- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
senin için beyaz tenli, ince yapılı, uzun ince parmaklı
orta boylarda latif, çıtı pıtı bi kız var aklımda..
gözünüz aydııını..
diş buğdayı tam nasıl yapılıyor bilmiyorum..
ama ben çocukken kuzeniminkine gitmiştim..
buğdaylı bi yemek hazırlamışlardı ikram olarak..
başka yiyecekler de vardı.
sonra bi masaya makas, kitap, kepçe böyle şeyler koyuyorlar..
bebek hangisini seçerse o mesleği yapıyormuş..
yani kitaba kaleme uzanırsa öğretmen,,
makasa ipliğe uzanırsa terzi,,
kepçeye falan uzanırsa da aşçı..
böyle bi şeylerdi..
bazıları kına da yakıyormuş bebeğin eline..
ufak hediyeler.. fotoğraflar..
güzel bi diş partisi düzenlenebilir..
Yaa ne bileyim herkes ateş yapar, çocuğun düzeni bozulir diyor.Ben de korkuyorum.Azılar kaç aylıkken çıkıyor?Şu diş olayını kolaylıkla bir atlatsak...
Bu arada kaçıncı haftasın canım?
Biz geçen sene gitmiştik çok güzel cnm, hatta bu senede gitmeyi çok istiyorum bakalım kısmet
Önümüzdeki salı gününe yapcaz inşallah biz diş buğdayımızı:))
Buğday haşlanıyormuş içine bişeyler daha ekleyip gelenlere servis ediliyor. Sonra bir sürü pasta börek
Ben pasta yaptırmayı düşünüyorum diş şeklinde, birazda süsliycem salonumu. İnternette bloglarda çok güzel fikirler var cnm:))
anaaaam anaaam garip anaaam sen yoksuuun yanımda kime dertt yanammm keşke benim de annem yanımda olsa kıymetini bilinn
ne kadar güzel yazmışsın gerçekten çok haklısın Allah'a binlerce şükür ben de bazen o kadar yorgun olmama rağmen onu izlemekten uyuyamıyorum oyy benim kuzucuğum
hayırlı olsuunnn canım güle güle büyütün dişinizi çook sağlıklı olsun birsürü mamalar yesinnn
:
Bende hemen bunu maille eşime yolladım..
Yaa çok sevindm yesin teyzesi o dişlerle elma yediğini göreceğin günler çabuk gelsin
hayırlı olsun dişiniz artık bizimde çıksın yaaa:)
vala ben hep yazıorm ama kimse oralı olmadı şimdiye kadar hep dedim gaza getirelm birbirmzi die ama nafilearada evde plates yapıorm canım çekerse bi ara angelinanın içtiği çayı denedm bıraktm 13kilo gtti 5kilo kaldı..yavaş yavaş onlarda gider umarm..diet yapmıorm açıkcası.yavaştan kendi kendne gidio ama süreci hızlandrmakta fayda var şekerim
diş buğdayı partisi aklıma yattı.. dişi tam olarak ortaya çıksın ben de yapmayı düşünüyorum artıkgözünüz aydııını..
diş buğdayı tam nasıl yapılıyor bilmiyorum..
ama ben çocukken kuzeniminkine gitmiştim..
buğdaylı bi yemek hazırlamışlardı ikram olarak..
başka yiyecekler de vardı.
sonra bi masaya makas, kitap, kepçe böyle şeyler koyuyorlar..
bebek hangisini seçerse o mesleği yapıyormuş..
yani kitaba kaleme uzanırsa öğretmen,,
makasa ipliğe uzanırsa terzi,,
kepçeye falan uzanırsa da aşçı..
ufak hediyeler.. fotoğraflar..
güzel bi diş partisi düzenlenebilir..
tartı bozuktur tartııııııııııııııı
canımm hayırlı olsun güle güle kullan
hoşgeldin canııııım
valla özlettin haa,,mahsus mu yapıyon
elif ebrara maşallah.. dişler de her an patlayabilir
sonra seni iyi bi ısırsın da gör
mng kargonun pendik şube numarasını bul, ara kargom vardı, ne zaman gelecek diye sor derim
portakalları yedim, ama trabzon hurması ve muz var, onlar da bitmeden yetiş derim
saçlarım da süpper oldu yaa!!kendime bakıyom, bakıyom, doymuyom
ve bu sefer sadece 10 liraya maloldu.. 110 lira cebimde kaldı, gel dışarda yemek ısmarliyim
hayırlı olsun bende istiyorum ama hiiç görmedimmkızlarr bugün pazardan oğluşla eşime aynı eşofman takımı aldım bir tatlı oldular ki maşallah bayıldımm kızım olsa neler yapardım düşünemiyorum bilee
günaydın güzel aneler ve minik kuzuları nasılsınız bakalım
sizlere bir sorum olacak benim minik prensesim anjio olacak kalbindeki bir damar anne karnından çıktıktan sonraki ilk 3 saat içinde kapanması gerekirken kuzumun ki kapanmadı PDA adında bir hastalığı var doktor anjio yapıcak tıkaçla o damarı kapatıcak umarım yoktur ama aranızda böyle bir durumla karşılaşan varmı
doğumdan sonra insan kocasından soğuyormu acaba kızlar
Hayirli olsun ilk disinizveee oğlumuzun dişi göründüüü
Soguma demeyelimde esler ikinci plana atiliyor canim dogum logusalik bebek derken insan kendini bile unutuyor eslerde kayniyor arada ama 6. Aya girdik artik duzelmesi lazimdoğumdan sonra insan kocasından soğuyormu acaba kızlar
acaba hep birlikte diyet+spora mı başlasak.birlerinin beni gaza getirmesi lazım.yoksa ben de veremem hayattta bu kiloları[/QUOTE
yapalim yapalim gaza getirelim birbirimizi kilo vrrmek isteyenler topigimi yapsak napsak
bizimki de diş çekimi ameliyatlarda dikat etmesi gerekiyor
allah şifa versin sizede çok geçmiş olsun ben çocuk hastanesindekine götürdüm bir ay sonra bizi fakülteye sevk etti ben ordaki kadını pek sevmedim o yüzden ergün beye devam ediyoruz allah size de acil şifalar versin peki size kapatmak için anjio falan yapacak mı[
Bize bi operasyon gerekmiyo omur boyu kalsada o delikler bi sorun olmaz dedi sukur. ama 1 yasina kadar kapanmasini bekliyoruz ocak ayinda tekrar gidicez insallah kapanma yolunda gidiyordur. allahim ben cok uzulmustum duydugimda hastanede annem fln duyunca aglamis ama allah beterinden sakladi yarabbim sukurler olsun
Bende karakizin adini cenanin adini bide aysecigin diger adini merak ettim dogrusu cenacim banafa mesaj at anacim catlarim ben meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?