Kızlar benim oğlumda bu sabah başladı öksürmeye dün burunları tıkalıydı okyanus suyu sıktım biraz açıldı şimdi öksürük başladı şu nişastalı tarifi deneyen varmı?????
Kalabalık biryer değilmiş, demekki yaşayanlarda pek ihtiyaç duymamışlar. Sende evde kuaförcülük oynarsın daha zevkli:))
Bizdede var aynı sorun, nişastalı tarif nasılki acabaaa:44:
arkadaşlar benim oğlum hiç emmedi mamayla basladık beslemeye şimdide 2 numaraya devam sütüne gectik bu aradada sürekli ve düzenli değil ama meyve püresi yoğurt cici bebe pirinç unu verdim hepsini cok güzel yiyor ama bunları artık hergün vermelimiyim bilmiyorum gecen ay kontrolune gidemedik rahatsızlıgımdan dolayı doktoruna soramadım .
çok geçmiş olsun nişastalı tarifi bilemiyorum ama sabah kalktıgında emir ali de öksürüyordu ıhlamur elma kabugu ve limon dilimini kaynatıp içirdim şimdi kesildi çok şükür ben her öksürdüğünde aynısını yapıyorum ve hemen etki ediyor.
ek besinle ilgili soruma kimse yanıt vermeyecekmi:'(
Günaydın hatunlar. Hoşgeldin zeynepcik
Çok geçmiş olsun canım bugün umarım biraz daha düzelmiştir.
oyy ben de kepçe diyorum bazen,benim kızın da kulakları azıcık yelken,ama çok sevimli:))bi de bu günlerde kullaklarını çekiyor ıyıce uzatıyor:)biraz şenlenelimm..
dün akşam, eşim destan yaptın diyo..
ben ayşecike lakaplar takmışım farkında olmadan..
-kızıliii (kızcağızım demek)
-annesinin balı
-annesinin kuzusu
-bal yanak (nanak)
-altın top (hikayesini anlatırım)
-küçük döt
-minik şekerpare
-muz canavarı
-tontiş
-süt kuzusu
-şattır (kepçe) kulaklı
-kar tanesi
-şampiyoooone (elinden tutup kaldırdığımda)
...
...
daha da var ama şimdi elim dar yazamadım..
siz neler diyonuz kuzulara
neden hiçbir soruma yada yazıma yanıt gelmiyor çok ilginç
bendemi bir anormallik var görünmezmiyim
ee çılgın zeynebin oğlunun da adı böyle olur..bal kabağı eşekoğlu 5 kulak tazmanya canavarı cantanem ömrümmm nazarboncuğuummm
ve en çok kullandığım lakap erkekimmmmmmmm
muz canavarı ve kar tanesini çok sevdimm
annesini aşkı
annesinin balı
annesinin canı
annesinin bitanesi
annesinin herşeyi.....
bal boncuğum
bal tomurcuğum
bal kuşum
tatlişkom
ördeğim
tontişim
tutişkom
tutilim
vs vs vss
ooo, oğlana bak daha totodan haberi yok..bizim daha ziyade söz-müzik
kızıma ait olan şarkılarmız var.
ben bir küçük kerimim
ablam ile gezerim.
annemin canıyım,ablamın balıyım
tabii melodisini duyamıyorsunuz.
biz koro halinde bunu söylüyoruz
bende şekeroğlan ve baldudak diyorum
bu kış zor geçecek beliiKızlar benim oğlumda bu sabah başladı öksürmeye dün burunları tıkalıydı okyanus suyu sıktım biraz açıldı şimdi öksürük başladı şu nişastalı tarifi deneyen varmı?????
ben 5 aylıkken kontrolde dr tadımlık
ver öğün şeklinde verme demişti 6 ay kontrolü cuma
günü gittiğimde paylaşırım yani şu an bende bilemiyorum ama sürekli verilebilir gibi
çook sevindim zoru bitmiş huysuzluk da geçer inşallahhÇok şükür zor bi gecenin ardından 38 lerden 36lari görür olduk..ateş gittide huysuzluk baki kaldı galibabenim yavrum aslında nekadar akıllıymis hic yormamis beni düne kadar onu anladim.simdi somurtup duruyor hemen agliyo kucak istio buda geçer dimi kızlar? Bide biz aşımızi dun olmalıydık yarın götüreyim diyorum bi sıkıntı olmaz 3 günden dimi? Hepinizin kuzularini öpüyorum ve haftanin temennisi BEBEKLER HASTA OLMASIN
ee çılgın zeynebin oğlunun da adı böyle olur..
balkabağı çooook güzel..
