- 8 Ağustos 2011
- 11.808
- 9.528
- 448
saolun kızlar..canım sadece verem aşısı olduğu zaman 3 gün banyo yaptırılmıyor o kadar. Diğer aşılarda banyo yaptırabilirsin,ama ateş olma ihtimalini düşünerek aşıya gitmeden önce yaptır bence
binaya sütçü geliyormuş, gelmişken ben de alayım da şu yoğurt işine gireyim..pirinçli muhallebi neden veriyorsun onun yerine sebze,yoğurt,tarhana gibi daha besleyici şeyler versene
ben dün buzluktaki bezelyemden pişirmiştim ezerek verdim ama tadını beğenmedisonra tekrar deneyeceğim.
şimdi karnıbahar,havuç,patates,soğan haşlıyorum bakalım buna ne tepki verecek..izlemek çok keyifli
bu arada oğlum dün baktım sırt üstüyken yüz üstü dönüvermiş.. artık Allah yardımcımız olsun
kızlar şubat tatilinde ailemin yanına gidicem inşallahh
yiğenlerime hediye almak istiyorum ama böyle eğitici oyuncaklar
olsun istiyorum var mı tavsiyesi olann
yiğenlerim 2 yaşından 12 yaşına kadar tam 6 tanee
benim kızım genelde oğlanlara benziyo hala sac yok çünkü:)
ne zaman çıkar bu sac toka takmak istiyommmmmmmmm kızıma maşallah ASLAN parçası diyolar:)
saolun kızlar..
ben de şimdi yıkadım kuzumu,,sardım sarmaladım..
battaniyenin içinden tükürükle karışık konuşma sesleri geliyo..
bildiğin lama gibi oldu bu kız.. paso tükürüyo..
evde kalacak anacım bu
binaya sütçü geliyormuş, gelmişken ben de alayım da şu yoğurt işine gireyim..
size sorum ilk maya olarak ne kullandınız?:44:
aslında eşimin yengesi o sütten yoğurt yapıyor, mayayı ondanda alabilirim..
busmaiiii, gözünüz aydın..artık o döner sen çevirirsin,,, bizim öyle oluyoo:111:
bi de bildiğimiz soğan mı attın yemeğin içine?:44:
hiç mi saçı yok?.. öperim ben onun minik kelinii:76:
biz 3,5 aylıkken kestik saçlarını. üst ve yanlardan uzadı saçlar, yaklaşık 3-4 cm..
ama arkalarda ensede tık yok.. kestiğimiz halki gibi duruyo
biraz daha uzasın önler.. taç takıcam bebeme
Benim kızda surekli ağzıyla puffff yapıp tükürük çıkarıyor her taraf tükürük icinde kaliyo nedendir acep?
Ah ahh carsi pazar geziyoruz genede kizim hasta olmuo dedim demez olaydim kendi kendime nazar mi degdirdim ne kizim hasta oldu yavrumun gozleri kizarik kizarik burnu tikaniyo geceleri ve hapsuruyo dun doktoruna goturduk geniz akintisi varmis sekrol surup verdi ara arada oksuruyo insallah bu kadarla gecer
Ah ahh carsi pazar geziyoruz genede kizim hasta olmuo dedim demez olaydim kendi kendime nazar mi degdirdim ne kizim hasta oldu yavrumun gozleri kizarik kizarik burnu tikaniyo geceleri ve hapsuruyo dun doktoruna goturduk geniz akintisi varmis sekrol surup verdi ara arada oksuruyo insallah bu kadarla gecer
anlarım canım anlarım hala acısı gecmedine güzel maşallah
ben de spordan çıkıyorum.. eşim nasılsın diyo..
her yanım yanıyo diyorum.. beni anlamıyo..
sen anlarsın..
bilmıorm tatlım yakında tamamen çıkar fazla uzun sürmez amaayyy cok mutlu oldum tesekkr ederin cnm bu noktalar ne zamn diş olur ki:)
Ay evet pilates çok zor bir spormuş,yapmaya başlayınca anladım bende.Halbuki Ebru Şallı yaparken ne kadar kolay diyordum:) ben spor eğitmeniyle birebir aletli plates yapıyorum 40 dakika sürüyor,ölüyorum resmen bide bana daha bu birşey değil diyor,daha zor hareketleri varmış aman allahım.Haftada 3 gece gidiyorum bebeleri babaya bırakıyorum ama resmen gitmek istemiyorum yabazen nerden bulaştım bu işe diyorum
aynen plates çokk işe yarıo malesef ben evde yapıorm alet olarakta plates topum ve lastiğim var oğluşu bırakcak kimsee yokk şimdilk böle idare edıorz ama genede işe yarıo bide devalı yapsam süper olcak süperrrPilates süper bişey valla:)) aynen hocayla aletli yapıyorum bende haftada 2 gün, en kısa zamanda vücudumun şekle gireceğine inanıyorum
maşalahh kuzularına çokk şekerler
gecmiş olsun canım yaa sendemi gözüm korkmaya başladı vala herkezn bebeleri hasta noluo böle yaaAh ahh carsi pazar geziyoruz genede kizim hasta olmuo dedim demez olaydim kendi kendime nazar mi degdirdim ne kizim hasta oldu yavrumun gozleri kizarik kizarik burnu tikaniyo geceleri ve hapsuruyo dun doktoruna goturduk geniz akintisi varmis sekrol surup verdi ara arada oksuruyo insallah bu kadarla gecer
maaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diyorum sadece
Masllahhhhhhhh ne güzel bı kiz bı erkek standartı tutturmussun:))) bu arada benim kiz senin oğlana benziyo zaten benim kızım genelde oğlanlara benziyo hala sac yok çünkü:) ne zaman çıkar bu sac toka takmak istiyommmmmmmmm kızıma maşallah ASLAN parçası diyolar:)
saolun kızlar..
