gece ağluyormu sizinkiler uykusunda
Bizim kız tespih görünce heyecanlanıyor..kızlarrrr benim oğlum kumanda yiyoo
sizde var mı böyle bişey kumandayı görünce deliriyo resmenn
hay maşallah!!canım bizde iyiyiz allaha şükür sürekli herşeyi ısırmak ve ağzımıza görümek istiyoruz sadece
evet dediğin gibi yavaş yavaş düzenim kurulmaya başladı hamdolsun ama sabahları gene yetişemiyorum erken kalkmama rağmen bazı şeyleri akşama yapacağım
artık yorgun olduğum için melisayı yatırınca hemen bende yatıyordum şimdi birazcık daha ayakta kalacağım
tarhana çorbasına başladık biz beğendi biraz yiyor ek gıdaları yavaştan tamamladık sanki hepsi az az ama düzenli saatlerde veriyoruz
bakalım artık tam geçiş yaptığımızda problem çıkarmaz sen ne zaman başlayacaksın ek gıdalara
kayınpeder 6-7 sene olmuş vefat edeli.cena,cım gelin kayınvalide yakın oturmak zor iş.
sen yinede dengelri sağlamış görünüyorsun.
birde kayınvalidenin eşi yokmuş .görümcenle birliktemi kalıyor?
başka gelini varmı?şimdi birlikte gitmeti teklif etsniz ilerde tek başınıza başka
biryere gittiğinizde alınırmı?yine çağrılma beklermi?ne çok soru sordum sabah,sabah
eneeeem, bizimki bi dene pırtlatıcak diye ne sıkıntılar çekiyoz..:
Bu arada alttan iki dişimiz zaten çoktaaan çıktı, üstten de 4 tane incimiz geliyor yoldalar. Bu hızla ben
M oğlan 32 dişi tamamlar yakında
bostancı civarında e5 üstünde hello diye bi bebek çocuk mağazası..yahu burası neresi merak ettim
biraz geç yazıyorum ama gerçekten çok takdir ettim seni yaa bende dipdibe oturuyorum ama sendeki anlayışın yarısı yok bende ama kv tamamen seninki gibidir hiç iş istemez ben artık utanır yaparım koca tencere yemekler yapar getirir bi laf söyledim mi darılmaz hiç çat kapı gelip zor durumda bırakmaz çocuğu sınırsız bırakabilirim ama ben kendi pimpirikliğimden bırakmam ama işte bunları yazarken şunu düşündüm ki sende kayınpeder yok snrm biz de o var ve herbirşeylere karışır eşim hala biçok konuda onun sınırlarında yaşar ben de ona patlayamadığım için sanırım tüm hıncımı kvde den alıyorum ama biz bi mahallede koloni halinde yaşıyoruz eşimin tüm akrabaları aynı mahallede benim ise burada kimsem yok ama eşim 30 yıldır aynı muhitte benim bir tek arkadaşım bile yok çünkü çalıştığım okullar hep uzak semtlerdeydi ve artık ücretsiz izinde olunca iyice kafayı yedim yani şöyle daralınca hiç değilse annene falan gidip belki kafan rahatlıyordur ben burda çok yalnızım ve sürekli daralmaya başladım konuyu nerden nereye getirdim ama senin mevzunda ben hemen sorun çıkarırdım sorun çıkarmasam da eşim bu anlayışımın kıymetini bilirmiydi o da var senin eşin de ortaya bulmayı biliyor anladığım kadarıyla vallahi bravo çok takdir ettim sen böyleysen ayşecik kimbilir nasıl olcak yasir paşamla talibizzzzzz
canım, senin durum bizimkinden 2 boyut kadar farklı..senin kayinvaliden oyle anlayisliysa beraber gidebilirsin bence en azından cocugu bırakıp esinle bi yürüyüşe falan çıkarsın bizde bu yaz tatile gidecektik dogum olacak malum benim biraz zor gibi ama eğer gidersek annenler falan kalabalık gitmek isterim ne kadar çok insan okadar yardimci diyorum ben
ben de dünden beri düşünüyorum, sizin yorumlarınız olaya farklı açılardan bakmamı sağladı..ben de senin gibiyim, üstünü örterim dargınlık olsun istemem alttan alırım ama maalesef unutmam..
gördüğüm şu ki biz ne kadar verici olursak karşı taraf daha fazlasını istiyor ve hayatımıza dahil ettikçe daha fazla şeye karışma hakkı görüyor.
ilk sefer yalnız yaparsınız tatili ,sonra onunla gidersiniz. ya da ilk sefer onunla gidersiniz sonra yalnız gidersiniz..duruma göre sen seç.
