ben evliliğimin ilk 2 yılı bilinçli korundum ikimizde erken diyorduk sonra yavaş yavaş olsunmu demeye başladık fakat 2 yıl ilaç kullandığım için doktor 6 ayda ancak düzene girer dedi yumurtaların neyse 6 ayda geçti çocuk olmuyor bu arada tüm yakın arkadaşlarımdan patır patır bebek haberi geliyor ben içten içe üzülüyorum en son eltim evliliğinin 2. ayı hamileyim diyince bende film koptu zırıl zırıl ağlıyorum benim olmıycak die kızın haberine sevinemedim bileallah affetsin kıskançlık değil ama içim burkuldu kazayla olmuştu onunki neyse herkes bekliyor hamileliğimi ııh tık yok yumurta çatlatıcı iğne yaptırdık bi heyecan testler yaptım gene bişiy yok ümidim tükendi eşim dedi olmasın üzülme napalım orhanlarınkini severiz (orhan kardeşi) ama gel bana anlat için için ağlıyorum gizlice neyse bigün bankadan çıktım işe dönüyorum eczanenin önünden geçerken bir test aldım ama hiiiiç ümidim yok attım çantama 3 hafta geçti üzerinden öyle umutsuzumki kesin boş die 3 hafta boyunca hep aklımda içimden gelmiyo yapmak üzülmemek için en son bi gece uyumaya hazırlanıyoruz hiç unutmam 12 aralık akşamı dedim şu testi yapıyımda atıyım çantamda gezmesin
nitekim yaptım öyle göz ucuyla bakıyorum anammmm bide baktım ikiside çıkmazmı ben bağırıyom kafası kesilmiş horoz gibi ÇİFT ÇİZGİİİİİİ ÇİFT ÇİZGİİİİeşimde banyonun karşısında yatak odasında yatıyo noluyo ne çifti dedi dedim mahmut çift çıktı böyle salaklaştı eminmisin dedi yanlış olmasın dedim olsa şimdiye kadar yanlış olurdu bak çift işte önce 10 dk sarıldık hiçbişiy konuşamadık sersemledik sonra aldı eline telefonu direk anasını aradı cümleye dikkat
ANNE İŞEDİK ÇİFT ÇIKTI
YUHHH
onlarda da bakla ıslanmaz gece gece tezahüratlar o biçim herkes çığlık atıyo evdebenim üzüntümden eltimin bebişine sevinememişti garibanlar çifte mutluluk oldu onlarada sonra ben annemi aradım dedim baama çaktırma anne test yaptım hamileyim galiba sabah kan testi yaptırcam annemin sırıtmasından anlamış babam 10 dk sonra arayıp demezmi kızım hastaneye gidelim test yaptır utancımdan ne he diyorum ne yok annem bağırdı saçmalama kızı utandırma bırak o yapar ne gerekiyorsa
benimde ne hayallerim vardı hamile olduğumu öğrendiğim gün gelinliğimle eşimi karşılıycam aşkım sana bi hediyem var artık 3 kişiyiz dicem sözde bu hevesle 3 yıl o gelinliği askıdan indirmedim tabi şimdi bazanın altında tarihe gömüldü
içine girmeyi başarırsam birgn giycem ama içimde kalmasın doyamadım gelinliğime
velhasıl kelam bende minğime kavuştum darısı tüm isteyenlere olur inşallah
için rahatsa sıkıntı yok canımBen raporu gerçek anlamda amacına uygun aldım canım ara ara kalamam oluyorum çok yoğun o yüzden doktor gerekli gördükten sonra benim içim çok rahat
