mothercare de indirim var
internetten alışverişte alabileceğim bir yer biliyormuusun
bide ben fuar baby nin kiyafetlernide kullandım bursa da özdilek alışveriş merkezinde varmış
b-fiti ben de bir süredir araştırıyorum..cenacm "B-FİT" diye bir spor salonu var sadece bayanlara özel, çeşitli semtlerde var belki evine yakın vardır. hemde program yarım saat sürüyor çok etkili, zamanda kısa olduğu için bebişide rahat bırakırsın, bir bak istersen
aşı kartında karma, pnömokok (zatüre) ve opv (?) aşıları yazıyoo:18:Canım bilmiyorumki hemşire 6.ay aşısı dedi yarın gidince öğrenir yazarım.
Bu arada şu daraltmaya bardaklara söz edilmiş.Benim kizim doğduğunda beri ne emzik alıyor ne biberon4.aydan itibaren ek gıdaya geçtik şu veriyorum ama binbir çabayla.biberin almıyor kaşığı ağzını açmıyor normal bebedorun alıştırma bardağın aldım odada her yeri dışlanıyor üç delik var kocamankullananlar ya da bilgisi olanlar tavsiye edermisiniz biberon gibime nasil hangi marka daha iyi olur:26:
Benim kullandığım daha doğrusu kullanmaya çalıştığım bardak buEki Görüntüle 594858
töbeeeGünayydınn! Hayırlı cumalar inşallah.
Ay kızlaarr rüyamda başka bi adama aşık oluyodum:s
aay, hepsini üzerime alındım şeker portakalımmm..tüm temmuz annelerine ve bebişlerine kucak dolusu güllerler GÜNAYDIN
HAYIRLI CUMALAR
Eki Görüntüle 594960
kızlar bebeğime 6/9 ay arası kullanacağım çıtçıtlı badi arıyorum nerelerden alabilirim
mothercare de indirim var
merhabaaa
dadlu temmuz anaları ve onların ballı minik kuzularııı
cumanız mübarek olsun.. akşamdan bu saate kaynatmışsınız iyice. anca okudum geldim
şeker portakalımmm, aynı filmlerdeki gibi bi sahne olmuş sizin hikaye..
bakalım, herif ister de ikinci nasip olursa, biz de yaparız bi sürpriz
b-fiti ben de bir süredir araştırıyorum..
şimdi yakındaki bi merkezi aradım,bilgi aldım..
eşimle akşam detaylı konuşucaz.
o beraber gidebileceğimiz bi spor salonu istiyordu..
ama ben kadın erkek karışık rahat edemem..
bi de ayşecike kim bakacak sorunsalı var
kv her zaman müsait olmaz,evde olmaz.. en iyisi beni eşimin götürmesi.
yarım saat arabada oyalar onu diye düşünüyorum..
neyse eşim gelsin, bi konuşalım bakalım..
ama kafaya koydum,,
''bu kilolar gidecek arkadaaaaş!'
aşı kartında karma, pnömokok (zatüre) ve opv (?) aşıları yazıyoo:18:
bende wee nin iki tane alıştırma bardağı var,, şu ufak, bundan içiyor suyu.. bi de biberon başlığı var, ama ayşecik ısırmaktan onu ememiyor..
WEE ALITIRMA BARDAI
bi de şunu aldım, ama henüz kullanmadım.
Wee Baby Aktmaz Kulplu Bardak 125cc Bardaklar WEE
töbeee
ne sinir bi rüya di mi?
bazen beni başka biriyle evlendirdiklerini görüyorum rüyamda..
duruuuun, diye bağırıyorum.. durun ben zaten evliyim...
böyle gülerek anlattığıma bakmayın, yaşarken kabus gibi oluyoo
aay, hepsini üzerime alındım şeker portakalımmm..teşekkür ederim..
