Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Esofman takim fikri super baba ogul giyerler bende kizimla alayim nerde bulunur bu takimlar acep ?

Cnm simdi yazini bulamadimda bebeğini ogrenisinin hikayesi cok etkiledi beni agladim.Rabbim sana bağışlasın yavrunu

benim gelinliğim şeffaf giysi kılıfındaydı..
taşınırken kayboldu (!)
bi duvağı kaldı, onu da ayşecik için saklıyorum

koskoca gelinlik nasıl kaybolmuş yaa geçmiş lsun canım benim çorabıma kadar duruyor

bende inşallah 10 yıl beklemek istyorum 10 yıl çocum olmaz

Bizde babamizi bekliyoruz kizimla. bugun pazara gittik kendime pijama esofman alti ustu evde giymelik guzel seyler aldim valla ii olxu haftaya tekrar gidicem kismetse bi pijama daha begenmistim bedeni yokmus haftaya alicam dogru duzgun gezmeye ciktigim yok evde giymeye aliyim bari dedim kizimada suluk la tomy yildizli ruyalar projeksiyon aldim sulugu denedik bastan cekemedi emzigin ardindan hemen onu soktum agzina cekince su geldigini anladi icmete basladi ama biraz fazla gelio cekince simdilik kasikla vermeye devam edicem.

Philips - Damlatmaz bardaklar Damlatmaz Bardak 200 ml 6 ay+ Yumuşak Bardak Ucu - SCF750/00 - Damlatmaz bardaklar - Yemek zamanı - Anne ve çocuk bakımı

Lohusa halinle ne kadar zorlukla mücadele etmişsin.Ama gerçekten güçlüymüşsün.Bebeğine de maşallah.Dilli olacak desene.Kızlar yandı desene.

İyi akşamlar kızlaar Uzun zamandır giremiyordum özledim sizi yazdıklarınızı oku oku bıtmedi valla baya kaynamış burası Ben memleketime gittim Makedonya'ya ordan geldim eşyalarla uğraştım kızım grip oldu onunla doktorlara gitgel uzuzn zaman geçti yazmayalı..
Bu arada kadın doğumcumun tavsiyesiyle haftada 3 gün spora başladım bayanlara özel spor salonu..
12 ocak doğum günüm bursa uludağa geliyorum eşim yer ayırtmış süpriz yaptı Bursayı çok severim hatta biraz bursalı sayılırım dedem makedonyadan ilk bursaya gelmiş orda akrabalarımızda var.. ilk işim iskender yemek olucaaakk Bursadaki arkadaşlara selamlarrrr

sen neler yaşamışsın yaa çok üzüldüm neyse ki hepsi geride kaldı
benimki de sanki ağlarken ınnnnaaaa diye bi ses çıkarıyo ınga yani:) anne diyo diyorum ben
Bu bebişler aynı sanırım.Benim pıtırcık da aynı sesi çıkarıyor.Ama ağlarken değil.Biz de kızım onu ağlarken söyleyeceksin diyoruz.

Babamız yürütecimizi kurdu, yemek yerken koyup denedik.Benim minnak kızım 15 dakika ancak durup mızmızlanmaya başladı.6 aylık olsun kullanmaya başlayacağım.Yürüteçten çok umutluydum ama fazla sevmedi sanırım.

Bekleriz bursamiza uludag kayak sezonuda acildi haftasonlari cok hareketli oluyor bizde cikardik esimle pazarlari. Simdiden sana iyi eglenceler ve afiyet olsun

e biberon almıyor mu

kimsenin hakkı kimsede kalmaz..
herkes ettiğini bulur bacım.

ben de dediğin sesi ara ara duyuyorum sanki.. söylüyorum da, bakın anne diyor diye..
bana gülüyolar

koskoca gelinlik nasıl kaybolmuş yaa geçmiş lsun canım benim çorabıma kadar duruyor
eşim taşıyanların evine kadar gitti, hiçbiri kabul etmiyor..
kendi arabamızdaydı, gözümün önünde.. ben yukarı eve çıktım, sonra taşıma bitti gittiler..
ertesi gün anladım yok oldunuğu, üzgünümm..

güle güle kullanın canım.. hem siz hem oğluşun
insan bi çorap bile alsa pazardan, hoşuna gidiyor, terapi gibi

ooh, ne güzel, uludağda doğumgünü
aferin eşinee

ben de kadınlara özel bi spor salonu buldum, ama henüz aramadım..
seninki nasıl bi yer?

henüz hikmetini anlamadı annesiiii..
bi anlasın bak, nasıl keyiflenecek, inmek istemeyecek

Biberon sadece medela calma veriyorum annesutu biberonu emdigi icin baska biberon vermedim hic suyuda kasikla veriyordum suluk alayim dedim acaba su icin biberon mu alsamki ya kizim uyudu melegim ama uyanir birazdan.

valla benimki beni hiç emmediği için biz doğduğundan beri biberonla besleniyoruz baştan nuby ninkini aldım ama plastikte mamalar iğrenç koktu şimdi chicco nun cam biberonlarını kullanıyorum büyüğü mama için küçüğü su için biberon iyi oluyor su içerken çok çekiyo çünkü bizim ki tıkanıyor sonra çok su içiyor benim kızım bizimki de 19.30 da uyudu 20,30 da mama yedi yine uyudu valla gece yarısı bizi dikecek ayağa galiba senin kızının adı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…