Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hayırlı sabahlar fıstıklar ve onların tatlı bebekleri.. Nasılsınız bu sabah..?

Busmaicim biz seni anmadık diye unuttuk sanma..

Canım yaa seni bildim bileli misafirle boğuşuyorsun.Bir de gurbettesin bu kadar misafir geliyor.Memlekette olsan artık düsünemiyorum.Biz sinirleniyoruz ki seni düşünemiyorum.Misafir sonuçta ama bu kadar da olmaz.Bu arada bebişine de geçmiş olsun.İşte böyle bir durumda insan sadece bebişiyle ilgilenmek ister.

Herkese hayırlı cumalar...Kızımla kalktık, daha doğrusu kızım babasının alarm sesine uyandı.Kahvaltımızı yaptık,babamızı yolcu ettik.Kızım tekrar uyudu.Uzunnnnnn bir gün bizi bekliyor.Evi toparlayacağım, bir nevi temizlik var.Süpür,sil, toz al.Haftasonu misafir varrrrrrrr.Sizler de ne yapıyorsunuz?

bu kadar mutlu uyanan bir bebek varmı ya gülerek uyaniyor kuzum kimseyi de yabancıkamiyor

Sende mutlu oluosun dimi cok güzel ya.gecen gun babamiz oksuruyodu onu kanepeye sutladik ben paşamla yattım sabah uyanmis bizimki bende sirtlustu yatiyorum elim karnimin üstünde bi dokunuş hissettim oglum elimi tutup beni uyandiriyor mest oldum ya bu ne buyuk mutluluktur

bu kadar mutlu uyanan bir bebek varmı ya gülerek uyaniyor kuzum kimseyi de yabancıkamiyor

Hayırlı cumalar bizimki gece nerdeyse saat basi uyandi.sabah kalktik smdi yine uyuyor sana kolay gelsin bende dun yaptim bugun rahatim

Hayırlı cumalar canım..
sabah 8.30 da kızım kaldırdı bizi biraz o oynadı ben uyumaya çalıştım ama çok konuştuğu için uyutmadı beni..
biz daha kahvaltı yapmadık.. Kızım uyusun öyle yapacağım.. bizim babamız sabah 6da gidiyor işe.. ben dün süpürdüm evimi..
Sana birşey soracağım senin kzının adı Elif'di değilmi? yanlışmı hatırlıyorum acaba?
:44:

çokk iyiyiz şekerim vala birazdan ebruyla pilates yapmayı düşünüorum bizim yaramaz uyanmazsa tabi birden canım plates çekti..yapan varmı kızlar şöylee birbirimize gaz versek ne iyi olur9:

kuzum benimmmm nasıl hemde nasıl nasıll benimki oturuyordu yan düştü ellemedim yüz üstüne döndü geri geri gidiyro gel bakim dedim nereye gidiyorsun

günaydın hanımlar gece hiç uyumadım bu aralar uyku tutmuyro saçma saçma rüyalar görüp kızıma baktım kavuç arıyrodum rüyamda

bu arada ben 22 yaşındayım 23üme gircem bıktım hayattan bunaldım yailanmakta istemiyorum kzım büyüyüecek tek kalcak ben ölürsemm bu aralar bunu düşünüyorum yaşlanmasam hep ona baksam korusam

Son düzenleme:

çok haklısın bence bende 2 yıl 1 aydır evliyim .
her gün olmasa da arada giyinme makyaj saç baş yapıyodum.
ama şimdi oğlum durmuyo uyanıkken yalnız başına.
onun yanında saçımı falan düzleştirebiliyorum.
o da biraz bakıp sıkılıyoo.
bende kapalı olduğum için dışarı çıkarken süslenme gibi bi durumum yok.
zaaten eşim bacaklarımı kırar(ki yanlış anlaşılmasın şikayetçi değilimm.)
... sadece düzenli bi şekilde çıkıyorum dışarı.
evde de işte bazen yapabiliyorum eşim öğretmen ve en geç geldiği saat 4.
yetiştirmek de zor oluyo çoğu şeyi o geldiğinde anca tamamlıyorum.
ama bahane bi kısmı da sanki kolay olanı yapıyoruz.
ve işin aslı eşimden pekiştireçte geliyo (çok mutlu oluyo).
sanırım daha fazla dikkat edebilirimm...:26:.

biz de iyiyiz bu sabh herkesin cuması mübarek olsun inşallahhh
benim oğlum bu sabh 5.30 da uyandı vee çook zor
uyudu sanırım ondan uzun bir aradan sonra 10 da uyandım
şimdi kahvaltı yapmaya gidiyorum. gün içinde görüşürüz inşallah

harika bi pilatesten sonra sizlerleyim şekerler süper oldu süper sırtım tutulmştu emzrmektn acılıverdi yaparkende kıt kıt ses geldi çok rahtladm sizede tavsiye ederm şimdi oğluşla ilgileneblrm işlerm btti

hoşgeldiiiin.. ben iki kez elma suyu vermiştim..
sonra bıraktım, şimdi 2-3 günde bir sebze püresi veriyorum..

