Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ayy geçmişi okuyım dedim ne kadar da çok şey birikmi şalıntı yapayım dedim ondan da vazgeçtim hızlıca yazıyorum yasir kızmadan :) bağrıp duruyor çok huzursuz rüyamda gün yapmışız eve geldim bakıyorum tel.i unutmuşum libyanayı arıyorum o diyor ben tel.i bulunca sena'yla gönderdim sena kim diyorum cena yok mu o işte diyor Allah Allah diyorum sonra libyanın sadece sesini duydum ama seni suret olarak da gördüm cena Allah razı olsun getirdin teli diyorum bi vıyaaak sesiyle uyandım ki yasircik bağırıyp böyle bi rüya işte ben de anlam veremedim ama gece gündüz kk'de olunca demek ki artık rüyalarıma çıktı mama sandalyeniz ve arabanız da hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah mama sandalyesi ben de düşünüyorum kullandıktan sonra memnun kalıp kalmadığını yazabilirmisin ?

yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldinizzz diyorum...

biz de bugün çalıştığım okula gittik izinle alakalı bi durumlar varmış öğrencileri görünce üzülürüm sanıyodum ama üzülmedim evde oturmak gibisi yok nasılsa tekrar başlıcam yasir paşa sen çok yaşaaa :)) sonradan da dolaşalım dedik ama sokaklar çok kalabalıkmış sonradan anladık ki yılbaşı kutlayacak herkes bugünün bizim için anlamı Mekke'nin fethi eşim fetih kutlamalarında biz oğluşla gidemedik salon çok kalabalık oluyor yer falan bulamazsak sıkıntı olur diye..

Gül ey Mekke! Gün senin günündür
Gün senin fetih günündür.
Gül ki, bu dönüş sanadır.
Baksana,
Dün bağrından koparılan yiğitler dönüyor sana
Erak topraklarını savuran rüzgar dönüyor önce
Ardından büyük bir birlik;
Başlarında Halid bin Velid! :40:

İnşallah gitmek birgün oğluşla bize de nasip olur tabi kocişle de..Ve tabiiki hepinize de dualarda buluşalım inşallah birden cuuşa erdim :)

Hanımlar merhabalar pek fazla giremiyorum gecmisin tamamini okuyamadım bile sayfalar ne kadar hızlı ilerlemiş cananatescoban harikasin topige katilali cok olmamış ama bayağı yorumunu okudum bu arada faceden satış icin eklemelerine güldüm millete bak ya nerden ne tutturacagini şaşırmış.
Busmai inşallah bu yıl ikinci bebeğine de hamile kalırsın daha önceki yorumlarında da istediğini yazmıştın hatırladığım kadarıyla
Elifnaz yeni eviniz hayırlı olsun Allah(c.c) huzurla evlatlarinizla oturmayı nasip etsin
Cenacim mama sandalyeni beğendim hayirli olsun
Barbarino zurafa iyimis inşallah yavrun uyku arkadaşıyla her zaman tatli rüyalar görür.
Alya38 gecmis olsun yanlış hatırlamıyorsam bebeğin ufak bir kaza atlatmış.
Libyana, Karakiz,Zeynep .... Ve topikteki tüm bayanlar sizi değil bebeklerinizi öpüyorum;)) bu yıl da yavrularimizla sağlıklı, mutlu ve huzurlu gecer inşallah kendinize cok iyi bakın ...

Sanmamm:(( çok bunaldım sürekli beni eleştiren basit şeyler için bile kalbimi kolayca kıran sinirli, asabi, herşeyime karışan buna ragmen sürekli beni çok sevdiğini söyleyen bi kocam var:(( ne kadar inandırıcıysa artık:(( üzgünüm baska bişi diyemiyorum.
zaman zaman ben de eşim ve evliliğimizle ilgili buna benzer duygulara kapılıyorum ama sakin zamanlarda duygularımı sindire sindire anlatıyorum o zaman ben de rahatlıyorum o da farkına varıyor birçok şeyin yani tüm evlilikler aynı canım sıkma canını ben hele ailemden uzakta olduğum için böyle hissettiğim zamanlarda ağlayıp duruyorum insan birine anlatmak paylaşmak istiyor ama bir şekilde sürüyor işte hayat...

