Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Topiğin en çabuk konuşan bebişi olacak oğluşun.Oğlak burcunu bilmez miyim babam ve kardeşim oğlak.Oğlak eşittir avukat demek.Bazen sırf sussunlar diye bile insan sesini çıkarmıyor.

Hayırlı Günler Temmuz annişleri ve bebişleri.. Cumanız mübarek olsun.. Nasılsınız bakalım? Keyifler yarinde mi?
Biz bu gece babamızın aldığı ani biz kararla Eskişehir'e gidiyoruz..
Ama gidene kadar yine buralardayım orda da ara ara girer bakarım..

Bizede bunları benim teyzem hediye almıştı kızım doğmadan..
Mini Bardak Set 30 ml 741 - Beslenme Vakti / Alıştırma Bardakları Ürünleri WeeBaby Kalitesiyle

Akıtmaz Kulplu Bardak 125ml 742 - Beslenme Vakti / Alıştırma Bardakları Ürünleri WeeBaby Kalitesiyle

Tabi bizimkiler biraz daha eski modeller.. Bunları yeni çıkartmışlar..

ah canım işin çok zormuş seni şimdi çok daha iyi anladım hem çalışacaksın hemde dört dörtlük hizmet bekliycek oh ne ala memleket acaba kendisi senin yerine geçse kaç gün dayanabilir. Allah kadınlara büyük sabır ve güç vermiş altından kalkabiliyoruz erkekler bizim yaptıklarımızı yapsalar 1 haftada sinir krizleri geçirip herşeyi boşlarlar. Ben şuan çalışmıyorum eşim evde olduğum için pek yardım etmiyor ama çok şükür çokda eleştirmiyor ilk zamanlar sıkıntılıydık evde yemek olmasa ev dağınık olsa sinirleniyordu bana akşama kadar ne yapıyorsun sanki diyordu o aralar kızım huysuzdu ama kocama bunu anlatamıyordum 1 hafta evde kaldı kızın durumunu gördü bende elimden geldiğince ev işlerine daldım kızı ona bıraktım bakması için 1 hafta sonunda çıldırcaktı resmen şimdi her yerde bebek bakmak çok zor sevgisi olmasa akıl karı değil diyor o zamandan sonra eşim çok değişti artık anlayışlı evde yemek bile olmasa hiç sorun yapmıyor hemen birlikte bişeyler hazırlıyoruz. Birde ilk zamanlar bebeğe adapte olamamıştık. Onun istediği eve gelecek oh uzancak dinlence olmayınca çok sinirli oluyordu en son çığlık çığlığa bağırdım ben 5 aydır 1 gün bile kendi isteğimle uyanmıyorum kız ne zaman uyanırsa bende o zaman uyanıyorum. Ne zaman fırsat bulursam o zaman kahvaltı yapıyorum azda olsa dinlenebiliyorum. Bu isyanların biraz olsun faydası oldu. Birde allah razı olsun kayınvaldem ve görümcem çok iyi insanlar onlar eşimle çok konuştular eşine anlayışlı davran hizmet bekleme onu üzersen karşında beni bulursun falan dediler ben ne kadar anlatsamda anlamıyor ama onlar anlatınca hemen anlayıverdi nedense

Ben evlenmeden once gitmistim. Yapilan hareketler gozunuze belki cok basit gelebilir ama cok etkili. Benim vucudum skilasip sekle girmisti. Memnun kalmistim yani
Aaa ise yaradigina sevindim denemeye deger
Doktorumuz dogum sonrasi ilk kontrolde ufurum duymus ergul cile yonlendirdi 1 gunluktu kizimizi goturduk muayene etti ince ayrintisina kadar anlatti durumu 1 aylikken kontrole gittik kuculme vardi deliklerde 1 yasina kadar kapanabilir dedi 6. Ayda tekrar gelin dedi cocuk doktorumuz ramazan harmanci sizin nasil elif cok kilolu bebek degil 5. Ayda 6600 65 cm cikti ama doktoru kalpteki durum gelisme problemine sebep olmaz dedi. sizin kim doktorunuz.

Hayat Bebek Suyu 0.33 lt 6 Adet (Doğal Mineralli Su) - e-bebek.com

geçen aldık denemeye.kaynatılmış su veriyordum.

kaynatılmış suda minerallar kayboluyormuş
Bize doktor kaynatilmis hazir su dedi valla
Kilolardan konuşulmuş, ben de bir kase çerezle geçmişi okuyordum.Hepsi boğazıma durdu.

