötümü anlamadım
en çok da istanbuldakiler,i şikayet ediyor.
bizim buralarda çoğu kişi memnun.TOKAT,da
seneye bizim siteninde geçeceği söyleniyor.tvde görüyorum hep şikayet,şikayet
öyle ise hiç geçmeyelim.bzim merkezi sistem gece oğlana bazen sadece battaniye örttüğüm oluyor.
yook canım yaa,, sitem etmiyorum, işin şakası buuYaaa Cena'mm öyle deme neden maskara olasın ki.. Sen bizim gözdemizsin.. Öyle düşünme lütfen..
saoool canım beniiiiiiiimCena'mla dalga geçen olursa fururum oni...Eki Görüntüle 582497 Eki Görüntüle 582498 Hakikaten nasıl olmuş bu acaba..:26:
bugün ramazan borcundan 3. günü tutuyorum..
günler kısa, neredeyse 12 saat.. çoğu uykuda geçiyor zaten.
bol su içiyorum..
hamdolsun süt de etkilenmedi..
emzirme durumu olmasa ardarda tutardım hepsini..
şimdilik pazartesi perşembe..
ilgililere duyrulur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?