Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Allah razı olsun canım.. Evet gerçekten çok iyi olacak benim için kardeşlerimi falan çok özledim çünkü.. Gözün aydın o zaman :)) nerede oturuyorsun sen canım?:26:
ay bi de sen yokken gelmesin şu kargoo
ne kargoymuş yaa,, yılan hikayesi oldu

tsk ederim canım alayım randevuyu şimdiden epidualde bas ağrısı yada bel agrin oldumu gerçi beniepidural olmadığım halde bel ağrım vardı

ay bi de sen yokken gelmesin şu kargoo
ne kargoymuş yaa,, yılan hikayesi oldu
Aklıma da gelmiyor değil bu ihtimal.. Hadi geldiler desem aramaları gerekmez mi? :44: argonuz geldi ama size ulaşamadık diye.. hadi diyelim evi bulamadılar bence yine aramaları gerekirdi.. Tarif ederdim hiç olmazsa sanki dağ başında oturuyorum..

Evet canım aynen öyle olacak.. İnşaallah eşimden fırsat buldukça girerim foruma.. Özlerim yoksa sizi..

biz de seni özleriz kıııız
şimdiden hüzünlendim ben yaa
karakız da varmıştır sanırım annesine..

allah razı olsun canım.. evet gerçekten çok iyi olacak benim için kardeşlerimi falan çok özledim çünkü.. gözün aydın o zaman :)) nerede oturuyorsun sen canım?:26:

hayırlı yolculuklar

senin için çok iyi olacak eminim değişiklik bebişinede iyi gelir anne anne babaanne dede kucağına bayılıyorlar şımarık afacanlar nolcak benimki annemle babamın dünyası oldu dün akşam kucağımda çaktırmadan dedesine kur yapıyor babam göz kırptığı anda başladı kahkahaya sevildiklerini anlıyor kuzular

biz de seni özleriz kıııız
şimdiden hüzünlendim ben yaa
Karakız da varmıştır sanırım annesine..

uçak hava alanına inmiş 1 saat önce ufaklık uçakta japonlarla poz vermiş faceden gördüm resmini tam bir minik serçe

bizimkide öyle dedisi için çıldırıyor anneannesnle zaten bütün gün beraber oynaşıyorlar k.v ve k.b ri görmediği için çocuk onları yabancılıyor

tsk ederim canım alayım randevuyu şimdiden epidualde bas ağrısı yada bel agrin oldumu gerçi beniepidural olmadığım halde bel ağrım vardı
canım, ben genel anesteziyle oldum..
ardından hiçbir sıkıntım olmadı..
bel ağrısı da çekmedim.:26:

amaaaan.. dedem derdi..
nasip varsa gelin hinden yemenden..
nasip yoksa gelip geçer yanından..

gelip bulamazlarsa, bi daha gelirler..

Barbarinooooo huhuuuu

Nede şehvetli seslendim yahu

Canım mesajını gördüm ama yemekteydim döndüğümde sen yoktun iletişemedik

uçak hava alanına inmiş 1 saat önce ufaklık uçakta japonlarla poz vermiş faceden gördüm resmini tam bir minik serçe
heee, gördüm
neredeyse canlı yayın yapacak, deli bu kıııız

pediastrum, karakız bende ekli face te oradan görüyorum..

heee, gördüm
neredeyse canlı yayın yapacak, deli bu kıııız

pediastrum, karakız bende ekli face te oradan görüyorum..

Şu kızın facesinin adresini bana özelden yollarmısın canım? eşiminkinden bakayım.. merak ettim.. Hemde sana attığım mesaja cevap yazmış olursun..

Maşallah maşallah

Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 3 ziyaretçi)
Minita, Libyana26+, kupaas, cena+, ELİFNAZ, fatmazra, pediastrum84, Hullus, canmel, Deren6, cincon, tugceee3567+, pinkprinces, ecemcemcem

Babaannaesi dedesi falan en son 1 aylıkken görmüşlerdi.. ama ailem bazı nedenlerden dolayı hiç görmedi.. onlarda görecekler kuzucuklarını.. Gerçi msn'de görüşüyoruz ama canlı görmek kadar olmaz..
İyi yolculuklar libyana

Teşekkür ederim canımmm

Ben daha bavul hazırlayacağım yaaa off.. En nefret ettiğim şeylerden biri.. Ne koyacağımı unutuyorum bavulun karşısına geçince..
aayyy, benim en sevdiğim şey,,
yeter ki, eşim ''hazırlan, gidiyoruz'' desin

selam guzel anneler,cumanın hayır olsun.şu eczanedeki probiyotik yoğurt mayalarını kullanarak yogurt mayalıcam ama ceylin e vermeyı duşünüyorum,sizce sakıncası varmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…