- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
Canım yaa seni bildim bileli misafirle boğuşuyorsun.Bir de gurbettesin bu kadar misafir geliyor.Memlekette olsan artık düsünemiyorum.kızlar merhaba . yorgunum uzun zamandır girmiyordummm
ömürle ilgileniyorum ve misafir ağırlıyorummm
işlerimi hallettimmm ve geldim pc başına .. ömürün bronşiti geçsin diye tekrar dr a getirdim . Allah drları başımızdan eksik etmesin ama bi anda drun gırtlağına yapışacaktımmm kendimi zor tuttum . kendimden korktumm
teşhise üst solunum yolu enfeksiyonu dedı 6 gun sonra gittim ömürün bronşiti geçti mi dedi
bende ömür bronşit miydi dedim?? drun verdiği cevaplar ve tavırdan dolayı gözüm döndü ya
neyse .. biz iyiyiz iştahsızlıkla baş ediyoruzz,
sinirlerim harap..
halim bitik yorgunummm .. ama uyuyamıyorumm . afedersiniz kendimi salak gibi hissediyorumm . Yarın inş. girebilirim sizi öptümm
Herkese hayırlı cumalar...Kızımla kalktık, daha doğrusu kızım babasının alarm sesine uyandı.Kahvaltımızı yaptık,babamızı yolcu ettik.Kızım tekrar uyudu.Uzunnnnnn bir gün bizi bekliyor.Evi toparlayacağım, bir nevi temizlik var.Süpür,sil, toz al.Haftasonu misafir varrrrrrrr.Sizler de ne yapıyorsunuz?hayırlı sabahlar fıstıklar ve onların tatlı bebekleri..Nasılsınız bu sabah..?
Busmaicim biz seni anmadık diye unuttuk sanma..
bu kadar mutlu uyanan bir bebek varmı ya gülerek uyaniyor kuzum kimseyi de yabancıkamiyor
bu kadar mutlu uyanan bir bebek varmı ya gülerek uyaniyor kuzum kimseyi de yabancıkamiyor
Herkese hayırlı cumalar...Kızımla kalktık, daha doğrusu kızım babasının alarm sesine uyandı.Kahvaltımızı yaptık,babamızı yolcu ettik.Kızım tekrar uyudu.Uzunnnnnn bir gün bizi bekliyor.Evi toparlayacağım, bir nevi temizlik var.Süpür,sil, toz al.Haftasonu misafir varrrrrrrr.Sizler de ne yapıyorsunuz?
Hayırlı cumalar canım..Herkese hayırlı cumalar...Kızımla kalktık, daha doğrusu kızım babasının alarm sesine uyandı.Kahvaltımızı yaptık,babamızı yolcu ettik.Kızım tekrar uyudu.Uzunnnnnn bir gün bizi bekliyor.Evi toparlayacağım, bir nevi temizlik var.Süpür,sil, toz al.Haftasonu misafir varrrrrrrr.Sizler de ne yapıyorsunuz?
hayırlı sabahlar fıstıklar ve onların tatlı bebekleri..Nasılsınız bu sabah..?
Sende mutlu oluosun dimi cok güzel ya.gecen gun babamiz oksuruyodu onu kanepeye sutladik ben paşamla yattım sabah uyanmis bizimki bende sirtlustu yatiyorum elim karnimin üstünde bi dokunuş hissettim oglum elimi tutup beni uyandiriyor mest oldum ya bu ne buyuk mutluluktur
saolun :78: ama abartıyonuz
mikemmel bir anne olup olmadığımı ancak 30 sene sonra damat söyleyebilir..
mikemmel bi eş olup olmadığımı da kocama sormak lazım..
arada yüzyüzlük edip ben soruyom..
benden razı mısın diye..
napalım, bi kere evlendik, mecbur razı olcaz diyo
bu işin şakası, eşimle evli olduğum için mutluyum, huzurluyum, çocukluyum
ondan razıyım da,, Rabbim de razı olsun..
inş o da benim için aynı düşünüyordur..
evlilikte 4. seneye girdik 20 gün önce
ilk iki sene her akşam özel mönü yaptım, sulu yemeğinden, satalatasından, tatlısına..
ve her akşam giyindim, taktım takıştırdım, makyaj yaptım hafiften,, kokular süründüm..
eşime süslenmek çok hoşuma gidiyor.. :78:
ona özel olması yani..
