ben 1990 lıyım canımama şubat 23 olcam bee
bende 2011 de evlendim istanbulda yaşıyorum ik tayin listesine inşallah erzurum yazcaz
ben sosyoloji okuyorum aöf 3 deyim inşallah(tembelimde )
çocuklar büyüyünce karar versin inşallah kısmet diyelim
Ayy bende söyliyim bari..ben 20 yaşındayım.. 16 temmuz 2011 de evlendim.:123: İstanbul pendikte oturuyorum.. Ev hanımıyım.. 1 tane kızım var.. Baba tarafından Erzurumluyum.. Eşim Emirdağlı..
Şimdilik bu kadar...
Ayy bende söyliyim bari..ben 20 yaşındayım.. 16 temmuz 2011 de evlendim.:123: İstanbul pendikte oturuyorum.. Ev hanımıyım.. 1 tane kızım var.. Baba tarafından Erzurumluyum.. Eşim Emirdağlı..
Şimdilik bu kadar...
ovvvv herkez tanışma faslına geçmiş hadi bende eksik kalmim yaş 24 11haziran1988 doğumluyum adımı biliosnz 09.10.2010da evlendim.aslen izmirliyim orda doğdum büyüdüm şimdi zonguldakta yaşıorm eşimden dolayı.o zonguldaklı.evliyim mutluyum çocukluyum bitanecik oğlum var canımdan çok sevdgmönlisans aöf halkla ilişkiler okuduk ölee kaldı henüz ev hanımıyım belki ilerde çocuk büyürde çalışırız
ne yani aranızdaki en yaşlı benmiyim
gerçi yaşımdan küçük gösterdiğimi söylerler ama:44:
32 yaşındayım bu arada benim ikinci çocuk.
benden başka ikinci bebeği olana varmı?
sanırım eşin polisti burada çok rahatmış polisler.
uzundere çok olaylı bi yer değil. ayrıca erzuruma göre daha sıcak tavsiye eder ve beklerimm .
tabii ama önce ecoşuu benim oğlum kandırır onuu
ovvvv herkez tanışma faslına geçmiş hadi bende eksik kalmim yaş 24 11haziran1988 doğumluyum adımı biliosnz 09.10.2010da evlendim.aslen izmirliyim orda doğdum büyüdüm şimdi zonguldakta yaşıorm eşimden dolayı.o zonguldaklı.evliyim mutluyum çocukluyum bitanecik oğlum var canımdan çok sevdgmönlisans aöf halkla ilişkiler okuduk ölee kaldı henüz ev hanımıyım belki ilerde çocuk büyürde çalışırız
evet polis bende adayıyım :78::78:olur inşallah verriz bizde
benim eşimde zonguldak krdz ereğlili kynnmgl orda sen nerdesin canım
bahar............. :)Kizlar isimlerinizide yazin bari..
bahar............. :)
Kizlar isimlerinizide yazin bari..
evet teyzesi bronşitMİŞ ben şahsen bilmiyordum doktorumuz öyle laf arasında sokuverdi bana .. heln doktor deyince sinirlerim alt üst oluyor paramla rezil mi olcam be !! gitmiyorum özele falan devlete gitcem bundan sonra her seferinde kocamın haklı cıkmasından gıcık oluyorummmOy kuzum bronşitmi olmus kiyamam ömür bebege Allah sifa versin biran önce toparlanmaniz dileğiyle
ben çok alınganım son zamanlarda sen bakma bana kendim alındım sanırım o zmn da çok sevinirim ben de seni çok sevdim cenacım ve buradaki herkesi tabisen bana itafen mi dedin yoksa örnek olarak mı bilmiyorum ama benim de henüz ilk bebeğim 2 veya daha fazlasındaki tipimi düşünmek bile istemiyorum ama sana gerçekten minnettarım beni kendime getirdin yarından itibaren büyük bir değişim içerisine giricem eşim sana borçlu haberi yok yarın gidip birşeyler alayım önce sonra da kendime şöööle bi bakayım dediğin gibi herkesten önce insan kendini iyi hissetmek için yapmalı birşeyler....ben uzun zamandır yazıyorum ama haklısın pek fazla kendimden bahsedemedim bölük pörçük bi şekilde ama olsun iyki burası var gerçekten çok rahatlıyorum
ben 25 yaşındayım ben gibiler de varmış demekki ama biraz çeki düzen vermek gerek sanırım bu işin sonu iyi değil kendine getirecek kişi bknz cena
hoşgeldin aramızaaa ben henüz birşey vermeye başlamadım...
canım büyük geçmiş olsun kaç gündür yoksun ömürcüğe çok üzüldüm sen de kendine dikkat et ki ömürcük de iyi olsun doktorlar gerçekten tam bir saf yaaa çok sinir oluyorum çok haklısın canım inş girebilirsin özletme kendini...
canım gecmiş olsun bronşit olmuş ömürcükk üzüldüm valaçok dikkat etmen lazım annesi bronşit bi yapiştımı sürekli tekrarlıyo benm eşimin yegeni böle bebklikten kalma oldu şimdi 3yaşında ama çocukta sürekli tekrarlıyo hep ayda bir hasta tedavisini ihmal etme canım işalah tamamen atlatırsınız..
