hosbulduk sekerım valla oğlan iyi sayılır bizimde aşımıza 3 gün kaldıHoşgeldin cnm biz iyiyiz yarin asi var biraz onun stresi var.ömür bebek iyimi gectimi hastaligi.iştahı acildimi
aynısı bende de var canım buhar tedavisini nasıl yapıyorsunuz
nerdeyse 3 hafta oldu balgamı,öksürüğü geçmiyor doktor birşeyi yok bekleyelim deyip eve gönderiyor. ama oğlumu özellikle geceleri bir öksürük tutuyor boğazları yırtılıyor nerdeyse. içim çok acıyoren son ısrar ettim de doktor sekrol diye şurup yazdı 3 gün içti. ama hiçbir değişiklik yok hala bekleyelim diyor adam ya
ay canım beniiiimm
küçük bebenin hastalığına da can dayanmaz..
çok geçmiş olsun.. inş antibiyotiğe gerek kalmadan iyileşir..
busmaii, size de çook geçmiş olsun canım..
Rabbim, Şafi ismiyle bebişlerinize acil şifalar versin..
Rabbim sifa versin yavruna.busami senin kuzunada.hic kiyamiyom bebislere yaaalyacim senin msjinida okudum bi çözüm yolu bulmak lazim ama nasil? Bizimkininde emme sıkıntısini hatirlarsin belki biz yine uyurken emioz hic yoktanda seninki artik onuda istemiomus devam sutude almio diosun.başka markalarmi denesen.tek bildigim bizimki ilk memeyi reddettiginde ben çok stres yaptım bizimki daha çok huysuzlandi.nezaman sakin oldum oda sakinlesti.biraz rahat olmaya calis canim.bide esinle streslisin belki onada yansıyordur.bağışıklık sistemi içinde şart canim süt anne sutu olmasada devam sutuyle devam etmeli ama nasil icireceksin iste o sorun.bi beslenme uzmanıylami gorussen.Allah yardımcın olsun canim
bende şöyle bir şey paylaşıyım,yoğurt gaz yapar ben öğlen vermeye özen gösteriyorum:)
himm gaz yapmadi bizimkinde zaten 2saat onceden yediriorm kasik mamasi yerine yogurt yedirmk daha iyi gelddi bna oyuzden yogurdu aksama yediriorm canm
Sagol canim ben camino aldim memnumum kaliteli hemde uygun
bizimki 10 unda 6 aylık olcak hala daha gaz problemimiz devam ediyor da
hosbulduk sekerım valla oğlan iyi sayılır bizimde aşımıza 3 gün kaldı
üniversite sınavına başvuracagım yarın açıköğretimde olsa okuyacagımmm evde bos durmak ıstemıyorummm
bebeğim iyi geçti sayılır ama oğlanın yakın zamanda diş çıkaracgına adım kadar eminimm
Wee Silikon Kaşık
ben bunu kullanıyorum silikon kaşık olarak.
ek gıdaya geçeli epey oldu bizde.ilk olarak meyve suyu ile başladık.
şimdide yoğurt.çorbalar,muhallebi devam ediyor.
birde tahıllı kaşık mamalarını tüketiyoruz.oğlum çok seviyor
özlellikle MİLUPA, hemde tok tutuyor..
Biri duydu sesimi sağol cevabın için:))
Bende kendi sütümle hipp in sütsüz pirinçli muhallebisinden veriyorum, yüzünü ekşite ekşite birkaç kaşık yiyor. Zamanla alışır heralde. Doktor beni önce muhallebiden başlattı, sonra sebze sonra meyve vericem.
Rabbim sifa versin yavruna.busami senin kuzunada.hic kiyamiyom bebislere yaaalyacim senin msjinida okudum bi çözüm yolu bulmak lazim ama nasil? Bizimkininde emme sıkıntısini hatirlarsin belki biz yine uyurken emioz hic yoktanda seninki artik onuda istemiomus devam sutude almio diosun.başka markalarmi denesen.tek bildigim bizimki ilk memeyi reddettiginde ben çok stres yaptım bizimki daha çok huysuzlandi.nezaman sakin oldum oda sakinlesti.biraz rahat olmaya calis canim.bide esinle streslisin belki onada yansıyordur.bağışıklık sistemi içinde şart canim süt anne sutu olmasada devam sutuyle devam etmeli ama nasil icireceksin iste o sorun.bi beslenme uzmanıylami gorussen.Allah yardımcın olsun canim
Tıpış Tıpış Bebek Mağazaları - Baby Max Putty Mama Sandalyesi Pembe - 146.00 TL
Bende son olarak bunu almaya karar verdim. Bundan kullanan arkadaş varmı?