evde kalacak anacım bu
napcakdı şekerim artık agulama bitti.konuşma hazırlıkları başlıyor.bzimkide siren sesi çıkarıyor.itfaye arabası gibi
cenacım yoğurdu mutlaka ev yoğurdu ile mayala.daha sonra süt alınca kend yaptığın yoğurttan maya kullanırsın.
çok ekşi olmasın.maya mayahoş ise bira şeker atar annem içine.ben birse tahta kaşıkla karıştırarak mayalıyorum.
gece mayalarım sabah erkenden alıp dolaba koyup.bir gün dinlendiririm.ertesi gün kullanmaya başlarım.
yoğurdum güzel tutar övünmek gibi olmasın yada olsun
kız zeynep hazır yoğurt öneren ilk dr.seninki bacım.şaşırdım valla:44::44::44:
Masallah subhanallah allh uzun omurler versin bi anne baska ne isterki..
sağol canım .hepimizn bebekleri uzun ömürlü olsun inşAALLAH...
busmaiiii, gözünüz aydın..artık o döner sen çevirirsin,,, bizim öyle oluyoo:111:
cok gecmiş olsun Allah şifa versin
geçmiş olsun canım..
bu havalarda ekstra özen gerekiyor..
buna rağmen bile hasta olabiliyorlar..
inş şurup iyi gelir..
Doktor ne dediyse ben onu yapıyorum cnm, muhallebiyle başlattı önce bizi şimdi ufak ufak sebzelere geçicem. Sonrada meyvelere. Acelemiz yok nasılsacanım zaten doktorlar kan tahlili yapmadan direk veriyor demir -kan damlasını. ikisi aynı şey..
ben internette araştırmıştım, tahlil yaptırmadan vermek gereksiz diye.
ama bir doktor tahlile gerek yok demişti biri tahlil yapalım dedi. sağlık ocağı da tahlil yapmadan direk veriyor.
bence çok gereksiz,o yüzden tahlil yapmak istedim. hemen elinin üstünden kan alıveriyorlar, anlamadı bile oğlum. bugun tahlil sonuçlarını öğreneceğim inşallah gerek yoktur damlayı kullanmak zormuş.
pirinçli muhallebi neden veriyorsun onun yerine sebze,yoğurt,tarhana gibi daha besleyici şeyler versene
ben dün buzluktaki bezelyemden pişirmiştim ezerek verdim ama tadını beğenmedisonra tekrar deneyeceğim.
şimdi karnıbahar,havuç,patates,soğan haşlıyorum bakalım buna ne tepki verecek..izlemek çok keyifli
bu arada oğlum dün baktım sırt üstüyken yüz üstü dönüvermiş.. artık Allah yardımcımız olsun
Oyy maşallah, Allah bağışlasın:)
Cena inek sütü verme bence bebişe 1 yaşına kadar vermeyin diyorlar ya.saolun kızlar..
evde kalacak anacım bu
Geçmiş olsun cnm, ıhlamur falan içirAh ahh carsi pazar geziyoruz genede kizim hasta olmuo dedim demez olaydim kendi kendime nazar mi degdirdim ne kizim hasta oldu yavrumun gozleri kizarik kizarik burnu tikaniyo geceleri ve hapsuruyo dun doktoruna goturduk geniz akintisi varmis sekrol surup verdi ara arada oksuruyo insallah bu kadarla gecer
Evet gece burnundan nefes alamayinca aglayarak uyaniyo bol bol serum fizyolojik sikiyorum artik bizde gezmelere biraz ara vericez zaten bahara surda ne kaldiGecmis olsun ben çıkaramıyorum ya hastalığı tattiktan sonra insan cok korkuyo hele o burun tikanikligi yok mü ne uyku bırakıyor ne huzur biz de evimizde oturuyoz annane babane o kadar:) alışveriş merkezlerine de gitmek istemiyorum çünkü kapalı mekanlar herkes hasta bulaşir diye soyle havalar biraz düzelsin eve girmicez kızımla:)
anlarım canım anlarım hala acısı gecmedi
bilmıorm tatlım yakında tamamen çıkar fazla uzun sürmez ama
aynen plates çokk işe yarıo malesef ben evde yapıorm alet olarakta plates topum ve lastiğim var oğluşu bırakcak kimsee yokk şimdilk böle idare edıorz ama genede işe yarıo bide devalı yapsam süper olcak süperrr
maşalahh kuzularına çokk şekerler
gecmiş olsun canım yaa sendemi gözüm korkmaya başladı vala herkezn bebeleri hasta noluo böle yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?