Ayy geçmişi okuyım dedim ne kadar da çok şey birikmi şalıntı yapayım dedim ondan da vazgeçtim hızlıca yazıyorum yasir kızmadan :) bağrıp duruyor çok huzursuz rüyamda gün yapmışız eve geldim bakıyorum tel.i unutmuşum libyanayı arıyorum o diyor ben tel.i bulunca sena'yla gönderdim sena kim diyorum cena yok mu o işte diyor Allah Allah diyorum sonra libyanın sadece sesini duydum ama seni suret olarak da gördüm cena Allah razı olsun getirdin teli diyorum bi vıyaaak sesiyle uyandım ki yasircik bağırıyp böyle bi rüya işte ben de anlam veremedim ama gece gündüz kk'de olunca demek ki artık rüyalarıma çıktı mama sandalyeniz ve arabanız da hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah mama sandalyesi ben de düşünüyorum kullandıktan sonra memnun kalıp kalmadığını yazabilirmisin ?
yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldinizzz diyorum...
biz de bugün çalıştığım okula gittik izinle alakalı bi durumlar varmış öğrencileri görünce üzülürüm sanıyodum ama üzülmedim evde oturmak gibisi yok nasılsa tekrar başlıcam yasir paşa sen çok yaşaaa :)) sonradan da dolaşalım dedik ama sokaklar çok kalabalıkmış sonradan anladık ki yılbaşı kutlayacak herkes bugünün bizim için anlamı Mekke'nin fethi eşim fetih kutlamalarında biz oğluşla gidemedik salon çok kalabalık oluyor yer falan bulamazsak sıkıntı olur diye..
Gül ey Mekke! Gün senin günündür
Gün senin fetih günündür.
Gül ki, bu dönüş sanadır.
Baksana,
Dün bağrından koparılan yiğitler dönüyor sana
Erak topraklarını savuran rüzgar dönüyor önce
Ardından büyük bir birlik;
Başlarında Halid bin Velid!
İnşallah gitmek birgün oğluşla bize de nasip olur tabi kocişle de..Ve tabiiki hepinize de dualarda buluşalım inşallah birden cuuşa erdim :)
yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldinizzz diyorum...
biz de bugün çalıştığım okula gittik izinle alakalı bi durumlar varmış öğrencileri görünce üzülürüm sanıyodum ama üzülmedim evde oturmak gibisi yok nasılsa tekrar başlıcam yasir paşa sen çok yaşaaa :)) sonradan da dolaşalım dedik ama sokaklar çok kalabalıkmış sonradan anladık ki yılbaşı kutlayacak herkes bugünün bizim için anlamı Mekke'nin fethi eşim fetih kutlamalarında biz oğluşla gidemedik salon çok kalabalık oluyor yer falan bulamazsak sıkıntı olur diye..
Gül ey Mekke! Gün senin günündür
Gün senin fetih günündür.
Gül ki, bu dönüş sanadır.
Baksana,
Dün bağrından koparılan yiğitler dönüyor sana
Erak topraklarını savuran rüzgar dönüyor önce
Ardından büyük bir birlik;
Başlarında Halid bin Velid!

İnşallah gitmek birgün oğluşla bize de nasip olur tabi kocişle de..Ve tabiiki hepinize de dualarda buluşalım inşallah birden cuuşa erdim :)