Bizinm oglusta anca yastiga kafasi koyukkene yan dururken dondu 3kere okadar duz zeminde hayatta donme cabasi yok ..yanimizda yatirmaya gelince yanimizda yatmasi iyi hos cokta kolaylik oluo ama alisick die korkuorm habire uyanmalari gecsede odasinda yatsa gene baya alistim vala oglusla yatmaya bn
esteğfirullah.. sevmediğim bi şey varsa, o da yüzüme övülmek..boşver damadı falan ben kk üyesi olarak tescilledim seni gerçekten maşallahın varben de şu anda çalışmıyorum ücretsiz izindeyim sonuçta gerçi benim oğlum çok ağlamaklı ama uyuduğun anlar da var o anlarda bişiler yapabilirim son anda da hafif bi makyaj ne bileyim dediğin gibi farklı bi üst baş kendimi o kdr salmış durumdayım ki...ama ben dışarda da özensizim artık tek vasfım annelik gibi sürekli paspal durumdayım ben de senin gibi kapalı ve pardüseliyim dışarıda zaten çok abartılı giyinmedim hiçbir zaman ama okula giderken bile hergün farklı bişeyler giymeye çalışırken evde bu durumu çook uzun zamandır atladım yazık kocişe be üzüldüm şimdi benim saçlar fix dağınık saçma sapan toplu ve sabah yolcu ettiğim eşofmanla açıyorum geldiğinde kapıyı ama şöyle de birşey var benim eşim öğlen 12.30da evde ben o ana kadar hiçbirşey yapamıyorum ki en geç geldiği gün 15.00 ayy ben bahane arıyorum yok kendime çeki düzen vermemi sağladın çok saol cenacım seni gerçekten çok sevdim sen benden aynı elektriği alamadın pek gibime geliyor ama seni kendime çok yakın hissediyorum umarım bu özgüvenini hiç kaybetmezsin ve kocişle çook mutlu huzurlu bir ömrün olur ee tabi ayşecikle de...
Allah razı olsun bacım.. amiiin, ecmain diyorum dualarına..Borntobemothercim bence cena da sana ısınmıştır. ama sen çok fazla yazmıyorsun ya ondan pek muhabbet edememiştir seninle..ben bile seni yeni yeni tanımaya başladım önceleri bu kadar çok tanıyamamıştım. Mesela geçen namaz hakkında yazdığım yazıya yazdığın yorum çok hoşuma gitti. Sizinde bizim gibi eşinle cemaat olmanız çok güzel..
Bak şimdi kızdımsana yazık değilmi adama hiç olmazsa güzel bir bluzle bir etek giy bacım.. Eşofmanla karşılama adamı.. bunları boşlamaya gelmez (Allah muhafaza:18:) Bende öyle çok fazla hazırlanamıyorum..Temiz ve düzenli olmaya dikkat ediyorum sadece.. hergün farklı bir kıyafetle karşılamıyorum ama eşofmanlada karşılamamaya çalışıyorum.. Bende hergün makyaj yapamıyorum ama hiç olmazsa saçlarımı tarayıp toka katıyorum.. (fön çekmeyi oldum olası hiç beceremem de )
Cena kadar olmasa da bende süslenmeye kocama güzel gözükmeye çalışıyorum.. Bazen onu süslü karşılayamıyorum o arada Ebrar'la ilgileniyor oluyorum.. Ama o kızıyla oynarken kaşla göz arasında bir göz kalemi ruj rimel birazda koku sürüp geliyorum...adam şaşırıp kalıyor. . Ve tabi çok hoşuna gidiyor..
Cenacım Allah aileni nazarlardan saklasın.. Huzurunuzu, mutluluğunu kimselere bozdurtmasın..
Ben fark etmiştimmmmmmm.Ama çalıştığın için giremediğini, okuyup çıktığını düşünmüştüm.Ben de 2.dönem çalışmaya başlayacağım.Onun için çalışan arkadaşları yAkından takip ediyorum.Bu arada geçmiş olsun, neyseki cana değil.Herkese meraba kızlarrr! Giremedim kaç haftadır öldüm valla meraktan. Telefonumu çaldırdım. Elim ayağım olmuş telefon onu anladım. Hiçbirsey yapamadım.şükür aldım bi telefon daha da kurtuldum.
