Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bide ben fuar baby nin kiyafetlernide kullandım bursa da özdilek alışveriş merkezinde varmış

merhabaaa
dadlu temmuz anaları ve onların ballı minik kuzularııı
cumanız mübarek olsun.. akşamdan bu saate kaynatmışsınız iyice. anca okudum geldim
şeker portakalımmm, aynı filmlerdeki gibi bi sahne olmuş sizin hikaye..
bakalım, herif ister de ikinci nasip olursa, biz de yaparız bi sürpriz

b-fiti ben de bir süredir araştırıyorum..
şimdi yakındaki bi merkezi aradım,bilgi aldım..
eşimle akşam detaylı konuşucaz.
o beraber gidebileceğimiz bi spor salonu istiyordu..
ama ben kadın erkek karışık rahat edemem..
bi de ayşecike kim bakacak sorunsalı var
kv her zaman müsait olmaz,evde olmaz.. en iyisi beni eşimin götürmesi.
yarım saat arabada oyalar onu diye düşünüyorum..
neyse eşim gelsin, bi konuşalım bakalım..

ama kafaya koydum,,
''bu kilolar gidecek arkadaaaaş!'

aşı kartında karma, pnömokok (zatüre) ve opv (?) aşıları yazıyoo:18:
bende wee nin iki tane alıştırma bardağı var,, şu ufak, bundan içiyor suyu.. bi de biberon başlığı var, ama ayşecik ısırmaktan onu ememiyor..
WEE ALITIRMA BARDAI

bi de şunu aldım, ama henüz kullanmadım.
Wee Baby Aktmaz Kulplu Bardak 125cc Bardaklar WEE

Günayydınn! Hayırlı cumalar inşallah.
Ay kızlaarr rüyamda başka bi adama aşık oluyodum:s
töbeee
ne sinir bi rüya di mi?
bazen beni başka biriyle evlendirdiklerini görüyorum rüyamda..
duruuuun, diye bağırıyorum.. durun ben zaten evliyim...
böyle gülerek anlattığıma bakmayın, yaşarken kabus gibi oluyoo

tüm temmuz annelerine ve bebişlerine kucak dolusu güllerler GÜNAYDIN
HAYIRLI CUMALAR

Eki Görüntüle 594960
aay, hepsini üzerime alındım şeker portakalımmm.. teşekkür ederim..

kızlar bebeğime 6/9 ay arası kullanacağım çıtçıtlı badi arıyorum nerelerden alabilirim

mothercare de indirim var

Mothercareikiler cok kullanisli oluyo indirim varmis bi bak istersen bide kipa da ff markasi var bak onun badileride cok iyi hic salma fln yapmio ben ikisinide kullaniyorum. e bebekten alabilirsin netten ama o markalari bulamazsin orda sanirim.jokerdende hic almadim ben body chicconun kaliplari cok dar zayif bebeklere oluo onun badiler

Dun aldin alistirma bardagi bizimki cekmeyi beceremedi isiriyo uc kismini biberon gibi olmadigi icin herhalde b fit e ben baktim alisilmis spor merkezlerinden cok farkli geldi bana sende bi bak bakalim begencekmisin gidip memnun kalan var mi bi konusmak lazim aslinda yazilmadan

KUZULAR UZUN UZUN KAYNATMIŞINIZ GENE KIZIYORUMMMMM OKUMAKTAN YORULDUM OKUMADANDAA OLMUYOR GÜNÜM GÜZEL GEÇMİYOR :))))

Benim paşada almıyor emzık ( çook uğraştım ama almadı evde bı suru emzık cesıdı var emzık cok onemlı hem onu oyalar hem onunla uykuya dalar denesemmı acaba 6 aylık olcak geç gibi alırmı dersin ????

geçmiş olsun canımmm

kızlar babamınız 29 ocakta kızımızla birlikte ilk doğum günü ne alabiliriz lütfen yardım edin
tatlım eşin gömlek giyiyomu hedıye olarak kol düğmesi çok hoş oluyor güzel kutulara koyuyolar bıde

hikayemiz % 90 aynı desem....