ben evliliğimin ilk 2 yılı bilinçli korundum ikimizde erken diyorduk sonra yavaş yavaş olsunmu demeye başladık fakat 2 yıl ilaç kullandığım için doktor 6 ayda ancak düzene girer dedi yumurtaların neyse 6 ayda geçti çocuk olmuyor bu arada tüm yakın arkadaşlarımdan patır patır bebek haberi geliyor ben içten içe üzülüyorum en son eltim evliliğinin 2. ayı hamileyim diyince bende film koptu zırıl zırıl ağlıyorum benim olmıycak die kızın haberine sevinemedim bileallah affetsin kıskançlık değil ama içim burkuldu kazayla olmuştu onunki neyse herkes bekliyor hamileliğimi ııh tık yok yumurta çatlatıcı iğne yaptırdık bi heyecan testler yaptım gene bişiy yok ümidim tükendi eşim dedi olmasın üzülme napalım orhanlarınkini severiz (orhan kardeşi) ama gel bana anlat için için ağlıyorum gizlice neyse bigün bankadan çıktım işe dönüyorum eczanenin önünden geçerken bir test aldım ama hiiiiç ümidim yok attım çantama 3 hafta geçti üzerinden öyle umutsuzumki kesin boş die 3 hafta boyunca hep aklımda içimden gelmiyo yapmak üzülmemek için en son bi gece uyumaya hazırlanıyoruz hiç unutmam 12 aralık akşamı dedim şu testi yapıyımda atıyım çantamda gezmesin
nitekim yaptım öyle göz ucuyla bakıyorum anammmm bide baktım ikiside çıkmazmı ben bağırıyom kafası kesilmiş horoz gibi ÇİFT ÇİZGİİİİİİ ÇİFT ÇİZGİİİİeşimde banyonun karşısında yatak odasında yatıyo noluyo ne çifti dedi dedim mahmut çift çıktı böyle salaklaştı eminmisin dedi yanlış olmasın dedim olsa şimdiye kadar yanlış olurdu bak çift işte önce 10 dk sarıldık hiçbişiy konuşamadık sersemledik sonra aldı eline telefonu direk anasını aradı cümleye dikkat
ANNE İŞEDİK ÇİFT ÇIKTI
YUHHH
onlarda da bakla ıslanmaz gece gece tezahüratlar o biçim herkes çığlık atıyo evdebenim üzüntümden eltimin bebişine sevinememişti garibanlar çifte mutluluk oldu onlarada sonra ben annemi aradım dedim baama çaktırma anne test yaptım hamileyim galiba sabah kan testi yaptırcam annemin sırıtmasından anlamış babam 10 dk sonra arayıp demezmi kızım hastaneye gidelim test yaptır utancımdan ne he diyorum ne yok annem bağırdı saçmalama kızı utandırma bırak o yapar ne gerekiyorsa
benimde ne hayallerim vardı hamile olduğumu öğrendiğim gün gelinliğimle eşimi karşılıycam aşkım sana bi hediyem var artık 3 kişiyiz dicem sözde bu hevesle 3 yıl o gelinliği askıdan indirmedim tabi şimdi bazanın altında tarihe gömüldü
içine girmeyi başarırsam birgn giycem ama içimde kalmasın doyamadım gelinliğime
velhasıl kelam bende minğime kavuştum darısı tüm isteyenlere olur inşallah
Kızlar bende esimde çok karasizizdir şöyle söyleyim bebek arabasını bile 2ay araştırıp öyle karar verebildik.Şimdi mama sandalyesi araştırmaya gücüm yok:18::18: hem kaliteli olsun, kullanışlı hem de diğer çocuğuma cocugumda(allah nasip ederse) kullanabileceği bişey istiyorum.Açıkçası fonksiyonel olsun katlayıp yazlığına götüreyim ne bileyim kumaşı leke tuatmasın istiyorum bakalimnapcamkaraftin bir modelini beğendiğimi 500 tl buda ua çok pahalı
Kızlar benim minikkusum 6aylik oldusanırım topicte ilk aşı olan hep benim kızım oluyor:26: yarın aşıyı gidince bakalım yarın yazarimsizede fikir olur.
Kızlar bilmiyorum ekleyebildimmi beşinin resmini aşağıda çıkması gerekiyor, 140tl kizim doğmadan önce almıştık o kadar rahat ettikki anlatamam kızımı icine koyuyorum ustunucarsafla oluyorum gündüzleri karanlık yapmak icin sağlıyorum hemen uyuyor.gecede yanımda duruyor uyandimi kenarına ip bağladım iki çekiyorum hemen uyuyor odadan odaya tekerlekli taşıyorum.
