Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım sadece verem aşısı olduğu zaman 3 gün banyo yaptırılmıyor o kadar. Diğer aşılarda banyo yaptırabilirsin,ama ateş olma ihtimalini düşünerek aşıya gitmeden önce yaptır bence
saolun kızlar..
ben de şimdi yıkadım kuzumu,,sardım sarmaladım..
battaniyenin içinden tükürükle karışık konuşma sesleri geliyo..
bildiğin lama gibi oldu bu kız.. paso tükürüyo..
evde kalacak anacım bu

binaya sütçü geliyormuş, gelmişken ben de alayım da şu yoğurt işine gireyim..
size sorum ilk maya olarak ne kullandınız?:44:
aslında eşimin yengesi o sütten yoğurt yapıyor, mayayı ondanda alabilirim..

busmaiiii, gözünüz aydın.. artık o döner sen çevirirsin,,, bizim öyle oluyoo:111:
bi de bildiğimiz soğan mı attın yemeğin içine?:44:

Butik bebe unnado gibi sitelere ahsap oyuncaklar yalnızlar geliyo hem güzel hem ucuz oluyo tavsiye ederim alacaksan internette al çünkü diğer türlü tuzlu olabilir. Ben cogu şeyi internetten aliyom. Bildigim markalar gelince kaçırmıyorum. Gecen silikon cepli mama önlüğü siparis ettim herkes cok tavsiye etmiş ek gıdada önlük lekeleri çıkmıyor bakalım kargocunun yolunu gözlüyom:))

benim kızım genelde oğlanlara benziyo hala sac yok çünkü:)
ne zaman çıkar bu sac toka takmak istiyommmmmmmmm kızıma maşallah ASLAN parçası diyolar:)

hiç mi saçı yok?.. öperim ben onun minik kelinii:76:
biz 3,5 aylıkken kestik saçlarını. üst ve yanlardan uzadı saçlar, yaklaşık 3-4 cm..
ama arkalarda ensede tık yok.. kestiğimiz halki gibi duruyo
biraz daha uzasın önler.. taç takıcam bebeme

Benim kızda surekli ağzıyla puffff yapıp tükürük çıkarıyor her taraf tükürük icinde kaliyo nedendir acep? Maya olarakda annemin mayaladigi yoğurttan aldım. yengeden alabilirsiniz sizde zaten bı kasik yetiyor. Bizim ki hala koca totoşunu kaldiramiyo kayınpederim bu kiz bu kiloya zor yürür diyo aslında cok kilolu degil ama boyu cok uzun olmadigi icin herhalde tombis gözüküyor özellikle bacaklar benimkilerden kalın annesi çiroz çünkü:)

Varda tüycük şeklinde dogdugunda nasilsa ayni ole ne uzama ne kisalma ne dokulme:) esimin saclar ustlerden dökük kızımda sac yok zaten benim de öyle bı dökülüyor ki yakında onlara benzicem diye korkuyom:)

Benim kızda surekli ağzıyla puffff yapıp tükürük çıkarıyor her taraf tükürük icinde kaliyo nedendir acep?

aynen bizim kız da öyle püff püff.. :76:
bi şeyler mi söylüyo, oyun mu yapıyo bilmiyorum..
üstü başı, yattığı yer her yer sırılsıklam..

Ah ahh carsi pazar geziyoruz genede kizim hasta olmuo dedim demez olaydim kendi kendime nazar mi degdirdim ne kizim hasta oldu yavrumun gozleri kizarik kizarik burnu tikaniyo geceleri ve hapsuruyo dun doktoruna goturduk geniz akintisi varmis sekrol surup verdi ara arada oksuruyo insallah bu kadarla gecer

geçmiş olsun canım..
bu havalarda ekstra özen gerekiyor..
buna rağmen bile hasta olabiliyorlar..
inş şurup iyi gelir..