(dışarı sevmediğim birine bile oturmaya giderken üstümü değiştirip kendime çeki düzen veriyorsam
eşim bunun milyon katını hakeder... ama iş baştan yanlış..
biz dışarı çıkarken süsleniyoz, eve girince salıyoz
tabi bu da kolaylığa bağlı, ben çalışmıyorum, çalışıyor olsam iş, eş, ev, çocuk yetişemem yanii
bi de yay burcuyum, belki onun da etkisi vardır
daha da önemlisi, kızım öyle çok huysuz, ağlayan, gazlı bebek değil şuan, elhamdülillah)
sonra hamilelik geldi başa.. bulantılar-kusmalar epeyce halden düştüm..
(eşim de performanstaki bu hızlı düşüşü 'fetret devri'miz olarak hüzünle anımsar)
o psikoloji bi süre devam etti, ama hamileliğin yarısından sonra toparladım.
9 aylık hamileyken bile eşimin gelmesine yakın mutlaka duş alır, üstümü değiştirirdim
nadirdir aynı t-shirtle kapıyı açtığım..
neyse, kızım doğduktan sonraki birkaç ay da acemilik vardı, yetişemiyordum..
şimdi büyüdüler zaten, kendileri de vakit geçirebiliyor..
çoğu işimi o uyurken hallediyorum ama, uyanıkken de ufak tefek işlerimi yapıyorum..
şimdilerde kolay hareket edebilmek için giydiklerim eşofman oluyor çoğu zaman.. ama neredeyse hergün başka..
sonra saçım; bi gün at kuyruğuysa, bir gün örgü, ertesi gün fönlüyse, sonraki gün topuz..
gözümde hep kalem, yüzümde biraz allık ve keyfim yerindeyse rimel.. makyaj da bu..
ama hakikaten insanın havasını değiştiriyor, tavsiye ederim yani..
eşimden önce kendi keyfim için giyinip süsleniyorum ben..
aynadaki akis, keyfimi yerine getiriyor..
özgüvenimi artırıyor
hayırlı sabahlar fıstıklar ve onların tatlı bebekleri..Nasılsınız bu sabah..?
hoşgeldiiiin.. ben iki kez elma suyu vermiştim..Herkese merhaba kızlar.Ben de yeni yeni takip edebiliyorum. Oğluşum 22 temmuz 2012 de doğdu. 2 gün önce doktordaydık. meyve sularına başla, 15 20 gün sonra püre olarak ver ve akşamları da yoğurt ver dedi. Dün elma suyu bugün de havuç suyu verdim. Sevdi galiba. Yarım çaybardağı içti.. Sizler başladınız mı. Neler veriyorsunuz.
çok geçmiş olsun.. bu bebe de bi kurtulamadı hastalıktan..kızlar merhaba . yorgunum uzun zamandır girmiyordummm
ömürle ilgileniyorum ve misafir ağırlıyorummm
işlerimi hallettimmm ve geldim pc başına .. ömürün bronşiti geçsin diye tekrar dr a getirdim . Allah drları başımızdan eksik etmesin ama bi anda drun gırtlağına yapışacaktımmm kendimi zor tuttum . kendimden korktumm
teşhise üst solunum yolu enfeksiyonu dedı 6 gun sonra gittim ömürün bronşiti geçti mi dedi
bende ömür bronşit miydi dedim?? drun verdiği cevaplar ve tavırdan dolayı gözüm döndü ya
neyse .. biz iyiyiz iştahsızlıkla baş ediyoruzz,
sinirlerim harap..
halim bitik yorgunummm .. ama uyuyamıyorumm . afedersiniz kendimi salak gibi hissediyorumm . Yarın inş. girebilirim sizi öptümm
hoşgeldin canım ya.. keyfin yerinde maşallahgeldim bacım geldiiim sağol anmışsın beni
bugün baya kalabalık misafirim vardı.. dün de anneme gitmiştim birşeyler hazırladık.hiç gelemedim nete o kadar yoğun geçti ki.