Sizler ne yaptınız bakalım? Bebişler nasıl? Çok fazla birikmiş sayfa okuyamadım. Kimse de yokluğumu farketmemiş(
kızlar merhaba ya size bir sorum olacak.oğlum 3-4 gündür cok huzursuz.ne uyuyo nede emiyo.gecede uyumuyo gündüzde emmiyoda.sürekli kucakta gezdirin diyo.henüz dişi cıkmadı ama kasındığı belli.gece ağlayrak uyanıyo bakıyorum emziğimi düşmüş diye oda ağzında.sizdede aynı sıkıntılar varmı yada bu diş kasıntısını geciren jel kullananız oldumu?nolur bi yardım
bi cocuk nasıl dayanır bu kadar uykusuzluğa?
Doğumdan sonra giyim konusunda neyseki zorlanmadım.Eşim her zaman makyajsız halimin daha güzel olduğunu söyler.O yüzden evde hiç makyaj yapmıyorum.Kendisi spor giyinmekten hoşlandığı için evde abartılı şeyler giymemi istemez.Hep esofmanlayım.Ama çeşit çeşit eşofmanım var.Doğumdan önceki kilomda olduğum için bu konuda rahatım.Her zaman uyuma dikkat ettim,çoraplarım bile eşofmanıma ve pijamama uygun olmalı. Saçımı evde düzlestirmiyorum.Ona vaktim yok gerçekten.Ama toka ya da taç takarım.Allah'a şükür eşimden bakımsızlık konusu da daha hiç şikayet almadım.Çünkü genel olarak bu konuya çooooooook önem verdiğimi bilir.Çalışırken durum biraz daha farklı tabi.Sürekli bakımlı görüyor.Evde olunca haliyle insan daha özensiz oluyor.
kızlar merhaba . yorgunum uzun zamandır girmiyordummm
ömürle ilgileniyorum ve misafir ağırlıyorummm
işlerimi hallettimmm ve geldim pc başına .. ömürün bronşiti geçsin diye tekrar dr a getirdim . Allah drları başımızdan eksik etmesin ama bi anda drun gırtlağına yapışacaktımmm kendimi zor tuttum . kendimden korktumm
teşhise üst solunum yolu enfeksiyonu dedı 6 gun sonra gittim ömürün bronşiti geçti mi dedi
bende ömür bronşit miydi dedim?? drun verdiği cevaplar ve tavırdan dolayı gözüm döndü ya
neyse .. biz iyiyiz iştahsızlıkla baş ediyoruzz,
sinirlerim harap..
halim bitik yorgunummm .. ama uyuyamıyorumm . afedersiniz kendimi salak gibi hissediyorumm . Yarın inş. girebilirim sizi öptümm
busmaiiiiiii, nerdesin bacım?!!!
inş üşümezler canım.. kalın battaniyeyi dört kat yapıp
bi de üzerine ince yün yatak seriyorum ben..
bizimki de sol tarafa daha çok dönüyor..
sağa döndüğü sayılıdır.. :44:
yüzüstünden sırtüstüne de bir iki kez geçti..
ama gayr-ı ihtiyari olduğunu düşünüyorum, bile isteye değil yanii...:92:
şimdi geldim canlarım..
(epilasyon yaptım, pedikür yaptım)
duş aldım, fön çektim, makyaj yaptım, giyindim süslendim
yemekleri ısıttım, patates salatası yaptım, sofra hazır, eşimi bekliyorumm..
bu arada ayşeciki besleyeyim de sofrada bizi taciz etmesin
ben çok alınganım son zamanlarda sen bakma bana kendim alındım sanırım o zmn da çok sevinirim ben de seni çok sevdim cenacım ve buradaki herkesi tabiesteğfirullah.. sevmediğim bi şey varsa, o da yüzüme övülmek..
