Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

diş buğdayı süsleme çalışmaları üstündeyim, herşeyin en güzeli olacak inşallah oğluma
"selim'in dişi çıktı" yazısı hazırlamak istiyorum büyük harflerle renkli kağıtlara basılmış, duvara yada tüle ascam. araştırmalar üstündeyim

iyi akşamlar kızlar melekler uyudumu

Bu akşam bütün meleklerimiz erkenden uyudu sanırım
kudurdu kudurdu benim oğlanda sonra sütünü içerken sızdı hemencecik
malum bugün perşembe eşimde kurtlar vadisi izliyor,bende hemencecik buraya geldim

ben de kadınlara özel bi spor salonu buldum, ama henüz aramadım..
seninki nasıl bi yer?

cenacm "B-FİT" diye bir spor salonu var sadece bayanlara özel, çeşitli semtlerde var belki evine yakın vardır. hemde program yarım saat sürüyor çok etkili, zamanda kısa olduğu için bebişide rahat bırakırsın, bir bak istersen

Canım Selim de sen epey tecrübeli oldun
Elif Berra nın yani kızımın
Ön sol diş yeri epey kabarmış ve nokta kadar beyazlık var
Eşim dişi patlamış diyor
Ağzını açsa da bir resim çeksem de açtırmıyor o minnak ağzı

Kızlar intikami izlemiomusunuz ben begendim bi dizi izliyorum işler güçler yeni favorimde bu olacak galiba tabii oglumdan fırsat buldukca suan emmeye uyandi.bi iki haftadir emerken uyuyo olsa bile bi elini ağzıma götürüyor dudaklarimda gezdirio elini ben yanindayim diye kendini güvende hissedio galiba dokununca.

anadolu yakasında oturanlar özlem yeprem bir spor salonu açmış,değişik bişey.kendi 1 yılda 30 kg vermiş.

ikbal gürpınar,ın programında izledim.bayanlara özel....

Evet valla cnm epey tecrübelendik 6 tane dişimiz olunca
önce beyazlık oluyor sonra o beyazlık diş etinin altından çizgi gibi belli oluyor cnm aynen diş gibi,sizinkide muhtemelen diştir birkaç güne belirginleşir

Esofman takim fikri super baba ogul giyerler bende kizimla alayim nerde bulunur bu takimlar acep ?
dagide falan var ama 2 3 yaş için küçük çocuklara bulmak zor oluyor ben de pazardan aldım gerçekten çok sevimliler
Cnm simdi yazini bulamadimda bebeğini ogrenisinin hikayesi cok etkiledi beni agladim.Rabbim sana bağışlasın yavrunu

Amin canım benim cümlemizinkini inşallah Allah razı olsun

Maşallah subhanallah Selim e
Facebook ya da instagram kullanıyorsan
Bebeksel döküman adında bir arkadaş bebekler için çok güzel diş buğdayı kıyafetleri hazırlıyor
bunun gibi

Anladim gunde kac cc su iciyor kizin ? yavas yavas alisti sanki suluga ama korkuyorum cok cekerde tikanirsa diye kadiklada sabredemiyo cok iciremiyorum. elif kizimin adi eda olcakti ben eda olsum istiyordum sonra elifi babam istedi elif eda iki isim olsun dedik sonradan cok zor soylendigi icin elife cevirdik kirmadik dedeyi bende seviyorum elif ismini uyandi kizim bu arada mama yedi simdi salincagina koydum sallaniyor. Bende cok erken uyutmaya korkuyorum gece uyumazsa diye de huysuzlaninca uyutuyorum mecburen

teşekkür ederiz sizede kocaman bir Maşallah

ayy harika şeyler varmış baktım şimdi instagramdan bayıldım hakkaten:))

kzıalr uçakda en iyi koltuk en ben bu 6 .olcak haal karar veremedim

Lohusa halinle ne kadar zorlukla mücadele etmişsin.Ama gerçekten güçlüymüşsün.Bebeğine de maşallah.Dilli olacak desene.Kızlar yandı desene.

Evet canım ya hersey insanlar icin..Simdi geriye donuk hicbirsey hatırlamıyorum hatta dogum yaptıgım gunü bile parça parça hatırlıyorum.Çenesi kesin babasına çekmiş 7 aylık konuşmaya başlamış.Esim diye demiyorum bir konuşur,haklı oldugunu bilerek başlarsın konuşmaya özür diler oturursun suçlu gibi,çenesi ve ikna gücü kuvvetli,birde oğlak burcu daha ne diyeyim :)Ya iste ses dosyası yükleniyorsa yükleyeceğim,benim söylediğim heceleri tekrar ediyor.once dinliyor sonra kendi söylüyor :)) dede,nene ve anne diyor.

motora yakın koltuk seç canım..motor sesiyle kızında mışıl mışıl uyur
hayırlı yolculuklar

SAĞOL hayatım benimkız motor sesinden korkuyor
ben arkalardan aldım bakalım çıkış giriş kolay olsun diye napacaksam 20a aldım en önler hep dolu nedense

SAĞOL hayatım benimkız motor sesinden korkuyor
ben arkalardan aldım bakalım çıkış giriş kolay olsun diye napacaksam 20a aldım en önler hep dolu nedense

hiç farketmez yaa anlamıyorlar zaten ama emzireceksen cam kenarı daha iyi olur

gulumser987 yarın hangi aşınız var

Canım bilmiyorumki hemşire 6.ay aşısı dedi yarın gidince öğrenir yazarım.

Bu arada şu daraltmaya bardaklara söz edilmiş.Benim kizim doğduğunda beri ne emzik alıyor ne biberon4.aydan itibaren ek gıdaya geçtik şu veriyorum ama binbir çabayla.biberin almıyor kaşığı ağzını açmıyor normal bebedorun alıştırma bardağın aldım odada her yeri dışlanıyor üç delik var kocamankullananlar ya da bilgisi olanlar tavsiye edermisiniz biberon gibime nasil hangi marka daha iyi olur:26:
Benim kullandığım daha doğrusu kullanmaya çalıştığım bardak bu

Gunaydin kizlar oglus uyuor bnde bi acilis yapim dedim.dun gecen aksamlara gore dha iyi uyudu nezamandr derin uyumiodm uyumusm dun erken yattik belkide ondandr 10a geliodu yattik diolar ya 10dan sora uyku pencerlri kapanir die dogruda olablr rastlantida neyse artik uykulatmz duzelse artik vala neiyi olur hazir oglus uyuken islenim bari...gun icinde gorusurz kizlar

Günayydınn! Hayırlı cumalar inşallah.
Ay kızlaarr rüyamda başka bi adama aşık oluyodum:s

valla canım öyle tam ölçmedim ama 50 cc ile 100 cc arası içiyordur kesin suyun bebeklerde önemi çok fazla banada mamayı kaşıkla ver dediler en başta ama onla başa çıkılırmı ya suda çok zor dayıyom biberonu maşallah lıkır lıkır içiyor umarım seninki de kısa zamanda alışır bizde elif ve eda arasında gidip geldik ya benimki de normalde 19.30 gibi yatıyor ama 20.30 da kalkıyordu akşam maşallah diyeyim bir kere 20 de mızırdandı mama verdim uyudu bir kere gece 01 de sonra birde 04 te ama gece 4 tekinde bayağa uyanıktı gülücükler attı muhabbet ettik 5 e doğru tekrar uyudu az önce biz işe gelirken uyandı prensesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…