iyi akşamlar kızlar melekler uyudumu
kudurdu kudurdu benim oğlanda sonra sütünü içerken sızdı hemencecikBu akşam bütün meleklerimiz erkenden uyudu sanırım
ben de kadınlara özel bi spor salonu buldum, ama henüz aramadım..
seninki nasıl bi yer?
istemiyor eşim
ne gibi destek canım :s
diş buğdayı süsleme çalışmaları üstündeyim, herşeyin en güzeli olacak inşallah oğluma
"selim'in dişi çıktı" yazısı hazırlamak istiyorum büyük harflerle renkli kağıtlara basılmış, duvara yada tüle ascam. araştırmalar üstündeyim
kudurdu kudurdu benim oğlanda sonra sütünü içerken sızdı hemencecik
malum bugün perşembe eşimde kurtlar vadisi izliyor,bende hemencecik buraya geldim
cenacm "B-FİT" diye bir spor salonu var sadece bayanlara özel, çeşitli semtlerde var belki evine yakın vardır. hemde program yarım saat sürüyor çok etkili, zamanda kısa olduğu için bebişide rahat bırakırsın, bir bak istersen
Canım Selim de sen epey tecrübeli oldun
Elif Berra nın yani kızımın
Ön sol diş yeri epey kabarmış ve nokta kadar beyazlık var
Eşim dişi patlamış diyor
Ağzını açsa da bir resim çeksem de açtırmıyor o minnak ağzı
dagide falan var ama 2 3 yaş için küçük çocuklara bulmak zor oluyor ben de pazardan aldım gerçekten çok sevimlilerEsofman takim fikri super baba ogul giyerler bende kizimla alayim nerde bulunur bu takimlar acep ?
Cnm simdi yazini bulamadimda bebeğini ogrenisinin hikayesi cok etkiledi beni agladim.Rabbim sana bağışlasın yavrunu
Evet valla cnm epey tecrübelendik 6 tane dişimiz olunca
önce beyazlık oluyor sonra o beyazlık diş etinin altından çizgi gibi belli oluyor cnm aynen diş gibi,sizinkide muhtemelen diştir birkaç güne belirginleşir
valla benimki beni hiç emmediği için biz doğduğundan beri biberonla besleniyoruz baştan nuby ninkini aldım ama plastikte mamalar iğrenç koktu şimdi chicco nun cam biberonlarını kullanıyorum büyüğü mama için küçüğü su için biberon iyi oluyor su içerken çok çekiyo çünkü bizim ki tıkanıyor sonra çok su içiyor benim kızım bizimki de 19.30 da uyudu 20,30 da mama yedi yine uyudu valla gece yarısı bizi dikecek ayağa galiba senin kızının adı ne
Maşallah subhanallah Selim e
Facebook ya da instagram kullanıyorsan
Bebeksel döküman adında bir arkadaş bebekler için çok güzel diş buğdayı kıyafetleri hazırlıyor
bunun gibiEki Görüntüle 594734
kzıalr uçakda en iyi koltuk en ben bu 6 .olcak haal karar veremedim
Lohusa halinle ne kadar zorlukla mücadele etmişsin.Ama gerçekten güçlüymüşsün.Bebeğine de maşallah.Dilli olacak desene. Kızlar yandı desene.
motora yakın koltuk seç canım..motor sesiyle kızında mışıl mışıl uyur
hayırlı yolculuklar
SAĞOL hayatım benimkız motor sesinden korkuyor
ben arkalardan aldım bakalım çıkış giriş kolay olsun diye napacaksam20a aldım en önler hep dolu nedense
gulumser987 yarın hangi aşınız var
Anladim gunde kac cc su iciyor kizin ? yavas yavas alisti sanki suluga ama korkuyorum cok cekerde tikanirsa diye kadiklada sabredemiyo cok iciremiyorum. elif kizimin adi eda olcakti ben eda olsum istiyordum sonra elifi babam istedi elif eda iki isim olsun dedik sonradan cok zor soylendigi icin elife cevirdik kirmadik dedeyi bende seviyorum elif ismini uyandi kizim bu arada mama yedi simdi salincagina koydum sallaniyor. Bende cok erken uyutmaya korkuyorum gece uyumazsa diye de huysuzlaninca uyutuyorum mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?