Ben çıkmışım siz gelmişsiniz..
Afiyet olsun canum.. İyi yapmışsınız..deden kaç yaşında? Allah hayırlı ömürler versin..
HANIMLAR
Hadi size bir konu atayım kafamız dağılsın yoksa ben zırıl zırıl ağlıycam şükür oğlum iyiymiş şimdi sesini duydum mem mem mem diyordu kuzum
eşinize hamile olduğunuz haberini nasıl verdiniz ?
ve tepkisi ne oldu
Bu saatte neden uyanırsın be çocugum madem emmeyeceksin derdin ne? Beni özlüyo vu çocuk belli. Doya doya bi bakim diyo. Ama nafile bu saatte olmaki yaaaa(
Karadenizli de değil ama çok bencil beaa ondan yani. Ben o kadar koşturuyorum yoruluyorum yardım etmediği gb birde kumandaları neden tv nin yanına bırakıyosun almak zor oluyo diye sızlanıyo. O an varyaaaaa !!!!
Bi tv reklamı var ya kadın temizlik yapıyo adam tv karsısında umrunda mı dünya. Halı kadının stresini alıyo falannn. İşte bizim halimizi resmetmişler:))
kızlar babamınız 29 ocakta kızımızla birlikte ilk doğum günü ne alabiliriz lütfen yardım edin
eşime diyorum kocacım bir tane daha yapalımmı hamile olmak çok güzeldi adam hadi iyi gecelr diyor arkasını dönüyor
böyle yapma iyi değil :26:ben eşimden iğreniyorum canım acıyor bahane bulup kaçıyorum:26:
kızlar oğlum çok hasta oldu
annem ağır gripti çok sakındım kuzumu aynı ortamda bulundurmadım ama nafile yinede kaptı dün ateşler içinde doktora koşturduk faranjit olmuş kuzum bir sürü ilaç verdi doktor ilk kez ilaç kullanıyoruz ilacı gördümmü basıyor çığlığı bide antibiyotik isal yaptımı onunda karın ağrısı eklenince sancıdan uyuyamıyor kuzum sürekli öksürüyor ateşten dolayı halsiz dün işe gitmedim başındaydım ama bugün mecburen işteyim aklım hep yavrumda rabbim yardımcısı olsun
çook zor onu o halde bırakıp gelmek nerdeyse istifamı basıp gidesim var
bende aynen senin gibi yapıyorum artık BABASIIII EMZİĞİNİ VERİRMİSİN,BABASIIII SENİ ÖZLEMİŞ
24 saat zaten bizim koynumuzdalar.azcık baksınlar yok öyle hazır cocuk
Selamlarrr doktorumuza gittik geldik. Kilomuz 8kg, boyumuzda 68,5 cm olmuş çok şükür herşeyimiz yolunda
Sonunda ek gıdaya bizde başlıyoruz muhallebiyle1 hafta sonra sebze ondan sonraki haftada meyveyle devam edicez. Doktorumuz bana hipp in sütsüz pirinçlisini önerdi ama kaç yere baktıysamda bulamadım, alan kullanan varmı acaba?? Nerden bulabilirim??
Rota aşımızıda olduk bu arada.
