Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ya harikasin cnm Allah gönlünüze göre vermiş çok duygulandım bi taraftan güldüm ne güzel yazmisin

Ben raporu gerçek anlamda amacına uygun aldım canım ara ara kalamam oluyorum çok yoğun o yüzden doktor gerekli gördükten sonra benim içim çok rahat
için rahatsa sıkıntı yok canım
bu arada aynı gün doğum yapmışız sanırım bizde yarın aşıya gidiyoruz

ayyy gözlerim dolduu
çokk sevindim
Rabbim aratmasın kimseye

Canım biz henüz ek gıdaya geçmedik ama biz yemek yerken kızımı mama sandalyesine koyuyoruz
Biz graconunkini aldık
Silinebilir kumaş, rahat taşınıyor
Ve güvenli bir ürün
230 tl ye aldık
Link vereyim
Graco Contempo Mama Sandalyesi Fruit Salat | Graco

Ben çıkmışım siz gelmişsiniz..

Afiyet olsun canum.. İyi yapmışsınız..deden kaç yaşında? Allah hayırlı ömürler versin..

sağol tatlım dedem 75 yaşında emekli çocuk doktoru.. alzheimer başlangıcı var diyorlar ama hala eski bilgilerini hatırlıyor..
yumurtanın beyazını verme dedi mesela.. ah canım dedem benim

ben de anlatayım
evlendikten 6 ay sonra korunmayı bıraktım hemen hamile kaldım..maalesef boş gebelikti.. çok üzüldüm, bebek istedim ama nafile.. herkes bebek soruyordu çok bunalıyordum sorun bende olduğu için.. eşim bana çok destek oldu, o kadar mutsuzdum ki..adet düzensizliği polikistikover vardı bende.
2 sene hasret çektim her ay test yaptım. yumurtlama ilacı da kullandım olmadı.. bir gebelik daha oluştu ardından hemen düştü.. sonra 1-2 ay dinlenmek istedim. artık bebeğim olmayacağına inanmaya başlamıştım.. o arada olmuş, doktora öylesine kontrole gittiğimde keseyi gösterdi. ağladım sevinçten. eve gidene kadar dayanamadım hemen eşimi aradım .elimde ultrason resmi vardı. "bebeğimizin resmini getiriyorum "dedim. "dalga geçme büşraa" dedi. inanmıyorsan eve gel dedim. koşa koşa geldi ben eve varınca. gösterdim,sarıldık. hamileyken hep bebeğime tekrar birşey olursa korkusu vardı.. çok şükür olmadı,kavuştum bebeğime..

allahallah her zaman mı böyle,yoksa bazı zamanlarda mı huysuzluk yapıyor.. yaşlanınca ne olacak bu adam
o bunları söyleyince sen ne tepki veriyosun merak ettim
ben olsam cevabı yapıştırırdım
kızlar babamınız 29 ocakta kızımızla birlikte ilk doğum günü ne alabiliriz lütfen yardım edin

bizim babamızın da 28 ocakta.. kova erkeği de öyle herşeyi beğenmez.. bazen diyorum hayret beni nasıl beğendin

eşime diyorum kocacım bir tane daha yapalımmı hamile olmak çok güzeldi adam hadi iyi gecelr diyor arkasını dönüyor
çok güldüm

ben eşimden iğreniyorum canım acıyor bahane bulup kaçıyorum:26:
böyle yapma iyi değil :26:

çokk geçmiş olsun canım bir de şöyle düşün hasta oldukça bağışıklık sistemleri güçleniyor

bende aynen senin gibi yapıyorum artık BABASIIII EMZİĞİNİ VERİRMİSİN,BABASIIII SENİ ÖZLEMİŞ
24 saat zaten bizim koynumuzdalar.azcık baksınlar yok öyle hazır cocuk

sorma yaa ben internette gezerken bebek elindeydi başladı söylenmeye.. kızdım ona "benim hiç kendi özel zamanım olmayacak mı, bu senin çocuğun değil mi "(benim soyadımı taşıyor diye hava atmayı biliyorlar)
sonra hatasını anladı özür diledi

Maaşallah bebisine.yarasin melegine yiyicekleri.bulamazsan milupa denersin.hipp internette var diyebiliorum.hepsi burada da görmüştüm sanki

aa ben bunu çok kullandım cokta memnun kaldım açıkçası pili bitti ondan kullanmıyorum bide uyku için başka bir şey aldım ama pil takip tekrar kullarim kesin
Sagol canim aldim bugun deniycem bakalim ins memnun kalirim
rengi çok tatlı güle güle kullanın
Tesekkurler canim
Mamaroo Yeni Nesil Uyku Koltuğu Green Jacks - e-bebek.com
ben simdi bunu aldım malum bi bebek daha geleceği için bundanda memnunum umarım diğer bebeğim de sever
İyi gunlerde kullanin cok guzel biseye benziyor
çok güzel iyi günlerde kullanın canım
Sagolasin canim

abooowwww çok kalabalığız bu akşam kadın milleti fenaaaa
evden çıkıp arkadaşlarıyla muhabbete gidemezse, oturduğu yerden laflamanın yolunu da bulurrrrr