erkekim deyince babası alınmıyo bellikii
bal kuşu muuu? yerim seni bal kuşuuu
tutişkooo..
bazen ben de sevgimden garip bi kelime türetiyorum.
kelime bile değil, alakasız hecelerin bi araya gelmiş şekli..
eşim de şaşkın şaşkın bakıyo
Bizde daha yeni başladık çok tecrübesiziz cnm
ooh, geçmiş olsun tekrar.. inş atlattınız..Çok şükür zor bi gecenin ardından 38 lerden 36lari görür olduk..ateş gittide huysuzluk baki kaldı galibabenim yavrum aslında nekadar akıllıymis hic yormamis beni düne kadar onu anladim.simdi somurtup duruyor hemen agliyo kucak istio buda geçer dimi kızlar? Bide biz aşımızi dun olmalıydık yarın götüreyim diyorum bi sıkıntı olmaz 3 günden dimi? Hepinizin kuzularini öpüyorum ve haftanin temennisi BEBEKLER HASTA OLMASIN
hakikaten melek bu kuzular..oyy ben de kepçe diyorum bazen,benim kızın da kulakları azıcık yelken,ama çok sevimli:))bi de bu günlerde kullaklarını çekiyor ıyıce uzatıyor:)
kucuk prensesim
zilloşum
bal tozum
annesinin balı gülü kuzusu vs.
minnak kuzum
böceğim
meleğim
minnoşum
sevgilim
bir de son gunlerde kayahanın şarkısını Annesi Onu Çok Severmiş - YouTube söyluyorum ondan çok hoşlanmadı,
altını alırkan ayak tabanlarını bırbırıne vurarak benım bi çift kazmam var çalarım taşa taşa da vermem beşe diyorum bayılıyor:))
anneleeer size bişi sormam lazım.. dün oğluma biberon aldım aventin küçük olanlardan doğumdan sonra sütüm gelmezse ne kadar mama vermem lazım bebegıme.. magazada ki kadın çok az dedi 30 ml kadar.. o kadarcıkla doyar mı ? birde bugün acayip akıntım ve kasıklarımdan ara ara giren sancım varsizce nedeen
evet canım ilk başlarda 30 ml veriyosun
sonra 60 90 falan diye artıyo ilk başda yeter küçük biberon
AŞKOLSUN NE KUSURU DEDİĞİM GİBİ BEN ALINGANIM GALİBA HASTALIK BÖYLE YAPTI
BİDE HASTAYIM DİYE OĞLUMA FAZLA YAKLAŞAMIYORUM STRES OLUYORUM HALİYLE
VALLA NE GÜZEL SPORA BAŞLADIN ÇOK İMRENDİM VAKTİM OLSA HİÇ DÜŞÜNMEZ BENDE BAŞLARDIM AMA EV İŞ ÇOCUK ÜÇGENİNDE ZATEN KİLO KALMADI
DÜN TARTILDIM 59 OLMUŞUM KENDİLİĞİNDEN GİTMİŞ 4 KİLO
DARISI BAŞINIZA DİYİM:2::2::2::2::2::2:
balküpümbiraz şenlenelimm..
dün akşam, eşim destan yaptın diyo..
ben ayşecike lakaplar takmışım farkında olmadan..
-kızıliii (kızcağızım demek)
-annesinin balı
-annesinin kuzusu
-bal yanak (nanak)
-altın top (hikayesini anlatırım)
-küçük döt
-minik şekerpare
-muz canavarı
-tontiş
-süt kuzusu
-şattır (kepçe) kulaklı
-kar tanesi
-şampiyoooone (elinden tutup kaldırdığımda)
...
...
daha da var ama şimdi elim dar yazamadım..
siz neler diyonuz kuzulara
tazmanya canavarı bizim evde 2tane baba oğul maşalah hobidi gırtlak bnde çokk söylerim birken 2 oldularbal kabağı eşekoğlu 5 kulak tazmanya canavarı cantanem ömrümmm nazarboncuğuummm
ve en çok kullandığım lakap erkekimmmmmmmm
ALLAH kolaylık versin..doktora götürüp öğreneceğim artık ne diyecek bakalım gurbette tek basına cocuk büyütmek cok zor:S
cnm benim de iki gün sütüm hiç gelmedi, cuma öğlene doğru doğum yapmıştım.anneleeer size bişi sormam lazım.. dün oğluma biberon aldım aventin küçük olanlardan doğumdan sonra sütüm gelmezse ne kadar mama vermem lazım bebegıme.. magazada ki kadın çok az dedi 30 ml kadar.. o kadarcıkla doyar mı ? birde bugün acayip akıntım ve kasıklarımdan ara ara giren sancım varsizce nedeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?