Hahaha valla benim hic durmuo bogazima nedense okadar kilolardab konusuoruz ama elimde gofret

hayırdır neden öyle alel acele gidiyorsunuz

Canım senin 2.bebişti sanırım.Ne zaman yürüteç kullamaya başladınız?

bir ay önce başladık canım.ilk bendim galiba bu topikte yürüteç kullanan

ilk günler 5 er dakika koyuyordum.şimdi tüm evi geziyor valla.

Istasyon sistemi uygulayan bi salona gitmistim ben de.eger duzenli gidersenmutlaka faydasini gorursun.haftada en az 3 gun gitmelisin ama sonuc alabilmek icin.ben de cok istiyorum ,ilk defa bu kadar hareketsiz kaldim.hamileyken bile hamile pilatesine gitmistim.su an ekin'i birakabilecegim kimse yok maalesef.bi arastirma yapip aksamlari gitsem iyi olucak.babasiyla takilirlar iki saat napalim.

bizim kilo alamayışı kapten büyük ihtimal diyor doktor anjio olunca aradaki farkı kapatır diyor bakalım inşallah ta öyle olur bizimki de 5. ayında geçen ay tarttığında 5300 dü bakalım yarın kaç çıkacak

hayırdır neden öyle alel acele gidiyorsunuz

Yaklaşık 5 aydır ailemi görmüyorum canım.. Eşimin ailesi de orda.. İzni de vardı gidelimmi dedi gidelim dedim.. Hemen bilet aldı.. Aslında 15 tatilde gitmeyi düşünüyorduk ama otobüsler eşim iş yerinde çok bunalmış erken gidelim dedi..

oh ne güzel işte hayırlı yolculuklar olsun canım benim

Gule gule git cnm değişiklik olur sanada bebisede..bu arada banada geldi bugün hero baby

teşekkürler

CENA;
canım central hospital aradım ben senin dr kimdi hemşireler ilgisi falan nasıldı hastaneyle ilgili bi sıkıntın oldu mu
doktorum fatmanur hacıbaloğlu.. çok iyi bi doktor, kibar, anlayışlı..
ama çok yoğun.. şimdi ararsan bir hafta sonraya anca randevu bulabilirsin..
ama randevusuz gidip beklerim diyorsan belki bir saat falan.. aradan alıyorlar..
haricen yenidoğan hemşireleri çok iyi.. çok sıcakkanlı, ilgili, yumuşaklar.. ebeler de öyle..

içimizden epey tecrübe var b-fitle alakalıı
bana minibüsle 10 dk mesafede bi şube var, gidip gelişim 1 saati biraz aşar..
benim kv hemen karşı dairede,, şuan memlekette ama bir aya kalmaz gelir nasılsa..
ona güveniyorum, yoksa eşim hem ister kilo vermemi, ama akşam iş çıkışı gel, hanımı götür, çocuğu dille..
bir iki gün tamamsa, üçüncü gün bunalır..

bi de bana diyo ki,, illa diyet yapalım..
diyorum ben diyetle kilo veremiyorum, mutlaka hareket lazım, hiç olmazsa yürüyüş..
sıkı diyet yaparız evde mekik çekeriz diyo..
ben rejimle veremiyorum, ayrıyeten çocuk emziriyorum diyorum, adam ne diyo
töbeee

aaaayyy
doğumdan sonra ilk kez torun sevecekler demek..
hadi bakalım.. kazasız belasız gidin, hasret giderin, enerji toplayın gelin inş..
oradayken girebilir misin acaba foruma?

oh ne güzel işte hayırlı yolculuklar olsun canım benim
Allah razı olsun canım..

Gule gule git cnm değişiklik olur sanada bebisede..bu arada banada geldi bugün hero baby
Allah razı olsun canım.. Evet gerçekten çok iyi olacak benim için kardeşlerimi falan çok özledim çünkü.. Gözün aydın o zaman :)) nerede oturuyorsun sen canım?:26:

kızlaaar, özellikle tecrübeli anneler..
ayşecik sebze püresi yerken öğürüyor.. :26:
kıvamını mı koyu yapıyorum acaba?:44:
nedendir bilen var mı?

aaaayyy
doğumdan sonra ilk kez torun sevecekler demek..
hadi bakalım.. kazasız belasız gidin, hasret giderin, enerji toplayın gelin inş..
oradayken girebilir misin acaba foruma?
Evet canım aynen öyle olacak.. İnşaallah eşimden fırsat buldukça girerim foruma.. Özlerim yoksa sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…