Benim paşada almıyor emzıkGünaydın bu arada kızlar. Kızım hala emzik emiyorr şoklardayım:)) sallamadan ugrasmadan emziği veriyorum uyku saatinde kendi kendine uyuyor. Yanına da ben yatıyorum. Ohhh beraber anne kız. Hep hayallerimdeki gb:) bebeği emzik almayan anneler ara ara deneyin derim.
geçmiş olsun canımmmkızlar oğlum çok hasta oldu
annem ağır gripti çok sakındım kuzumu aynı ortamda bulundurmadım ama nafile yinede kaptı dün ateşler içinde doktora koşturduk faranjit olmuş kuzum bir sürü ilaç verdi doktor ilk kez ilaç kullanıyoruz ilacı gördümmü basıyor çığlığı bide antibiyotik isal yaptımı onunda karın ağrısı eklenince sancıdan uyuyamıyor kuzum sürekli öksürüyor ateşten dolayı halsiz dün işe gitmedim başındaydım ama bugün mecburen işteyim aklım hep yavrumda rabbim yardımcısı olsun
çook zor onu o halde bırakıp gelmek nerdeyse istifamı basıp gidesim var
tatlım eşin gömlek giyiyomu hedıye olarak kol düğmesi çok hoş oluyor güzel kutulara koyuyolar bıdekızlar babamınız 29 ocakta kızımızla birlikte ilk doğum günü ne alabiliriz lütfen yardım edin
hikayemiz % 90 aynı desem....ben evliliğimin ilk 2 yılı bilinçli korundum ikimizde erken diyorduk sonra yavaş yavaş olsunmu demeye başladık fakat 2 yıl ilaç kullandığım için doktor 6 ayda ancak düzene girer dedi yumurtaların neyse 6 ayda geçti çocuk olmuyor bu arada tüm yakın arkadaşlarımdan patır patır bebek haberi geliyor ben içten içe üzülüyorum en son eltim evliliğinin 2. ayı hamileyim diyince bende film koptu zırıl zırıl ağlıyorum benim olmıycak die kızın haberine sevinemedim bileallah affetsin kıskançlık değil ama içim burkuldu kazayla olmuştu onunki neyse herkes bekliyor hamileliğimi ııh tık yok yumurta çatlatıcı iğne yaptırdık bi heyecan testler yaptım gene bişiy yok ümidim tükendi eşim dedi olmasın üzülme napalım orhanlarınkini severiz (orhan kardeşi) ama gel bana anlat için için ağlıyorum gizlice neyse bigün bankadan çıktım işe dönüyorum eczanenin önünden geçerken bir test aldım ama hiiiiç ümidim yok attım çantama 3 hafta geçti üzerinden öyle umutsuzumki kesin boş die 3 hafta boyunca hep aklımda içimden gelmiyo yapmak üzülmemek için en son bi gece uyumaya hazırlanıyoruz hiç unutmam 12 aralık akşamı dedim şu testi yapıyımda atıyım çantamda gezmesin
nitekim yaptım öyle göz ucuyla bakıyorum anammmm bide baktım ikiside çıkmazmı ben bağırıyom kafası kesilmiş horoz gibi ÇİFT ÇİZGİİİİİİ ÇİFT ÇİZGİİİİeşimde banyonun karşısında yatak odasında yatıyo noluyo ne çifti dedi dedim mahmut çift çıktı böyle salaklaştı eminmisin dedi yanlış olmasın dedim olsa şimdiye kadar yanlış olurdu bak çift işte önce 10 dk sarıldık hiçbişiy konuşamadık sersemledik sonra aldı eline telefonu direk anasını aradı cümleye dikkat
ANNE İŞEDİK ÇİFT ÇIKTI
YUHHH
onlarda da bakla ıslanmaz gece gece tezahüratlar o biçim herkes çığlık atıyo evdebenim üzüntümden eltimin bebişine sevinememişti garibanlar çifte mutluluk oldu onlarada sonra ben annemi aradım dedim baama çaktırma anne test yaptım hamileyim galiba sabah kan testi yaptırcam annemin sırıtmasından anlamış babam 10 dk sonra arayıp demezmi kızım hastaneye gidelim test yaptır utancımdan ne he diyorum ne yok annem bağırdı saçmalama kızı utandırma bırak o yapar ne gerekiyorsa
benimde ne hayallerim vardı hamile olduğumu öğrendiğim gün gelinliğimle eşimi karşılıycam aşkım sana bi hediyem var artık 3 kişiyiz dicem sözde bu hevesle 3 yıl o gelinliği askıdan indirmedim tabi şimdi bazanın altında tarihe gömüldü
içine girmeyi başarırsam birgn giycem ama içimde kalmasın doyamadım gelinliğime
