busmai nasılsın hayatım..Gelinini beğendin mi?
kapıya asılan hoppalaları bilemem ama bu yerden olanlardan bizimkisi şu kraftınkinden gayet kullanışlı bizim bi şikayetimz yok oğluşta çok sevdi..
alemsin kuzum
beğendim beğenmez olur muyum
senin kızını beğenmeyen ölsünbenimki laz uşağı, seninki dadaş kızı
evet canım kapıya asılanlar güvenli değilmiş
alemsin kuzum
beğendim beğenmez olur muyum
senin kızını beğenmeyen ölsünbenimki laz uşağı, seninki dadaş kızı
evet canım kapıya asılanlar güvenli değilmiş
Bence vardır araştırmak lazım.. Zaten üzerinde Türkçe açıklama var baksanakızlar bundan trde varmı yaaa hemen alalımmmmmmmEki Görüntüle 583371
cumayı kaçırmışım eşim diyor namazamı gidecektindua edecektim selayla ezan vakti hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yürüteç işimize yarar diye düşünüyorum.Yemek yaparken yanımızda sevimli sevimli dolanırlar.aynı durumdayız canım senle bende çok kararsız kaldım bu konuda yaa hoppalamızı kullanıorz biz yürüteci kullanmaya biraz daha gec başlıolarmış bazı doktorlarda yürüteç istemıolarmış insan ne düşüncegni şaşırıor vala
Bence vardır araştırmak lazım.. Zaten üzerinde Türkçe açıklama var baksana
Sen genede et duanı Cuma günü duaların ne zaman kabul olacağı belli olmaz..
kızlar oğlum çok kötü düştü ağlamaktan helak oldum bnm yüzümden mutfağa kdr gidip hmn gelecektim bi de baktım yerde alnı mosmor çok kötüyüm doktora götürsem mi acaba
Bizimkide cok memnuniyetsiz soylenipduruyo.su bebegin ishali bi bitse yaa
kızlar oğlum çok kötü düştü ağlamaktan helak oldum bnm yüzümden mutfağa kdr gidip hmn gelecektim bi de baktım yerde alnı mosmor çok kötüyüm doktora götürsem mi acaba
kızlar bundan trde varmı yaaa hemen alalımmmmmmmEki Görüntüle 583371
Kızlar dün Kv'deye gidiyorduk aksam arabayla, esim kullaniyordu.Kafamı sol tarafa cevirmemle transit bir arabanın bize doğru hızla geldiğini gormem bir oldu.Halil diye nasil bağırdılar eşim anında frene bastı ama yinede transit freni tutturanayip çarptı.öyle bir savruldukki anlatamam o korkuyla kızımı öyle bir sıkmisimki elime tırnaklarını gecmis.çok şükür karşı taraftada bizdede bişey yok.Arabalarda hasar var çok şükür mala geldi allah korudu bizi ama çok etkilendim.sadaka ayırdım.Allah evlatlarımızı bize bağışlasın.
Kızlar dün Kv'deye gidiyorduk aksam arabayla, esim kullaniyordu.Kafamı sol tarafa cevirmemle transit bir arabanın bize doğru hızla geldiğini gormem bir oldu.Halil diye nasil bağırdılar eşim anında frene bastı ama yinede transit freni tutturanayip çarptı.öyle bir savruldukki anlatamam o korkuyla kızımı öyle bir sıkmisimki elime tırnaklarını gecmis.çok şükür karşı taraftada bizdede bişey yok.Arabalarda hasar var çok şükür mala geldi allah korudu bizi ama çok etkilendim.sadaka ayırdım.Allah evlatlarımızı bize bağışlasın.
canım geçmiş olsun para bastır geçrekten eski yöntem ama ağrısınıda morluğunuda alıyor Allah daha kötülerinde korusun geçmiş olsunkızlar oğlum çok kötü düştü ağlamaktan helak oldum bnm yüzümden mutfağa kdr gidip hmn gelecektim bi de baktım yerde alnı mosmor çok kötüyüm doktora götürsem mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?