Bizde haberler böyle ben şimdi geçmişi okumaya birikmiş sayfalar
Sagol canim aldim bugun deniycem bakalim ins memnun kalirimaa ben bunu çok kullandım cokta memnun kaldım açıkçası pili bitti ondan kullanmıyorum bide uyku için başka bir şey aldım ama pil takip tekrar kullarim kesin
Tesekkurler canimrengi çok tatlı güle güle kullanın
İyi gunlerde kullanin cok guzel biseye benziyorMamaroo Yeni Nesil Uyku Koltuğu Green Jacks - e-bebek.com
ben simdi bunu aldım malum bi bebek daha geleceği için bundanda memnunum umarım diğer bebeğim de sever
Sagolasin canimçok güzel iyi günlerde kullanın canım
Maaşallah bebisine.yarasin melegine yiyicekleri.bulamazsan milupa denersin.hipp internette var diyebiliorum.hepsi burada da görmüştüm sanki
yok o ben değildim başka bir arkadaş hatta gelsin bebeler korunmuyoruz falan yazmıştı çok gülmüştümokurken benim bile tüylerim diken diken oldu ne güzel olmuş duaların kabul olmuş darısı bir sonrakine sendin değilmi tekrar anne olmak isteyen yanlış mı hatırlıyorum
canım eşinin eşofman takımına ihtiyacı var mı bilmiyorum ama ben bahsetmiştim eşimle oğluma takım almıştım çok sevindi gerçi senin kız mı bebeğin erkek mi hatırlayamadım :44: bi de şu eşofman mı eşortman mı yahuuukızlar babamınız 29 ocakta kızımızla birlikte ilk doğum günü ne alabiliriz lütfen yardım edin
canım, gördüm ama on dakika geçmesi gerekiyor ya,:100:cena sana özel mesaj atmıştım görmedin mi?:26:
kız kardeşiz dedik ya, sen de kardeşimizsin.hadi yaa ben onu cena sanıyodum
yoksa siz kardeşmisiniz ???
benim gelinliğim şeffaf giysi kılıfındaydı..bende giycem o gelinliğisadece göğüslerden olmaz
kızlar bende yazım size hamilelik hikayemi.3,5 yıllık eliyim evliliğimin ilk 17 ayı vajinusmus illetiyle gecti.en sonunda ankarada tedavi gördümde 3 günde kurtuldum.bide üniversite mezunu olucam niye o kadar zaman bekledim bilmiyorum işte cahillikmi utanmakmı bilmiyorum.ben daha kadın olamamısken etrafımdakiler benden anne olmamı bekliordu.adım kısıra cıkmıstı yüzüme demeselerde bakışlardan anlıordum ne kadar cirkin bir kelime suan yazarken bile kötü oldum.neyse ankaradan geldim 2 ay sonra hamile kaldım tam sevindim derken dış gebelik olduğunu öğrendik.ölümden döndüm diyebilirim allahtan doktorum erken anladıda ameliyata gerek kalmadan iğneyle kurtuldum.doktorum yasın genc 6 ay korun dedi.uzun gibi geldi ama korundum, hiç hamileliği kafama takmadım aynı seyleri yasamaktan korktuğum için oluruna bıraktım.adetime 10 gün varken hergün test yaptım.semtte eczane bırakmadım utanıodum artık test almaya.esim en son teste kadar sen görmek istediğin için görüyosun orda cizgi yok diodu.hakikaten pencere kenarında,ısık altında görülen gölge vardı.ama ben inanmıştım biliodum pembelesecekti o çizgi.ve öylede oldu kurban bayramının 2.günü kan testi verdim sonuç pozitif nasıl ağladım anlatamam.Rabbim benimde yüzümü güldürdü kimselere hevesli bırakmadı.inanmayan taş kesilsin.mucizem kollarımda.Nursaçan hocanın güzel bir lafı var:
ANA bir müddet karnında,bir müddet kucağında,ömürboyuda kalbinde tasır evladını diye.aynen öyle iyiki var evladım.hamilelik-doğum ve annelik bir kadının yasaması gereken bir olay.inşallah herkes tadar o duyguları
Allah'a çok şükür benim eşim hep yardım etti bana hamileyken evi falan süpürdüğü oldu.. Allah ondan razı olsun..
sağol tatlım dedem 75 yaşında emekli çocuk doktoru.. alzheimer başlangıcı var diyorlarama hala eski bilgilerini hatırlıyor..
yumurtanın beyazını verme dedi mesela.. ah canım dedem benim
ben de anlatayım
evlendikten 6 ay sonra korunmayı bıraktım hemen hamile kaldım..maalesef boş gebelikti.. çok üzüldüm, bebek istedim ama nafile.. herkes bebek soruyordu çok bunalıyordum sorun bende olduğu için.. eşim bana çok destek oldu, o kadar mutsuzdum ki..adet düzensizliği polikistikover vardı bende.