cok gecmiş olsun Allah şifa versin

ne güzel maşallah
ben de spordan çıkıyorum.. eşim nasılsın diyo..
her yanım yanıyo diyorum.. beni anlamıyo..
sen anlarsın..
anlarım canım anlarım hala acısı gecmedi
ayyy cok mutlu oldum tesekkr ederin cnm bu noktalar ne zamn diş olur ki:)
bilmıorm tatlım yakında tamamen çıkar fazla uzun sürmez ama

Pilates süper bişey valla:)) aynen hocayla aletli yapıyorum bende haftada 2 gün, en kısa zamanda vücudumun şekle gireceğine inanıyorum
aynen plates çokk işe yarıo malesef ben evde yapıorm alet olarakta plates topum ve lastiğim var oğluşu bırakcak kimsee yokk şimdilk böle idare edıorz ama genede işe yarıo bide devalı yapsam süper olcak süperrr
Eki Görüntüle 600728

karlı bir günden herkese merhaba

kzım ve oğlum
maşalahh kuzularına çokk şekerler
gecmiş olsun canım yaa sendemi gözüm korkmaya başladı vala herkezn bebeleri hasta noluo böle yaa

Gecmis olsun ben çıkaramıyorum ya hastalığı tattiktan sonra insan cok korkuyo hele o burun tikanikligi yok mü ne uyku bırakıyor ne huzur biz de evimizde oturuyoz annane babane o kadar:) alışveriş merkezlerine de gitmek istemiyorum çünkü kapalı mekanlar herkes hasta bulaşir diye soyle havalar biraz düzelsin eve girmicez kızımla:)

maaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diyorum sadece

teşekkürler canım

benimde kzımı bebekkekn hep erkek sanıyorlardı.kız deyince peşinden oğlan gelecek derlerdi

Son düzenleme:

evet canım ama ben soğan sevmem o yüzden küçük soğanın 4te 1 ini attım pişince de çıkarttım. bağışıklık sistemi için iyiymiş, o yüzden.
mayayı ondan alabilirsin

Doktor ne dediyse ben onu yapıyorum cnm, muhallebiyle başlattı önce bizi şimdi ufak ufak sebzelere geçicem. Sonrada meyvelere. Acelemiz yok nasılsa
Aynen Aşlah yardımcın olsun, arkanı döndüğün anda başka şekilde bulabilirsin oğlunu. Bizimkide fıldır fıldır dönüyor valla
Eki Görüntüle 600728

karlı bir günden herkese merhaba

kzım ve oğlum
Oyy maşallah, Allah bağışlasın:)
Cena inek sütü verme bence bebişe 1 yaşına kadar vermeyin diyorlar ya.
Geçmiş olsun cnm, ıhlamur falan içir

Evet gece burnundan nefes alamayinca aglayarak uyaniyo bol bol serum fizyolojik sikiyorum artik bizde gezmelere biraz ara vericez zaten bahara surda ne kaldi

Sagol canim valla dikkay edin yani bu havalar tam hastalkk havasi hasta kisileri yaklastirma hmn bulasiomus bebeciklere

yoğurttan birşey olmazki canım.bu inek sütü bence çok abartılıyor.

ha bende kızıma vermedim bir yaşına kadar.ama şimdi düşüncem değişti.

yoğutta muhallebide vermeye başladım.sonuçta bizler tamamen inek sütü ile büyüdük.

Bizde dün akşam eşimle iddaaya girdik 5 kilo verene ne isterse diğeri onu alacak. Bakalım ne olacak. Şu boğazımı tutabilsem güzel şeyler olacaktaaaa. Tutamıyorum ki(

Minita ihlamuru dusundum bende sagol

yogurdu inek sutunden yaomayi tercih ediyorum. mama ile bi faydasi olcagini dusunmuyorum zaten doktorumuz eger guvenilir dogal sut bulursan onunla mayala yoksa gunluk pastorize kullan dedi ilk yogurdu bildigimiz yogurt la mayaladim simdi kendi mayaladigm yogurttan iki cay kasigi maya icin ayiriyorum
her gun gunluk olarak cay bardagina yapiyorum cok guzel tutuyor
zaten mayalaninca o inek sutu olmuyor yogurtta bebekler icin cok faydali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…