Canım senin 2.bebişti sanırım.Ne zaman yürüteç kullamaya başladınız?Hayat Bebek Suyu 0.33 lt 6 Adet (Doğal Mineralli Su) - e-bebek.com
geçen aldık denemeye.kaynatılmış su veriyordum.
kaynatılmış suda minerallar kayboluyormuş
Topiğin en çabuk konuşan bebişi olacak oğluşun.Evet canım ya hersey insanlar icin..Simdi geriye donuk hicbirsey hatırlamıyorum hatta dogum yaptıgım gunü bileparça parça hatırlıyorum.Çenesi kesin babasına çekmiş 7 aylık konuşmaya başlamış.Esim diye demiyorum bir konuşur,haklı oldugunu bilerek başlarsın konuşmaya özür diler oturursun suçlu gibi,çenesi ve ikna gücü kuvvetli,birde oğlak burcu daha ne diyeyim :)Ya iste ses dosyası yükleniyorsa yükleyeceğim,benim söylediğim heceleri tekrar ediyor.once dinliyor sonra kendi söylüyor :)) dede,nene ve anne diyor.
merhabaaa
dadlu temmuz anaları ve onların ballı minik kuzularııı
cumanız mübarek olsun.. akşamdan bu saate kaynatmışsınız iyice. anca okudum geldim
şeker portakalımmm, aynı filmlerdeki gibi bi sahne olmuş sizin hikaye..
bakalım, herif ister de ikinci nasip olursa, biz de yaparız bi sürpriz
aşı kartında karma, pnömokok (zatüre) ve opv (?) aşıları yazıyoo:18:
bende wee nin iki tane alıştırma bardağı var,, şu ufak, bundan içiyor suyu.. bi de biberon başlığı var, ama ayşecik ısırmaktan onu ememiyor..
WEE ALITIRMA BARDAI
bi de şunu aldım, ama henüz kullanmadım.
Wee Baby Aktmaz Kulplu Bardak 125cc Bardaklar WEE
Umarım öyledir canım çümkü bu sefer çok karamsar bakıyorum olaya.
Kıssalar güzel gerçekten. Bilmiyordum ev işlerine emzirmeye falan zorunlu olmadığımızı iyi lldu öğrendiğim:)) günahada giriyorumdur belki ama elimde değil kızlar. Adam sinirli. Ağzından 3 eleştiri çıkıyosa 1 güzel söz çıkıyo. Çok basit şeyler için kalp kırıyo. Mesela çalışıyorum biliyorsunuz. Ev bebek iş derken çok yoruluyorum. İşten geliyorum koştur koştur hem kızıma hem yemek yapmaya girişiyorum. En az 2 çeşit yemeğim hep oluyor. Hem yardım etmiyor hemde Masada neden su yok diye bana kızıyor. Hiçbirşeyime yardımı yok ama sürekli sürekli şikayet..... İnsan bi minnet duyar bi teşekkür eder bi takdir eder ki moral olsunda daha mutlu yapalım bu işleri. Diyince de annelik zor diyor sağolsun:)) Haaa birde asıl sinirlendiğim sey çok çook basit şeyler için ağır ağır laflar konuşup kolay kalp kırıyor. Birde annemin yanında. Şimdi söyleyin bakalım haksız mıyım?
Aaa ise yaradigina sevindim denemeye degerBen evlenmeden once gitmistim. Yapilan hareketler gozunuze belki cok basit gelebilir ama cok etkili. Benim vucudum skilasip sekle girmisti. Memnun kalmistim yani
Doktorumuz dogum sonrasi ilk kontrolde ufurum duymus ergul cile yonlendirdi 1 gunluktu kizimizi goturduk muayene etti ince ayrintisina kadar anlatti durumu 1 aylikken kontrole gittik kuculme vardi deliklerde 1 yasina kadar kapanabilir dedi 6. Ayda tekrar gelin dedi cocuk doktorumuz ramazan harmanci sizin nasil elif cok kilolu bebek degil 5. Ayda 6600 65 cm cikti ama doktoru kalpteki durum gelisme problemine sebep olmaz dedi. sizin kim doktorunuz.bizimde şubat ortasında kontrolümüz var şubat sonunda da anjio yarında normal çocuk doktorunda kontrol ve rota virüs aşımız var
bizimkinin kilosu biraz az gibi kalpteki sorundan dolayı sizinde öyle mi normal çocuk doktoruna kime gidiyorsunuz birde kalpteki sorun nasıl anlaşıldı
Ben b- fit e gidip 1 gün ücretsiz katılmıştım denemek için. Ama araya hamilelik girdi. Bence zamanı kısıtlı olanlar için ideal. Ben kayseri' deki salonu çok beğenmemiştim ama diğer şehirlerde nasıl bilmiyorum. Birde kadınların anatomisine göre program hazırlandığı için cezbetmişti beni.
oyle olmasi guzel tabi bende mekani gordum sicak bi ortam begendim ben
Bende yeni keşfettim benimki de almamıştı emziği. En son 3 aylıkken denemiştim. Bende bir sürü emzik almıştım elimde patladı. Baktım herseyi ağzına götürüp dişini kaşıyor al bakalım emziklerle oynna dedim bi baktım cuk cuk emiyor. Emziği emeli daha sakin bi çocuk olduğunu farkettim. Bence denemene değer. Biraz geç belki ama sonuca değer bence:))
Bize doktor kaynatilmis hazir su dedi vallaHayat Bebek Suyu 0.33 lt 6 Adet (Doğal Mineralli Su) - e-bebek.com
geçen aldık denemeye.kaynatılmış su veriyordum.
kaynatılmış suda minerallar kayboluyormuş
Kilolardan konuşulmuş, ben de bir kase çerezle geçmişi okuyordum.Hepsi boğazıma durdu.