BEBEĞİMMMM artık bıktım misafirden haftada 1 -2 olsun sesimi çıkarmam ama her günnn yemek temizlik yapmaktan cocugumla ilgilenemiyorum
Bende evleneli 2 yıl olmadı canım.. haklısın evde olmak insanı çok bunaltıyor..Allah'a çok şükür eşim anlayışlı da haftada bir kere bile olsa dışarı çıkartır beni. .ben 20 yaşındayım canım..
Hoşgeldin hayatım..Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin Ömür'e İnşaallah.. ana gelen şu misafirleri bana bir gönderde bebekli acemi bir kadına hergün misafirliğe gitmek nasıl olurmuş göstereyim ben onlara..:88:Allah bu dr.lara da hidayet nasip etsin.. bir dedikleri diğerini tutmuyor. .Rabbim yardımcın olsun canım...
Canım yaa seni bildim bileli misafirle boğuşuyorsun.Bir de gurbettesin bu kadar misafir geliyor.Memlekette olsan artık düsünemiyorum.Biz sinirleniyoruz ki seni düşünemiyorum.Misafir sonuçta ama bu kadar da olmaz. Bu arada bebişine de geçmiş olsun.İşte böyle bir durumda insan sadece bebişiyle ilgilenmek ister.
hoşgeldiiiin.. ben iki kez elma suyu vermiştim..
sonra bıraktım, şimdi 2-3 günde bir sebze püresi veriyorum..
çok geçmiş olsun.. bu bebe de bi kurtulamadı hastalıktan..
bu kadar ufak bebe hasta olunca insan fena oluyor yaa..
o avanak doktorun alnına bi tane yapıştırsaydın.. aptal mı nee?!
teşhisi yanlış koymuş, en anzında ilacını doğru versin şaşkın.
sana gelen misafirlere de ayrıca gıcık oldum..
bana en son misafir ne zaman geldi, şöyle bi düşünüyorum da.. hatırlamayamadım bile:44:
gelecek olanlar, siz gelin diyorlar.. haklılar.. millet ne kadar rahat ya..
küçücük bebe, hasta, misafir geliyorlar..
hoşgeldin canım ya.. keyfin yerinde maşallah
bizim kuzenin de 3, 4,5 ve 6 yaşında üç çocuğu var..
oraya gidince anam ağlıyor, çocuklardan koruyacağım bizimkini diye..
kimi kucağına almaya çalışıyor, kimi ağzına bi şey sokuyor, kimi sallıyor,, kimi eşyalarını paralıyor
eşime de söyledim daha az gidiyoruz.. yoksa 10 günde bir gittiğimiz yer..
bebiş ufak olunca tedbir almak gerek..
aa, ben neden senin 4 yaşında bi kızın var diye hatırlıyorum acep
erken bunamaaa:111:
fırsatın varsa kuaföre git, saçına şekil verdir derim..
ben bayram öncesinde gittim, apayrı bi şey istemiştim, karı beni hürrem yaptı
ama epey iyi gelmişti..
şimdi markete çıkabilsem boya alıp kendi rengine çevirmeye çalışıcam..
libyanaaaa, yardım et bacım..
söylemek istemiyorum, ama sizden sır çıkmaz..
aralık 15te 27yi doldurdum ben
3 senelik evliyim..
topiğe istanbul maltepeden katılıyom,,
diğer üyelere başarılar diliyorum
hay maşallah..
bizimki yabancı birini görünce şöyle kalıyor
ahh, o şeytan yok mu o şeytaaaan!!!
bana da hep aynı vesveseyi veriyor..
henüz iki aylık hamileyken başladı, doğumda ölürsem bebeğime kim bakar düşüncesi..
saatlerce ağlardım yatakta, eşim yanımda uyuyor..
doğurdum, hala rüyalarıma giriyor, ben ölünce kızım ne olacak diye..
neyse, bu kötü düşüncelerden sıyrılmak gerek..Rabbim kuzuların acısını göstermesin bize..
onları da annesiz babasız komasın..
1992 dogumluyum 20 yasındayımmbende yaşımı söyleyeceğimm 23...
