senin mi 4 kilo fazlan var?:44:
67yle hamile kaldım ben.. ama hamilelik öncesi de fazla kilom vardı..
bu benim için iki kez dezavantaj demek
bi şeyler yapmam lazım
veee oğlumuzun dişi göründüüü
Çok doğru söylüyosun biliyorum çözümün bu olduğunu ama bu ara konuşacak bile gücüm yok inan. Yoruldum artık konuş konuş bişeyde değişmiyor zaten. Bi kendime geleyim bakacağım çözüm yolunacanım karışmak gibi olmasın da, eşin bilmiyorsa senin ona anlatman lazım. bana şöyle davranmandan hoşlanmıyorum, kendimi değersiz hissediyorum gibi..hatta yanında biraz gözyaşı olursa çok etkili oluyor
eminim her zaman böyle olmuyordur. benim eşim de mesela alışverişe gittiğimizde illa bir huzursuzluk çıkarırdı. eve dönünce kızardım ona anlatırdım yapma böyle diye ağlardım. bir-iki..kabul etti hatasını. dışarda sabırsız oluyor "neden" çünkü kıskanıyormuş satıcıyla konuşmamı.. ben de artık onun yanında satıcıyla konuşmuyorum. ayrıca alışverişte sıkılıyormuş.. artık mecbur kalmadıkça alışverişe gitmiyorum onla,kendisi teklif etse bile gitmiyorum. böylece sorun kalmıyor.
kendini geri çekerek,sorunlarınızda yerinizde sayarsınız. erkekler kafalarına vura vura anlatmadan anlamıyor maalesef. sorunları konuşup ona göre yol çizeceğiz.. bu lafa da gıcık olurum ama her yol ona çıkıyor "yuvayı dişi kuş yaparmış"
Bizimkide ramazan harmanci umi plazada cok ilgili bi doktor bendetavsiye ederim
Cena bende 67 ile hamile kaldim 1.68 boyum var hamilelik oncesi bi 5 kilo fazlam vardi ustune hamile kaldim 85 le doguma gittim simdi 75 kiloyum sadece 10 kilocuk gitti vee okdr fazla kiloyu nasil vericem kara kara dusunuyorum 63 e insem super olur ama ben daha 70 i goremedim :26:
doğumdan sonra insan kocasından soğuyormu acaba kızlar
gözünüz aydın..veee oğlumuzun dişi göründüüü
sana katılıyorum..canım karışmak gibi olmasın da, eşin bilmiyorsa senin ona anlatman lazım. bana şöyle davranmandan hoşlanmıyorum, kendimi değersiz hissediyorum gibi..hatta yanında biraz gözyaşı olursa çok etkili oluyor
eminim her zaman böyle olmuyordur. benim eşim de mesela alışverişe gittiğimizde illa bir huzursuzluk çıkarırdı. eve dönünce kızardım ona anlatırdım yapma böyle diye ağlardım. bir-iki..kabul etti hatasını. dışarda sabırsız oluyor "neden" çünkü kıskanıyormuş satıcıyla konuşmamı.. ben de artık onun yanında satıcıyla konuşmuyorum. ayrıca alışverişte sıkılıyormuş.. artık mecbur kalmadıkça alışverişe gitmiyorum onla,kendisi teklif etse bile gitmiyorum. böylece sorun kalmıyor.
kendini geri çekerek,sorunlarınızda yerinizde sayarsınız. erkekler kafalarına vura vura anlatmadan anlamıyor maalesef. sorunları konuşup ona göre yol çizeceğiz.. bu lafa da gıcık olurum ama her yol ona çıkıyor "yuvayı dişi kuş yaparmış"
yooo, aksine sevgim de muhabbetim de katlandıdoğumdan sonra insan kocasından soğuyormu acaba kızlar
bildiğim kadarıyla karakızın bebişi geri geri sürünüyordu..İyi günler hanımlar.