çok geçmiş olsun.. bu bebe de bi kurtulamadı hastalıktan..
bu kadar ufak bebe hasta olunca insan fena oluyor yaa..
o avanak doktorun alnına bi tane yapıştırsaydın.. aptal mı nee?!
teşhisi yanlış koymuş, en anzında ilacını doğru versin şaşkın.
sana gelen misafirlere de ayrıca gıcık oldum..
bana en son misafir ne zaman geldi, şöyle bi düşünüyorum da.. hatırlamayamadım bile:44:
gelecek olanlar, siz gelin diyorlar.. haklılar.. millet ne kadar rahat ya..
küçücük bebe, hasta, misafir geliyorlar..

hoşgeldin canım ya.. keyfin yerinde maşallah
bizim kuzenin de 3, 4,5 ve 6 yaşında üç çocuğu var..
oraya gidince anam ağlıyor, çocuklardan koruyacağım bizimkini diye..
kimi kucağına almaya çalışıyor, kimi ağzına bi şey sokuyor, kimi sallıyor,, kimi eşyalarını paralıyor
eşime de söyledim daha az gidiyoruz.. yoksa 10 günde bir gittiğimiz yer..
bebiş ufak olunca tedbir almak gerek..

aa, ben neden senin 4 yaşında bi kızın var diye hatırlıyorum acep
erken bunamaaa:111:
fırsatın varsa kuaföre git, saçına şekil verdir derim..
ben bayram öncesinde gittim, apayrı bi şey istemiştim, karı beni hürrem yaptı
ama epey iyi gelmişti..
şimdi markete çıkabilsem boya alıp kendi rengine çevirmeye çalışıcam..
libyanaaaa, yardım et bacım..

söylemek istemiyorum, ama sizden sır çıkmaz..
aralık 15te 27yi doldurdum ben
3 senelik evliyim..
topiğe istanbul maltepeden katılıyom,,
diğer üyelere başarılar diliyorum

hay maşallah..
bizimki yabancı birini görünce şöyle kalıyor

ahh, o şeytan yok mu o şeytaaaan!!!
bana da hep aynı vesveseyi veriyor..
henüz iki aylık hamileyken başladı, doğumda ölürsem bebeğime kim bakar düşüncesi..
saatlerce ağlardım yatakta, eşim yanımda uyuyor..
doğurdum, hala rüyalarıma giriyor, ben ölünce kızım ne olacak diye..
neyse, bu kötü düşüncelerden sıyrılmak gerek..Rabbim kuzuların acısını göstermesin bize..
onları da annesiz babasız komasın..

Son düzenleme:

demekki aynısı tüm annelerde var annelik duygusu işte .
rabbim acı gününü göstermesin düşnüyorum ecoşumun torunları olcak belki yavrumu huzur evine vercekler
belki bakmıyacaklar yalnız kalıp üzülecek ozaman ben hiç birşey yapamıyacağım
yanında bile olamayacağım
onu görememek dokunamamak düşündükçe çıldırıyorum

herkese günaydınnnnnn

bakımlı olmaktan bahsedilmiş (evde) bende cenayı kutluyorum valla helal olsun ben yapamıyorum senin yaptıklarını
eve bir geliyorum eşofmanları geçiriyorum melisayla oyalanarak uyuyana kadar o uyuyunca bendede pil bitiyo cup yatak
ama bakmak lazım kendimize işte hep bir bahane buluyoruz

yaşlar beyan edilmiş hoş kadınların yaşı söylenmez ama bende söyliyim bari
29 yaşındayım seneye 30 olacağım şimdi sizin aranızda yaşlı hissettim kendimi bunlar çıtır kızlar dedim
evliliğimizin 8. senesine girdik

ayyy hiç sorma ya anne olunca bu senaryoların hepsi benimde aklımda geçiyor ama böyle olmamak lazım sanırım :26:

duymuştum canım dr brownu deneyecegım hangısını tutarsa artık mutlaka bırını tutarmıs hadı hayırlısı anne sütü çok onemlı nekadar alırsa okadar bağışıklıgı gelısırmıs.

tamam tatlım sana haber ederım bıberon almak zorundalar bende 8 saat evde olmucam ekgıda ektir denıyo yanı anbesini annesütü olmalı enson çare yulafla karıştırıp verılecek anne sütü

canım bende nuby var almadığı bıberonda nuby.kabartmalı kısımları var evet oyuzden emmıyo kaşıyo sureklı ucuda uzun oldugu ıcın nubynın dişetlerını kaşımak için kullanıyo (((

maşallahh cnm ben aslaa böle degılım evde (( olamıyorum ıstıyorum aslında.saçlarımı bı görsen tiftik tiftik paşa hiçbişeye ızın vermıyo uyanıksa hep kucakta olucak yada yatırıyosam yere oyun ıstıyo uyuyosa ben bı nefes alıyorum yemegımı yapıyorum bravo sana eşin kıymetını bılsın söle ona.eşimde anlayısla karsılıyo ızınlı oldugu gunler görüyo halımı :) sen ıyısın bıle bu oğlanla çoğu şeye yetısıyon dıyo daha...işe başlayacagım zaman toparlanırım artık hayata gerı dönerım dıye dusunuyorum saçlarımıda boyucam hergün makjayaımı yapıcam ınsallah :)))

Bu arada kızlar mama sandalyesi alanlar, almayı düşünenler ne aldınız? Haftasonu bi bakacağım da sizler ne tavsiye edersiniz?

mama sandalyesine oturma dönemleri geldimi bana daha erken gibi geliyor desteksiz oturamıyor brnimki ama ikea dan bakmayı düşünüyorum çok para vermeye gerek görmüyorum ne kadar kullanacağım mechul yğzlerce lira verip marka bişey almayı düşünmüyorum annem ona bide güzel pofuduk minder yapar ohh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…