Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

sanırım eşin polisti burada çok rahatmış polisler.
uzundere çok olaylı bi yer değil. ayrıca erzuruma göre daha sıcak tavsiye eder ve beklerimm .
tabii ama önce ecoşuu benim oğlum kandırır onuu

libyana seni hiç görmedim ama sanki 20den fazlaymışsın gibi gelmişti...
ama böyle görnce çok mutlu oluyorum burada(uzunderede) genelde
hep ben en küçüğüm ortamlarda ben de mi gariplik var diyodum hem küçük hem evlii
erzuruma geliyomusunuzz benim de pendik te akrabalarım ve arkadaşlarım varr
ben de istanbul doğumluyum da

ovvvv herkez tanışma faslına geçmiş hadi bende eksik kalmim yaş 24 11haziran1988 doğumluyum adımı biliosnz 09.10.2010da evlendim.aslen izmirliyim orda doğdum büyüdüm şimdi zonguldakta yaşıorm eşimden dolayı.o zonguldaklı.evliyim mutluyum çocukluyum bitanecik oğlum var canımdan çok sevdgm önlisans aöf halkla ilişkiler okuduk ölee kaldı henüz ev hanımıyım belki ilerde çocuk büyürde çalışırız

bende12.05.1989doğumluyum. 19.11. 2010
da evlendim istanbul da doğdum dedem rize de doğmuşş.
konya da fen ve teknoloji öğretmenliği okudum. 2011 de uzundere ye
atandım 2012 6 temmuzda oğluşum doğdu ve şu anda ağlıyoo.

ne yani aranızdaki en yaşlı benmiyim

gerçi yaşımdan küçük gösterdiğimi söylerler ama:44:

32 yaşındayım bu arada benim ikinci çocuk.

benden başka ikinci bebeği olana varmı?

yok canım en yaşlınız benim herhalde 33 yaşındayım ama senin gibi yaşımı hiiç göstermem :) benimde 2.bebeğim.5 yaşına henüz yeni girmiş birde oğlum var.

sanırım eşin polisti burada çok rahatmış polisler.
uzundere çok olaylı bi yer değil. ayrıca erzuruma göre daha sıcak tavsiye eder ve beklerimm .
tabii ama önce ecoşuu benim oğlum kandırır onuu

evet polis bende adayıyım :78::78: olur inşallah verriz bizde

benim eşimde zonguldak krdz ereğlili kynnmgl orda sen nerdesin canım

herkes citirmis gerçekten 82 doğumluyum bende 30 demeye pek alışamadım.. şimdilik iki haziranda hayırlısıyla cocugu ucleyecegiz inşallah. kızım 5 yaşında. 2 yıllık muhasebe mezunuydum geçen yil aöf işletme bölümünü bitirdim lisans mezunu oldum çalışmayı düşünmüyorum calisanlarida takdir ediyorum bir kaç yil çalıştım çocuk olmadığı halde zorlandım hem isi hem evi idare edenlere helal olsun diyorum benden de bukadar

Oy kuzum bronşitmi olmus kiyamam ömür bebege Allah sifa versin biran önce toparlanmaniz dileğiyle
evet teyzesi bronşitMİŞ ben şahsen bilmiyordum doktorumuz öyle laf arasında sokuverdi bana .. heln doktor deyince sinirlerim alt üst oluyor paramla rezil mi olcam be !! gitmiyorum özele falan devlete gitcem bundan sonra her seferinde kocamın haklı cıkmasından gıcık oluyorummminşallah evladım iyileşir inş...

çok tşk ederim arkadaşım Allah Razı olsunnn . ilaç kullanıyoruz evimiz sıcak sürekli üstünü değişiyorum yemeğini vermeye calısıyorum ama çocukda bıktı ilaç içmektennnn inan şurup şişesini görünce cocuk cırlamaya başlıyor kendimi iğrenç hissediyorum

canım bana doktor üst solunum yolu enf . dedi bronşit e çevirmedi dedi . ilacını düzenli ver tekrar getir dedi bende 1 hafta sonra düzelmedi diye getirdimmm . ay bide demezmii ömür oğlum bronşitimiz geçmiş mi bakalımmm koşa koşa ecz gıttım receteyi istedimmm bakcam teshıs bölümüne dedim baktım ki . BRONŞİTTT!!