buhar makinası aldık
dr ventolin ve serum fizyolojik verdi
ventolinin yarısı serum fiz. hepsini döküyorum 5-10 dk ağzına maskeyi takıyorum
şimdi 2 gün günde 4 kez, sonra 2 gün günde 3 kez, sonra 2 gün günde 2 kez ve 1 günde 1 kez yapcaz
balgam içinde başka bi şurp verdi
bizm muayne sonucu solunum yolumuzun daraldığını söyledi
başka bi dr daha göstersen ? için rahatlasın diye
Benimde aklimda vardi tupperware, gelince yazarmisin cnm memnun kalip kalmadiginiCanim tupperware aldim ama hala gelmedi benim onun icin yorum yapamiyorum.iki tanede tabak aldim ordan
ben ilk başlarda hero baby gogl pirinç unundan verdim bebeklere özel.
ondan verebilirsin.bebeğin tadını sevebilir muhallebi kıvamında oluyor.
su ile pişiriyorsun....
busmai gecıs olsun bızımkınnde oksurugu vardı nette arastırrken bunu buldum denedım sonuc basarılı sende dene ıstersen
(((Nişastayı suyla kaynatıp içine limon yada portakal suyu koyun biraz da tatlandırmak için pekmez ekleyin. Bu karışımı ılık ılık içirin Öksürüğün hemen kesileceğini göreceksiniz.))))
bence yanında ıhlamurda vermeye de devam et ıns. Allahım butun hasta olan bebıslerımıze sıfa versın
ben henüz vermedim yoğurt,Kizlar aksamlari oglusa evyapimi yogurt veriorm bazen ilk gunku kadar tatli olmuo o buruk tadi gitsin die azcik pekmez damlatip verdim yedi ama cokta sevmedi sizin bi oneriniz varmi bu konuda...
ben de epey düşündüm, gerekli mi, ne kadar oturacak değer mi diye..Tugcecim bizim dun randevumuz vardı dr muhakkak alin dedi.orda yemek yemeye alissin.önüne iki uc çeşit koyun parmağını soksun yesin.beraber yiyin siZi yemek yerken izlesin.oyun oynatip yemek yedirmeyin dedi.bence almalisin.hoppalayi senmi almistin barbaronimi hatırlamıyorum ama onu aldiysan bunu daha uzun kullanirsin en az iki yas.yemek duzeni icin sart bence.bizimki cok sevio tahtı gibi
emir spor'a yazılaydık keşke..cena emırı sana gondereyım ayseyle ıkısıyle ugrasırken kılo gobek hıc bısey kalmaz
aa, hiç duymamıştım bunu bak,:44:bende şöyle bir şey paylaşıyım,yoğurt gaz yapar ben öğlen vermeye özen gösteriyorum:)
Arkadaşlar silikon kaşıkta ne marka kullanıyorsunuz demiştim ama kimsecikler cevap vermediiii
canım bebedor istiyordum aslında..
ama bulamadım, markette wee standı vardı, oradan silikon kaşık, alıştırma bardakları aldım..
memnunum..
yengem de tupper almıştı.. ama onunkinin dizaynı daha başka..du bakayım netten..
tupperware mama kaşıgı 10 TL Sanalpazar.com'da (kodu:4709782)
yeğenim 14 aylık.. belki bu daha sonra kullanılıyordur, onu bilemiyorum..:44:
ben de heronun sütlü pirinçlisini aldım..ben ilk başlarda hero baby gogl pirinç unundan verdim bebeklere özel.
ondan verebilirsin.bebeğin tadını sevebilir muhallebi kıvamında oluyor.
su ile pişiriyorsun....
bi de numune geldi biliyorsunuz.. ama pek hevesli değil.. arada bi 60 cc kaşıkla zor veriyorum..
gogl u mu denesem bi de?:44:
oooh, afiyet bal şeker olsun..merhaba kızlar eşim bi sürpriz yaptı ve beni yemeğe götürdü bu akşam.. oğlumuz da mama sandalyesinde oturdu çok güzel geçti
aranız daaa
biiiiz
eşim aldı geçen hafta.. önünde ses çıkaran bi oyuncağı varmış..
satıcı pakete koymamış... eşim ..... ...... ............. dedi
haricinde bi sıkıntımız yok, tekerleri de var, ben taktım, ev içinde kolay gezdiriyorum..
zaten özelliklerinde yazıyor ama mama sandalyesi alacaklara nacizane;
sırt dayanağı kademeli olsun.. bizimkiler henüz dik açıyla oturamaz.. (bunda üç kademe var yanlış hatırlamıyorsam)
daha sonraları da yemek sonrası şekerleme yapmak isteyebilir bu tıfıllar..
zaten oturma minderi muşambalı cinsten.. yani yemek dökülse anında silinir, leke tutma derdi olmaz..
bi de çift tepsili,,
haricen yükseklik ayarı da var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?