şu an ayakta uyuyor gibiyim..Kerem alışkanlık edindi iyice gece 1 de uyuyor, ben de mecbur onu bekliyorum
neyse o arada bakayım bizim kızlar ne kaynatmış diye geldim..
eşimize süslenme konusunda kesinlikle katılıyorum sana
samsuna gelen arkadaş varmış hoşgelmiş,
bebişi hasta olanlara Allah şifa versin..
bugün gelen misafirlerden biri torununa bakıyor, mecbur onu da getirmiş.
çocuk 3 yaşında.
oğlumu kucağına almak için ağlayıp duruyordu.. kadın da ona kıyamıyor (benim oğluma kıyıyor) oğlumu kucağına oturttu.
birşey diyemedim ama diken üstündeydim, bebeğime birşey yaparsa diye.ufak çocuk sonuçta ne anlar.. tamam yeter diyorlar, yok, hep onun kucağında duracak keremi ondan alınca çocuk öyle bir ağlıyor ki sanki etinden et kopartıyorlar.
valla çocuğu kulaklarından tutup kaldırasım geldi içimden "ya sabırrrr" dedim.. neyse ki sorunsuz bitti gün..tabi çocuk keremi bırakıp gitmek istemiyordu ağlaya ağlaya götürdüler...daha neler neleeeer göreceğiz kim bilir..
aa, ben neden senin 4 yaşında bi kızın var diye hatırlıyorum acepben çok alınganım son zamanlarda sen bakma bana kendim alındım sanırım o zmn da çok sevinirim ben de seni çok sevdim cenacım ve buradaki herkesi tabisen bana itafen mi dedin yoksa örnek olarak mı bilmiyorum ama benim de henüz ilk bebeğim 2 veya daha fazlasındaki tipimi düşünmek bile istemiyorum ama sana gerçekten minnettarım beni kendime getirdin yarından itibaren büyük bir değişim içerisine giricem eşim sana borçlu haberi yok yarın gidip birşeyler alayım önce sonra da kendime şöööle bi bakayım dediğin gibi herkesten önce insan kendini iyi hissetmek için yapmalı birşeyler....ben uzun zamandır yazıyorum ama haklısın pek fazla kendimden bahsedemedim bölük pörçük bi şekilde ama olsun iyki burası var gerçekten çok rahatlıyorum
ben 25 yaşındayım ben gibiler de varmış demekki ama biraz çeki düzen vermek gerek sanırım bu işin sonu iyi değil kendine getirecek kişi bknz cena
hay maşallah..bu kadar mutlu uyanan bir bebek varmı ya gülerek uyaniyor kuzum kimseyi de yabancıkamiyor
ahh, o şeytan yok mu o şeytaaaan!!!bu arada ben 22 yaşındayım 23üme gircem bıktım hayattan bunaldım yailanmakta istemiyorum kzım büyüyüecek tek kalcak ben ölürsemm bu aralar bunu düşünüyorum yaşlanmasam hep ona baksam korusam[/FONT]
ahh, o şeytan yok mu o şeytaaaan!!!
bana da hep aynı vesveseyi veriyor..
henüz iki aylık hamileyken başladı, doğumda ölürsem bebeğime kim bakar düşüncesi..
saatlerce ağlardım yatakta, eşim yanımda uyuyor..
doğurdum, hala rüyalarıma giriyor, ben ölünce kızım ne olacak diye..
neyse, bu kötü düşüncelerden sıyrılmak gerek..Rabbim kuzuların acısını göstermesin bize..
onları da annesiz babasız komasın..
destekliyorum bunu..