BEBEĞİMMMM artık bıktım misafirden haftada 1 -2 olsun sesimi çıkarmam ama her günnn yemek temizlik yapmaktan cocugumla ilgilenemiyorum
bende kocama dedim ki kesinlikle misafir kabul etmiyoruz 10 dk sora arkadaşı aradı hanımla size gelcez dedi : Ahmette misafir kabul edemiyoruz oğlum hasta dedi kapattı .. :2:vicdan yapmicam daha gelmesin kimse napim çocugumla baş basa kalmak istıyorummm

hislerimi o kadar güzel anlatmışşın ki canımmmmm

ya cena aynen katılıyorumm çocuguma ilaç içiriyorumm ya sanki bana zehir oğluma ilaç içiriyorlar Derman Allahtandır .. doktor sadece aracıdır . ama boşuna çocuga neden ilaç vereyimmm yada bana de ki Zeynep hanım ben anlamıyorum cocugun halinden bende başka kapıya defolayımm

bende yaşımı söyleyeceğimm 23...
1992 dogumluyum 20 yasındayımm

Allah razı olsunn canım teşekkür eferim seni ve yavrunu öpüyorummm

hayırlı uğurlu sağlıklı olsun darısı başımıza canım benimpaşana maşallahhh kızına da maşallahhhh öperim ikisinide

Memnun oldum baharcim vala senle ortak noktalar cok bu ogluslar konusunda bizim doktor sebzlere gecme dedi sen sebze vermeye basladnmi canm
evet tatlışko oğlanlar kel gazlı dişsiz :) yok başlamadım cnm ben sadece meyve suyu tattırdım elma havuc armut onlarda gazımızı 1den 1000 e çıkardı :)) kestim şimdi sadece emzırıyorum 6.ay dolsun duzene sokarım artık sen neler verıyosun şuara

şekerim aynen öle kel ve gazlılar hala dönmedide tembeller diş konusu zaten muamma neyse.. bende ilk sen demştn zaten meyve ver diye sonra sebze sonra yoğurt diye vala doktora sormadan meyvelerin suyunu hazırlayıp taddırmştm bu ayki gttgm kontrolde meyve ve yoğurt vereblrsn dedi sebzeye 6.ayda gecersn dedi bnde öglenleri meyve verıorm şimdiye kadar mevsm meyvelerini taddırdm hiçbiri alerji yapmadı artık suyunu sıkmadan posa halinde cam rendeden gecirip veriorm bazen aynı şeyi yer gibi olmasn diye meyveleri karıştırıp verdgmde oluor bayada yior paşam sevdi anlıcagn yoğurtta gecen ilk kez verdm onuda sevdi akşam yatmadan önce verdm pek yemedgi şey olmıcak bizim paşanın galiba sebzelerede daha sonra gecicez artık acele etmıorm zaten tüm gün ve gece boyu emziriorm...meyveler gaz yapmadı bizde ama geceleri gazımız sabit şeklde kımıldamadan yattığı için oluo sanırsam onun için mırın kırın etmeye devam..

"ilk dersimiz tanışma" mı
ben de 27 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim

slm kızlar nasılsınız? zeynepcim geçmiş olsun umarım en kısa süre de iyileşir. kocacım konyaya gitti bugün. annişimi getirecek bana inş. pazar günü anneciğime kavuşurum çok özledim annemi yaa.

Canım benim kızıma 2,5 aylıkken tinylove tekmele jimnastik halısı aldım çokda sevdi uzun zamanda geçiriyor ama dönmek dışında herşeyi yapıyor yatakta elinden tutarak dönmesine yardım ediyorum bir mutlu oluyor sevincten çığlık atıyor ve bu arada dart dart osuruyor ama yinede kendi başına dönmüyor. 1 ay önce yüz üstü yatarken pat diye dönmüştü bikaç kez ama o günden sonra hiç dönmedi. Bebeklerin içinde var biz naaparsak yapalım o ne zaman isterse o zaman yapacak sağlığında sorun olmasında

ben 76 yla doğuma girdim 50ydim doğumdan önce şuan 55 kiloyum gitmesin daha çok
senin iyi canm yaa benm evlenmeden önceki halim diyim evlendm bi 6kilo aldım doğumda desen 20kiloya yakın aldım düşün halimi benm daha 10kilo vermem lazım alahım bi formülü olsada hemencik gtse yaa
"ilk dersimiz tanışma" mı
ben de 27 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim

evet canım tanışma dökül sende öle 2şey yazıp kaçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…