Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

aynen öyle canım aradaki dengeyi sağlamak çok önemli

Merhaba bizim iki dişimiz birden çıktı!!! Oğluma diş buğdayı yapmak istiyorum nitekim haketti:)) hiç yapan var mı ??nasıl olduğunu merak ediyorum da

büşracım gözün aydın avukatnur gözün aydın darısı biz sünnetini düğününüde görürüz oğlunun inşallah öptüm görüşrüz kızlar

hoşgeldin canııııım
valla özlettin haa,, mahsus mu yapıyon
elif ebrara maşallah.. dişler de her an patlayabilir
sonra seni iyi bi ısırsın da gör

mng kargonun pendik şube numarasını bul, ara kargom vardı, ne zaman gelecek diye sor derim

portakalları yedim, ama trabzon hurması ve muz var, onlar da bitmeden yetiş derim

saçlarım da süpper oldu yaa!! kendime bakıyom, bakıyom, doymuyom
ve bu sefer sadece 10 liraya maloldu.. 110 lira cebimde kaldı, gel dışarda yemek ısmarliyim

Merhaba bizim iki dişimiz birden çıktı!!! Oğluma diş buğdayı yapmak istiyorum nitekim haketti:)) hiç yapan var mı ??nasıl olduğunu merak ediyorum da
gözünüz aydııını..
diş buğdayı tam nasıl yapılıyor bilmiyorum..
ama ben çocukken kuzeniminkine gitmiştim..

buğdaylı bi yemek hazırlamışlardı ikram olarak..
başka yiyecekler de vardı.
sonra bi masaya makas, kitap, kepçe böyle şeyler koyuyorlar..
bebek hangisini seçerse o mesleği yapıyormuş..
yani kitaba kaleme uzanırsa öğretmen,,
makasa ipliğe uzanırsa terzi,,
kepçeye falan uzanırsa da aşçı..

böyle bi şeylerdi..
bazıları kına da yakıyormuş bebeğin eline..
ufak hediyeler.. fotoğraflar..
güzel bi diş partisi düzenlenebilir..

Dişi çıkan arkadaşlar hayırlı olsun.İnşallah bizi daha çıkmaz, dişten çooooook korkuyorum.:18:
Cena sana imrendim, kendime meyve hazırladım.

ben kızıma yapmıştım bugday pişiriliyor onu annem yapmıştı internetten bulabilirsin.. çeşit çeşit pasta börek tepsiye kuran, altın, tarak vs. bir şeyler koyuyorsun bebege sectiriyorsun

Maşaallah size.. hayırlı olsun dişleriniz.. Burda yapan varmı bilmiyorum ama internette blogcular paylaşıyor onlarda bakabilirsin..
yok kız mahsus yaparmıyım hiçç.. aklım hep burda..
niye öyle diyon yaa küserim bak..

aradım canım kargo takip numarası olsaydı bulurduk diyor..
:102: Afiyet şifa olsun canım.. hurma sevmem ama muza hayır demem..

Maşaallah sana Allah nazardan saklasın.. çok bakma kız aynaları çatlatırsın sonra..
:108::108:süper olur yaaa hazır koçişte yok..

bizimki de diş çekimi ameliyatlarda dikat etmesi gerekiyor
allah şifa versin sizede çok geçmiş olsun ben çocuk hastanesindekine götürdüm bir ay sonra bizi fakülteye sevk etti ben ordaki kadını pek sevmedim o yüzden ergün beye devam ediyoruz allah size de acil şifalar versin peki size kapatmak için anjio falan yapacak mı

Dişi çıkan arkadaşlar hayırlı olsun.İnşallah bizi daha çıkmaz, dişten çooooook korkuyorum.:18:
Cena sana imrendim, kendime meyve hazırladım.
ooh, afiyet bal şeker olsunn

ilk diskten korkma canım genelde sorunsuz cikar asıl zor olan azi dişler
:18:
sen de boşlama bizi..:105: sana da nazlanamayacaksak artık

aynı zamanda üye olduğumuz için, kargo da bugün yarın gelir diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
ooh, afiyet bal şeker olsunn

:18:

sen de boşlama bizi..:105: sana da nazlanamayacaksak artık

aynı zamanda üye olduğumuz için, kargo da bugün yarın gelir diye düşünüyorum..

Kız ben onu ısırsın seni bol bol demişsin yaa onun için yazdım küserim diye.. Yoksa takibi nazlanabilirsin.. gözlüklerim olmadığı için çok zor oluyor Bilg. bakmak..
havalar ısınsa.. şöyle bahar-yaz gelse de buluşsak be yaav!!
Ahh ahh ne güzel olurdu..
bu arada herkes adını söyledi sen söylemedin de bakam hele adın ne senin güzelim..

demek senin gözlüklerin var..
bazı kişiler için kafamda bi silüet var, o yüzden çok merak ediyorum..
buluşunca bakalım kafamdaki görüntü ne kadar gerçeğe yakın görücem

ufaktan da olsa hayatının bi bölümünde benimle aynı ortamda bulunmuş biri
temmuz topiğinde yazan cenanın kim olduğunu şııııp diye anlar :78:
bi de herşeyi alenen anlatıyoruz burada o yüzden, bazen tırsmıyo değilim :18:
o yüzden ismimi söylemekten imtina ediyom
doğruyu söylemek gerekirse kızımın ayşe dışında bir ismi daha var.. biz ikisini birden kullanıyoruz..
karakteristik bi isim, kamuoyu anlamasın diye onu bile söylemiyom
ama özelden yazayım ismimi.. isteyenler talepte bulunsunlar

Son düzenleme:
Allah iyiliğini versin kırgınlık olmadan hallolmasi iyi olmuş . ben hamile olmasam bi saunaya giderdim kesin bide sapanca da gural in oteli varmış giden varmı?
Biz geçen sene gitmiştik çok güzel cnm, hatta bu senede gitmeyi çok istiyorum bakalım kısmet

Önümüzdeki salı gününe yapcaz inşallah biz diş buğdayımızı:))
Buğday haşlanıyormuş içine bişeyler daha ekleyip gelenlere servis ediliyor. Sonra bir sürü pasta börek
Ben pasta yaptırmayı düşünüyorum diş şeklinde, birazda süsliycem salonumu. İnternette bloglarda çok güzel fikirler var cnm:))

Benim için nasıl bir silüet çizdin merak ettim doğrusu.. evet canım gözlüklüyüm..

Aaa merak ettiim ayşenin adını yaz çabuk özelden...

Benim için nasıl bir silüet çizdin merak ettim doğrusu.. evet canım gözlüklüyüm..

Aaa merak ettiim ayşenin adını yaz çabuk özelden...

senin için beyaz tenli, ince yapılı, uzun ince parmaklı
orta boylarda latif, çıtı pıtı bi kız var aklımda..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…