ben aşırı kıskancımdır ölürüm ama belli etmem :9:

eşim sabah işe giderken saçlarını yapıyor ben bozyuyprum :9:
çok güldüm yaaaaa :9::9:
Nee eski sevgilimiii çıkarım ortalığı arkama dönüp bile bakmam açıklama yapmasını bile beklemeden basar giderim öyle genişlik modernlik bana gore değil.Şaka bir yana tabiki eski sevgilisi yoktu onun arkadaşları vardı yanlış anlattıktan affola:51:busmai kiskancmiyim evet kesinlikle amza dün kıskanması resmen köprüdür bana ayırdığı ozel zamanda bile aklı onlardaki ve benle başbaşa olmak yerine onları tercih etti yani:27:
benim eşim de arkadaş grubunun yanına gitmek için bazen hızlıca aradan çıkarmaya bakar beni ama cenanın dediği gibi ben de birlikte önce o yer neresiyse oraya gidiyorum ondan sonra bool bolll zaman kalıyo ama burdan gazel okuması kolay bazen ben de hiç gitmesin istiyorum kızlı erkekli ortama hele kesinlikle hayır :10:
karakııııız, napıyon?:3:
sesin çıkmıyo..

ben kaçanzii..:10:
ezan okunur şimdi, oruç açayım:56:
eşim gelecek, hazırlanayım,:12:

size de ara ara bakarım..:34:
ben yokken çok kaynatmayın heee:9:
ben daha hiç başlayamadım süt giderse diye korkuyorum ama bi yerden başlamak lazım bi sıkıntı oldu mu gerçi Rabbim elbet verir kolaylığını
canım benim paşa uyumadan once saç kurutma makınasının müptelasıda onula dalıyordu :))))
saç kurutmanın sesınden kurtulmak ıcın aldık
4 ayrı ses cıkarıyor
ama bızı en cok ılgılendıren ve tek kullandıgımz sleep sesı
saç kurutmaya benzer bı sesı var
dakıka ayarlı kendılıgınden kapanıyo( gece benı de uyutuyo bu yoönü çok ıyı :)))))
yanı ınsanı uyutabılen mayıstıran bı sesı var anlıcan
sallanmadan uyuyo benım oğlan :)
ses makınası zürafanın sıırtından ayrılabılıyo zürafayı bıraz buyudugunde oyun arkadası yapar artık

ya ben e-bebekte batım bulamadım bi de resimden aklıma takıldı kafa kısmı tüylü gibi mi bnm oğlan onu ağzına götürür gibi hep

bu yıl yaşadığımız güzel şeylere yeni güzel şeyler eklenmesi ümidiyle... Hayırlara vesile olsun inşallah. Mutlu yıllar....

Herkesin yeni yılı kutlu olsun evlatlarımızla sağlıklı huzurlu bi yıl geçirmek dileğiyle :3:

Hosgeldin canim aramiza bende bursadanim 25 temmuz dogumlu kizim var bir hafta oldu ek gidaya gectik bende zeytinyagi katiyorum corbasina iki gunde bir yapiyor ayriyetten agzina bi cay kasigi veriyorum rahat yapsin diye cok sikinti yasamadik sukur.

cnm bursa nın neresinden bende bursa dayım bu arada benim oğlumda 25 temmuz doğumlu

yeni yıla çekirdek ailemizle girdik Allah'a şükürler olsun.. kocam gene koltukta uyuklayarak girdi, klasiği bozmadı :1:

ya ben e-bebekte batım bulamadım bi de resimden aklıma takıldı kafa kısmı tüylü gibi mi bnm oğlan onu ağzına götürür gibi hep

aynısının kuzucuk şeklinde olanı da var canım ,sesleri de aynı

cloud-b uyku arkadaşım kuzucuk
$boyut.webp

hep beklerim farklı bişey olsun hiçde olmuyor :9::27: tek farkım kızım 1 yıldır benle ve 3 kişilik aileyiz :29::emir_bebek:

aynısının kuzucuk şeklinde olanı da var canım ,sesleri de aynı

cloud-b uyku arkadaşım kuzucuk
Eki Görüntüle 592770
hımm buna bakınmadım hiç belki böylesi vardır çok da sevimliymiş ama benimki illa sallanmak istiyor alışacağını sanmıyorum pek :S
hep beklerim farklı bişey olsun hiçde olmuyor :9::27: tek farkım kızım 1 yıldır benle ve 3 kişilik aileyiz :29::emir_bebek:

