Bizde dün akşam eşimle iddaaya girdik 5 kilo verene ne isterse diğeri onu alacak. Bakalım ne olacak. Şu boğazımı tutabilsem güzel şeyler olacaktaaaa. Tutamıyorum ki(
yoğurttan birşey olmazki canım.bu inek sütü bence çok abartılıyor.
ha bende kızıma vermedim bir yaşına kadar.ama şimdi düşüncem değişti.
yoğutta muhallebide vermeye başladım.sonuçta bizler tamamen inek sütü ile büyüdük.
Minita ihlamuru dusundum bende sagol
yogurdu inek sutunden yaomayi tercih ediyorum. mama ile bi faydasi olcagini dusunmuyorum zaten doktorumuz eger guvenilir dogal sut bulursan onunla mayala yoksa gunluk pastorize kullan dedi ilk yogurdu bildigimiz yogurt la mayaladim simdi kendi mayaladigm yogurttan iki cay kasigi maya icin ayiriyorum
her gun gunluk olarak cay bardagina yapiyorum cok guzel tutuyor
zaten mayalaninca o inek sutu olmuyor yogurtta bebekler icin cok faydali
Tesekkurler arkadaslar insallah iyi gelir. kizimin gozlerini oyle baygin ve kirmizi gorunce cok uzuluyorum
geçmiş olsun canım sekrol biz de kullandık 3 gün
pek bi etkisi olmadı ama yavaş gösteriyormuş etkisini. ıhlamur ve deniz suyu sık sık kullan
benim evde bi aralar öyleydiii canım baktım olmayacak cat kapı misafirim cok gelir benimde oturma odası yaptım 2 çekyat bi tv köşesi birde küçük sehpa emiralinin elimin altında olması gereken herseyini o sehpaya koydum salonum böylece herdaim toplu ve temiz kalıyor. yatak odamı eşim işe gtmeden topluyorum yatak örtüsünü seriyorum kendim uyumaya devam ediceksem bile yatakta değil cekyatta devam ediyorum.orasıda sabah erkenden toplanmıs oluyor.mutfakta gece hiçbişey bırakmıyorum emirali uyanık olsa bile babası idare ediyor ben mutfagı topluyorum bulaşık makinamı sürekli boş bırakıyorum gün içinde elimde hiç yıkamam ve birikmez dışarda cıkan bulaşıgı makinaya koyuyorum akşam yemeginden sonra calıştırıp gece yatmadan da temizleri yerine kaldırıyorumki sabaha yine boş kalsın.birde ben mutfak tezgahımın üzerinde hiçbişi bırakmam bomboştur orda cok karışıklık ıvır zıvır oldumuda dağınık görünüyor.wc ve banyoyuda hafta sonları yıkıyorum 2 tane wc olunca misafirlerin kullanacagı temiz kalıyor banyoyaada 3 tane camasırlık koydum 2 büyük bi küçük küçük olan oğlumun kıyafteleri için çıkan çamasırı mı (benim oğlum da kocamda oğlumun kusmalarından dolayı bende cok camasır kirletiyoruz ) sepetine atıyorum ortada camasır döküntüsü de kalmıyor . annem senden ev hanımı olmaz senin evine girilmez diyordu ben üniversitdyken odamı görünce :) şimdi şaşırıyor aslında temizlikten titizlikten değil sadece sistem kurdum.hııı bide acil drumlar için ben herzaman buzlugumda milföy hamuru sarılmıs sigara böreği ve hiç olmazsa şerbetlenecek tatlı bulundururum bi köşede misafir gelecegi zaman büyük kolaylık oluyor ..
saolun kızlar..
ben de şimdi yıkadım kuzumu,,sardım sarmaladım..
battaniyenin içinden tükürükle karışık konuşma sesleri geliyo..
bildiğin lama gibi oldu bu kız.. paso tükürüyo..
evde kalacak anacım bu
binaya sütçü geliyormuş, gelmişken ben de alayım da şu yoğurt işine gireyim..