okurken benim bile tüylerim diken diken oldu ne güzel olmuş duaların kabul olmuş darısı bir sonrakine sendin değilmi tekrar anne olmak isteyen yanlış mı hatırlıyorum
yok o ben değildim başka bir arkadaş hatta gelsin bebeler korunmuyoruz falan yazmıştı çok gülmüştüm ama ben şimdilik düşünmüyorum Allah nasip ederse tabiiki amenna ama benim bebeğim inanılmaz huysuz bi çocuk yani 10 saniye yanımdan ayıramıyorum 2.si de doğum çok zordu o tramvayı atlatamadım hala bile ama tabii tekrar istiyorum da hayırlı zamanda diyelim inşallah...
kızlar babamınız 29 ocakta kızımızla birlikte ilk doğum günü ne alabiliriz lütfen yardım edin
canım eşinin eşofman takımına ihtiyacı var mı bilmiyorum ama ben bahsetmiştim eşimle oğluma takım almıştım çok sevindi gerçi senin kız mı bebeğin erkek mi hatırlayamadım :44: bi de şu eşofman mı eşortman mı yahuuu

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 1 ziyaretçi)
cena, ozlemcr, Minita+, borntobemother, fatmazra, busmai+, pinkprinces+, KaRaKiZ3834+,
gsbaran, feyzabilal+, ksezgin, gulumser987, Libyana26+, kupaas:124:

cena sana özel mesaj atmıştım görmedin mi?:26:
canım, gördüm ama on dakika geçmesi gerekiyor ya,:100:
ilk fırsatta yanıtlayacağım..

hadi yaa ben onu cena sanıyodum
yoksa siz kardeşmisiniz ???
kız kardeşiz dedik ya, sen de kardeşimizsin.
bende giycem o gelinliği sadece göğüslerden olmaz
benim gelinliğim şeffaf giysi kılıfındaydı..
taşınırken kayboldu (!)
bi duvağı kaldı, onu da ayşecik için saklıyorum

Allah'a çok şükür benim eşim hep yardım etti bana hamileyken evi falan süpürdüğü oldu.. Allah ondan razı olsun..

Aynen benimkide bide bankacı yogun mesaisi.ben 3 aydan sonra evdeydim.yinede ev süpürürdu bulaşıklari dizerdi.simdide sofra toplar bide balkon yikar.ama oglusuna cok düşkündür herzaman bakar haftasonu bi saat çıkıyorum ben esim bakıo.yemek hazırlarken ev isi yaparken onlar vskit geçiriolar..

Rabbim hiç ummadık zamanda gönderiyor hediyeyi insana.. Ummadık zamanda yardımını gönderiyor..
Allah evladını hayırlısıyla büyütebilmeyi nasip etsin İnşaallah..

Allah dedene de Şifalar versin İnşaallah..

aaa süper bir fikir baba -oğul aynı takımı almak.. aşortman doğrusu dermişim doğrusu eşofman

evet o "gelsin bebeler" diyen benim zati 3 senede kavuştum oğluma, 3-4 tane daha istiyorum hiççç vakit kaybetmeye niyetim yokkk kalabalık aile gibisi var mı

Oku oku bitmedi :)) ancak yaziyorum.Valla ben esime ve ailesine dayanamadım.1 aylık bebeğimi kaptığım gibi uçakla ailemin huzurlu kollarına uçtum :) lohusaligi dibine kadar yasadım,ben geri doneyim diye esim bosanma davası açtı :)6 ayda neler yasamisim be!dönmesine dondüm barıştık ama hicbirsey eskisi gibi degil,cok taviz verip,yipranmisim.Simdi kaynanamla aynı ortamda 2 saat kalıyoruz ama 2 kelime konuşmuyoruz.Benim bir tane annem var o da beni 9 ay karnında 29 yıl sırtında taşıyan anam.Ağlarsa anam ağlar demiyorlar bosuna.Simdi ne oldu deger gördüğüm kadar deger veriyorum.Beni 5 günlük dogum yaptığımda oğlunu doldurup üzerime salan kaynanam yukarda Allah var baskada hicbirsey demiyorum,kendisinede söyledim seni Allaha havale ediyorum.Yavrum sağlıklı,mutlu gerisi yalan kimse umrumda degil.Esimi seviyorum ama eskisi gibi köle olacak kadar asla degil :) cok doluyum cok...kızlar buradan ses dosyası paylaşılıyor mü?oğlum 2-3 haftadır dede diyordu,2 gündür anne diyor deli gibi ortalıkta herkese dinletiyorum :))) babasına bir gol atmış durumdayım :)) hepinizi bebislerinizi opuyorum.

bencede çok ara verme.biz 6 sene ara verdik ikinciyide hemen olur zannettik.

bir seneye yakın bekledik.hemen olmadı

doğru söylüyosun kardeş gibisi de yok çocuklarımız bol kardeşli kalabalık ortamda büyürler inşallah...eşofortman :) fikri benim hep aklımdaydı ama bulamıyorum geçenlerde tam takım yaptım bi tatlı oldular bayıldım ben de kız isityorum kendimle takım alacam ona da inşallah bir gün hayırlısı ile kızım da olurrr

sen neler yaşamışsın yaa çok üzüldüm neyse ki hepsi geride kaldı
benimki de sanki ağlarken ınnnnaaaa diye bi ses çıkarıyo ınga yani:) anne diyo diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…