2 sene hasret çektim her ay test yaptım. yumurtlama ilacı da kullandım olmadı.. bir gebelik daha oluştu ardından hemen düştü.. sonra 1-2 ay dinlenmek istedim. artık bebeğim olmayacağına inanmaya başlamıştım.. o arada olmuş, doktora öylesine kontrole gittiğimde keseyi gösterdi. ağladım sevinçten. eve gidene kadar dayanamadım hemen eşimi aradım .elimde ultrason resmi vardı. "bebeğimizin resmini getiriyorum "dedim. "dalga geçme büşraa" dedi. inanmıyorsan eve gel dedim. koşa koşa geldi ben eve varınca. gösterdim,sarıldık. hamileyken hep bebeğime tekrar birşey olursa korkusu vardı.. çok şükür olmadı,kavuştum bebeğime..
yok o ben değildim başka bir arkadaş hatta gelsin bebeler korunmuyoruz falan yazmıştı çok gülmüştümama ben şimdilik düşünmüyorum Allah nasip ederse tabiiki amenna ama benim bebeğim inanılmaz huysuz bi çocuk yani 10 saniye yanımdan ayıramıyorum 2.si de doğum çok zordu o tramvayı atlatamadım hala bile ama tabii tekrar istiyorum da hayırlı zamanda diyelim inşallah...
canım eşinin eşofman takımına ihtiyacı var mı bilmiyorum ama ben bahsetmiştim eşimle oğluma takım almıştım çok sevindi gerçi senin kız mı bebeğin erkek mi hatırlayamadım :44: bi de şu eşofman mı eşortman mı yahuuu
abooowwww çok kalabalığız bu akşamkadın milleti fenaaaa
evden çıkıp arkadaşlarıyla muhabbete gidemezse, oturduğu yerden laflamanın yolunu da bulurrrrr
aaa süper bir fikir baba -oğul aynı takımı almak.. aşortman doğrusu dermişimdoğrusu eşofman
evet o "gelsin bebeler" diyen benimzati 3 senede kavuştum oğluma, 3-4 tane daha istiyorum hiççç vakit kaybetmeye niyetim yokkk kalabalık aile gibisi var mı
aaa süper bir fikir baba -oğul aynı takımı almak.. aşortman doğrusu dermişimdoğrusu eşofman
evet o "gelsin bebeler" diyen benimzati 3 senede kavuştum oğluma, 3-4 tane daha istiyorum hiççç vakit kaybetmeye niyetim yokkk kalabalık aile gibisi var mı
Oku oku bitmedi :)) ancak yaziyorum.Valla ben esime ve ailesine dayanamadım.1 aylık bebeğimi kaptığım gibi uçakla ailemin huzurlu kollarına uçtum :) lohusaligi dibine kadar yasadım,ben geri doneyim diye esim bosanma davası açtı :)6 ayda neler yasamisim be!dönmesine dondüm barıştık ama hicbirsey eskisi gibi degil,cok taviz verip,yipranmisim.Simdi kaynanamla aynı ortamda 2 saat kalıyoruz ama 2 kelime konuşmuyoruz.Benim bir tane annem var o da beni 9 ay karnında 29 yıl sırtında taşıyan anam.Ağlarsa anam ağlar demiyorlar bosuna.Simdi ne oldu deger gördüğüm kadar deger veriyorum.Beni 5 günlük dogum yaptığımda oğlunu doldurup üzerime salan kaynanam yukarda Allah var baskada hicbirsey demiyorum,kendisinede söyledim seni Allaha havale ediyorum.Yavrum sağlıklı,mutlu gerisi yalan kimse umrumda degil.Esimi seviyorum ama eskisi gibi köle olacak kadar asla degil :) cok doluyum cok...kızlar buradan ses dosyası paylaşılıyor mü?oğlum 2-3 haftadır dede diyordu,2 gündür anne diyor deli gibi ortalıkta herkese dinletiyorum :))) babasına bir gol atmış durumdayım :)) hepinizi bebislerinizi opuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?