Ben de o sekilde veriyodum ama ablam verme dedi pekmez yogurttaki bi maddeyi etkisiz hale getiriyormus pek yemiyo simdi ama yedigi kadar veriyorum bende.. muzKizlar aksamlari oglusa evyapimi yogurt veriorm bazen ilk gunku kadar tatli olmuo o buruk tadi gitsin die azcik pekmez damlatip verdim yedi ama cokta sevmedi sizin bi oneriniz varmi bu konuda...
Ben de o sekilde veriyodum ama ablam verme dedi pekmez yogurttaki bi maddeyi etkisiz hale getiriyormus pek yemiyo simdi ama yedigi kadar veriyorum bende.. muz
karistirilabilir belki
Tugcecim bizim dun randevumuz vardı dr muhakkak alin dedi.orda yemek yemeye alissin.önüne iki uc çeşit koyun parmağını soksun yesin.beraber yiyin siZi yemek yerken izlesin.oyun oynatip yemek yedirmeyin dedi.bence almalisin.hoppalayi senmi almistin barbaronimi hatırlamıyorum ama onu aldiysan bunu daha uzun kullanirsin en az iki yas.yemek duzeni icin sart bence.bizimki cok sevio tahtı gibiKizlar mama sandalyesi hakkinda nedusunuyorsunuz herkez alicakmi sizce cok gereklimi mama sandalyesini nezamana kadar kullanblrz
Masallah bizimki eksi meksi yalayip yutuyor yogurdunuKizlar aksamlari oglusa evyapimi yogurt veriorm bazen ilk gunku kadar tatli olmuo o buruk tadi gitsin die azcik pekmez damlatip verdim yedi ama cokta sevmedi sizin bi oneriniz varmi bu konuda...
Kizlar mama sandalyesi hakkinda nedusunuyorsunuz herkez alicakmi sizce cok gereklimi mama sandalyesini nezamana kadar kullanblrz
Tugcecim bizim dun randevumuz vardı dr muhakkak alin dedi.orda yemek yemeye alissin.önüne iki uc çeşit koyun parmağını soksun yesin.beraber yiyin siZi yemek yerken izlesin.oyun oynatip yemek yedirmeyin dedi.bence almalisin.hoppalayi senmi almistin barbaronimi hatırlamıyorum ama onu aldiysan bunu daha uzun kullanirsin en az iki yas.yemek duzeni icin sart bence.bizimki cok sevio tahtı gibi
Tugcecim bizim dun randevumuz vardı dr muhakkak alin dedi.orda yemek yemeye alissin.önüne iki uc çeşit koyun parmağını soksun yesin.beraber yiyin siZi yemek yerken izlesin.oyun oynatip yemek yedirmeyin dedi.bence almalisin.hoppalayi senmi almistin barbaronimi hatırlamıyorum ama onu aldiysan bunu daha uzun kullanirsin en az iki yas.yemek duzeni icin sart bence.bizimki cok sevio tahtı gibi
BiZimkide öyle 5 buçuk aylıkken 6700 gr 67 cm di. Yani 4 aylık bebek kıvamında. Gündüz emmemesine alıştım da gece çok üzdü beni. Siz kaç kilosunuz?
Masallah bizimki eksi meksi yalayip yutuyor yogurdunuyemezse pekmezle veya meyveyle tatlandir dedi ama gerek kalmadi cok sukur
Bencede mama sandalyesi olmali yemek duzeni olusmasi acisindan ben aldim ve orda yediriyorum seviyor biz yemek yerkende masaya yanastirip oturtuyorum sonra sonra bizimle beraber yemek yicek alissin sofra duzenine
5.5 aylıkken ilk hastalıkla tanıştık
kuzumu uyuttum tipik anne modeli bebek uyurken arada gidip bakarız gittim baktım zor nefes alıyor daha sonrasında kabus gibi bir gece saat başı neredeyse kalkıyor emmese bile ağlıyor uyurken hep ağlıyor
ertesi gün doktorunu aradım ilaç vermeyelim çok küçük zaten ilaçla 3 ilaçsız 5 günde geçer dedi geçmezse ve ateş olursa gel dedi
dün 5. gündü ve düzelme olmadı aksine birde öksürük katıldı
dün gittik solunum yollarında daralma varmış balgam çokmuş
bir haftalık buhar tedavisi verdi ilk önce 2 gün 4 kez 2 gün 3 kez 2 gün 2 kez ve 1 gün 1 kez olarak
birde balgam söktürücü ilaç
salı gününe kadar düzelme olmazsa antibiyotik
küçük bebeğe maske takıp buhar vermek zor tabi
aynısı bende de var canım buhar tedavisini nasıl yapıyorsunuz
nerdeyse 3 hafta oldu balgamı,öksürüğü geçmiyor doktor birşeyi yok bekleyelim deyip eve gönderiyor. ama oğlumu özellikle geceleri bir öksürük tutuyor boğazları yırtılıyor nerdeyse. içim çok acıyoren son ısrar ettim de doktor sekrol diye şurup yazdı 3 gün içti. ama hiçbir değişiklik yok hala bekleyelim diyor adam ya
Masallah kuzuna aman yesin faydalidir bizimkide suratini burustura burustura yiyor baklim no arastiraym kizlar hangi marka aldiniz mama sandalyesini
iyi geceler ben geldim nasılsınızzzzzzzzz
Kizlar aksamlari oglusa evyapimi yogurt veriorm bazen ilk gunku kadar tatli olmuo o buruk tadi gitsin die azcik pekmez damlatip verdim yedi ama cokta sevmedi sizin bi oneriniz varmi bu konuda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?