Bebegi geri geri emekleyen var mı? Benim cadı geç döndü ama yerde geri geri sürünmeye bazen de poposunu kaldırmaya bayılıyor
gözünüz aydın..
sana katılıyorum..
onlar kendileri anlasın diye bekliyoruz.. bekliyoruz.. bekliyoruz..
zaman geçiyor, biz beklerken daha da üzülüyoruz, kırılıyoruz..
baktın anlamıyor, kendi ağzınla söyle..
ben de eşime böyle birkaç kez rahatsızlığımı söylemiştim..
hemen ardından topladı kendini. sadece özür dilemek değil, o yöndeki hareketleri de değişti..
yooo, aksine sevgim de muhabbetim de katlandı
sizde öyle bi durum var sanırımm..:105:
bildiğim kadarıyla karakızın bebişi geri geri sürünüyordu..
hatta totoşu kaldırıp ileri gitmeye de başlamıs sanırsam
evet canım yaa millet 2 aydır dişi çıkıyor dişi çıkıyor.. ortada diş miş yok. ben hiç aldırmıyordum onlara.gözünüz aydın..
sana katılıyorum..
onlar kendileri anlasın diye bekliyoruz.. bekliyoruz.. bekliyoruz..
zaman geçiyor, biz beklerken daha da üzülüyoruz, kırılıyoruz..
baktın anlamıyor, kendi ağzınla söyle..
ben de eşime böyle birkaç kez rahatsızlığımı söylemiştim..
hemen ardından topladı kendini. sadece özür dilemek değil, o yöndeki hareketleri de değişti..
yooo, aksine sevgim de muhabbetim de katlandı
sizde öyle bi durum var sanırımm..:105:
bildiğim kadarıyla karakızın bebişi geri geri sürünüyordu..
hatta totoşu kaldırıp ileri gitmeye de başlamıs sanırsam
sağol canım çok güzel bir duyguayyy ne güzel hayırlı uğurlu olsun gözünüzaydın
Çok doğru söylüyosun biliyorum çözümün bu olduğunu ama bu ara konuşacak bile gücüm yok inan. Yoruldum artık konuş konuş bişeyde değişmiyor zaten. Bi kendime geleyim bakacağım çözüm yoluna(
Alkışşşş!!! Haydi hayırlı olsun. Diş buğdayı isteriz bizzz:))
günaydın güzel aneler ve minik kuzuları nasılsınız bakalım
sizlere bir sorum olacak benim minik prensesim anjio olacak kalbindeki bir damar anne karnından çıktıktan sonraki ilk 3 saat içinde kapanması gerekirken kuzumun ki kapanmadı PDA adında bir hastalığı var doktor anjio yapıcak tıkaçla o damarı kapatıcak umarım yoktur ama aranızda böyle bir durumla karşılaşan varmı
Gözünüz aydın canım darısı başımıza
hayırlı olsun dişiniz artık bizimde çıksın yaaa:)veee oğlumuzun dişi göründüüü
acaba hep birlikte diyet+spora mı başlasak.birlerinin beni gaza getirmesi lazım.yoksa ben de veremem hayattta bu kiloları
anaaaam anaaam garip anaaam sen yoksuuun yanımda kime dertt yanammm keşke benim de annem yanımda olsa kıymetini bilinnBende napsam bilmiyorum valla dusunuyorum annem pirasali borek yapiyormus iki sokak otede oturuyor ondan alirim ikimize kadar cayla yeriz21:
ne kadar güzel yazmışsın gerçekten çok haklısın Allah'a binlerce şükür ben de bazen o kadar yorgun olmama rağmen onu izlemekten uyuyamıyorum oyy benim kuzucuğumMerhabalarrrr annelerrr ve tatli bebecikleri
Hergün mutlaka okuyorum sizi ama yazmak pek fırsat olmuyo. Ama hepiniz cok tatlısınız bunu söylemeden gecemicem