bana bunu yapmayın kardeş...:96:
ben de acayip salmıştım, kızım iki üç aylık falandı..
dışarı çıkarken evde giydiklerimden takıyorumdum sırtıma..
alalade bi şal, doluyordum kafama..
ne ayağımdaki ayakkabıdan haberim vardı, ne görüntümden..
bi gün annemde kızımla bi foto çektirdim. sanırım kurban bayramıydı..
millet şıkşıkıdım giymiş, takmış takıştırmış. gezmelere çıkmış..
o fotoda feci bi görüntü. kilolar hala yerinde.. paspal bi hal..
dedimki, şu zaman benim en güzel devrem.
bi daha bu genç yaşta olmayacağım..
bu kadar güzel de..
Allahın armağanı kızım var, beni seven, kendisiyle mutlu olduğum eşim..
annem babam sağ..kardeşlerim, arkadaşlarım..maddi durumum hamdolsun..
niye bu kadar saldım kendimi?.. sonra bir iki alışverişe çıktım..
inan havam değişti.. hamileliğin sonunda eve kapanıp kaldım.
doğum oldu, kilo veremedim. kıyafetler üzerime olmadı..
dışarı çıkınca baktım, millet yaşıyor, devam ediyor.. e benim neyim eksik.
iki üç parça bi şeyler aldım.. yorgun, halsiz ''anne'' modundan da çıktım..
bunlar benim için geçerli. herkesin şartları ve imkanları başka..
seninki.. iki çocuğun var.. daha başka durumların vardır..
ama bana iyi geldi..
nacizane tavsiyem: sabah kalkınca elini yüzünü yıkadıktan sonra ilk saçını tara ve topla..
sonra varsa az kalem çek gözüne, biraz allık..
yoksa üzerindeki pijamanı değiştir.
inan bu yeni bi güne başladığını hissettiriyor insana..
yoksa bütün gün pijamayla gezince, gecenin gündüzün bi farkı olmuyor..
dualarına hepimizi katarak amin diyorum.. ben biraz boşboğazım..
konuşup duruyorum, bazen ben yazıp ben okuyorum..
sen de fırsat bulduğunca yazıyorsun.. belli edememiş olabilirim ama ben de seni seviyorum..
uzun zamandır burada yazıyorsun.. ama yeni yeni seni tanımaya başladım. muhabbetim de seni tanıdıkça artıyor..:78:
Allah razı olsun bacım.. amiiin, ecmain diyorum dualarına..
bak sen de söylüyorsun.. ufacık bi şeyi bile anlıyor demek eşin..
bi de onun için yaptığını farkedince kendini kıymetli ve özel hissedecektir..
bunlar küçük şeyler ama evlilikte yerleri büyük, nacizane benim düşüncem..
hiiiiç ahkam kesmiyorum, yanlış anlamayın, boyumdan büyük laflar da ettiysem, kusuruma bakmayın olur mu?!
ben çıkıyorum, öpüldünüz..
ben 25 yaşındayım ben gibiler de varmış demekki ama biraz çeki düzen vermek gerek sanırım bu işin sonu iyi değil kendine getirecek kişi bknz cenaIyi geceler kizlar ya ben.uzun.uzun.yazamiypm.telden.baglaniyorum kisaca.born kardesimben.senden.beterim pijamalarla.karsilyrm esimi 3 gun ayni.kiyafet evde hic bakmiom kendime.kilolar gitmedigi icin alisveriste yapmiyom esimde surekli.kilo ver daha kac yasindasi..diyo.ama yapamyrm yani ben sende beterim cena.libyanaya.mash.diyelim.daha da.evlenelin2 sene.olmadi.saldim.kendimi dogumum cok zordu bir dahada toparlaymadm.her.gun evde olmakvta bunaltiyo.calisyrdum.daha once.velhasil biseyler yapmak.lazim.biri beni kendime getrsin )kizlar kac yasindasin merak ettm.simdi
hoşgeldin aramızaaa ben henüz birşey vermeye başlamadım...Herkese merhaba kızlar.Ben de yeni yeni takip edebiliyorum. Oğluşum 22 temmuz 2012 de doğdu. 2 gün önce doktordaydık. meyve sularına başla, 15 20 gün sonra püre olarak ver ve akşamları da yoğurt ver dedi. Dün elma suyu bugün de havuç suyu verdim. Sevdi galiba. Yarım çaybardağı içti.. Sizler başladınız mı. Neler veriyorsunuz.