ama yalnız da birşeyler yapın, etrafta birileri olmadan kendiniz başarın
selamlarrr..anketlerı yaptık temmuz annelerı lehıne tabıı hepsıı:)vatana mıllete hayırlı ugurlu olsun...pasa uyuyorken yazayım dedım..ya hanımlarr ev ıslerıne yetısemıyorum ben malesef haftada bır supurge acar oldumm..camasırdı oydu buydu derken yoruluyorum yoruluyorum ama gerı dönup baktıgımda dagınık bı salonn goruyorum yınede...bırde vıcdan azabım var..akıl alayım bıraz sızden..hamılelık oncesı 5 vakıt namaz kılıyordum 2 ay kadar yaptım ama sonra bulantılardı;mıdemde gastrıt sorunu yasadım derken bıraktım..gecenlerde yıne baslıyayım dedım ama beceremedımgece en az 5 kere uyanıyoruz paşa sagolsun..sabah namazına uyku tatlı gelıyor ne yalan soyluyeyım boyle olunca..gun ıcındekı vakıtlerdede uyanık oluyor genelde bızımkı..;uyuyuncada bı ısın ucundan tutuyorum..bu konuda bı duzen oturtamadım sızler bunu nasıl cozdunuz?
Uyku arasında zaman zaman ağlıyorlar.Ayrıca kardeşimin kızını da yaklaşık altı aylıkken epilepsi teşhisi kondu.Şu anda 18 aylık .Anne için zor bir durum.Kardeşim bir deri bir kemik kaldı.Onunla birlikte biz de...Umarım senin yavrunda bir şey yoktur.Kardeşimin hatası ilk doktorun sözüne inanarak ilaca başlaması oldu.İlaca gerek yokmuş.İkinci götürdükleri doktor epilepsi olmadığını ama bu ilaçların birden kesilemeyeceği için iki yıl kullanmaları gerektiğini söyledi.Kardeşim buna da ayrı kahroldu.Demem o ki sakın bir doktorun sözüne güvenme.Kardeşiler İstabul'da bir prof.a götürdüler.Bu işler biraz da kader.Kaderden öteye geçilmiyor.Allah cümlemizin evlatlarını korusun.Ama ihmal etme canım.gece ağluyormu sizinkiler uykusunda
bizimki de telefona müptela.. nasıl takip ediyor.. ulaşmak için her şeyi yapıyorkızlarrrr benim oğlum kumanda yiyoo
bizimki bazen kabus görüyor sanırım.. eşime diyorum inanmıyor..gece ağluyormu sizinkiler uykusunda
kızlarrrr benim oğlum kumanda yiyoo
amin benim annem deneyimli o yüzden ilaç kullanılmıcanı ağır ilaçlar olduğunu bir anda kesilemiceni söyledi inş geçerUyku arasında zaman zaman ağlıyorlar.Ayrıca kardeşimin kızını da yaklaşık altı aylıkken epilepsi teşhisi kondu.Şu anda 18 aylık .Anne için zor bir durum.Kardeşim bir deri bir kemik kaldı.Onunla birlikte biz de...Umarım senin yavrunda bir şey yoktur.Kardeşimin hatası ilk doktorun sözüne inanarak ilaca başlaması oldu.İlaca gerek yokmuş.İkinci götürdükleri doktor epilepsi olmadığını ama bu ilaçların birden kesilemeyeceği için iki yıl kullanmaları gerektiğini söyledi.Kardeşim buna da ayrı kahroldu.Demem o ki sakın bir doktorun sözüne güvenme.Kardeşiler İstabul'da bir prof.a götürdüler.Bu işler biraz da kader.Kaderden öteye geçilmiyor.Allah cümlemizin evlatlarını korusun.Ama ihmal etme canım.
bizimki bazen kabus görüyor sanırım.. eşime diyorum inanmıyor..
aynı filmlerdeki gibi gözler kapalı, bi sağa bi sola dönüp inliyor.. ben uyandırıyorum,, yoksa ağlayarak uyanacak
(ALINTI)dunyanın en guzel iletisimi anne ile bebek arasında emzirmeye yonelik olan. yapısacak memelerine, gozgoze geleceksin, ilerleyen zamanlarda ellerini de kullanacak minik. tutacak senin memeleri biberon tutar gibi:) senin urettigin sutle buyuyecek bebek, var mı otesi?
evet bir takım zorluklar da var! memeler catlayacak, belki yara olacak. uykusuz geceler gececek bir suru. ama inan agladıgında memeyi verince bebekcige susacak ya, memeyle mutlu olacak ya iste o anlarda sen tum bu zorluklaarı unutacaksın.
bir kadınının yasayabilecegi inanılmaz guzel bir deneyim emzirmek,
kimse mahrum kalmasın!