ama herkesin kendi düşüncesiii saygı duyarımm
demekki aynısı tüm annelerde var annelik duygusu işte .
rabbim acı gününü göstermesin düşnüyorum ecoşumun torunları olcak belki yavrumu huzur evine vercekler
belki bakmıyacaklar yalnız kalıp üzülecek ozaman ben hiç birşey yapamıyacağım
yanında bile olamayacağım
onu görememek dokunamamak düşündükçe çıldırıyorum
ben de yılbaşı olgusunu benimsemiyorum..
ama resmi tatil kısmından bayıla bayıla faydalanırım
duymuştum canım dr brownu deneyecegım hangısını tutarsa artık mutlaka bırını tutarmıs hadı hayırlısı anne sütü çok onemlı nekadar alırsa okadar bağışıklıgı gelısırmıs.sana yardımcı olmak isterim ama bu konuda pek bi şey bilmiyorum..
şanssızlığın çalışmaya başladığın dönemde aynı zamanda diş sıkıntılarının başlaması..
bana kalırsa biberona alışmasında bi kötülük yok..
ilk altı ay sadece anne sütü verilecek..zaten 6. ayın içindeyiz..
öte yandan yavaştan ek gıdaya da giriş yaptınız.
bende dr brown doğal akış bironu var..
hiç kullanmadım ama tecrübelerde iyi bahsedilmiş..
hem anne memesine yakın bi yapıda (çabalamadan çekmeden süt akmıyor)
hem de hava yutmasını engelleyen teknik bi yapısı var..
tamam tatlım sana haber ederım bıberon almak zorundalar bende 8 saat evde olmucam ekgıda ektir denıyo yanı anbesini annesütü olmalı enson çare yulafla karıştırıp verılecek anne sütüCnm benim yavrumda biberonu ağzında gevelio baZen onla su verioruz oyalansin diye ustu basi hep islanio.bi bucuk ay sonra bende çalışmaya başlıyorum bi çözüm yolu bulursan paylas lütfen bende deneyim.gerci ozamanda emmeyi birakirmi ondan korkuom.ben toplam 5 saat olmuycam aceba idare edemezmi bi meyve pureai yoğurt corba yese bende gitmeden emziririm olmazmi aceba
canım bende nuby var almadığı bıberonda nuby.kabartmalı kısımları var evet oyuzden emmıyo kaşıyo sureklı ucuda uzun oldugu ıcın nubynın dişetlerını kaşımak için kullanıyobende aynı şekildee cena
canım daha öncede söylemiştim ama tekrar edeyim nubynin biberonları var anne göğsü şeklinde uyumlu diş çıkarma dönemine özel kabartmalı, bebek ne kadar emmek isterse o kadar akıyo doğal akışlı yani hava kaçmasını da engelliyo bu durum bi dene derim link vereyim bak istersen Nuby | Nuby PP Biberon 150 ml 67013 ok fiyat | 14,00 TL
maşallah adam olmuşş
maşallahh cnm ben aslaa böle degılım evdebusmaiiiiiii, nerdesin bacım?!!!
inş üşümezler canım.. kalın battaniyeyi dört kat yapıp
bi de üzerine ince yün yatak seriyorum ben..
bizimki de sol tarafa daha çok dönüyor..
sağa döndüğü sayılıdır.. :44:
yüzüstünden sırtüstüne de bir iki kez geçti..
ama gayr-ı ihtiyari olduğunu düşünüyorum, bile isteye değil yanii...:92:
şimdi geldim canlarım..
(epilasyon yaptım, pedikür yaptım)
duş aldım, fön çektim, makyaj yaptım, giyindim süslendim
yemekleri ısıttım, patates salatası yaptım, sofra hazır, eşimi bekliyorumm..
bu arada ayşeciki besleyeyim de sofrada bizi taciz etmesin
Bu arada kızlar mama sandalyesi alanlar, almayı düşünenler ne aldınız? Haftasonu bi bakacağım da sizler ne tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?