Kızım bu gece hic uyumadı desem yeridir ağlamadı ama uyumadida öyle etrafa bakıyoyanıma aldım benimde uyku kaçtı ben de onu izliyorum. Dedim nazar degdircem sonunda su cocuğa. Düşünüyorum trilyonluk bı ev verseler bundan daha güzeli vardır derim milyon dolarlık araba verseler yenisi çıkmış daha güzel derim. Yani güzelin sonu yok. Ama kızıma bakıyorum da yok yok diyorum bundan daha tatlısı olamaz bundan daha güzeli olamaz. Eminim sizde bebekleriniz icin aynısını düşünüyorsunuz. Herhalde dünyada alabileceğimiz en büyük haz duygusunu yasıyoruz. Valla degerini bilelim:)
Biz cok uslu bı bebegiz maşallah. Sesimiz soluğumuz pek çıkmaz yabancilamayiz. Herkese güleriz. Ara sıra bağırır çığlıklar atariz acıktığımızı uykumuzun geldigini haber veririrz. Ağlamayı bilmeyiz. Annem cok zorlu bı hamilelikten sonra Allah'ın bı lütfu bu diyo:) artık arabayla tek basımıza çıkabiliyoruz. Bagliyom sıkı sıkı.sonra atta:) Bugün ana kucağından ilk defa kendi indi. Cok sevindirik oldum:) çünkü benim kızım donemiyo diş çıkarmıyor kolundan tutulsa adım atamıyor topiğin en tembeli yanibisi yapınca sevindirik oldum napim
Ek gıdaya başladık.gecen hafta. 3 gün kuralına göre gidiyor. Once elma suyu. Sonra havuç suyu. Sonra armut suyu. Arttırarak üçer gün verdim. Ama ben sadece suyunu vermedim püre halinde verdim giyemeseydi suyunu verecektim ama yiyince pütüre alışsın diye püre verdim. Şimdi yoğurda başlıcam en korktuğum bu tutturamazsam tefal yoğurtçum alıcam napim. Sonra çorba sonra muhallebi ve en son kahvaltı dedi doktorumuz. Hadi hayırlısı
Neyse yazmam yazmam çenem düştü ama kabiz olanaklara armut suyunu tavsiye ederim pisik olanlarada sudocremi.
hayırlı olsuunnn canım güle güle büyütün dişinizi çook sağlıklı olsun birsürü mamalar yesinnnveee oğlumuzun dişi göründüüü
merhaba canım eşinle aranın bozuk olduğunu yazmışsın galiba hepimiz bu sorunları yaşıyoruz. Bende bazen çileden çıkıyorum eşim çok anlayışlı biri olmasına rağmen bazen çıldırtıyor bir ara eşimden o kadar soğumuştumki tartışıp duruyorduk Bende çok sinirli olmuştum ufacık bişeyde sinir kırizi geçiriyordum beni üzdüğü iinde o yüzden yüzünü bile görmek istemiyordum. Çok şükür şimdi daha iyiz inşallah sizde düzelirsiniz
Yeni saçların hayırlı olsun canım..
saçlarımı da kurban bayramı arefesinde boyatmıştım..
yıkana yıkana mahvoldu, ben de doğal rengime yakın olan çikolata kahve boya aldım, koleston..
yarım saate boyadım, cillop oldum..
açık konuşayım, biz hamilelik öncesi performansa geri döndük
Hayırdır kızın baloyamı gidiyor.. kavalye kimi seçtiniz..? burda yakışıklılar boll...
uleyyyyn star tv!!!
nerde benim dizim?:95:
inş yılbaşı diye yayınlanmamıştır..
yok, benim dizimin yerine geldiyse bu 20 dk, yakarım
zati çamaşırları yine kazara uzun programa koymuşum,
iki saattir bitmesini bekliyorum,, adamın asabını bozmayın haa!!!:88:
Hakikaten yaa oku oku gözlerim yoruldu..güzel annelere mutlu yıllar dılıyorummmm
dün eşim evdeydi
1 gün girmiyorum meraktan çatlıyorum yaaaa
bu nasıl bıseydır
oku oku bitmedi uzun uzun kaynatmıssınız :)))
libyanaaaaa nerdesin kuzumm?