Hayırlı Günler Temmuz annişleri ve bebişleri..Cumanız mübarek olsun.. Nasılsınız bakalım? Keyifler yarinde mi?
Biz bu gece babamızın aldığı ani biz kararla Eskişehir'e gidiyoruz..Ama gidene kadar yine buralardayım orda da ara ara girer bakarım..
Bizede bunları benim teyzem hediye almıştı kızım doğmadan..
Mini Bardak Set 30 ml 741 - Beslenme Vakti / Alıştırma Bardakları Ürünleri WeeBaby Kalitesiyle
Akıtmaz Kulplu Bardak 125ml 742 - Beslenme Vakti / Alıştırma Bardakları Ürünleri WeeBaby Kalitesiyle
Tabi bizimkiler biraz daha eski modeller.. Bunları yeni çıkartmışlar..
Canım senin 2.bebişti sanırım.Ne zaman yürüteç kullamaya başladınız?
netteki yorumları okudum..
şikayetler sürekli aynı aletlerin ve programın uygulanmasından..
kendim için düşünüyorum da, bence hiiiiç önemli değil.
amacım sıkılaşmak ve 4-5 kilo vermek.. macera olsun diye keyif için gitmiyorum ki..
zaten bebeğim var, zamanım dar. yarım saat istasyon çalışması 15 dakika esneme
bence benim için ideal..
ve okuduğum yorumlarda daha ilk haftalardan vücuttaki etkinin hissedildiği yazıyor..
düşündüğüm süre 3 aylık üyelik..
ve ilk ayın sonunda belirgin incelme, sıkılaşma ve kilo verme başlıyormuş..
ben çok istekliyim.. yeterki eşim ok, ben kızla ilgilenirim seni götürüp getiririm desin..
ben bu kiloları veririm arkadaş!
Aaa ise yaradigina sevindim denemeye deger
Doktorumuz dogum sonrasi ilk kontrolde ufurum duymus ergul cile yonlendirdi 1 gunluktu kizimizi goturduk muayene etti ince ayrintisina kadar anlatti durumu 1 aylikken kontrole gittik kuculme vardi deliklerde 1 yasina kadar kapanabilir dedi 6. Ayda tekrar gelin dedi cocuk doktorumuz ramazan harmanci sizin nasil elif cok kilolu bebek degil 5. Ayda 6600 65 cm cikti ama doktoru kalpteki durum gelisme problemine sebep olmaz dedi. sizin kim doktorunuz.
Bize doktor kaynatilmis hazir su dedi valla
Hahaha valla benim hic durmuo bogazima nedenseokadar kilolardab konusuoruz ama elimde gofret
bir ay önce başladık canım.ilk bendim galiba bu topikte yürüteç kullanan
ilk günler 5 er dakika koyuyordum.şimdi tüm evi geziyor valla.
hayırdır neden öyle alel acele gidiyorsunuz
Yaklaşık 5 aydır ailemi görmüyorum canım.. Eşimin ailesi de orda.. İzni de vardı gidelimmi dedi gidelim dedim.. Hemen bilet aldı.. Aslında 15 tatilde gitmeyi düşünüyorduk ama otobüsler eşim iş yerinde çok bunalmış erken gidelim dedi..
teşekkür ederiz sizede kocaman bir Maşallah
ayy harika şeyler varmış baktım şimdi instagramdan bayıldım hakkaten:))
bizde aynısından kullanıyoruz canm
Yaklaşık 5 aydır ailemi görmüyorum canım.. Eşimin ailesi de orda.. İzni de vardı gidelimmi dedi gidelim dedim.. Hemen bilet aldı.. Aslında 15 tatilde gitmeyi düşünüyorduk ama otobüsler eşim iş yerinde çok bunalmış erken gidelim dedi..
teşekkürlerarkadaslar merhaba, ben agustos annesiyim ancak sizleri de takip ediyorum. bugün yazmak nasipmiş.
son konuşulan spor merkezi konusunda size şöyle bir önerim var. www.fyonk.com adlı siteye girdiğinizde 1 haftalık ücretsiz b-fit hediye ceki veriyor. denemiş olursunuz. bu site birbirine ücretsiz hediye ceki gönderme sitesi. güle güle kullanın
doktorum fatmanur hacıbaloğlu.. çok iyi bi doktor, kibar, anlayışlı..CENA;
canım central hospital aradım ben senin dr kimdi hemşireler ilgisi falan nasıldı hastaneyle ilgili bi sıkıntın oldu mu
içimizden epey tecrübe var b-fitle alakalııIstasyon sistemi uygulayan bi salona gitmistim ben de.eger duzenli gidersenmutlaka faydasini gorursun.haftada en az 3 gun gitmelisin ama sonuc alabilmek icin.ben de cok istiyorum ,ilk defa bu kadar hareketsiz kaldim.hamileyken bile hamile pilatesine gitmistim.su an ekin'i birakabilecegim kimse yok maalesef.bi arastirma yapip aksamlari gitsem iyi olucak.babasiyla takilirlar iki saat napalim.
Maşallah.
bir ay önce başladık canım.ilk bendim galiba bu topikte yürüteç kullanan
ilk günler 5 er dakika koyuyordum.şimdi tüm evi geziyor valla.
Allah razı olsun canım..oh ne güzel işte hayırlı yolculuklar olsun canım benim
Allah razı olsun canım..Gule gule git cnm değişiklik olur sanada bebisede..bu arada banada geldi bugün hero baby
Evet canım aynen öyle olacak..aaaayyy
doğumdan sonra ilk kez torun sevecekler demek..
hadi bakalım.. kazasız belasız gidin, hasret giderin, enerji toplayın gelin inş..
oradayken girebilir misin acaba foruma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?