Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bi kere 60 cc den biraz fazla verdim..

Kizlar aksamlari oglusa evyapimi yogurt veriorm bazen ilk gunku kadar tatli olmuo o buruk tadi gitsin die azcik pekmez damlatip verdim yedi ama cokta sevmedi sizin bi oneriniz varmi bu konuda...

Kizlar aksamlari oglusa evyapimi yogurt veriorm bazen ilk gunku kadar tatli olmuo o buruk tadi gitsin die azcik pekmez damlatip verdim yedi ama cokta sevmedi sizin bi oneriniz varmi bu konuda...
Ben de o sekilde veriyodum ama ablam verme dedi pekmez yogurttaki bi maddeyi etkisiz hale getiriyormus pek yemiyo simdi ama yedigi kadar veriyorum bende.. muz
karistirilabilir belki

bende bazen pekmez le veriyordum.ama bua aralar bizimkide nazlamaya başladı.

ben bazende meyve püresiyle veriyordum kavanozdakilerden özellikle karışık meyveli

ile o zaman daha iştahlı yiyordu sanki

Ben de o sekilde veriyodum ama ablam verme dedi pekmez yogurttaki bi maddeyi etkisiz hale getiriyormus pek yemiyo simdi ama yedigi kadar veriyorum bende.. muz
karistirilabilir belki

Bilmiordum canm saol soyledgn icin pekmez koymadan yesin yedigi kadar artik olmadi meyveyle karistirip veririm

Kizlar mama sandalyesi hakkinda nedusunuyorsunuz herkez alicakmi sizce cok gereklimi mama sandalyesini nezamana kadar kullanblrz

Kizlar mama sandalyesi hakkinda nedusunuyorsunuz herkez alicakmi sizce cok gereklimi mama sandalyesini nezamana kadar kullanblrz
Tugcecim bizim dun randevumuz vardı dr muhakkak alin dedi.orda yemek yemeye alissin.önüne iki uc çeşit koyun parmağını soksun yesin.beraber yiyin siZi yemek yerken izlesin.oyun oynatip yemek yedirmeyin dedi.bence almalisin.hoppalayi senmi almistin barbaronimi hatırlamıyorum ama onu aldiysan bunu daha uzun kullanirsin en az iki yas.yemek duzeni icin sart bence.bizimki cok sevio tahtı gibi

Masallah bizimki eksi meksi yalayip yutuyor yogurdunu yemezse pekmezle veya meyveyle tatlandir dedi ama gerek kalmadi cok sukur

Bencede mama sandalyesi olmali yemek duzeni olusmasi acisindan ben aldim ve orda yediriyorum seviyor biz yemek yerkende masaya yanastirip oturtuyorum sonra sonra bizimle beraber yemek yicek alissin sofra duzenine

Evet canim hoppalayi ben almistm simdide yurutecle mama sandalyesi alsammi almasammi diye dusunuodm yakinda evde adim atcak yer kalmick doruk bey koca evi isgal etti vala:))

BiZimkide öyle 5 buçuk aylıkken 6700 gr 67 cm di. Yani 4 aylık bebek kıvamında. Gündüz emmemesine alıştım da gece çok üzdü beni. Siz kaç kilosunuz?

bizde beş buçuk aylıkken 7150 gr 66 cm'dik hemen hemen aynı. ben yemiyor falan diye baya bi sızlandım doktor kilosu boyu yedi aylık kadar dedi (2760 gr doğmuştuk belki ondan öyle düşündü) sen ne kadar yemiyor desende ben ancak dinlerim dedi.

Masallah kuzuna aman yesin faydalidir bizimkide suratini burustura burustura yiyor baklim no arastiraym kizlar hangi marka aldiniz mama sandalyesini

Rabbim sifa versin yavruna.busami senin kuzunada.hic kiyamiyom bebislere yaa alyacim senin msjinida okudum bi çözüm yolu bulmak lazim ama nasil? Bizimkininde emme sıkıntısini hatirlarsin belki biz yine uyurken emioz hic yoktanda seninki artik onuda istemiomus devam sutude almio diosun.başka markalarmi denesen.tek bildigim bizimki ilk memeyi reddettiginde ben çok stres yaptım bizimki daha çok huysuzlandi.nezaman sakin oldum oda sakinlesti.biraz rahat olmaya calis canim.bide esinle streslisin belki onada yansıyordur.bağışıklık sistemi içinde şart canim süt anne sutu olmasada devam sutuyle devam etmeli ama nasil icireceksin iste o sorun.bi beslenme uzmanıylami gorussen.Allah yardımcın olsun canim

busmai gecıs olsun bızımkınnde oksurugu vardı nette arastırrken bunu buldum denedım sonuc basarılı sende dene ıstersen
(((Nişastayı suyla kaynatıp içine limon yada portakal suyu koyun biraz da tatlandırmak için pekmez ekleyin. Bu karışımı ılık ılık içirin Öksürüğün hemen kesileceğini göreceksiniz.))))
bence yanında ıhlamurda vermeye de devam et ıns. Allahım butun hasta olan bebıslerımıze sıfa versın

[/QUOTE][/QUOTE]slm kızlar bende yazıyodum ama malesef emırden fırsat olmuyor bu aralar ama sızı takıpteyım fısat buldukca
daha gazımız bıtmedı malesef cok yorgunum benım kılo vermek ıcın spor salouna gıtmeme gerek yok
cunku hergunum antremenlı gecıyor
cena emırı sana gondereyım ayseyle ıkısıyle ugrasırken kılo gobek hıc bısey kalmaz

[/QUOTE]slm kızlar bende yazıyodum ama malesef emırden fırsat olmuyor bu aralar ama sızı takıpteyım fısat buldukca
daha gazımız bıtmedı malesef cok yorgunum benım kılo vermek ıcın spor salouna gıtmeme gerek yok
cunku hergunum antremenlı gecıyor
cena emırı sana gondereyım ayseyle ıkısıyle ugrasırken kılo gobek hıc bısey kalmaz[/QUOTE]

6 ayin dolmasini bekliycen belkide canım çok zor gaz bilirim bizimkine doktor Gazman diodu

bende şöyle bir şey paylaşıyım,yoğurt gaz yapar ben öğlen vermeye özen gösteriyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…