Ben de namaz kılarken ana kucağına koyup ağzına da emzik veriyorum.Çok zor kıldığım günler de oldu.Özellikle hem abdest alıp hem de namaz kılmak zorundaysam.Abdestim varsa daha kolay.Ama Allah'a şükür bu zamana kadar hep kıldım.Ben de seninle aynı fikirdeyim.Bizi namaz kılarken görmesi çooook önemli.Benim büyüdüğüm çevrede böyle şeylere pek önem verilmezdi.Şöyle ki erkekler cumaya bile gitmezdi.Bize oruç tutturmazlardı.Lisede bile sadece hafta sonları tutardık, öğrenciyiz diye.Yani büyük çoğunluğu.Ben her şeyi zamanla kendim keşfettim.Namaza kendim başladım.Bu konuda lisedeki bazı öğretmenlerimin etkisi çok oldu.Allah razı olsun.Özellikle din kültürü öğretmenimden.Ama kızımın benim gibi olmasını istemiyorum.Annesinin bir sürü oruç ve
Allah tekrardan namaza başlamanı nasip etsin İnşaallah canım..Allah'a çok şükür hamilelikte o kadar çok bulantılarım olduğu halde namazlarımı hep kıldım.. hamileliğimin son zamanlarında eğilip doğrulmak zor olduğu için oturarak kıldım.. canım benim sen namaz kılmak niyetine kesin bir şekilde girdikten sonra Allah eminim sana yardın edecektir.. Oğlunun gün içerisinde sakin olduğu anlar mutlaka vardır.. o arada hemen kalkıp namazını kılabilirsin.. ben namaz kılacağım zaman onu ana kucağına yatırıyorum seccademin yanına getiriyorum ben namaz kılarken beni inceleyip gülüyor eğleniyor... ayrıca sabah namazı gerçekten çok önemli canım... takvimden bak sabah namazının vakti kaçta giriyor 5:45 demi 7:10 gibide vakit çıkıyor.. O arada uyanık oluyorsanız hemen kalk abdestini al 5 dkda kıl namazını sonra rahat rahat uyursunuz oğluşunla..
Benim inancıma göre eğer bir çocuk anne babasını namaz kılarken görürse ve zamanı geldiğinde namazın ne kadar önemli bir ibadet olduğu anlatılırsa eminim çocuklarımız namaz konusunda (bizim gençliğinizdeki gibi) gevşek olmayacaklar..Eşim evde olduğu zaman bana imamlık yapıyor ve beraber kılıyoruz.. kızımda biz namaz kılarken bir babasına bakıyor birde bana..
Ben de namaz kılarken ana kucağına koyup ağzına da emzik veriyorum.Çok zor kıldığım günler de oldu.Özellikle hem abdest alıp hem de namaz kılmak zorundaysam.Abdestim varsa daha kolay.Ama Allah'a şükür bu zamana kadar hep kıldım.Ben de seninle aynı fikirdeyim.Bizi namaz kılarken görmesi çooook önemli.Benim büyüdüğüm çevrede böyle şeylere pek önem verilmezdi.Şöyle ki erkekler cumaya bile gitmezdi.Bize oruç tutturmazlardı.Lisede bile sadece hafta sonları tutardık, öğrenciyiz diye.Yani büyük çoğunluğu.Ben her şeyi zamanla kendim keşfettim.Namaza kendim başladım.Bu konuda lisedeki bazı öğretmenlerimin etkisi çok oldu.Allah razı olsun.Özellikle din kültürü öğretmenimden.Ama kızımın benim gibi olmasını istemiyorum.Annesinin bir sürü oruç ve
namaz borcu var.Eşim de namaz vb konulara önem veriyor neyseki.
Birde şu var.. öğlen namazının sadece farzı kılınmaz.. sadece ikindi ve yatsıda böyle bir rahatlık var.. bazı insanlar yanlış bildiklerinden öğlen namazını da farzından kılıyor.. böyle kılmamak lazım..
Neyse hakkınızı helal edin çenem düştü yine.. çok konuştum.
Kötü düşünme canım.İnşallah geçer.Annem nasıl deneyimli?Doktora götüreceksen doktor çok önemli.amin benim annem deneyimli o yüzden ilaç kullanılmıcanı ağır ilaçlar olduğunu bir anda kesilemiceni söyledi inş geçer
benimkide öyle 2 3 haftadır.
hay maşallah!!
bu ayki kontrole gitmedik biz, eşim bi türlü imkan bulamadı, sağlık ocağı da yakın taksiyle gidip gelsem yine de olmaz..
kilosundan falan haberim yok yani..
ben de 3 sefer püre verdim, birkaç kez de 60 cc kadar sütlü pirinçli..
o kadar..
tarhanayı özel mi yaptınız? satın mı aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?