Ooo maşaallah gözünüz aydın..veee oğlumuzun dişi göründüüü
evet ben de duydum..yoo yokta bazı insanlardan öyle duyuyorum sizde de öylemi dedim
anaaaam anaaam garip anaaam sen yoksuuun yanımda kime dertt yanammm keşke benim de annem yanımda olsa kıymetini bilinn
ne kadar güzel yazmışsın gerçekten çok haklısın Allah'a binlerce şükür ben de bazen o kadar yorgun olmama rağmen onu izlemekten uyuyamıyorum oyy benim kuzucuğum
hayırlı olsuunnn canım güle güle büyütün dişinizi çook sağlıklı olsun birsürü mamalar yesinnn
ben şöyle anlatıyım doğumum çok sancılı geçti eve geldikten sonra eşimden inanılmaz soğumuştum her hareketi batar oldu sanki onun da acı çekmesini istedim böyle piskopat duygular içerisine girdim 40 gün çok gelgit yaşadım sonra biraz düzeldim o sürekli iyi davransa da ben sinir oluyodum. Neyse şundan 1 ay öncesine kadar tekrar geldi bana heyheyler o da artık patlıyodu yani bence haklı olarak ben sürekli soğuk davrandım o da artık düzeltmiyodu hareketlerini sonra busmai nin dediği gibi oturdum uzun uzun anlattım derdimi ağladım zırladım baktım çok üzüldü o günden beri maşallah diyim kumrular gibiyiz eski hayatımıza geri döndükşimdi diyorum keşke daha önce oturup konuşsaymışım derdimi anlatsaymışım o da anlatsaymış her evlilik sıkıntılı oluyor dönem dönem Rabbim yuvalarımızı korusun iki tarafın da anlayışlı olması gerekiyor ama hep benim düdük ötecek dendimi o iş çok zor ben ikizlerim eşim terazi bazen çok zıt düşüyoruz ama bir taraf sinirliyken diğeri sakin olmalı bu konuyla ilgili bir alıntı yapayım ama tabiiki bu demek değil ki hep erkekler susacak bizler de bazen geri planda olmayı bilmeliyiz inşallah başarabilenlerden oluruz...
Hazret-i Ömer'in (ra) hilâfeti zamanında bir adam, davranışlarını beğenmediği karısını şikâyet etmek üzere Halifenin evine gelir. Kapının önüne oturur ve Hz. Ömer'in çıkmasını bekler. Derken içerden bir gürültü kopar, Hazreti Ömer'in hanımı, koca Halifeye bağırıp çağırmakta, fakat Hz. Ömer (ra) ağzını açıp da karısına tek kelime söylememektedir. Bu hali gören kapıdaki kimse boynunu bükerek:
Bütün şiddetine ve sertliğine rağmen, üstelik de müminlerin emîri iken Ömer'in hâli böyle olursa, benim hâlim nice olur? Diyerek kalkıp giderken, Hz. Ömer dışarı çıkar. Adamın arkasından: Hayrola, derdin neydi? Diye seslenir. Adam da der ki:
Ey müminlerin emîri! Karımın kötü huylarını ve bana karşı haddini aşıp ileri gittiğini sana şikâyet etmek üzere gelmiştim. Senin karının da sana karşı olmadık sözler söylediğim duyunca, vazgeçip geri döndüm ve kendi kendime dedim ki: Müminlerin emiri karısıyla böyle olunca, benim derdime nasıl deva bulacak? Bu sözleri dinleyen Hz. Ömer, adama şunları söyler:
Kardeşim, karımın benim üzerimdeki hakları sebebiyle ona tahammül etmeye çalışıyorum. O benim hem aşçım, hem fırıncım, hem çamaşırcım, hem de çocuklarımın sütannesidir. Hâlbuki o bütün bunları yapmak zorunda da değildir. Üstelik gönlümün harama meyil etmesine engel olan da odur. Bu sebeple onun yaptıklarına katlanıyorum, Adam: Ya Emîre'l Müminîn! Benim karım da aynen öyle, dedi. Hz. Ömer de şunları söyler:
Haydi kardeşim, eşine katlanmaya bak! Hayat dediğin göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor.
Bu kıssadan hisseyi eşime okuttuğumda bana koca hakları üzerine binlerce hadis söyledi ama olsun birbirizin üzerine olan haklarımza dikkat etmeliyiz aaammmaaannn ne de çok konuştum çok doluymuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?