velhasıl kelam bende minğime kavuştum darısı tüm isteyenlere olur inşallah
ahh ahhhh kayınvalıde deme bana anlıyoeum senı canımmmOku oku bitmedi :)) ancak yaziyorum.Valla ben esime ve ailesine dayanamadım.1 aylık bebeğimi kaptığım gibi uçakla ailemin huzurlu kollarına uçtum :) lohusaligi dibine kadar yasadım,ben geri doneyim diye esim bosanma davası açtı :)6 ayda neler yasamisim be!dönmesine dondüm barıştık ama hicbirsey eskisi gibi degil,cok taviz verip,yipranmisim.Simdi kaynanamla aynı ortamda 2 saat kalıyoruz ama 2 kelime konuşmuyoruz.Benim bir tane annem var o da beni 9 ay karnında 29 yıl sırtında taşıyan anam.Ağlarsa anam ağlar demiyorlar bosuna.Simdi ne oldu deger gördüğüm kadar deger veriyorum.Beni 5 günlük dogum yaptığımda oğlunu doldurup üzerime salan kaynanam yukarda Allah var baskada hicbirsey demiyorum,kendisinede söyledim seni Allaha havale ediyorum.Yavrum sağlıklı,mutlu gerisi yalan kimse umrumda degil.Esimi seviyorum ama eskisi gibi köle olacak kadar asla degil :) cok doluyum cok...kızlar buradan ses dosyası paylaşılıyor mü?oğlum 2-3 haftadır dede diyordu,2 gündür anne diyor deli gibi ortalıkta herkese dinletiyorum :))) babasına bir gol atmış durumdayım :)) hepinizi bebislerinizi opuyorum.
b fit e ben baktim alisilmis spor merkezlerinden cok farkli geldi bana sende bi bak bakalim begencekmisin gidip memnun kalan var mi bi konusmak lazim aslinda yazilmadan
Ben gidip yaptiklari programi izledim duduk caldigi gibi alet degistiriyorlarnetteki yorumları okudum..
şikayetler sürekli aynı aletlerin ve programın uygulanmasından..
kendim için düşünüyorum da, bence hiiiiç önemli değil.
amacım sıkılaşmak ve 4-5 kilo vermek.. macera olsun diye keyif için gitmiyorum ki..
zaten bebeğim var, zamanım dar. yarım saat istasyon çalışması 15 dakika esneme
bence benim için ideal..
ve okuduğum yorumlarda daha ilk haftalardan vücuttaki etkinin hissedildiği yazıyor..
düşündüğüm süre 3 aylık üyelik..
ve ilk ayın sonunda belirgin incelme, sıkılaşma ve kilo verme başlıyormuş..
ben çok istekliyim.. yeterki eşim ok, ben kızla ilgilenirim seni götürüp getiririm desin..
ben bu kiloları veririm arkadaş!
Ben gidip yaptiklari programi izledim duduk caldigi gibi alet degistiriyorlarhocalarda vardi bayanlarin basinda yapmasi gereken hareketleri gosteriyorlardi bayanlarda baya efor sarfediyordu insallah esin okey der yazilirsin iyi olur valla bende dusundum iste baktigim siralar bi ay oncesinde sonra vazgectim ilkbahar gibi baslarim havalar duzelsin azcik aksamlarida yuruyus planliyorum
siz elif in kalbi için hangi doktora gidiyorsunuz canım
Dun aldin alistirma bardagi bizimki cekmeyi beceremedi isiriyo uc kismini biberon gibi olmadigi icin herhalde b fit e ben baktim alisilmis spor merkezlerinden cok farkli geldi bana sende bi bak bakalim begencekmisin gidip memnun kalan var mi bi konusmak lazim aslinda yazilmadan
Ergun cil canim ocak sonuna dogru tekrar gidicez 6 ay kontrolune ne dicek cok merak ediyorum. sonra kendi doktorumuzda randevumuz var 24 ocakta. ondan once goturcez ergun cil e
Dun aldin alistirma bardagi bizimki cekmeyi beceremedi isiriyo uc kismini biberon gibi olmadigi icin herhalde b fit e ben baktim alisilmis spor merkezlerinden cok farkli geldi bana sende bi bak bakalim begencekmisin gidip memnun kalan var mi bi konusmak lazim aslinda yazilmadan
Benim paşada almıyor emzık( çook uğraştım ama almadı evde bı suru emzık cesıdı var emzık cok onemlı hem onu oyalar hem onunla uykuya dalar denesemmı acaba 6 [/B][/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?