canım büyük geçmiş olsun kaç gündür yoksun ömürcüğe çok üzüldüm sen de kendine dikkat et ki ömürcük de iyi olsun doktorlar gerçekten tam bir saf yaaa çok sinir oluyorum çok haklısın canım inş girebilirsin özletme kendini...kızlar merhaba . yorgunum uzun zamandır girmiyordummm
işlerimi hallettimmm ve geldim pc başına .. ömürün bronşiti geçsin diye tekrar dr a getirdim . Allah drları başımızdan eksik etmesin ama bi anda drun gırtlağına yapışacaktımmm kendimi zor tuttum . kendimden korktumm
teşhise üst solunum yolu enfeksiyonu dedı 6 gun sonra gittim ömürün bronşiti geçti mi dedi
bende ömür bronşit miydi dedim?? drun verdiği cevaplar ve tavırdan dolayı gözüm döndü ya
sinirlerim harap..
halim bitik yorgunummm .. ama uyuyamıyorumm . afedersiniz kendimi salak gibi hissediyorumm . Yarın inş. girebilirim sizi öptümm
geçmiş olsuuun..
bizler iyiyiz, inş telefon hadisesi dışında siz de iyisinizdir..
çok geçmiş olsun mala gelsin diyelim...bebişler iyi büyüyorlar sende de herşey yolundadır inş...
Valla kız kardeşimin nişanında kalabalıkta gitti. Ben çocukla ugrasırkenHoşgeldin canım.. Telefon gerçekten çok alıştığımız bir şey.. bende olmadığı zaman çok zorlanıyorum.. Nasıl çaldırdın ki telefonunu? :26:
Bizler iyiyiz Elhamdulillah.. Kızım da iyi uyuttum şimdi..
Ben kendi adıma özür dilerim..O kadar çok kişi varki sürekli girip yazanlar dışında epey girmeyenleri isimlerini unutuyorum..
Aylaaa hosgeldin cnm geçmiş olsun.hepinize iyi geceler fedakar anneler bebislerede huzurlu bol uykular
canım alakasız bi yerden alıntı yaptım ama çok eskide kalmış konu bulamadım şimdi. diş konusunda tedirgindin ya sen. biz de son bi aydır yeni çocuk doktoru arayışındaydık bu diş konusu çıkınca bir çocuk doktoru bulup götürdüm bizim kuzuyu bizimki diş değilmiş bazen bebeklerde böyle diş kisti oluşabiliyor kendiliğinden atar onu dedi. dedim diş hekimine falan götürmeye gerek var mıdır dedim. ters ters baktı bana (bütün cins doktorları bulup gidiyorum) senin doktorda bunu mu demeye çalıştı acaba
kızlar merhaba . yorgunum uzun zamandır girmiyordummm
sinirlerim harap..
Iyi geceler kizlar ya ben.uzun.uzun.yazamiypm.telden.baglaniyorum kisaca.born kardesimben.senden.beterim pijamalarla.karsilyrm esimi 3 gun ayni.kiyafet evde hic bakmiom kendime.kilolar gitmedigi icin alisveriste yapmiyom esimde surekli.kilo ver daha kac yasindasi..diyo.ama yapamyrm yani ben sende beterim cena.libyanaya.mash.diyelim.daha da.evlenelin2 sene.olmadi.saldim.kendimi dogumum cok zordu bir dahada toparlaymadm.her.gun evde olmakvta bunaltiyo.calisyrdum.daha once.velhasil biseyler yapmak.lazim.biri beni kendime getrsin )kizlar kac yasindasin merak ettm.simdi
Hoşgeldin hayatım..kızlar merhaba . yorgunum uzun zamandır girmiyordummm
sinirlerim harap..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?