Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Süper fikirler çok teşekkür ederim içten cevabın icin

Yaa ne bileyim herkes ateş yapar, çocuğun düzeni bozulir diyor.Ben de korkuyorum.Azılar kaç aylıkken çıkıyor?Şu diş olayını kolaylıkla bir atlatsak...

azı dişe daha var canım ama kaç aylikti unuttum, ama değişir baksana şimdiden çıkan var benim kizin ilk dışı 8 aylıkken çıkmıştı ilk dişler daha kolaydı sonrakiler de ishal ateş olmuştu. :-[

ben kaçanzii...
öpüldünüz dostlar

Son düzenleme:

fiyatlari ortalama nasil canım malum benim dogum olacağı için yakın yerler bakıyorum

sizinde disiniz hayirli olsun dis şeklinde kurabiyeler yapip gelenlere de dagitilabilir blogta görmüştüm pasta da çok guzel olur

çok sağol canımmmm
evet tutturmuşlar bi "koca hakkı" papağan gibi

Bende hemen bunu maille eşime yolladım..

hahhahaa alemsin bunu biliyordum ben çoktaan söylemiştim eşime
nedense erkek din alimleri koca haklarıyla ilgili bir sürü şeyler yazmışlar ama bizimle ilgili hiçbirşey yazmamışlar..ben de araştırıyorum,bu tür lehimize hadisleri falan iyi bilirim biraz daha ekleyeyim istersen

Mesela dinimizde kadın ev işi yapmak zorunda değil. Hatta çocuğunu bile emzirmek zorunda değil. Erkeğin maddi imkanı varsa yardımcı tutacak, süt anne tutacak, mama alacak. Kadın mecbur olmadığı için bu işleri yaptığında sevaba girer.Bu yüzden kadının kocasına hizmeti sadaka hükmündedir.
Erkek çalışacak evin ihtiyaçlarını sağlayacak. Dinimiz kadını ev işlerinden muaf tuttuğuna göre şu soruyu sormak gerekir. Kadın çocuğuna bakmaya, temizlik, bulaşık, yemek yapmaya mecbur değil, peki evli bir kadın neye mecbur?
Kadın olmaya mecbur, elbette. “Kocasına itaat eden, saygısızlık etmeyen, yataktan kaçmayan, güler yüzlü bir kadın olmak zorunda.” Sevgili peygamberimizin hadisi şeriflerinde tek tek sayılmış.
Peygamberimize “Hayırlı, iyi kadın, nasıl olur?” diye soruluyor. Peygamberimiz:
“Kocası yüzüne baktığı zaman onu sevindirir, kocasının meşrû isteklerini yerine getirir ve onun olmadığı yerde hem malını, hem de nâmusunu muhafaza eder.” diye tarif ediyor. İşte bu kadar.

Eee böyle hizmetçiler işleri yapsa ben de hergün kocama süslenir güler yüzle karşılarım valla ne ala memleket Nerdeeeeeeee

Bir de şunu biliyor muydunuz:
hz. Ali ,eşi hz.Fatıma hayattayken tekrar üstüne evlenmek istemiş ve Hz.Fatımanın babası Peygamberimiz(sav) buna müsaade etmemiş... eee hani 4 kadın serbestti?
demek ki zevk için fazladan kadın almak dinimizde yok

İslam kadını ezmemiş aksine şımartmış.. maalesef dini sömüren sözde alimler yüzünden bu haldeyiz..

Yaa çok sevindm yesin teyzesi o dişlerle elma yediğini göreceğin günler çabuk gelsin

canım çok sağol inşallah hepimizin yavrularına olsun

sağol canım birden çıkmış sizin de öyle olur
maşallah çok iyi kilo vermişsin ben varım kilo vermeye:13:

diş buğdayı partisi aklıma yattı.. dişi tam olarak ortaya çıksın ben de yapmayı düşünüyorum artık

canımm hayırlı olsun güle güle kullan
köpük boya ıle mı boyadın bende kendımmı boyasam acaba
saçlarım uzun kuaför aynen 120 tl dedı
hangı boyayaı aldın numarası kac bende cıkolata kahve ıle karamel arasında kaldım
bu arada emzırırken saç boyamadım hıc
bı sakıncası yoktur degılmı

kızlarr bugün pazardan oğluşla eşime aynı eşofman takımı aldım bir tatlı oldular ki maşallah bayıldımm kızım olsa neler yapardım düşünemiyorum bilee
hayırlı olsun bende istiyorum ama hiiç görmedimm

çook geçmiş olsun Rabbim şifa versin en kısa zamanda inşallah...

doğumdan sonra insan kocasından soğuyormu acaba kızlar

yooooookkkk hiççç değil bencee.. aksine daha da sıkı oluyo sanki aramızz.
doğumun zorluğuyla ilgili olduğunu sanmıyorumm.
ben sezaryen oldum ama psikolojik olarak çok zordu üstüne geçmeyen
göğüs yarasıı mahvetti beni.. ama Allah eşimden binlerce kere razı olsun
o en büyük destekçim ve ferahlatıcım olduuu ... yani soğumanın aksine yandık biz resmen çook şükürr

senin için beyaz tenli, ince yapılı, uzun ince parmaklı
orta boylarda latif, çıtı pıtı bi kız var aklımda..

cena libyana için bende aynı şeyi düşündüm biliyo musunn
yoksa biz kardeşmiyiz??

bu arada ben de istiyorum isimm

Son düzenleme:
veee oğlumuzun dişi göründüüü
Hayirli olsun ilk disiniz
doğumdan sonra insan kocasından soğuyormu acaba kızlar
Soguma demeyelimde esler ikinci plana atiliyor canim dogum logusalik bebek derken insan kendini bile unutuyor eslerde kayniyor arada ama 6. Aya girdik artik duzelmesi lazim

Bende karakizin adini cenanin adini bide aysecigin diger adini merak ettim dogrusu cenacim banafa mesaj at anacim catlarim ben meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…