Allah razı olsunn canım teşekkür eferim seni ve yavrunu öpüyorummmGünaydınlar, hayırlı cumalar. Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah.
Oğlum bu sabah taaaam 6da uyandıbir enerji vardıki o saatte anlatamam. Saat 8e doğrubaktım pes etti ikimizde uyumuşuz, babamızda sessiz sedasız işe gitmiş.
Yaşları konuşmuşsunuz bende 24 yaşındayım. 19 aylıkta evliyim
Cenayı ve onun gibi olanları tebrik ediyorum valla. Dışarı çıkarken tamam giyiniyorum saçımı başımı düzeltiyorum ama evşn içinde bıraksanız tüm gün pijamayla dururum yani. En fazla bir eşofmangiyiveriyorum hooop tamam. ama yapmamamız lazım öyle haklısınız valla. Kim tüm gün işte olupta eve geldiğinde cadı gibi bişey görmek isterkiii
Benim oğlanda genelde yerde oyun halısında çok sevdi onu 2 aylıktan beri yayırıyordum alıştı galiba. Bir sağa bir sola dönüyor, kenardaki oyuncakları yemeye çalışıyor. Arada birde sesi çıkmazsa bir bakıyorum dönmüş beyefendi tv izliyor hemde full konsantrekendimi yırtıyorum Seliiiiiim diye dönüpte bakmıyor ne anlıyorlarsa o televizyondan.
Bizdende şimdiliiiik bu kadar.
zeynepcm çok geçmiş olsun cnm, hemencecik düzelir inşallah Ömür. Helal oldun valla bu sıkıntının yanında birde misafirlerle
uğraşıyorsun.Allah kolaylık versin cnm
hayırlı uğurlu sağlıklı olsun darısı başımıza canım benimhayırlı cumalar herkese.,
oğluşumun dişi çıktı
hiç anlamadım sabah baktım nasıl sevindm.
kızımın dişi çıkarken sabahlara kadar uyumazdık
benim oğlan yürüteçe koyunca evin altını üstüne getiriyor
çiçekleri koparmış.yerine tekrar monte ettim yine kopardı
evde kaldırılacklar listesine başlamak lazım.bebekler yürümeye başlarken büro gibi
olacak ev en iyisi.süs eşyaları itina ile kırılır,dökülür taraflarından.
bizimki mutfkta masa örtüsününe çekmeye başladı.birde biz yemek yiyorsak
illa masada oda olacak kıyameti koparıyor
evet tatlışko oğlanlar kel gazlı dişsiz :) yok başlamadım cnm ben sadece meyve suyu tattırdım elma havuc armut onlarda gazımızı 1den 1000 e çıkardı :)) kestim şimdi sadece emzırıyorum 6.ay dolsun duzene sokarım artık sen neler verıyosun şuaraMemnun oldum baharcim vala senle ortak noktalar cok bu ogluslar konusunda bizim doktor sebzlere gecme dedi sen sebze vermeye basladnmi canm
karakız grçekten karayım ve öğretmelerim karakiz diye çağrırdı hep. ilknur adım boyum 172 55 kiloyum başarılar herkese
evet tatlışko oğlanlar kel gazlı dişsiz :) yok başlamadım cnm ben sadece meyve suyu tattırdım elma havuc armut onlarda gazımızı 1den 1000 e çıkardı :)) kestim şimdi sadece emzırıyorum 6.ay dolsun duzene sokarım artık sen neler verıyosun şuara
Ayni boydayz ama ayni kiloda drglz malesef ilknurcm dogumdan sonra alinan kilolar gtmedi 10kilosu gtti 10kilosu kaldi isalh vereblrm
benimki 5 ay 27 günlük hala dönmüyor, tam dönmeyi geçtim yana bile dönmüyorbazen çok üzülüyorum niye dönmüyo bi sorun mu var diye ama galiba ben daha çok yere bırakmalıyım. yatakta beceremiyor sanırsam, yere de bırakamıyorum ki çok, ya mutfakta mama sandalyesinde bişeyler yiyo, yada onun dışında hep kucakta gezmek istiyor, napcam şaşırdım. yerde oynamak cazip gelsin diye geç olmasına rağmen bu ayında oyun halısı sipariş ettim netten bakalım işe yarayacak mı
sen yerde çok vakit geçirtiyor musun?
senin iyi canm yaa benm evlenmeden önceki halim diyim evlendm bi 6kilo aldım doğumda desen 20kiloya yakın aldım düşün halimi benm daha 10kilo vermem lazım alahım bi formülü olsada hemencik gtse yaaben 76 yla doğuma girdim 50ydim doğumdan önce şuan 55 kiloyum gitmesin daha çok
"ilk dersimiz tanışma" mı
ben de 27 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?