size sorum ilk maya olarak ne kullandınız?:44:
aslında eşimin yengesi o sütten yoğurt yapıyor, mayayı ondanda alabilirim..
busmaiiii, gözünüz aydın..artık o döner sen çevirirsin,,, bizim öyle oluyoo:111:
bi de bildiğimiz soğan mı attın yemeğin içine?:44:
offff ya bugün hiç durmuyor bnm sıpam mızıldanıyor sureklı uyutsam uyumuyor oynatsam oynamıyor sadece bagırıyor kabızlıgıda var acaba ondanmıdır sıkıntısı bi fitil versemmi
ne kadar oldu kakasını yapmayalı canım belki sıkıntısı var bebişin zeytinyağ vermeyi dene yada fitil ver bence
al bendende okadar coooooook yorgunum nekadar uyursam uyuyım nekadar dınlenırsem dınlenım yetmıyooo cok gucsuzum bı ıs yapım hemen yoruluverıyom aynen boyle oluyorumacaba vıtamın falan mı kullansam kızlar? aranızda ek destek kullanan varmı vıtamın falan ?
canımcım ben de inanılmaz yorgun oluyordum.doğumdan sonra bütün depolarımız boşalmış oluyor.çok sık da hasta oluyordum.4 gün önce gittim eczaneye bana şöööyle en iyisinden bir vitamin ver dedim. o da one a day diye bir vitamin var, kadınlara özelmiş, ondan verdi.4 gündür kullanıyorum valla kendime geldim.sabahları dinç uyanıyorum.enerjim yeniden gelmeye başladı.şimdiye kadar kullanmadığıma pişman oldum.
hastanedee
aynı hastanede doğum yaptık biz..
ben da şeyimi sermiş ayşecikle yatarkene.. sezaryenli kız, o haliyle beni ziyarete gelmişti..
canım yaa..
şeker portakalıııı.. yüzü gibi gönlü güzel arkadaşımm..
al bendende okadar coooooook yorgunum nekadar uyursam uyuyım nekadar dınlenırsem dınlenım yetmıyooo cok gucsuzum bı ıs yapım hemen yoruluverıyom aynen boyle oluyorumacaba vıtamın falan mı kullansam kızlar? aranızda ek destek kullanan varmı vıtamın falan ?
canımcım ben de inanılmaz yorgun oluyordum.doğumdan sonra bütün depolarımız boşalmış oluyor.çok sık da hasta oluyordum.4 gün önce gittim eczaneye bana şöööyle en iyisinden bir vitamin ver dedim. o da one a day diye bir vitamin var, kadınlara özelmiş, ondan verdi.4 gündür kullanıyorum valla kendime geldim.sabahları dinç uyanıyorum.enerjim yeniden gelmeye başladı.şimdiye kadar kullanmadığıma pişman oldum.
kilo aldıryrmu hiç sordunmu cnm aldırmıyorsa bende hemen almalıyım
offff ya bugün hiç durmuyor bnm sıpam mızıldanıyor sureklı uyutsam uyumuyor oynatsam oynamıyor sadece bagırıyor kabızlıgıda var acaba ondanmıdır sıkıntısı bi fitil versemmi
kilo aldıryrmu hiç sordunmu cnm aldırmıyorsa bende hemen almalıyım
canım iştah açmuyor dedi eczacı.gerçekten iştahımda bir artma olmadı. o yüzden rahat rahat içiyorumyoksa tükenmiştim.
en son dün akşam 9 da yaptı cnm alt damagında beyaz 2 noktada göründü dün dişlerde cıkacak sanırım zeytinyağı verdim biraz daha beklicm olmasssa fitil vericem
tatlım emzırıyomusun emzırırken kullanıyobılıyomu bu vıtamın benımde ıhtıyacımmm varrrrrrrrrral bendende okadar coooooook yorgunum nekadar uyursam uyuyım nekadar dınlenırsem dınlenım yetmıyooo cok gucsuzum bı ıs yapım hemen yoruluverıyom aynen boyle oluyorumacaba vıtamın falan mı kullansam kızlar? aranızda ek destek kullanan varmı vıtamın falan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?