ahh ahhhh kayınvalıde deme bana anlıyoeum senı canımmm

b fit e ben baktim alisilmis spor merkezlerinden cok farkli geldi bana sende bi bak bakalim begencekmisin gidip memnun kalan var mi bi konusmak lazim aslinda yazilmadan

netteki yorumları okudum..
şikayetler sürekli aynı aletlerin ve programın uygulanmasından..

kendim için düşünüyorum da, bence hiiiiç önemli değil.
amacım sıkılaşmak ve 4-5 kilo vermek.. macera olsun diye keyif için gitmiyorum ki..
zaten bebeğim var, zamanım dar. yarım saat istasyon çalışması 15 dakika esneme
bence benim için ideal..
ve okuduğum yorumlarda daha ilk haftalardan vücuttaki etkinin hissedildiği yazıyor..

düşündüğüm süre 3 aylık üyelik..
ve ilk ayın sonunda belirgin incelme, sıkılaşma ve kilo verme başlıyormuş..
ben çok istekliyim.. yeterki eşim ok, ben kızla ilgilenirim seni götürüp getiririm desin..
ben bu kiloları veririm arkadaş!

Ben gidip yaptiklari programi izledim duduk caldigi gibi alet degistiriyorlar hocalarda vardi bayanlarin basinda yapmasi gereken hareketleri gosteriyorlardi bayanlarda baya efor sarfediyordu insallah esin okey der yazilirsin iyi olur valla bende dusundum iste baktigim siralar bi ay oncesinde sonra vazgectim ilkbahar gibi baslarim havalar duzelsin azcik aksamlarida yuruyus planliyorum

arkadaslar merhaba, ben agustos annesiyim ancak sizleri de takip ediyorum. bugün yazmak nasipmiş.

son konuşulan spor merkezi konusunda size şöyle bir önerim var. www.fyonk.com adlı siteye girdiğinizde 1 haftalık ücretsiz b-fit hediye ceki veriyor. denemiş olursunuz. bu site birbirine ücretsiz hediye ceki gönderme sitesi. güle güle kullanın

siz elif in kalbi için hangi doktora gidiyorsunuz canım

Ben evlenmeden once gitmistim. Yapilan hareketler gozunuze belki cok basit gelebilir ama cok etkili. Benim vucudum skilasip sekle girmisti. Memnun kalmistim yani

Ergun cil canim ocak sonuna dogru tekrar gidicez 6 ay kontrolune ne dicek cok merak ediyorum. sonra kendi doktorumuzda randevumuz var 24 ocakta. ondan once goturcez ergun cil e

bizimde şubat ortasında kontrolümüz var şubat sonunda da anjio yarında normal çocuk doktorunda kontrol ve rota virüs aşımız var
bizimkinin kilosu biraz az gibi kalpteki sorundan dolayı sizinde öyle mi normal çocuk doktoruna kime gidiyorsunuz birde kalpteki sorun nasıl anlaşıldı

CENA;
canım central hospital aradım ben senin dr kimdi hemşireler ilgisi falan nasıldı hastaneyle ilgili bi sıkıntın oldu mu

Ben b- fit e gidip 1 gün ücretsiz katılmıştım denemek için. Ama araya hamilelik girdi. Bence zamanı kısıtlı olanlar için ideal. Ben kayseri' deki salonu çok beğenmemiştim ama diğer şehirlerde nasıl bilmiyorum. Birde kadınların anatomisine göre program hazırlandığı için cezbetmişti beni.
Benim paşada almıyor emzık ( çook uğraştım ama almadı evde bı suru emzık cesıdı var emzık cok onemlı hem onu oyalar hem onunla uykuya dalar denesemmı acaba 6 [/B][/FONT]

Bende yeni keşfettim benimki de almamıştı emziği. En son 3 aylıkken denemiştim. Bende bir sürü emzik almıştım elimde patladı. Baktım herseyi ağzına götürüp dişini kaşıyor al bakalım emziklerle oynna dedim bi baktım cuk cuk emiyor. Emziği emeli daha sakin bi çocuk olduğunu farkettim. Bence denemene değer. Biraz geç belki ama sonuca değer bence:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…