:) hep birlikte olun inş :118:

ben de oğluşun uyku saatini geri alacağıma ileri aldım galiba gittikçe geç yatıyor ancak şimdi uyudu ben de yatıyım artık çook bereketli uykular hepimizee :93:

sizin topıcteki zeyneple şuan da yeni yılı kutluyoruz kocasız dertsiz tasasız yeni yıl dileklerimizi bırbırımızle paylaşıyoruz.. nice mutlu senelere :9:

arkadaşlar yeni yıl bolluk ve bereket içinde geçsin sevdiklerimizle birlikte .hayırlı seneler inşallah

Yeni yılın ilk GÜNAYDIN'ı benden olsun kızlaaaaar:3::3:
Herkese hayırlı bir sene diliyorummmm:128:

Herkese gny yeni yılın ilk gününden inş güzel bir yıl geçiririz hepimiz bu arada benim oğlumda gece 1:00 de yatıyoırdu ben 1 saat geri çektim iki üç gündür 12:00 de yatırıryorum alıştı şimdi 11:00 e çekmeye çalışıcam ama bu çocukların sağı solu belli olmaz bir hafta 10 gün geçsin öyle bir saat daha geri çekicem

sabahın kör vaktinde eşim balık aşkına düştü..
yılın ilk günü köprüye gitti.. giderken de kimsecikler yoktur orada diyordu..
şimdi aradı, belki 500 kişi var diyo..:111: bi de kilolarca istavrit tutmuşlar.. :124:

Ayy geçmişi okuyım dedim ne kadar da çok şey birikmi şalıntı yapayım dedim ondan da vazgeçtim hızlıca yazıyorum yasir kızmadan :) bağrıp duruyor çok huzursuz rüyamda gün yapmışız eve geldim bakıyorum tel.i unutmuşum libyanayı arıyorum o diyor ben tel.i bulunca sena'yla gönderdim sena kim diyorum cena yok mu o işte diyor Allah Allah diyorum sonra libyanın sadece sesini duydum ama seni suret olarak da gördüm cena Allah razı olsun getirdin teli diyorum bi vıyaaak sesiyle uyandım ki yasircik bağırıyp böyle bi rüya işte ben de anlam veremedim ama gece gündüz kk'de olunca demek ki artık rüyalarıma çıktı mama sandalyeniz ve arabanız da hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah mama sandalyesi ben de düşünüyorum kullandıktan sonra memnun kalıp kalmadığını yazabilirmisin ?.
sena kim kıııı?!!!:99:
kuma mı getirdiniz üstüme?
aldatıyor musunuz benii?:95:
çıngar çırarırım ona göree:63:

Hanımlar merhabalar pek fazla giremiyorum gecmisin tamamini okuyamadım bile sayfalar ne kadar hızlı ilerlemiş cananatescoban harikasin topige katilali cok olmamış ama bayağı yorumunu okudum bu arada faceden satış icin eklemelerine güldüm millete bak ya nerden ne tutturacagini şaşırmış.
Busmai inşallah bu yıl ikinci bebeğine de hamile kalırsın daha önceki yorumlarında da istediğini yazmıştın hatırladığım kadarıyla
Elifnaz yeni eviniz hayırlı olsun Allah(c.c) huzurla evlatlarinizla oturmayı nasip etsin
Cenacim mama sandalyeni beğendim hayirli olsun
Barbarino zurafa iyimis inşallah yavrun uyku arkadaşıyla her zaman tatli rüyalar görür.
Alya38 gecmis olsun yanlış hatırlamıyorsam bebeğin ufak bir kaza atlatmış.
Libyana, Karakiz,Zeynep .... Ve topikteki tüm bayanlar sizi değil bebeklerinizi öpüyorum;)) bu yıl da yavrularimizla sağlıklı, mutlu ve huzurlu gecer inşallah kendinize cok iyi bakın ...
teşekkür ederiz eylülcüm..
artık çok nadir görüyorum seni..
üzülüyorum been:59:

ben daha hiç başlayamadım süt giderse diye korkuyorum ama bi yerden başlamak lazım bi sıkıntı oldu mu gerçi Rabbim elbet verir kolaylığını
kıııı, ne güzel alıntı yapmışsın öyle?:1:
ben oruçta zorlanmadım, gün çok kısa çünkü.. zaten haftada iki gün tutuyorum şuan..
ve bol su içiyorum.. yaza kalmasın, sen de bi dene derim:34:

Herkese gny yeni yılın ilk gününden inş güzel bir yıl geçiririz hepimiz bu arada benim oğlumda gece 1:00 de yatıyoırdu ben 1 saat geri çektim iki üç gündür 12:00 de yatırıryorum alıştı şimdi 11:00 e çekmeye çalışıcam ama bu çocukların sağı solu belli olmaz bir hafta 10 gün geçsin öyle bir saat daha geri çekicem
şu işin sırrı, cocacolanın formulu gibi
bana satabilirsin bile:27:
nasıl yaptın şu geri alma olayını arkadaşım..
hele anlat..çok muzdarip var bu konuda:30:

Son düzenleme:
çok tşk ederim canım bursa dan katılıyorum bebeğim kız 31/07/2012 doğumlu ve malesef ek gıdalara geçtiğimden beri kabızlığı var yani yapıyor ama koç katı keçi boku gibi :5:

cnm bursa nın neresinden bende bursa dayım bu arada benim oğlumda 25 temmuz doğumlu

Sevgili bursali temmguz anneleri cocuk doktorlariniz kim acaba ben doktor konusunda cok sanssizim 3. cocuk doktorumuzu arıyorum

Günaydın kızlar:54: 2013 hepimiz icin mutlu, huzurlu, sağlıklı, sevdiklerimizle birlikte kavgasız gürültüsüz gecer inşallah.Işi olmayanlar işe, evi olmayanlar ev sahibi, hasta olanlar sağlıklarına, kuşlar sevdiklerine, bebekler düzenli uykularına, anneleri fit bir vücuda kavuşur insallahhhhh AMIN:21::34:

Dün geceyi kısaca özet geceyim hatunlar esim eve geldi ozurler diledi birazda simariklik yapti ben kocama dayanabilirmiyim tabiki affettim gitti.Yanlis anlamayin bana 1ay once cok begendigim lacoste kkazagi almasinin barismamizda hic payi yok:2::3::4: neyse kvdede toplandık ve tahminimden daha çok eğlendik baya kalabaliktik :21::21: sonra evimize girdik anlayışlı kizim 11de uyudu:nazar::nazar: bizde sorarsanız 2013un ilk dakikalarında paristeydik:17::38: Ayşecik annesinden haberler böyle hepiniz opuldunuz:54:

Mrb kizlar size bi sorum.olacak bebisi surunmeyen var mi benim ki sadece ucak yapio donmede 2 3 aylik yuzden sirt ustne dondu bi daha yok tembel tavuk ;)surunmesi icin yardimci oluyonuz mu. Born senin oglan surunuyomu bn eyupte oturyorum.sen cok uzakmissin ya yakin.olsan oyun arkadasi yapardik bebisleri;)

Günaydın kızlar:54: 2013 hepimiz icin mutlu, huzurlu, sağlıklı, sevdiklerimizle birlikte kavgasız gürültüsüz gecer inşallah.Işi olmayanlar işe, evi olmayanlar ev sahibi, hasta olanlar sağlıklarına, kuşlar sevdiklerine, bebekler düzenli uykularına, anneleri fit bir vücuda kavuşur insallahhhhh AMIN:21::34:

Dün geceyi kısaca özet geceyim hatunlar esim eve geldi ozurler diledi birazda simariklik yapti ben kocama dayanabilirmiyim tabiki affettim gitti.Yanlis anlamayin bana 1ay once cok begendigim lacoste kkazagi almasinin barismamizda hic payi yok:2::3::4: neyse kvdede toplandık ve tahminimden daha çok eğlendik baya kalabaliktik :21::21: sonra evimize girdik anlayışlı kizim 11de uyudu:nazar::nazar: bizde sorarsanız 2013un ilk dakikalarında paristeydik:17::38: Ayşecik annesinden haberler böyle hepiniz opuldunuz:54:

Konunu okumustum canim tel girdigm cok fazla yazamyrm zor oluyor .cok sevindim sorunun cozuldu.mash. diyelimde nazar degmesin ;)

Back
X